Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Akkor mi van, ha se főzni nem tud, se d*gni, csak jól néz ki. Na....????

Akkor csak cigi. <_<

Halkan jegyzem meg,a saját főztöm eddig minden csajom főzténél jobb! :lol:

Bár ha kicsit oktatod,hogy mit hogy csináljon,egész jó végeredmény jön ki. :lol:

Megtanítod szo p ni is? :lol: :lol:

Megosztás:

Mindkettőre meg lehet tanítani! :lol:

akkor van egy drága díszed, amivel gyakran kell étterembe járnod. :lol:

Akkor ő lesz a megjelenős barátnő, ha el kell menni bálba, vagy vacsizni :lol:

Na, nekem ezekből egy "IQ-betyár" csaj képe áll össze, akivel max. fényképezkedni lehet...ilyennel étterembe vagy, ne adj Isten, bálba ahol viselkedni meg beszélgetni is kell!? - ilyenektől ments meg Uram engem! <_< :lol:

Megosztás:

Na, nekem ezekből egy "IQ-betyár" csaj képe áll össze, akivel max. fényképezkedni lehet...ilyennel étterembe vagy, ne adj Isten, bálba ahol viselkedni meg beszélgetni is kell!? - ilyenektől ments meg Uram engem! <_< :lol:

A nő azért megy bálba, hogy lásson és lássák :lol:

Megosztás:

Délelőtt lekaptam a tankot, utánnajárni a " rángatok ha 15-liter alatt van a szint " szindrómára. Csinaltam pár képet, hátha még vki nem látott ilyet. Ime az üzemanyagtank. A legvastagabb csonk a betöltőnyílás, mellette a feleakkorán gondolom kapja a levegőt töltéskor. Amelyikra megy a vékony cső az a AC-pumpa, a másik fekete a szintjelző a visszafolyócsonkal. A tetején a tankszellőztető csonkja. Kiszedve itt van az AC-pumpa a bilincsei, a cső, teljesen ép, pedig erre gyanakodtam. Itt van kiszedve a szintjelző. A bekarikázott csonk a hiba forrása, az lecsúszott innen amikor tavaly kiszedtem a szintjelzőt, de minek???? <_< Összefoglalva a dolgot az AC-benne van egy kis műanyag dobozszerűségben, és ebbe nem csak a tankból folyik bele a benzin, hanem a AC-is tölti a visszafolyó ágon keresztül. Mivel nekem ez a cső le volt csúszva a pumpa a tankba nyomta vissza a benyát, és nem a "dobozba" így kevés benzinmennyiségnél gyorsabban szívta ki a pumpa a benzint, mint ahogy az befolyt a tankból a csonkon keresztül. A cső visszahelyezve. Összeraktam mindent, majd kiszívattam a benzint az AC-val a tankból utánna visszaöntöttem 2 litert. Próbakör. A szegénységjelző szépen világítt, fulladás-rángatás semmi. Öröm és bógogtág!!! :lol:

Ha jó emlékszem Novyy kérdezte egyszer a stabrudat, itt van, a rögzítése pedig itt.

Ja és csináltam egy képet a bejáróról.

Hogy ne legyen teljesen felhőtlen az örömöm észrevettem, hogy vészvékezéskor először a jobb hátsó blokkol, legalábbi onnan hallom a sivítást. :lol: Még csak pár száz kilómétert mentem vele fékcsere óta, remélem ez azért van, mert még nem koptak össze az alkatrészek.

Megosztás:

Délelőtt lekaptam a tankot, utánnajárni a " rángatok ha 15-liter alatt van a szint " szindrómára. Csinaltam pár képet, hátha még vki nem látott ilyet. Ime az üzemanyagtank. A legvastagabb csonk a betöltőnyílás, mellette a feleakkorán gondolom kapja a levegőt töltéskor. Amelyikra megy a vékony cső az a AC-pumpa, a másik fekete a szintjelző a visszafolyócsonkal. A tetején a tankszellőztető csonkja. Kiszedve itt van az AC-pumpa a bilincsei, a cső, teljesen ép, pedig erre gyanakodtam. Itt van kiszedve a szintjelző. A bekarikázott csonk a hiba forrása, az lecsúszott innen amikor tavaly kiszedtem a szintjelzőt, de minek???? <_< Összefoglalva a dolgot az AC-benne van egy kis műanyag dobozszerűségben, és ebbe nem csak a tankból folyik bele a benzin, hanem a AC-is tölti a visszafolyó ágon keresztül. Mivel nekem ez a cső le volt csúszva a pumpa a tankba nyomta vissza a benyát, és nem a "dobozba" így kevés benzinmennyiségnél gyorsabban szívta ki a pumpa a benzint, mint ahogy az befolyt a tankból a csonkon keresztül. A cső visszahelyezve. Összeraktam mindent, majd kiszívattam a benzint az AC-val a tankból utánna visszaöntöttem 2 litert. Próbakör. A szegénységjelző szépen világítt, fulladás-rángatás semmi. Öröm és bógogtág!!! :lol:

Ha jó emlékszem Novyy kérdezte egyszer a stabrudat, itt van, a rögzítése pedig itt.

