Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Nincs mit, igazából kiváncsi lennék hogy hényan tutdtá, hogy a visszafolyó nem csak simán a tankba nyomja a benyát, hanem a pumpa dobozát tölti fel. Még szerencse, hogy le akartam fényképezni a szintjelzőt , mert ha nem veszem ki soha nem jövök rá, hogy le van csúszva a cső. :lol: Kicseréltem volna a csövet meg a bilincseket, aztán szívtam volna tovább. <_<

én találkoztam már ilyennel, mármint hogy nem a tankba folyik, hanem a kis külön dobozra.

Megosztás:

Ha van akkor mi a gond? :lol: Most már örülhetsz! :lol:

Na itt a jóidő, megjöttek a motorosok. <_<

annyira nem vidám a dolog, mert szétszedtük az egész belét, de egy relét nem találtunk meg seholsem, emiatt nem állt össze a kép...így most van egy plus kapcsolóm ami kapcsolja a relét, a klima gombbal meg megy a klima :lol:

Megosztás:

annyira nem vidám a dolog, mert szétszedtük az egész belét, de egy relét nem találtunk meg seholsem, emiatt nem állt össze a kép...így most van egy plus kapcsolóm ami kapcsolja a relét, a klima gombbal meg megy a klima <_<

A javítási kézikönyv szerint a klimarelé a biztidoboz hátoldalán van és 16-os a száma. Vagy ott is kerestétek?

Megosztás:

A javítási kézikönyv szerint a klimarelé a biztidoboz hátoldalán van és 16-os a száma. Vagy ott is kerestétek?

szerinted? ki volt belezve az egész eleje, kb csak a műszerfalat nem vettük ki <_<

oda belement a 2vezeték amit kerestünk, de h hova tovább? belement a nagy kötegbe oszt csá

Megosztás:

annyira nem vidám a dolog, mert szétszedtük az egész belét, de egy relét nem találtunk meg seholsem, emiatt nem állt össze a kép...így most van egy plus kapcsolóm ami kapcsolja a relét, a klima gombbal meg megy a klima <_<

Együtt érzek veled. Nekem nem a hőgomba adta meg magát, hanem a klíma vezérlés, amivel kapcsolja a ventiket meleg víz esetén is. Se klímám, se vízhűtésem. :lol: Viszont tegnap délután majdnem meggyulladtam a kocsiban. 32 fok volt kint, az autót meg egész délelőtt sütötte nap. :lol:

Pénteken még üzemelt a klíma, mikor mentem fel Győrbe talira, de pont indulás előtt ellenőriztem és nem indultak a ventik 100 fokos víznél. :lol: Tegnap lekaptam a hőgombáról a csatit, összezártam és semmi. :lol:

Megosztás:

Faca.....tegnap kiadós esô volt s valahogy csak sikerült eláztatnia a pollenszűrőm annak ellenére, hogy egy elôbbi hasonló esetnél jól telenyomtam a réseket szilikonnal. Olyan szagokat fújt szembe, hogy majdnem széthánytam a fejem. :lol:

Emlékszem vki készített vmi kis fedelet a cuccnak. Legyen olyan kedves és mégegyszer mutassa meg. <_<

Megosztás:

Faca.....tegnap kiadós esô volt s valahogy csak sikerült eláztatnia a pollenszűrőm annak ellenére, hogy egy elôbbi hasonló esetnél jól telenyomtam a réseket szilikonnal. Olyan szagokat fújt szembe, hogy majdnem széthánytam a fejem. :lol:

Emlékszem vki készített vmi kis fedelet a cuccnak. Legyen olyan kedves és mégegyszer mutassa meg. <_<

Erre is küldhetnél esőt! :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.