Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Igen! Miért? A Gastroyalnal dolgoztam tavaly és seggbevágták Gizit úgí. hogy parkoltam! ;) Csak a lökhárító tört. De ha már a hátsót cseréltem, akkor előre is újat tettem. Vásárosnaményba hordtam kaját és ott rendeltem egy autósboltba. Szerintem megérte annyiért. :P Itt Nyíregyen 22 lett volna! ;) ;)

Akkor tényleg jó ár. Csak mert a lököseimen a tavaly megcsinált motip izés festés kezd nem szép lenni és új lökösökkel meg nagyon jól nézne ki, az első alja amúgyis lifeg.

Megosztás:

Akkor tényleg jó ár. Csak mert a lököseimen a tavaly megcsinált motip izés festés kezd nem szép lenni és új lökösökkel meg nagyon jól nézne ki, az első alja amúgyis lifeg.

Én az első lökösről már földúton letörtem az alján végigmenő 2cm széles csíkot. Nem baj, de zsírul néz ki. Ha a régit nem törik össze, akkor is cseréltem volna, mert a gyáriak már nagyon fakók voltak.

Megosztás:

de ez milyen buziság már...

nem lehetne ugyan az mind a kettő? :S

eddig csak a szabálysértési volt, de az objektív felelősséggel együtt bejött a köziges rendszer, ami biztos

bevétel az államkasszába... most kint is vannak minden lehetetlen helyen a yardok, szedik a lóvét ezerrel...

Megosztás:

"Komáromi Endre hozzátette: a bírság legalacsonyabb mértéke továbbra is 30 ezer forint lesz, a felső hatás pedig marad 300 ezer forint. Hangsúlyozta azonban, hogy kiegészül a szabálysértések köre: ha valaki a korlátozz sebességű övezetet jelző táblánál szegi meg a szabályokat, akkor az is az objektív felelősség alá fog tartozni."

Miért, eddig nem így volt?

"Fontos eleme a szabályozásnak az is, hogy eltörlik a méltányosságot, vagyis a hatóság nem engedheti el a büntetést. Fizetési halasztást lehet kérni, de részletfizetési lehetőség nincs - hangsúlyozta. "

Méltányosság eddig sem volt ;)

A részletfizetés megszűntetése viszont már lehet, hogy nagyobb érvágás...

Megosztás:

"Komáromi Endre hozzátette: a bírság legalacsonyabb mértéke továbbra is 30 ezer forint lesz, a felső hatás pedig marad 300 ezer forint. Hangsúlyozta azonban, hogy kiegészül a szabálysértések köre: ha valaki a korlátozz sebességű övezetet jelző táblánál szegi meg a szabályokat, akkor az is az objektív felelősség alá fog tartozni."

Miért, eddig nem így volt?

"Fontos eleme a szabályozásnak az is, hogy eltörlik a méltányosságot, vagyis a hatóság nem engedheti el a büntetést. Fizetési halasztást lehet kérni, de részletfizetési lehetőség nincs - hangsúlyozta. "

Hmmm... Akkor érdemes a kocsiban tartani 300 rongyot? Ha helyszínen fizeted, akkor nincs kedvezmény? ;)

Megosztás:

hát ez tuti ... az még hagyám, hogy nem lehet kisírni, hogy elengedjék, de hogy már részletbe se lehet kifizetni ....

-kölcsönt szeretnék felvenni

- milyen összegben?

- 300ezer

-csak nem gyorshajtás

-de

ez a párbeszéd el fog hangzani sztem pár helyen ;)

Megosztás:

Hm, ahogy elnézem az avatarodat Karcsi, mintha a szomszédé lenne a verdád :P pont úgy néz ki..

A gyorshajtásról meg csak annyit, hogy a Hungaroringen kell száguldozni nem közúton -az meg a közlekedésben részt vevők veszélyeztetése. ;) Bár pár napja én is majdnem beleszaladtam a bozótlakókba ;) , Hajdúszováton a táblánál jártam és motorfékkel olyan 55-60 közt voltam mikor az egyik mellényét kiszúrtam a bokor mögül, egyből majdnem satuféééék... -_- ;)

Megosztás:

De volt. Szabálysértési eljárásban a szabálysértési előadónál lehetett kérni, álalában szociális helyzetre vonatkoztatva.

Pl 2-3 gyerek, kevés igazolt fizu. Erre meg is szokták adni, általában felét elengedték.

Hmmm... Akkor érdemes a kocsiban tartani 300 rongyot? Ha helyszínen fizeted, akkor nincs kedvezmény? ;)

Nem tudod helyszínen fizetni.

Egyébként is, most már külsős cégek fogják megkapni a sebességmérési feladatok nagy részét.

Döntési jogkörük nincs, az automata trafik adatait kell csak átadniuk a bp-i rendőrségnek.

Megosztás:

Hm, ahogy elnézem az avatarodat Karcsi, mintha a szomszédé lenne a verdád :P pont úgy néz ki..

A gyorshajtásról meg csak annyit, hogy a Hungaroringen kell száguldozni nem közúton -az meg a közlekedésben részt vevők veszélyeztetése. ;) Bár pár napja én is majdnem beleszaladtam a bozótlakókba ;) , Hajdúszováton a táblánál jártam és motorfékkel olyan 55-60 közt voltam mikor az egyik mellényét kiszúrtam a bokor mögül, egyből majdnem satuféééék... -_- ;)

aha milyen jó mikor kint van a 37esen egy ottfelejtett 60as tábla... tiszta frankó.

hátőszintén szólva, nekem nincs talán egy olyan nap, hgy ne lépném át a megendegett sebességhatárokat...

nem sokkal, de mindig tullépem.

37esen meg nem fogok 90el tötyögni

Megosztás:

De volt. Szabálysértési eljárásban a szabálysértési előadónál lehetett kérni, álalában szociális helyzetre vonatkoztatva.

Pl 2-3 gyerek, kevés igazolt fizu. Erre meg is szokták adni, általában felét elengedték.

Asszonypajti megúszta ingyennel mert "családfenntartó" de 2 hónapig nem mert vezetni -mikor keresztül szaladt egy bringás hüjejány a mocitetőn.

aha milyen jó mikor kint van a 37esen egy ottfelejtett 60as tábla... tiszta frankó.

37esen meg nem fogok 90el tötyögni

Hát na, le kell szerelni és a közlekedésfelügyelet kapujában ott hagyni -az nem lopás -_- viszont a karó az pont jó tévéasztal lábának ;) ;) B.újfaluban egy csávónak kész gyűjteménye volt belőle -mire elkapták a "tettest" :P

Amúgy meg addig lótifutsz, hogy egyszer tényleg elszedik a jogsidat. ;)

Megosztás:

Asszonypajti megúszta ingyennel mert "családfenntartó" de 2 hónapig nem mert vezetni -mikor keresztül szaladt egy bringás hüjejány a mocitetőn.

Hát na, le kell szerelni és a közlekedésfelügyelet kapujában ott hagyni -az nem lopás :D viszont a karó az pont jó tévéasztal lábának ;) ;) B.újfaluban egy csávónak kész gyűjteménye volt belőle -mire elkapták a "tettest" :P

Amúgy meg addig lótifutsz, hogy egyszer tényleg elszedik a jogsidat. ;)

hát nekem is van 60as 80as meg 110es -_-

kipufogóhoz tökéletes :D

hát eccer megeshet hogy elveszik

gyanítom, akkor fogok menni vagy 60al vmi 30as táblánál.

Megosztás:

Jajj, ne menőzz már ;)

Vond le belőle az óra csalását ;)

Könnyen beszél a srác, neki csak a féket kell taposnia -a gázt meg csak addig mire kifordul az útra azon a hegyoldalon... -_- ;) :P

Megosztás:

Könnyen beszél a srác, neki csak a féket kell taposnia -a gázt meg csak addig mire kifordul az útra azon a hegyoldalon... :P ;) ;)

hát épp ez az hogy nagy gázzal kell indúlni, főleg ha faterom áll be, mert ő begurl ameddig csak tud, és van egy kis lépcső a gariban

na meg hazafelé fel kell mászni azon a parton ;)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.