Ja és csináltam egy képet a bejáróról.

Hogy ne legyen teljesen felhőtlen az örömöm észrevettem, hogy vészvékezéskor először a jobb hátsó blokkol, legalábbi onnan hallom a sivítást. :lol: Még csak pár száz kilómétert mentem vele fékcsere óta, remélem ez azért van, mert még nem koptak össze az alkatrészek.

Gratula! Örülök hogy sikerült kideriteni/megoldani, hasznos lehet még ez a hsz-ed! :lol:

A jobb oldali talán azért csúszik meg hamarabb mert az van a poros iven - vagy sokat nézek F1-et? :lol:

Megosztás:

Délelőtt lekaptam a tankot, utánnajárni

na öröm bódogság akkor <_<

én nem pont ezt a stabrúd megoldást kérdeztem, mert ez benne van nekem is, hanem a külsőset..

am ez a beálló sima ügy, kb ilyen nekem a gari bejáró része... egy kicsivel szélesebb talán.

azért látom gondoltál a fa későbbi ki"dőlésére", és eleve jó szélesre csináltad a kaput :lol:

Megosztás:

Gratula! Örülök hogy sikerült kideriteni/megoldani, hasznos lehet még ez a hsz-ed! <_<

A jobb oldali talán azért csúszik meg hamarabb mert az van a poros iven - vagy sokat nézek F1-et? :lol:

el kell menniés beméretni

úton nem lehet kideríteni

nekem is többnyire jobb első csúszik meg, de fékpadon meg elhanyagolható az eltérés.

:lol:

Megosztás:

Gratula! Örülök hogy sikerült kideriteni/megoldani, hasznos lehet még ez a hsz-ed! <_<

Köszönöm, igazából a hátsóknak nem nagyon kéne megcsúszniuk, mert a fékerőszabályzó csökkenti a hátul a fékerőt ahogy a hátulja" emelkedik" lassuláskor. Várok még vele egy kicsit, aztán ha nem javul elviszem fékhatás mérésre, az ad pontos képet.

na öröm bódogság akkor :lol:

én nem pont ezt a stabrúd megoldást kérdeztem, mert ez benne van nekem is, hanem a külsőset..

am ez a beálló sima ügy, kb ilyen nekem a gari bejáró része... egy kicsivel szélesebb talán.

azért látom gondoltál a fa későbbi ki"dőlésére", és eleve jó szélesre csináltad a kaput :lol:

Na külsőt még én sem láttam. Nekem bent van a stabrúd? Azt hittem az csak a GSI-ben van alapból meg a caravanban. Vagy te raktad bele? Jó-jó sima ügy a beálló, persze, csak a képen létszik úgy, de ha beállok a fa mellé akkor nem tudok kiszállni fényképezni. A fát meg majd visszahuzatom spaniferrel a másikhoz. :lol:

Megosztás:

el kell menniés beméretni

úton nem lehet kideríteni

nekem is többnyire jobb első csúszik meg, de fékpadon meg elhanyagolható az eltérés.

<_<

Majd elmegyek, szerintem még korai, ezek a fékek még alig koptak, ha egyből elmész méretni akkor sem ad jó értéket, össze kell kopniuk nemigaz?

Megosztás:

fékhatás mérésre, az ad pontos képet.

Na külsőt még én sem láttam. Neke bent van a stabrúd? Azt hittem az csak a GSI-ben van alapból meg a caravanban. Vagy te raktad bele? Jó-jó sima ügy a beálló, persze, csak a képen létszik úgy, de ha beállok a fa mellé akkor nem tudok kiszállni fényképezni. A fát meg majd visszahuzatom spaniferrel a másikhoz. <_<

Majd elmegyek, szerintem még korai, ezek a fékek még alig koptak, ha egyből elmész méretni akkor sem ad jó értéket, össze kell kopniuk nemigaz?

igen az ad pontos értéket,

én se tudok kiszállni a gari elejében

nem a belső stabrúd benne volt több típusban is, GSI-kben van amiben van külső is.

pár 100km alatt már réges régen be kellett volna kopniuk. 2km en be lehet őket vasalni.

Megosztás:

igen az ad pontos értéket,

én se tudok kiszállni a gari elejében

nem a belső stabrúd benne volt több típusban is, GSI-kben van amiben van külső is.

pár 100km alatt már réges régen be kellett volna kopniuk. 2km en be lehet őket vasalni.

Akkor passz, lehet hogy a másik oldal levegős. Mennyibe kerül a fékhatás mérés?

Megosztás:

Köszi, hogy megosztottad velünk! :lol: Én is tervezem, hogy leszedem, mert ki akarom tisztítani, mert van benne ganyé rendesen! :lol:

Nincs mit, igazából kiváncsi lennék hogy hényan tutdtá, hogy a visszafolyó nem csak simán a tankba nyomja a benyát, hanem a pumpa dobozát tölti fel. Még szerencse, hogy le akartam fényképezni a szintjelzőt , mert ha nem veszem ki soha nem jövök rá, hogy le van csúszva a cső. :lol: Kicseréltem volna a csövet meg a bilincseket, aztán szívtam volna tovább. <_<

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.