J0hnny Elküldve Április27, 2009 Elküldve Április27, 2009 Sanci! Ezen kutatást ki kell egészíteni két kérdéssel.Ha így válaszolsz rá,tényleg a sör káros a férfi agyra. ;) -Mi bajod van? -Semmi. -Naaa de most mi baj van? -Nem tudom.
zotya975 Elküldve Április27, 2009 Elküldve Április27, 2009 az számít vmit? ;) melyik az a nő, aki beimseri, ha ő a hibás? ;) Van olyan, csak aztán a végén kiderül, hogy nagyobb répája van mint neked. :P Na erre varjatok gombot! Katt ide! ;)
CoolAdam Elküldve Április27, 2009 Elküldve Április27, 2009 Szevasztok! Igazából lenne 2 kérdésem remélem tudtok segíteni az egyik az lenne hogy 2002-es Astra F-em van és ködfényszorót szeretnék rá tenni és hogy ez lehetséges-e?és kb mennyiért?meg hogyan? A másik pedig az hogy szeretnék egy Mp3-as rádiót venni a kocsiba most egy régebbi kazettás van benne hogy ez mennyire bonyolult a beszerelés és az ára ennek?? Köszönöm a segítségeteket előre!
Guest Sanci Elküldve Április27, 2009 Elküldve Április27, 2009 Üdv cartárs urak és hölgyek! Mivel megfogtam az év első potykáját (ami egy gyönyörű szép 4 és fél kilós tükrös) így a Május 1.-én délelőtt általam szervezni kívánt "reload" II. Berettyóújfalui Opelos klubok találkozójára máris beajánlom egy jó bográcsozásra!!! ;) Hely: szokásosan a Berettyóújfalut és a Berettyószentmártont összekötő hídnál található füves parton el leszünk mint tavaly (ahol ráadásul elkezdtem a klubos pályafutásomat). Mindenkit nagy szeretettel várok/várunk! ;) A sapkámat meg nem fikázni a "konkurencia" miatt!!! -pecázni pont megfelel ha valamiért mérgemben megtaposom Evőeszközöket mindenki hozzon magával, fűszert és egyéb belevalókat aki tud hozni azt szivesen fogadjuk (mármint alapanyagokat úgyhogy nem félreérteni!) ;)
Laleekirály Elküldve Április27, 2009 Elküldve Április27, 2009 Hol vannak a zenészek? A hangfalban! ;)
Laleekirály Elküldve Április27, 2009 Elküldve Április27, 2009 Csak tudományosan... Barátaimmal beszélgettünk, amikor egyszer csak valaki kijelentette, hogy olvasta valamelyik újságban, hogy a sör női hormonokat tartalmaz. Elhatároztuk, hogy ezt az állítást tanulmányozni fogjuk, s így (természetesen kizárólag tudományos célokból ;) ) megittunk fejenként 10 üveg sört. Tanulmányi munkánk eredménye 10 sör után: - rengeteg hülyeséget dumáltunk össze, - nehezen, de főleg rosszul vezettük gépkocsinkat, - nem gondolkoztunk logikusan, - egyikünk sem volt hajlandó elismerni, hogy téved, amikor teljesen egyértelmű volt a tévedésünk, - minden öt percben pisilni mentünk, természetesen együtt Ezek után egyetértettünk abban, hogy kutatásunk bebizonyította az újságcikk pontos és a sörben valóban női hormonok vannak... :P Ez mekkora igazság! ;) ;)
zotya975 Elküldve Április27, 2009 Elküldve Április27, 2009 Szevasztok! Igazából lenne 2 kérdésem remélem tudtok segíteni az egyik az lenne hogy 2002-es Astra F-em van és ködfényszorót szeretnék rá tenni és hogy ez lehetséges-e?és kb mennyiért?meg hogyan? A másik pedig az hogy szeretnék egy Mp3-as rádiót venni a kocsiba most egy régebbi kazettás van benne hogy ez mennyire bonyolult a beszerelés és az ára ennek?? Köszönöm a segítségeteket előre! Ködfényszórót lehet beszerelni, vagy te scinálod kapcsolási rajz alapján, ekkor a mukadíj ugye ingyen van, vagy elviszed autóvillamosságihoz, ekkor meg majd ő megmondja az árat. Az anyagköltség meg attó föggg, mennyiért kapsz bontóban, on-line aukción, vagy újat boltban. Csak egy példa.:klikk ide. A rádióra ugyanez vonatkozik. Ha újat veszel, van ahol be is szerelik. Az ára márka és minőségtől függ. Zotya! Hűha! ;) ;) Erre csak ezt tudom reagálni. ;)
