Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Az egyes-kettes csöveken folyik a benya, most meg nem mondom melyiken oda, melyiken vissza. A hármas maga az injektor, pontosabban a csatija, amit kivettem, a négyes hídszerőségben vannak furatok azokon keresztül megy a benya az injektorba közben áthalad a két kis szűrőn. Az ötös a nyomásszanályzó.

Ja és külön köszönet a képekért, szégyen de nem tudom kitől csórtam. ;)

akkor vágom

am ez egy c16nz ;)

Megosztás:

Először is a saját kocsiból szedtem ki. Nem tudom, hogy jár-e veszélyjel, eddig elindult, és fel sem robbant. :lol: Igazából az alapjáratit pucoltam, és ha már ott volt a torx a kezemben.... :lol: Kár hogy a nyomásszabájzót nem tudtam levenni, nem passzolt bele a torx-kulcs, a másik meg bilivasból volt, elnyírtam az első mozdulattal. Kicsit nézegettem járó motornál levett légbeömlővel, hogy spriccel az injektor. Kicsit mintha többet adna mint kéne. Jól emlékszem, hogy egy ütem alatt "duplázik"?

Nekem is kéne pucolni, úgy is volt, hogy ki lesz takarítva holnap, de alig egy órája elvitték az autóm. <_<

Megosztás:

Ha jól tévedek, azon a képen már lefalazott EGR van, vagyis már csak a helye az az ufo izé. <_<

nemtom... de a régifajta EGR így néz ki, legalábbis ezt vettem le, mikor szó volt róla.

és ennek a lefalazása, abból áll, hogy le van dugózva az a cső.

Megosztás:

Jaaaa, azt hittem valami gáz volt vele. :lol:

Kisebb problémái vannak. Műszakin megbukna, mert nem világít a klímagomb és a tompított kapcsoló sem.

Valamint kaptam volna (lehet kapok) 90eFt-os csekket, 170-l megint tiportam. <_< Egy fehér Astra F Caravan-l "haladtunk". :lol: :lol: :lol:

Megosztás:

Kisebb problémái vannak. Műszakin megbukna, mert nem világít a klímagomb és a tompított kapcsoló sem.

Valamint kaptam volna (lehet kapok) 90eFt-os csekket, 170-l megint tiportam. <_< Egy fehér Astra F Caravan-l "haladtunk". :lol: :lol: :lol:

Akkor semmi különös..... :lol:

Megosztás:

ilyenért megbukik műszakin? :lol:

Megosztás:

mivan??? a klíma gonb nem világít, ez miattmegbukna? :OOOOO

hát nem emlékszem,hogy valaha is nézték műszakin a tompi visszajelzőjét.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.