spzoli Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Emberek... <_< Ismerős nektek az, hogy humorérzék? Mert nem úgy tűnik. :lol: ahogy pély barnácska mondaná: nem jött át :lol: :lol: :lol: love parade 2006 vagy 2007? pár napja keresgéltem ezeket :lol: nem tudom, pár remixet láttam már belőle :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 gyáá, a verziót még nem láttam :lol: :lol: :lol: Mostanában ezt hallgatom. Jobb oldalt van lejátszó, első két dal nagyon tetszetős, rocker létemre. :lol: :lol: Ő alkotja az NCIS sorozatban Abby laborjában felcsendülő zenéket. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 ahogy pély barnácska mondaná: nem jött át :lol: <_< :lol: nem tudom, pár remixet láttam már belőle :lol: legjobb akkor is a 98 :lol: meg a 00 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Emberek... <_< Ismerős nektek az, hogy humorérzék? Mert nem úgy tűnik. :lol: Jaaaaa!? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 te tuti szereted a favicceket :lol: :lol: Igen. Nagyon is és az angol humor is a kedvencem. <_< Ha valamit ki kell akasztani, azt is úgy szoktam, hogy mondok a tárgynak egy faviccet. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Igen. Nagyon is és az angol humor is a kedvencem. <_< Ha valamit ki kell akasztani, azt is úgy szoktam, hogy mondok a tárgynak egy faviccet. :lol: :lol: hát ezt valahogy tudtam, hogy neked az angol humor is nyerő :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Mostanában ezt hallgatom. Jobb oldalt van lejátszó, első két dal nagyon tetszetős, rocker létemre. :lol: :lol: Ő alkotja az NCIS sorozatban Abby laborjában felcsendülő zenéket. <_< ez már túl lájtos nekem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 ez már túl lájtos nekem <_< vannak jó film betétzenék mint pl a Dallas- é :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 vannak jó film betétzenék mint pl a Dallas- é :lol: :lol: jó film, mégjobb zene <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 ez már túl lájtos nekem :lol: Nekem bejön, csak szomorú, hogy warez körökben beszerezhetetlen az album. Mondjuk 1300Ft-nyi dollárért letölthető amazon.com-ról. És még rinyálnak, hogy nagy a warez, sok veszteséget okoz. Itt egy ellenpélda. :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 jó film, mégjobb zene <_< abszolút nem vagyok műkedvelő... de én még nem találkoztam ilyen zenével F astrában :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 abszolút nem vagyok műkedvelő... de én még nem találkoztam ilyen zenével F astrában <_< Enyémben találkozhatsz. Ennio Morricone \o/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 nekem tuti nem lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Enyémben találkozhatsz. Ennio Morricone \o/ :lol: vagy a jó kis gitárszólók, cliffs over dover <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 abszolút nem vagyok műkedvelő... de én még nem találkoztam ilyen zenével F astrában :lol: Egy számot sem bírtam végighalgatni, most akkor kultúrbunkó vagyok? :lol: Vagy csak simán botfülem van? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 szerdán alapmű az RTL-en dumb és dumber <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Reggel írtam, hogy este nézek tűzijátékot, ha valaki felgyújtja a határt! Nem hittem a szememnek! Délután valaki tényleg felgyújtotta a határt! Én kombinátoroztam, nem messze meg a tűzoltók rohangáltak! <_< :lol: ez bejött! Most már csak esőre lenne szükség, de nem gyengén! Valaki nem küldene ide egy kis esőt? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Egy számot sem bírtam végighalgatni, most akkor kultúrbunkó vagyok? :lol: Vagy csak simán botfülem van? <_< is-is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 abszolút nem vagyok műkedvelő... de én még nem találkoztam ilyen zenével F astrában <_< hát nálam is csak a tuci-tuci zene szól! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 hát nekem van benne metalica is... meg rap meg ilyen lassú zenék, de ennyire kultúrált zene nincs Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 hát nálam is csak a tuci-tuci zene szól! :lol: Ilyen? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 :lol: vagy a jó kis gitárszólók, cliffs over dover :lol: Nem Cliffs of Dover? <_< De amúgy igen.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Ilyen? :lol: röhögni fogsz, de nekem bennvolt, csak elkevertem a cdt....de az is előfordult h lehúzott ablakokkal a csókkirály szól nem halkan, miközben 50el krúzoltam az üllöin :lol: :lol: Nem Cliffs of Dover? <_< De amúgy igen.. :lol: de az,nem tudom miért írtam overt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 hát nálam is csak a tuci-tuci zene szól! :lol: Jó kis rock és Blues. Bár mostanában gyerekdalokat is hallgatunk. Tegnap óta például ez megy. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Ilyen? <_< ez is egy alap zene :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts