daykiller Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Én sajnos leragadtam mostanában ennél! <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 jaja láttam már ezt a videót.. mit mondjak érdekes. Az odáig oké hogy ez a benyás rover legyorsulja a szivódizel kombi astrát... ( hihi nem túlságosan sportszerű ), de van 1 olyan ahol egy 5ös BMW-t is legyorsul... de hogy azon a videón a bömös nem nyomja neki az szentisten.. Vagy az Astrában egy felhúzott Isuzu motor van... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 X16SZR tiltáson. <_< szép kis hangja van helló :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 X16SZR tiltáson. :lol: 6nél tilt? mondjuk akkor még nem forgattam sűrűn 5e fölé...nem szerette, ez meg szereti :lol: , de még ezt se nyomattam tiltásig <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 6nél tilt? mondjuk akkor még nem forgattam sűrűn 5e fölé...nem szerette, ez meg szereti :lol: , de még ezt se nyomattam tiltásig :lol: Én már próbáltam. <_< Álló helyzetben 6000-ig engedi, menet közben 5500-ig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Vagy az Astrában egy felhúzott Isuzu motor van... <_< hát nemtom :lol: elképzelhető az is. Azt nézd meg ahol a BMW-vel gyorsul. Ugyanennél a roveres gyereknél van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 szép kis hangja van helló :lol: Ha nagyon fülelsz, hallani a "turbót". <_< Enyémnek is van enyhe turbó hangja, amit hallani az utastérből 2500-3000 rpm között. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 <_< Júni 6 A38 ingyenes koncert lesz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Júni 6 A38 ingyenes koncert lesz! <_< Jó kis szülinapi ajándék lenne. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Ha nagyon fülelsz, hallani a "turbót". <_< Enyémnek is van enyhe turbó hangja, amit hallani az utastérből 2500-3000 rpm között. :lol: Ja ez multkor téma volt... Csak dizelnél. a "szolid turbó" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Én már próbáltam. <_< Álló helyzetben 6000-ig engedi, menet közben 5500-ig. menet közbe volt már 6000 de nem dadogott Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 namivan, mindenki csak olvas :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 namivan, mindenki csak olvas :lol: <_< igen. Vagy hallgatja a dízel muzsikát :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 namivan, mindenki csak olvas :lol: <_< Most van hogy mindenki elment ágyazni meg zuhanyozni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 szép kis hangja van helló :lol: Szép ? Halottál már 6 hengeres bmw motort tiltáson ? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Szép ? Halottál már 6 hengeres bmw motort tiltáson ? :lol: vagy 6hengeres senatort miközben füstöl alatta az aszfalt <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Szép ? Halottál már 6 hengeres bmw motort tiltáson ? <_< vagy 3.0s V6os 24Vs Omegát :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 hátez egyáltalán nem szép <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 hátez egyáltalán nem szép <_< nekem mind tetszik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Nekem két cd-s rádió van a kocsiba. A Blaupunkt a helyén a középkonzolban a VDO meg a csomagtartóban dobozban. <_< És a hátsót nem macerás menet közben kapcsolgatni? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 .... :lol:.... Állatok ezek mind <_< :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Állatok ezek mind <_< :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: és láttad addig füstölte még sárga meg kék nem lett :) :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Állatok ezek mind <_< :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :) Egyetértek :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Amúgy meg Novy! megnugtatásul vagy idegesítésül-nemtom minek veszed :lol: - nekem is megjött az X-akta a jobb első ajtómba... Elmentek a rákba, megfertőztétek a ribit :lol: :lol: <_< :lol: mif.szt csinálok vele??? :lol: :lol: Akkor valószínüleg átment tőlem hozzád, mert nekem megszűnt! ;) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts