daykiller Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Megijedtél a sztetoszkóptol? ;) Nem megijedtem. Ilyenektől nem ijedek meg. Nem vagyok pedofil, hogy olyan kislányokkal állok össze, akiknek kisebb a mellük, mint az enyém. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 igen gyenge lehet már az a rugó a kmórában. nekem sík úton 5éves korában 175 és az is 4ben Most amikor beszereltem a fordulatszámmérőset, levettem a mutatót, és kicsit visszavettem a csalásból. De igazából egyszer ki kéne mérni GPS-szel. hát akkor tenem jó helyre jársz korházba. :P mikor a térdemmel jártam korházba, volt pár meleg helyzet -_- Ja, kérdezték aztán merev még a térde? Hát most nem a térdem merev. :D Nem megijedtem. Ilyenektől nem ijedek meg. Nem vagyok pedofil, hogy olyan kislányokkal állok össze, akiknek kisebb a mellük, mint az enyém. ;) Hűha! Muti meg! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Most amikor beszereltem a fordulatszámmérőset, levettem a mutatót, és kicsit visszavettem a csalásból. De igazából egyszer ki kéne mérni GPS-szel. Ja, kérdezték aztán merev még a térde? Hát most nem a térdem merev. -_- Hűha! Muti meg! ;) ;) A melleimet? ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Ja, kérdezték aztán merev még a térde? Hát most nem a térdem merev. ;) hát majdnem hasonló volt a helyzet, csak akkor annyira fájt a térdem,hogy merevedés tényleg csak a térdemben volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 A melleimet? ;) ;) annak a csajnak elég nagy mellei voltak te mit néztél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 annak a csajnak elég nagy mellei voltak te mit néztél? A merev térdét. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 A merev térdét. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 "nem fogok itt hevimetált meg dárembít hallgatni" buuuuduccduccduccducc psztpsztpsssszztttduccducc az én világom és? az a lényeg, hogy Oplellal járok ;) ;) + Hands up! Egy darabig űztem ezt a DJ szakmát szóval én az ilyesfajta zenéket nyomom az astrába! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 ;) + Hands up! Egy darabig űztem ezt a DJ szakmát szóval én az ilyesfajta zenéket nyomom az astrába! ;) ez azé má egy kicsit sok, de az a zene alapból king ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 áhhh nekem most kinéz egy kis csirke... :P Köszzz, most már megnyugodtam ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Jó duma. ;) ;) ;) De az volt vagy 150 ténylegesen. :P -_- Kb annyi lehetett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Hát nem . Én csak este tudok leülni a géphez, de akkor is min. fél óra. Kellene vennem egy laptopot mobil nettel, mert naponta autózunk 4 órát, akkor tudnák fórumozni. :P Akkor készítsd elő a brifkót, ha csak fórumozol minimum 5 gigás csomagot akarj és a sűrű jutub stírölést felejtsd el -_- persze nagyobb csomaggal már nem vészes csak a havidíj meg a letöltési sebesség a kérdéses..tapasztalat... ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fori23 Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 ;) + Hands up! Egy darabig űztem ezt a DJ szakmát szóval én az ilyesfajta zenéket nyomom az astrába! ;) Hol vannak a zenészek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
csabasaba Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 TERMOSZTÁT CSERE, 1,6 8V Tényleg. ;) Köszi az infót. Akkor ez biza G Astra lesz, nem válaszoltak neki a G Astra fórumban? ;) Sziasztok! Visszatérve a Z16SE 8V motorhoz. >>>Termosztátcsere. Köszönöm mindenkinek az infókat. Az említett kocsi >>>MERIVA. Azért írtam az F Astra fórumra, mert nem sok Meriva készült ezzel a motorral, illetve a többség a 16 V motoros veriót veszi. Ott még nem is válaszolt senki... Ha jól tudom a 2003,2004-es évjáratokat ezzel a Z16SE motorral is szerelték. Csinálok róla néhány képet, hátha láttok rajta vmilyen különbséget. Mindenesetre a vezérlés lebontására felkészülünk... Üdv! Csaba Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Köszzz, most már megnyugodtam ;) ;) ;) :P ha megnyugtat tegnap összevesztünk :D -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 ;) ha megnyugtat tegnap összevesztünk :D -_- Vegyél neki virágot mint a villám ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Vegyél neki virágot mint a villám ;) ;) ;) majd vesz magának :P nem én vagyok a hunyó most -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 majd vesz magának ;) nem én vagyok a hunyó most ;) Ő is ezt mondja? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Ő is ezt mondja? ;) az számít vmit? ;) melyik az a nő, aki beimseri, ha ő a hibás? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Még nem láttam. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Még nem láttam. ;) Pedig gyakori mint a fehér Zorro ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 akkor asszem ezek után hihető, hogy nem én vagyoka hunyó ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 melyik az a nő aki beismeri ha ő a hibás? ;) Csak tudományosan... Barátaimmal beszélgettünk, amikor egyszer csak valaki kijelentette, hogy olvasta valamelyik újságban, hogy a sör női hormonokat tartalmaz. Elhatároztuk, hogy ezt az állítást tanulmányozni fogjuk, s így (természetesen kizárólag tudományos célokból ;) ) megittunk fejenként 10 üveg sört. Tanulmányi munkánk eredménye 10 sör után: - rengeteg hülyeséget dumáltunk össze, - nehezen, de főleg rosszul vezettük gépkocsinkat, - nem gondolkoztunk logikusan, - egyikünk sem volt hajlandó elismerni, hogy téved, amikor teljesen egyértelmű volt a tévedésünk, - minden öt percben pisilni mentünk, természetesen együtt Ezek után egyetértettünk abban, hogy kutatásunk bebizonyította az újságcikk pontos és a sörben valóban női hormonok vannak... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Csak tudományosan... Barátaimmal beszélgettünk, amikor egyszer csak valaki kijelentette, hogy olvasta valamelyik újságban, hogy a sör női hormonokat tartalmaz. Elhatároztuk, hogy ezt az állítást tanulmányozni fogjuk, s így (természetesen kizárólag tudományos célokból ;) ) megittunk fejenként 10 üveg sört. Tanulmányi munkánk eredménye 10 sör után: - rengeteg hülyeséget dumáltunk össze, - nehezen, de főleg rosszul vezettük gépkocsinkat, - nem gondolkoztunk logikusan, - egyikünk sem volt hajlandó elismerni, hogy téved, amikor teljesen egyértelmű volt a tévedésünk, - minden öt percben pisilni mentünk, természetesen együtt Ezek után egyetértettünk abban, hogy kutatásunk bebizonyította az újságcikk pontos és a sörben valóban női hormonok vannak... :P ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Csak tudományosan... Barátaimmal beszélgettünk, amikor egyszer csak valaki kijelentette, hogy olvasta valamelyik újságban, hogy a sör női hormonokat tartalmaz. Elhatároztuk, hogy ezt az állítást tanulmányozni fogjuk, s így (természetesen kizárólag tudományos célokból ;) ) megittunk fejenként 10 üveg sört. Tanulmányi munkánk eredménye 10 sör után: - rengeteg hülyeséget dumáltunk össze, - nehezen, de főleg rosszul vezettük gépkocsinkat, - nem gondolkoztunk logikusan, - egyikünk sem volt hajlandó elismerni, hogy téved, amikor teljesen egyértelmű volt a tévedésünk, - minden öt percben pisilni mentünk, természetesen együtt Ezek után egyetértettünk abban, hogy kutatásunk bebizonyította az újságcikk pontos és a sörben valóban női hormonok vannak... :P Ez nagyon régi poén. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts