Novy Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Nincs mit, igazából kiváncsi lennék hogy hényan tutdtá, hogy a visszafolyó nem csak simán a tankba nyomja a benyát, hanem a pumpa dobozát tölti fel. Még szerencse, hogy le akartam fényképezni a szintjelzőt , mert ha nem veszem ki soha nem jövök rá, hogy le van csúszva a cső. :lol: Kicseréltem volna a csövet meg a bilincseket, aztán szívtam volna tovább. <_< én találkoztam már ilyennel, mármint hogy nem a tankba folyik, hanem a kis külön dobozra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 én találkoztam már ilyennel, mármint hogy nem a tankba folyik, hanem a kis külön dobozra. Astrán? Mert akkor esetleg szólhattál volna.... <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Astrán? Mert akkor esetleg szólhattál volna.... <_< :lol: nem de azt hittem mindent összerakosgattál redesen D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 na h rohadna meg van klímám <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 nem de azt hittem mindent összerakosgattál redesen D Én meg nem tudtam, hogy ezt szétszedtem. :lol: na h rohadna meg van klímám :lol: Ha van akkor mi a gond? :lol: Most már örülhetsz! :lol: Na itt a jóidő, megjöttek a motorosok. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Ha van akkor mi a gond? :lol: Most már örülhetsz! :lol: Na itt a jóidő, megjöttek a motorosok. <_< annyira nem vidám a dolog, mert szétszedtük az egész belét, de egy relét nem találtunk meg seholsem, emiatt nem állt össze a kép...így most van egy plus kapcsolóm ami kapcsolja a relét, a klima gombbal meg megy a klima :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 annyira nem vidám a dolog, mert szétszedtük az egész belét, de egy relét nem találtunk meg seholsem, emiatt nem állt össze a kép...így most van egy plus kapcsolóm ami kapcsolja a relét, a klima gombbal meg megy a klima <_< A javítási kézikönyv szerint a klimarelé a biztidoboz hátoldalán van és 16-os a száma. Vagy ott is kerestétek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 A javítási kézikönyv szerint a klimarelé a biztidoboz hátoldalán van és 16-os a száma. Vagy ott is kerestétek? szerinted? ki volt belezve az egész eleje, kb csak a műszerfalat nem vettük ki <_< oda belement a 2vezeték amit kerestünk, de h hova tovább? belement a nagy kötegbe oszt csá Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 szerinted? ki volt belezve az egész eleje, kb csak a műszerfalat nem vettük ki <_< oda belement a 2vezeték amit kerestünk, de h hova tovább? belement a nagy kötegbe oszt csá Most raktatok klímát a kocsiba ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Most raktatok klímát a kocsiba ? nem, gyári van benne...csak szeret szaxizni <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 nem, gyári van benne...csak szeret szaxizni <_< Nem vittétek el oda, amit ajánlottunk ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Nem vittétek el oda, amit ajánlottunk ? én vittem volna, csak ez most nem az én zsebemből ment...faternak meg aztán magyarázhatok <_< mind1, húzok tanulni, mert elhúzódott ez a szarság, holnap meg zh :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 én vittem volna, csak ez most nem az én zsebemből ment...faternak meg aztán magyarázhatok <_< mind1, húzok tanulni, mert elhúzódott ez a szarság, holnap meg zh :lol: :lol: egy kalappal :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 én vittem volna, csak ez most nem az én zsebemből ment...faternak meg aztán magyarázhatok <_< mind1, húzok tanulni, mert elhúzódott ez a szarság, holnap meg zh :lol: :lol: Drukk-drukk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 annyira nem vidám a dolog, mert szétszedtük az egész belét, de egy relét nem találtunk meg seholsem, emiatt nem állt össze a kép...így most van egy plus kapcsolóm ami kapcsolja a relét, a klima gombbal meg megy a klima <_< Együtt érzek veled. Nekem nem a hőgomba adta meg magát, hanem a klíma vezérlés, amivel kapcsolja a ventiket meleg víz esetén is. Se klímám, se vízhűtésem. :lol: Viszont tegnap délután majdnem meggyulladtam a kocsiban. 32 fok volt kint, az autót meg egész délelőtt sütötte nap. :lol: Pénteken még üzemelt a klíma, mikor mentem fel Győrbe talira, de pont indulás előtt ellenőriztem és nem indultak a ventik 100 fokos víznél. :lol: Tegnap lekaptam a hőgombáról a csatit, összezártam és semmi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 HŰHA!! <_< :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Faca.....tegnap kiadós esô volt s valahogy csak sikerült eláztatnia a pollenszűrőm annak ellenére, hogy egy elôbbi hasonló esetnél jól telenyomtam a réseket szilikonnal. Olyan szagokat fújt szembe, hogy majdnem széthánytam a fejem. :lol: Emlékszem vki készített vmi kis fedelet a cuccnak. Legyen olyan kedves és mégegyszer mutassa meg. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Faca.....tegnap kiadós esô volt s valahogy csak sikerült eláztatnia a pollenszűrőm annak ellenére, hogy egy elôbbi hasonló esetnél jól telenyomtam a réseket szilikonnal. Olyan szagokat fújt szembe, hogy majdnem széthánytam a fejem. :lol: Emlékszem vki készített vmi kis fedelet a cuccnak. Legyen olyan kedves és mégegyszer mutassa meg. <_< Erre is küldhetnél esőt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Erre is küldhetnél esőt! :lol: Ne kivánd ezt a nyakig érô dzsuvát... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Ne kivánd ezt a nyakig érô dzsuvát... <_< Muszáj, mert elvetettük 120 hektárt és nagyon kellene az eső! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Muszáj, mert elvetettük 120 hektárt és nagyon kellene az eső! <_< Zsííír...akkor mutasd a pollenszűrő anti-esô cuccost :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 HŰHA!! <_< :lol: :lol: A hát, kollega! :lol:)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 HŰHA!! <_< :lol: :lol: Lehet,hogy bandzsa mint állat. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Lehet,hogy bandzsa mint állat. <_< :lol: Nincs abban semmi hiba. A kipufogó is jól áll a kezében :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Lehet,hogy bandzsa mint állat. <_< :lol: miért lenne bandzsa? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts