Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

igen gyenge lehet már az a rugó a kmórában.

nekem sík úton 5éves korában 175 és az is 4ben

Most amikor beszereltem a fordulatszámmérőset, levettem a mutatót, és kicsit visszavettem a csalásból. De igazából egyszer ki kéne mérni GPS-szel.

hát akkor tenem jó helyre jársz korházba. :P

mikor a térdemmel jártam korházba, volt pár meleg helyzet -_-

Ja, kérdezték aztán merev még a térde? Hát most nem a térdem merev. :D

Nem megijedtem. Ilyenektől nem ijedek meg. Nem vagyok pedofil, hogy olyan kislányokkal állok össze, akiknek kisebb a mellük, mint az enyém. ;)

Hűha! Muti meg! ;) ;)

Megosztás:

Hát nem . Én csak este tudok leülni a géphez, de akkor is min. fél óra. Kellene vennem egy laptopot mobil nettel, mert naponta autózunk 4 órát, akkor tudnák fórumozni. :P

Akkor készítsd elő a brifkót, ha csak fórumozol minimum 5 gigás csomagot akarj és a sűrű jutub stírölést felejtsd el -_- persze nagyobb csomaggal már nem vészes csak a havidíj meg a letöltési sebesség a kérdéses..tapasztalat... ;) ;) ;)

Megosztás:

TERMOSZTÁT CSERE, 1,6 8V

Tényleg. ;) Köszi az infót. Akkor ez biza G Astra lesz, nem válaszoltak neki a G Astra fórumban? ;)

Sziasztok!

Visszatérve a Z16SE 8V motorhoz. >>>Termosztátcsere. Köszönöm mindenkinek az infókat.

Az említett kocsi >>>MERIVA. Azért írtam az F Astra fórumra, mert nem sok Meriva készült ezzel a motorral, illetve a többség a 16 V motoros veriót veszi. Ott még nem is válaszolt senki...

Ha jól tudom a 2003,2004-es évjáratokat ezzel a Z16SE motorral is szerelték.

Csinálok róla néhány képet, hátha láttok rajta vmilyen különbséget.

Mindenesetre a vezérlés lebontására felkészülünk...

Üdv!

Csaba

Megosztás:

melyik az a nő aki beismeri ha ő a hibás? ;)

Csak tudományosan...

Barátaimmal beszélgettünk, amikor egyszer csak valaki kijelentette, hogy olvasta valamelyik újságban, hogy a sör női hormonokat

tartalmaz. Elhatároztuk, hogy ezt az állítást tanulmányozni fogjuk, s így (természetesen kizárólag tudományos célokból ;) ) megittunk fejenként 10 üveg sört.

Tanulmányi munkánk eredménye 10 sör után:

- rengeteg hülyeséget dumáltunk össze,

- nehezen, de főleg rosszul vezettük gépkocsinkat,

- nem gondolkoztunk logikusan,

- egyikünk sem volt hajlandó elismerni, hogy téved, amikor teljesen egyértelmű volt a tévedésünk,

- minden öt percben pisilni mentünk, természetesen együtt

Ezek után egyetértettünk abban, hogy kutatásunk bebizonyította az újságcikk pontos és a sörben valóban női hormonok vannak... ;)

Megosztás:

Csak tudományosan...

Barátaimmal beszélgettünk, amikor egyszer csak valaki kijelentette, hogy olvasta valamelyik újságban, hogy a sör női hormonokat

tartalmaz. Elhatároztuk, hogy ezt az állítást tanulmányozni fogjuk, s így (természetesen kizárólag tudományos célokból ;) ) megittunk fejenként 10 üveg sört.

- egyikünk sem volt hajlandó elismerni, hogy téved, amikor teljesen egyértelmű volt a tévedésünk,

Ezek után egyetértettünk abban, hogy kutatásunk bebizonyította az újságcikk pontos és a sörben valóban női hormonok vannak... :P

;) ;)

Megosztás:

Csak tudományosan...

Ezek után egyetértettünk abban, hogy kutatásunk bebizonyította az újságcikk pontos és a sörben valóban női hormonok vannak... :P

Ez nagyon régi poén. ;) ;)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.