Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Az ilyen vadat könnyű becserkészni! Nem hogy elmennél vadászni! <_<

öreg vagyok én a vadászathoz...

multkor is szunyókálok, azt csengetnek kimek, két kiscsaj, ilyen 16évsek..

hát nem aakrták a jót, csak szívóztak egész délután, utána meg vigyem őket haza... hát persze, szépen hazasétáltak. :lol:

Megosztás:

Régebben amúgy kérdeztem, csak nem nagyon kaptam rá választ... de most hátha valaki tudja. Mi a jóég a fütyülő ami a motorból jön amikor egy bizonyos fordulatról gyorsítok a géppel??? Turbó hiányába az nehezen lehet. 1.7DR motor van benne... Szerintetek??? <_<

Megosztás:

Régebben amúgy kérdeztem, csak nem nagyon kaptam rá választ... de most hátha valaki tudja. Mi a jóég a fütyülő ami a motorból jön amikor egy bizonyos fordulatról gyorsítok a géppel??? Turbó hiányába az nehezen lehet. 1.7DR motor van benne... Szerintetek??? <_<

Generátorszíj vagy a vezérlésfelöl jöhet.

Megosztás:

nekem pl a váltó fütyöl bizonyos fordulatoknál, asszem 4.ben 80nál.

de lehet túl feszes generátor szíj is.

vagy ha szét van repedve vmi vákumcső, akkor az is

Megosztás:

nekem pl a váltó fütyöl bizonyos fordulatoknál, asszem 4.ben 80nál.

de lehet túl feszes generátor szíj is.

vagy ha szét van repedve vmi vákumcső, akkor az is

őőő.... 4esben 80... nekem is kb itt. Nyomom neki fütyül, elér 1 bizonyos fordulatot aztán elkussol. visszalassítok megint nyomom megint fütyül aztán bizonyos fordulat, megint elhallgat. Amúgy mi a különbség az 1.7D és az 1.7DR motor között? Tom... az 1.7D 57ló a DR pedig 60. De mégis mi a különbség???

Megosztás:

őőő.... 4esben 80... nekem is kb itt. Nyomom neki fütyül, elér 1 bizonyos fordulatot aztán elkussol. visszalassítok megint nyomom megint fütyül aztán bizonyos fordulat, megint elhallgat. Amúgy mi a különbség az 1.7D és az 1.7DR motor között? Tom... az 1.7D 57ló a DR pedig 60. De mégis mi a különbség???

Nézd meg, van-e olaj a váltóban. Egyébként difi támcsapágya is lehet, vagy akár a menetszél is okozhatja.

Megosztás:

Váltó nem lehet.

hogyne lehetne??

FPepe is azt írta, és nekem tuti a váltó csinálja, és már jóval régebben is volt erről beszámolója másnak is <_<

de egyébként könnyen kideríthtő, leveszeda generátorszíjat egy körre és kiderül.

Megosztás:

hogyne lehetne??

FPepe is azt írta, és nekem tuti a váltó csinálja, és már jóval régebben is volt erről beszámolója másnak is <_<

de egyébként könnyen kideríthtő, leveszeda generátorszíjat egy körre és kiderül.

Váltó nem lehet, mert ékszíjcsere óta csinálja. :lol:

Megosztás:

hogyne lehetne??

Okés. Igazából nem zavar mert Ká...Jól hangzik ahogy fütyül, csak nekem valami kárt ne okozzon.

Megosztás:

Okés. Igazából nem zavar mert Ká...Jól hangzik ahogy fütyül, csak nekem valami kárt ne okozzon.

hogyne okozhatna.

ha a vezérlésből jön, akkor elszakdhat a vez szíj azt az elég nagy kár lenne.

ha generátor, kiveri a generátor csapágyat.

ha váltó, akkor kikopófélben van valami, a kevés olaj miatt esetleg.

ha vákumcső rendszer, akkor is okozhat "üzemzavarokat"

Megosztás:

hogyne okozhatna.

ha a vezérlésből jön, akkor elszakdhat a vez szíj azt az elég nagy kár lenne.

ha generátor, kiveri a generátor csapágyat.

ha váltó, akkor kikopófélben van valami, a kevés olaj miatt esetleg.

ha vákumcső rendszer, akkor is okozhat "üzemzavarokat"

<_< :lol: Na akkor átnézzük és utánnajárunk a dolgoknak!

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.