Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

asszem már egyszer rajzoltál is a képre :lol:

Akkor még csak elméleti síkon használtam a bejárót, de most már gykorlatilag is centizem a fát. :lol:

egyébként ezek a kanyarok errefelé is így vannak, egyenesben jön a seggembe,aztán elmarad...

mint a reggelim ma :lol:

Én azt szoktam csinálni, ha vki nagyon tol lakot területen 50-nél, hogy a vége tábla vonaláig elszüttyögök 50-el szabályszerint, aztán vissza 2-be oszt padló. Általában egy ilyen arcot látok gyorsan távolodni a tükörben.: <_< Aztán persze a 90%- a utolér és le is előz már csakazért is, de ilyenkor már fölényesen vigyorgok, késő haver! :lol:

Optikai tuning F astra részére. Csak elég ritka, de nagyon feldobja a kocsit. :lol:

Megosztás:

Akkor még csak elméleti síkon használtam a bejárót, de most már gykorlatilag is centizem a fát. :lol:

Én azt szoktam csinálni, ha vki nagyon tol lakot területen 50-nél, hogy a vége tábla vonaláig elszüttyögök 50-el szabályszerint, aztán vissza 2-be oszt padló. Általában egy ilyen arcot látok gyorsan távolodni a tükörben.: <_< Aztán persze a 90%- a utolér és le is előz már csakazért is, de ilyenkor már fölényesen vigyorgok, késő haver! :lol:

Optikai tuning F astra részére. Csak elég ritka, de nagyon feldobja a kocsit. :lol:

Végre nem egy műkörmös péniszkutató! :lol: Isteni!

Megosztás:

Hogy tudom imádni az ilyeneket Morzsával! :lol:

Megosztás:

Hűűhaaaa.. :lol: Ezek télleg jó macskák.. :lol: Na de ahogy Karcsi mondaná "főzni is tud-é?" <_<

hát ha csak nem vmi nagy debella akinek több keze mint esze, akkor tuti nem hagynám ott a beetetett helyemet

Azt te csak hiszed, hogy olyan könnyen mennek a dolgok, benga ide vagy oda mire észbe kapnál már csobbansz is :lol: sajnos volt rá példa, hogy fegyver nélkül nem is mentem ki az utóbbi pár évben és még úgy is célszerűbb volt inkább ott hagyni a helyet mint komolyabb összeütközésekbe kerülni "külön állatfajba sorolható személyekkel" (itt megjegyezném, hogy egy csávót ha nem tudták volna, hogy én is meg ő is ott van egy kiadós veszekedéssel fűszerezve -gondolkodás nélkül elteszem láb alól -azt a "hosszú sípszó"-t).

Na meg beetetés, utóbbi személy beetetett nekem pár helyet amiket én csináltam azért, hogy nehogy nyugodtan tudjak fogni pár jó dévért esetleg mást is. Jó pár napig semmi aztán lementem egy slaggcsővel megtoldott AC pumpával a számban + úszószemüveg meg vízálló lámpa és mit találok az alján? Vagy egy fél diszperzites vödör üvegszilánkot meg gázolajban áztatott kukoricát. Jó, hogy nem jön semmi... :lol: Szóval vannak ilyen emberek is pedig én senkinek nem léptem a lábára és mégis tesznek ilyeneket. Na de pár hónap és előkerült a kihegyezett/csillagba hegesztett köracélcuccmucc és szépen végigszórtam a környékét ahol a csávó horgászgat (vagy inkább halászgat), így ugyebár jó buli defektes kocsival 10 km-et menni hazáig és utána elgondolkodni ki kivel b@szik ki... :lol: :lol:

És a legutóbbi néhány találkozásunk alkalmával igencsak kellemes hangnemet használt az illető velem szemben félre téve a múltban történteket.. :)

Megosztás:

Itt? És nem akadtál még fel egy kátyún sem? :lol: :lol: Pedig gyártom az anyagot hozzá.. :lol:

Ha legközelebb jössz akár össze is futhatunk pár szó erejéig.. :lol:

Tapasztalatból mondom,hogy személlyes telálkozáskor nem nagyon fogsz tudni beszélgetni az itt megismert arcokkal.

Itt nem konkrétan Zolira gondolok. :lol: Más a szitu mint "cseteléskor"

Bár mi is amikor találkoztunk Zolival siettem mert vezényelt a gyerek. <_<

Megosztás:

Oszt....főzni tud-e??? Kicsit öregebb fejjel majd ilyen kérdéseket is feltesztek magatoknak. :lol: Attól, hogy nincs műkörme, még lehet "péniszkutató". Csak lakva ismeri meg az ember a másikat. :lol:

És mi van ha tud főzni,de az ágyban meg csak... <_<

Megosztás:

Oszt....főzni tud-e??? Kicsit öregebb fejjel majd ilyen kérdéseket is feltesztek magatoknak. <_< Attól, hogy nincs műkörme, még lehet "péniszkutató". Csak lakva ismeri meg az ember a másikat. :lol:

ez is igaz, de legalábbb nem néz ki. na meg az mé baj ha péniszkutató???

főzni meg majd megtanul, ráér még.

Megosztás:

ez is igaz, de legalábbb nem néz ki. na meg az mé baj ha péniszkutató???

főzni meg majd megtanul, ráér még.

ennyi! :lol: Az ember nem szakácsként születik! :lol:

Teljes mértékben megszűnt a kopogás, sőt a kalaptartó kopogást is orvosoltam, az ajtón lévő 2 gumibakot megemeltem alulról alátétekkel és így ha lezárom a hátsó ajtót, akkor megint lenyomja a kalaptartót! <_<

Megosztás:

ennyi! :lol: Az ember nem szakácsként születik! :lol:

Teljes mértékben megszűnt a kopogás, sőt a kalaptartó kopogást is orvosoltam, az ajtón lévő 2 gumibakot megemeltem alulról alátétekkel és így ha lezárom a hátsó ajtót, akkor megint lenyomja a kalaptartót! :lol:

nekem az úgy leszekedt mint a sicc, mikor ki akartam húzni ...

nekem meg ugyan olyan vígan koporászik, dehéát a maszki miatti lóerőtöbblet elvonja a figyelmemet a kopogásró <_<

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.