Novy Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Az egyes-kettes csöveken folyik a benya, most meg nem mondom melyiken oda, melyiken vissza. A hármas maga az injektor, pontosabban a csatija, amit kivettem, a négyes hídszerőségben vannak furatok azokon keresztül megy a benya az injektorba közben áthalad a két kis szűrőn. Az ötös a nyomásszanályzó. Ja és külön köszönet a képekért, szégyen de nem tudom kitől csórtam. ;) akkor vágom am ez egy c16nz ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 nem para, én még most sem vagyok 20 :P ;) ;) Látszik ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 akkor vágom am ez egy c16nz <_< Lehet, de ezek amúgy egyformák nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Lehet, de ezek amúgy egyformák nem? Szerintem is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Lehet, de ezek amúgy egyformák nem? az EGR miatt vettem észre nem is olyan rég mondták a többiek, hogy az az ufó alakú cucc az a régifajta EGR és az 1.6osokon van Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Először is a saját kocsiból szedtem ki. Nem tudom, hogy jár-e veszélyjel, eddig elindult, és fel sem robbant. :lol: Igazából az alapjáratit pucoltam, és ha már ott volt a torx a kezemben.... :lol: Kár hogy a nyomásszabájzót nem tudtam levenni, nem passzolt bele a torx-kulcs, a másik meg bilivasból volt, elnyírtam az első mozdulattal. Kicsit nézegettem járó motornál levett légbeömlővel, hogy spriccel az injektor. Kicsit mintha többet adna mint kéne. Jól emlékszem, hogy egy ütem alatt "duplázik"? Nekem is kéne pucolni, úgy is volt, hogy ki lesz takarítva holnap, de alig egy órája elvitték az autóm. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Szerintem is. http://kepfeltoltes.hu/090501/963671433262...ltoltes.hu_.jpg Hát végülis minden része megvan, csak minden máshol mint nálam. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 <_< :lol: annyi baj legyen :lol: Tegezhetsz azért. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Nekem is kéne pucolni, úgy is volt, hogy ki lesz takarítva holnap, de alig egy órája elvitték az autóm. <_< Hová? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Nekem is kéne pucolni, úgy is volt, hogy ki lesz takarítva holnap, de alig egy órája elvitték az autóm. <_< ez az elvitték elég tág fogalom ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 az EGR miatt vettem észre nem is olyan rég mondták a többiek, hogy az az ufó alakú cucc az a régifajta EGR és az 1.6osokon van Ha jól tévedek, azon a képen már lefalazott EGR van, vagyis már csak a helye az az ufo izé. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Hová? <_< Haver tegnap éjjel lerohadt a kadettel (melegen beáll a váltó), bementem érte veszprémbe. Holnapi ballagás miatt elkérte az autómat, mert kevés az egy autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Tegezhetsz azért. <_< :lol: Tomibácsizhatod :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Tomibácsizhatod <_< :lol: :lol: :lol: Tomi bá már járt erre, de lehet h a tesóját küldte :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Haver tegnap éjjel lerohadt a kadettel (melegen beáll a váltó), bementem érte veszprémbe. Holnapi ballagás miatt elkérte az autómat, mert kevés az egy autó. Jaaaa, azt hittem valami gáz volt vele. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Ha jól tévedek, azon a képen már lefalazott EGR van, vagyis már csak a helye az az ufo izé. <_< nemtom... de a régifajta EGR így néz ki, legalábbis ezt vettem le, mikor szó volt róla. és ennek a lefalazása, abból áll, hogy le van dugózva az a cső. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Jaaaa, azt hittem valami gáz volt vele. :lol: Kisebb problémái vannak. Műszakin megbukna, mert nem világít a klímagomb és a tompított kapcsoló sem. Valamint kaptam volna (lehet kapok) 90eFt-os csekket, 170-l megint tiportam. <_< Egy fehér Astra F Caravan-l "haladtunk". :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 gyáá, a verziót még nem láttam <_< :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Kisebb problémái vannak. Műszakin megbukna, mert nem világít a klímagomb és a tompított kapcsoló sem. Valamint kaptam volna (lehet kapok) 90eFt-os csekket, 170-l megint tiportam. <_< Egy fehér Astra F Caravan-l "haladtunk". :lol: :lol: :lol: Akkor semmi különös..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Kisebb problémái vannak. Műszakin megbukna, mert nem világít a klímagomb és a tompított kapcsoló sem. Valamint kaptam volna (lehet kapok) 90eFt-os csekket, 170-l megint tiportam. <_< Egy fehér Astra F Caravan-l "haladtunk". :lol: :lol: :lol: ilyenért megbukik műszakin? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Kisebb problémái vannak. Műszakin megbukna, mert nem világít a klímagomb és a tompított kapcsoló sem. Valamint kaptam volna (lehet kapok) 90eFt-os csekket, 170-l megint tiportam. <_< Egy fehér Astra F Caravan-l "haladtunk". :lol: :lol: :lol: mivan??? a klíma gonb nem világít, ez miattmegbukna? :OOOOO hát nem emlékszem,hogy valaha is nézték műszakin a tompi visszajelzőjét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 ilyenért megbukik műszakin? <_< hát ez nekem is új. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 ilyenért megbukik műszakin? :lol: mivan??? a klíma gonb nem világít, ez miattmegbukna? :OOOOO hát nem emlékszem,hogy valaha is nézték műszakin a tompi visszajelzőjét. Emberek... <_< Ismerős nektek az, hogy humorérzék? Mert nem úgy tűnik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 gyáá, a verziót még nem láttam <_< :lol: :lol: love parade 2006 vagy 2007? pár napja keresgéltem ezeket :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Emberek... <_< Ismerős nektek az, hogy humorérzék? Mert nem úgy tűnik. :lol: te tuti szereted a favicceket :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts