Stefan Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Mindkettőre meg lehet tanítani! <_< Tanítgassa a f*szom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Halkan jegyzem meg,a saját főztöm eddig minden csajom főzténél jobb! <_< Bár ha kicsit oktatod,hogy mit hogy csináljon,egész jó végeredmény jön ki. :lol: nekem még egy csajom se főzött, amiből enni kellett volna :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Akkor mi van, ha se főzni nem tud, se d*gni, csak jól néz ki. Na....???? Akkor csak cigi. <_< Halkan jegyzem meg,a saját főztöm eddig minden csajom főzténél jobb! :lol: Bár ha kicsit oktatod,hogy mit hogy csináljon,egész jó végeredmény jön ki. :lol: Megtanítod szo p ni is? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Akkor mi van, ha se főzni nem tud, se d*gni, csak jól néz ki. Na....???? Akkor ő lesz a megjelenős barátnő, ha el kell menni bálba, vagy vacsizni <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Halkan jegyzem meg,a saját főztöm eddig minden csajom főzténél jobb! <_< Bár ha kicsit oktatod,hogy mit hogy csináljon,egész jó végeredmény jön ki. :lol: Tudjuk, hogy igénytelen vagy körszakáll májszter :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Megtanítod szo p ni is? <_< :lol: Azt csak tud már! :lol: Tudjuk, hogy igénytelen vagy körszakáll májszter :lol: :lol: Pedig nem én járok dízel corsa-val! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Mindkettőre meg lehet tanítani! :lol: akkor van egy drága díszed, amivel gyakran kell étterembe járnod. :lol: Akkor ő lesz a megjelenős barátnő, ha el kell menni bálba, vagy vacsizni :lol: Na, nekem ezekből egy "IQ-betyár" csaj képe áll össze, akivel max. fényképezkedni lehet...ilyennel étterembe vagy, ne adj Isten, bálba ahol viselkedni meg beszélgetni is kell!? - ilyenektől ments meg Uram engem! <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 El fog romlani mert már jön ki belőle a füst. <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Na, nekem ezekből egy "IQ-betyár" csaj képe áll össze, akivel max. fényképezkedni lehet...ilyennel étterembe vagy, ne adj Isten, bálba ahol viselkedni meg beszélgetni is kell!? - ilyenektől ments meg Uram engem! <_< :lol: A nő azért megy bálba, hogy lásson és lássák :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 A nő azért megy bálba, hogy lásson és lássák <_< Akkor csak menjen! "Jó utat neki!" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Akkor csak menjen! "Jó utat neki!" :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Délelőtt lekaptam a tankot, utánnajárni a " rángatok ha 15-liter alatt van a szint " szindrómára. Csinaltam pár képet, hátha még vki nem látott ilyet. Ime az üzemanyagtank. A legvastagabb csonk a betöltőnyílás, mellette a feleakkorán gondolom kapja a levegőt töltéskor. Amelyikra megy a vékony cső az a AC-pumpa, a másik fekete a szintjelző a visszafolyócsonkal. A tetején a tankszellőztető csonkja. Kiszedve itt van az AC-pumpa a bilincsei, a cső, teljesen ép, pedig erre gyanakodtam. Itt van kiszedve a szintjelző. A bekarikázott csonk a hiba forrása, az lecsúszott innen amikor tavaly kiszedtem a szintjelzőt, de minek???? <_< Összefoglalva a dolgot az AC-benne van egy kis műanyag dobozszerűségben, és ebbe nem csak a tankból folyik bele a benzin, hanem a AC-is tölti a visszafolyó ágon keresztül. Mivel nekem ez a cső le volt csúszva a pumpa a tankba nyomta vissza a benyát, és nem a "dobozba" így kevés benzinmennyiségnél gyorsabban szívta ki a pumpa a benzint, mint ahogy az befolyt a tankból a csonkon keresztül. A cső visszahelyezve. Összeraktam mindent, majd kiszívattam a benzint az AC-val a tankból utánna visszaöntöttem 2 litert. Próbakör. A szegénységjelző szépen világítt, fulladás-rángatás semmi. Öröm és bógogtág!!! :lol: Ha jó emlékszem Novyy kérdezte egyszer a stabrudat, itt van, a rögzítése pedig itt. Ja és csináltam egy képet a bejáróról. Hogy ne legyen teljesen felhőtlen az örömöm észrevettem, hogy vészvékezéskor először a jobb hátsó blokkol, legalábbi onnan hallom a sivítást. :lol: Még csak pár száz kilómétert mentem vele fékcsere óta, remélem ez azért van, mert még nem koptak össze az alkatrészek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Délelőtt lekaptam a tankot, utánnajárni a " rángatok ha 15-liter alatt van a szint " szindrómára. Csinaltam pár képet, hátha még vki nem látott ilyet. Ime az üzemanyagtank. A legvastagabb csonk a betöltőnyílás, mellette a feleakkorán gondolom kapja a levegőt töltéskor. Amelyikra megy a vékony cső az a AC-pumpa, a másik fekete a szintjelző a visszafolyócsonkal. A tetején a tankszellőztető csonkja. Kiszedve itt van az AC-pumpa a bilincsei, a cső, teljesen ép, pedig erre gyanakodtam. Itt van kiszedve a szintjelző. A bekarikázott csonk a hiba forrása, az lecsúszott innen amikor tavaly kiszedtem a szintjelzőt, de minek???? <_< Összefoglalva a dolgot az AC-benne van egy kis műanyag dobozszerűségben, és ebbe nem csak a tankból folyik bele a benzin, hanem a AC-is tölti a visszafolyó ágon keresztül. Mivel nekem ez a cső le volt csúszva a pumpa a tankba nyomta vissza a benyát, és nem a "dobozba" így kevés benzinmennyiségnél gyorsabban szívta ki a pumpa a benzint, mint ahogy az befolyt a tankból a csonkon keresztül. A cső visszahelyezve. Összeraktam mindent, majd kiszívattam a benzint az AC-val a tankból utánna visszaöntöttem 2 litert. Próbakör. A szegénységjelző szépen világítt, fulladás-rángatás semmi. Öröm és bógogtág!!! :lol: Ha jó emlékszem Novyy kérdezte egyszer a stabrudat, itt van, a rögzítése pedig itt. Ja és csináltam egy képet a bejáróról. Hogy ne legyen teljesen felhőtlen az örömöm észrevettem, hogy vészvékezéskor először a jobb hátsó blokkol, legalábbi onnan hallom a sivítást. :lol: Még csak pár száz kilómétert mentem vele fékcsere óta, remélem ez azért van, mert még nem koptak össze az alkatrészek. Gratula! Örülök hogy sikerült kideriteni/megoldani, hasznos lehet még ez a hsz-ed! :lol: A jobb oldali talán azért csúszik meg hamarabb mert az van a poros iven - vagy sokat nézek F1-et? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Délelőtt lekaptam a tankot, utánnajárni na öröm bódogság akkor <_< én nem pont ezt a stabrúd megoldást kérdeztem, mert ez benne van nekem is, hanem a külsőset.. am ez a beálló sima ügy, kb ilyen nekem a gari bejáró része... egy kicsivel szélesebb talán. azért látom gondoltál a fa későbbi ki"dőlésére", és eleve jó szélesre csináltad a kaput :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Gratula! Örülök hogy sikerült kideriteni/megoldani, hasznos lehet még ez a hsz-ed! <_< A jobb oldali talán azért csúszik meg hamarabb mert az van a poros iven - vagy sokat nézek F1-et? :lol: el kell menniés beméretni úton nem lehet kideríteni nekem is többnyire jobb első csúszik meg, de fékpadon meg elhanyagolható az eltérés. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 el kell menniés beméretni úton nem lehet kideríteni nekem is többnyire jobb első csúszik meg, de fékpadon meg elhanyagolható az eltérés. :lol: Kell bele Sperr <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Gratula! Örülök hogy sikerült kideriteni/megoldani, hasznos lehet még ez a hsz-ed! <_< A jobb oldali talán azért csúszik meg hamarabb mert az van a poros iven - vagy sokat nézek F1-et? :lol: Köszönöm, igazából a hátsóknak nem nagyon kéne megcsúszniuk, mert a fékerőszabályzó csökkenti a hátul a fékerőt ahogy a hátulja" emelkedik" lassuláskor. Várok még vele egy kicsit, aztán ha nem javul elviszem fékhatás mérésre, az ad pontos képet. na öröm bódogság akkor :lol: én nem pont ezt a stabrúd megoldást kérdeztem, mert ez benne van nekem is, hanem a külsőset.. am ez a beálló sima ügy, kb ilyen nekem a gari bejáró része... egy kicsivel szélesebb talán. azért látom gondoltál a fa későbbi ki"dőlésére", és eleve jó szélesre csináltad a kaput :lol: Na külsőt még én sem láttam. Nekem bent van a stabrúd? Azt hittem az csak a GSI-ben van alapból meg a caravanban. Vagy te raktad bele? Jó-jó sima ügy a beálló, persze, csak a képen létszik úgy, de ha beállok a fa mellé akkor nem tudok kiszállni fényképezni. A fát meg majd visszahuzatom spaniferrel a másikhoz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 el kell menniés beméretni úton nem lehet kideríteni nekem is többnyire jobb első csúszik meg, de fékpadon meg elhanyagolható az eltérés. <_< Majd elmegyek, szerintem még korai, ezek a fékek még alig koptak, ha egyből elmész méretni akkor sem ad jó értéket, össze kell kopniuk nemigaz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 fékhatás mérésre, az ad pontos képet. Na külsőt még én sem láttam. Neke bent van a stabrúd? Azt hittem az csak a GSI-ben van alapból meg a caravanban. Vagy te raktad bele? Jó-jó sima ügy a beálló, persze, csak a képen létszik úgy, de ha beállok a fa mellé akkor nem tudok kiszállni fényképezni. A fát meg majd visszahuzatom spaniferrel a másikhoz. <_< Majd elmegyek, szerintem még korai, ezek a fékek még alig koptak, ha egyből elmész méretni akkor sem ad jó értéket, össze kell kopniuk nemigaz? igen az ad pontos értéket, én se tudok kiszállni a gari elejében nem a belső stabrúd benne volt több típusban is, GSI-kben van amiben van külső is. pár 100km alatt már réges régen be kellett volna kopniuk. 2km en be lehet őket vasalni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 igen az ad pontos értéket, én se tudok kiszállni a gari elejében nem a belső stabrúd benne volt több típusban is, GSI-kben van amiben van külső is. pár 100km alatt már réges régen be kellett volna kopniuk. 2km en be lehet őket vasalni. Akkor passz, lehet hogy a másik oldal levegős. Mennyibe kerül a fékhatás mérés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Akkor passz, lehet hogy a másik oldal levegős. Mennyibe kerül a fékhatás mérés? nekem semmibe <_< egyébként lengéscsillapítóval együtt se hiszem hogy drágaság lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Délelőtt lekaptam a tankot, utánnajárni a " rángatok ha 15-liter alatt van a szint " szindrómára.... Köszi, hogy megosztottad velünk! <_< Én is tervezem, hogy leszedem, mert ki akarom tisztítani, mert van benne ganyé rendesen! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 msikolcról kik vannak ittt?????? össze kéne hozni egy kis logisztikát errefelé <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 msikolcról kik vannak ittt?????? össze kéne hozni egy kis logisztikát errefelé :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Köszi, hogy megosztottad velünk! :lol: Én is tervezem, hogy leszedem, mert ki akarom tisztítani, mert van benne ganyé rendesen! :lol: Nincs mit, igazából kiváncsi lennék hogy hényan tutdtá, hogy a visszafolyó nem csak simán a tankba nyomja a benyát, hanem a pumpa dobozát tölti fel. Még szerencse, hogy le akartam fényképezni a szintjelzőt , mert ha nem veszem ki soha nem jövök rá, hogy le van csúszva a cső. :lol: Kicseréltem volna a csövet meg a bilincseket, aztán szívtam volna tovább. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts