Johnny82 Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 ez már a te opelod?? ott az alfa meg a tesódé?? legalábbis így emlékszem, hogy neked astra van tesódnak meg alfa. és mi az a másik astra ott? Így van. Enyém az Astra övé meg az Alfa. A másik Vectra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Így van. Enyém az Astra övé meg az Alfa. A másik Vectra. Mekkora motoros az Alfa ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Így van. Enyém az Astra övé meg az Alfa. A másik Vectra. jah hogy veki pár képet mutizhatnál erről az astráról, ahogy látom nem gyári kiegészítőkkel <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Mekkora motoros az Alfa ? <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 <_< :lol: eza gyerek meg nemnormális :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Mekkora motoros az Alfa ? 1.4 ie 8v, 90LE. De megy mint a golyó! Most akar egy 1.7 16v-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 eza gyerek meg nemnormális :lol: mostmé? :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 mostmé? :lol: <_< áhh végülis igazad van :lol: én kérek elnézést :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 áhh végülis igazad van :lol: én kérek elnézést :lol: te nem nevettél? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 jah hogy veki pár képet mutizhatnál erről az astráról, ahogy látom nem gyári kiegészítőkkel <_< Itt van egy pár régebbi kép. 01 02 Most jelenleg egy gyári lökös van rajta, mert átalakítás alatt van a másik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Most jelenleg egy gyári lökös van rajta, mert átalakítás alatt van a másik. Még nem tol elég havat! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Még nem tol elég havat! :lol: Még nem. De ami késik nem múlik <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 te nem nevettél? <_< nem de denem nemde :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Itt van egy pár régebbi kép. 01 02 Most jelenleg egy gyári lökös van rajta, mert átalakítás alatt van a másik. hm nem gyenge <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 hm nem gyenge :lol: Köszi <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 1.4 ie 8v, 90LE. De megy mint a golyó! Most akar egy 1.7 16v-t. És ez boxer motor ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 eza gyerek meg nemnormális <_< Mostmér? Én is ezt szoktam válaszolni. Hülye kérdésre hülye válasz. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 Mostmér? Én is ezt szoktam válaszolni. Hülye kérdésre hülye válasz. <_< :lol: a te angol humorodat meg se említsük :lol: :lol: sokszor nemtudni mikor vickelsz, mikor vérkomolykodsz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 És ez boxer motor ? Igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morfin Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 Üdv! Komolyan mondtam hogy be is szerelték meg feltöltötték 18000-ért. De az biztos hogy most télleg bogármentes. A régin kb. 5 centis bogárréteg volt <_< úgyhogy már csak ezért is megérte meg mellesleg ez nem likas. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 Mostmér? Én is ezt szoktam válaszolni. Hülye kérdésre hülye válasz. <_< :lol: Miazhogyhülyekérdésvót ? :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 Az ilyen faca tanárra mondják, hogy Aki nem tudja Tanítja! Egy igazi mestertől szinte ugy kell ellesni a szakmát és ha nem veszi észre az igyekezetedet akkor olyan szinten le tud szarni, hogy még a kalapácsot is fordítva fogatja meg veled! Az én szakmámban ez így szokott lenni (szerszámkészítő)! az egy pucubácsi volt... meg az egész suli olyan volt... aki értett valamit a témához azt meg hülyének nézték... jó volt egy kis beütése az oszifőnek, de szerintem nála jobb tanár nincs. nála csak az bukott meg aki meg akart, aki meg akart az lehetett jótanuló. persze ha szar dogát írtál, akkor olyan jegyet is kaptál, de nem szívózott legalább. legjobban az húzott fel, mikor olyat kérdeztem a gyaktanártól, amire nemtudta a választ,(pl hogy az F astráján, melyik kerék blokkol hamarabb.. neki minda 4, és neki a hátsó szimpatikus blokkoláskor, mert az kifarol, és nem tolja ki az orrát.. rem egyszer így jár és belefarol egy kamionba egyenes úton, ahol tolhatta volna még az orrát 100méterig is.) akkor kiröhögött, hogy" Pisti hogy lehet ilyen hülyeséget kérdezni" és a nagyon okos oszt társak( ezekből lett rendőr szakács vízműves, ja és egy lapkás szelephézag állítást se bírtak kiszámolni) is nevettek, meghúztama válam, és megkérdeztem itt mondjuk, és milyen fura de volt válasz a kérdésemre. marhára sajnálom, hogy oda jártam, de miskolci autószerelő sulik se sokkal jobbak... ahogy kollégámtól hallottam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 Még nem tol elég havat! :D Még nem. De ami késik nem múlik :lol: Rakhatsz rá tolólapot is.. :lol: ;) :lol: :lol: :lol: Egyébként nem rossz <_< de nem fog egy kicsit nagy luftot? :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 ...de nem fog egy kicsit nagy luftot? <_< :lol: Nem mindegy? Úgy is csak krúzingolásra van :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts