Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Az ilyen faca tanárra mondják, hogy Aki nem tudja Tanítja! Egy igazi mestertől szinte ugy kell ellesni a szakmát és ha nem veszi észre az igyekezetedet akkor olyan szinten le tud szarni, hogy még a kalapácsot is fordítva fogatja meg veled! Az én szakmámban ez így szokott lenni (szerszámkészítő)!

az egy pucubácsi volt... meg az egész suli olyan volt... aki értett valamit a témához azt meg hülyének nézték... jó volt egy kis beütése az oszifőnek, de szerintem nála jobb tanár nincs.

nála csak az bukott meg aki meg akart, aki meg akart az lehetett jótanuló.

persze ha szar dogát írtál, akkor olyan jegyet is kaptál, de nem szívózott legalább.

legjobban az húzott fel, mikor olyat kérdeztem a gyaktanártól, amire nemtudta a választ,(pl hogy az F astráján, melyik kerék blokkol hamarabb.. neki minda 4, és neki a hátsó szimpatikus blokkoláskor, mert az kifarol, és nem tolja ki az orrát.. rem egyszer így jár és belefarol egy kamionba egyenes úton, ahol tolhatta volna még az orrát 100méterig is.) akkor kiröhögött, hogy" Pisti hogy lehet ilyen hülyeséget kérdezni" és a nagyon okos oszt társak( ezekből lett rendőr szakács vízműves, ja és egy lapkás szelephézag állítást se bírtak kiszámolni) is nevettek, meghúztama válam, és megkérdeztem itt mondjuk, és milyen fura de volt válasz a kérdésemre.

marhára sajnálom, hogy oda jártam, de miskolci autószerelő sulik se sokkal jobbak... ahogy kollégámtól hallottam.

Megosztás:

Még nem tol elég havat! :D

Még nem. De ami késik nem múlik :lol:

Rakhatsz rá tolólapot is.. :lol: ;)

:lol: :lol: :lol:

Egyébként nem rossz <_< de nem fog egy kicsit nagy luftot? :lol: :)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.