Laleekirály Elküldve Április27, 2009 Elküldve Április27, 2009 Erre csak ezt tudom reagálni. :P ;) ;) Hatalmas ez a kisállat! ;)
Laleekirály Elküldve Április27, 2009 Elküldve Április27, 2009 Szevasztok! Igazából lenne 2 kérdésem remélem tudtok segíteni az egyik az lenne hogy 2002-es Astra F-em van és ködfényszorót szeretnék rá tenni és hogy ez lehetséges-e?és kb mennyiért?meg hogyan? A másik pedig az hogy szeretnék egy Mp3-as rádiót venni a kocsiba most egy régebbi kazettás van benne hogy ez mennyire bonyolult a beszerelés és az ára ennek?? Köszönöm a segítségeteket előre! Hú! Én tavaly kérdeztem a ködlámpát, amikor cseréltem a lökhárítókat, mert én is szerettem volna gyári, beépített ködlámpát és nekem darabonként 9-10e-et mondtak! Az szerintem sok érte! Inkább lemondtam róla!A két ködlámpa árából letudtam az első és hátsó lökhárítócserét! ;)
Laleekirály Elküldve Április27, 2009 Elküldve Április27, 2009 Üdv cartárs urak és hölgyek! Mivel megfogtam az év első potykáját (ami egy gyönyörű szép 4 és fél kilós tükrös) így a Május 1.-én délelőtt általam szervezni kívánt "reload" II. Berettyóújfalui Opelos klubok találkozójára máris beajánlom egy jó bográcsozásra!!! ;) Hely: szokásosan a Berettyóújfalut és a Berettyószentmártont összekötő hídnál található füves parton el leszünk mint tavaly (ahol ráadásul elkezdtem a klubos pályafutásomat). Mindenkit nagy szeretettel várok/várunk! ;) http://s1.images.www.tvn.hu/2009/04/27/18/...f9de6f2d3a4.jpg A sapkámat meg nem fikázni a "konkurencia" miatt!!! -pecázni pont megfelel ha valamiért mérgemben megtaposom Evőeszközöket mindenki hozzon magával, fűszert és egyéb belevalókat aki tud hozni azt szivesen fogadjuk (mármint alapanyagokat úgyhogy nem félreérteni!) :P én mennék szívesen, de akkor mi még vetünk. Már elmennék egy ilyen talira szívesen! ;)
Dáwid Elküldve Április27, 2009 Elküldve Április27, 2009 én mennék szívesen, de akkor mi még vetünk. Már elmennék egy ilyen talira szívesen! -_- Jah egyszer (majd ha már nagy leszek ;) :D ) én is benéznék a márkatársékhoz, de valahogy mindig qrva messze vagytok, ha egy helyen vagytok ;) :D :P ;)
Novy Elküldve Április27, 2009 Elküldve Április27, 2009 én mennék szívesen, de akkor mi még vetünk. Már elmennék egy ilyen talira szívesen! ;) május elsején? bár a vetés nem ismeri még akarácsonyt se azt tudom ;) én se tudok sztem menni :S
Novy Elküldve Április27, 2009 Elküldve Április27, 2009 Jah egyszer (majd ha már nagy leszek ;) :D ) én is benéznék a márkatársékhoz, de valahogy mindig qrva messze vagytok, ha egy helyen vagytok ;) -_- :P ;) neked pest nincs messze ott minden héten van
Laleekirály Elküldve Április27, 2009 Elküldve Április27, 2009 május elsején? bár a vetés nem ismeri még akarácsonyt se azt tudom ;) én se tudok sztem menni :S hát nem! Ma is tárcsáztam meg kombinátoroztam, a nagygép pedig szántott! ;) A nagygép már vagy 2 hete le se volt állítva. 24-ből 24-et megy. Az elseje nekünk kint a földön lesz, örülünk, ha végre elvetünk. még 40hektár van, amit meg kell tárcsázni, felszántani, kombinátorozni, elvetni. Utána pihi. ;)
Novy Elküldve Április27, 2009 Elküldve Április27, 2009 hát nem! Ma is tárcsáztam meg kombinátoroztam, a nagygép pedig szántott! ;) A nagygép már vagy 2 hete le se volt állítva. 24-ből 24-et megy. Az elseje nekünk kint a földön lesz, örülünk, ha végre elvetünk. még 40hektár van, amit meg kell tárcsázni, felszántani, kombinátorozni, elvetni. Utána pihi. ;) említetted, hogy dj-s kedtél neved mi volt: dj traktor dj kombinátor dj tárcsa dj kombájn dj nagygép ? :P ;) bocs rem nem haragszol, de a traktrodjprogirol eszembejutottál -_-
Laleekirály Elküldve Április28, 2009 Elküldve Április28, 2009 említetted, hogy dj-s kedtél neved mi volt: dj traktor dj kombinátor dj tárcsa dj kombájn dj nagygép ? ;) ;) bocs rem nem haragszol, de a traktrodjprogirol eszembejutottál :P ;) Dj hűdefáradtvagyokésaludnékmáregyjót. -_-
conquistador Elküldve Április28, 2009 Elküldve Április28, 2009 hát nem! Ma is tárcsáztam meg kombinátoroztam, a nagygép pedig szántott! ;) A nagygép már vagy 2 hete le se volt állítva. 24-ből 24-et megy. Az elseje nekünk kint a földön lesz, örülünk, ha végre elvetünk. még 40hektár van, amit meg kell tárcsázni, felszántani, kombinátorozni, elvetni. Utána pihi. ;) Milyen márka a nagygép? Csak nem a nagy zöld amit a magyarok amerikában gyártattak le egy szarvasos logoval?
invictus Elküldve Április28, 2009 Elküldve Április28, 2009 Hú! Én tavaly kérdeztem a ködlámpát, amikor cseréltem a lökhárítókat, mert én is szerettem volna gyári, beépített ködlámpát és nekem darabonként 9-10e-et mondtak! Az szerintem sok érte! Inkább lemondtam róla!A két ködlámpa árából letudtam az első és hátsó lökhárítócserét! ;) Vetrán van fenn asszem komplett lökhárító lámpákkal 15e körül.
Laleekirály Elküldve Április28, 2009 Elküldve Április28, 2009 Milyen márka a nagygép? Csak nem a nagy zöld amit a magyarok amerikában gyártattak le egy szarvasos logoval? Nem John Deere! Azok sokat esznek. Valtra Valmet N101 Ilyen Ő most a kedvencünk. 1 éves. ;) A "kicsi" szintén Valtra Valmet, csak 85LE és 8 éves. A "nagy" előtt volt egy mégnagyobb az egy Case MX IH 270LE Magnum.
Laleekirály Elküldve Április28, 2009 Elküldve Április28, 2009 Vetrán van fenn asszem komplett lökhárító lámpákkal 15e körül. Köszi, de már akkor lemondtam róla. 20-ből megúsztam a lökhárítócserét és boltba vettem, vadas újak voltak. ;)
Laleekirály Elküldve Április28, 2009 Elküldve Április28, 2009 Itt egy táblázat, hogy mennyit és egy gyorshajtás! Íme! ;)
invictus Elküldve Április28, 2009 Elküldve Április28, 2009 Köszi, de már akkor lemondtam róla. 20-ből megúsztam a lökhárítócserét és boltba vettem, vadas újak voltak. ;) 20-ért első és hátsó?
Laleekirály Elküldve Április28, 2009 Elküldve Április28, 2009 20-ért első és hátsó? Igen! Miért? A Gastroyalnal dolgoztam tavaly és seggbevágták Gizit úgí. hogy parkoltam! ;) Csak a lökhárító tört. De ha már a hátsót cseréltem, akkor előre is újat tettem. Vásárosnaményba hordtam kaját és ott rendeltem egy autósboltba. Szerintem megérte annyiért. :P Itt Nyíregyen 22 lett volna! ;) ;)
Recommended Posts