Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

én meg valami olyannak amin több a huzat mint a kopásból eredő lyuk ;) ;)

erre a célra bontottam egy feketét, de a műszerfal marad, és ahhoz kell igazítani valamennyire a többit is ;)

Nekem nincs semmi lyuk, csak egyszerűen jobban tetszik a fekete! :P Amikor vettem az autót, sehol sem találtam fekete belsejű astrát, ilyen jó állapotban.

Megosztás:

Nekem nincs semmi lyuk, csak egyszerűen jobban tetszik a fekete! ;) Amikor vettem az autót, sehol sem találtam fekete belsejű astrát, ilyen jó állapotban.

ezügyben majd ferit keresd fel.

elég olcsón szokta adni, főleg ha sokat veszel.

nekem is jobban tetszik a fekete belső.

egyébként nem kell félni attól, hogy egy csavar vagy két csavar.

fursz neki egy lyukat, beleraksz egy olyan műanyag csavar helyet és annyi.

Megosztás:

ezügyben majd ferit keresd fel.

elég olcsón szokta adni, főleg ha sokat veszel.

nekem is jobban tetszik a fekete belső.

egyébként nem kell félni attól, hogy egy csavar vagy két csavar.

fursz neki egy lyukat, beleraksz egy olyan műanyag csavar helyet és annyi.

kb. mennyibe kerülhet egy kompett fekete belő? ;)

Megosztás:

ez érdekes, én is néztem, mikor pár napja beállítottam. ;)

elég sokmindent olcsón ad ez a feri, de van amit viszone elég drágán...

pl a kesztyűtartó 5 ezer ft...

az szerintem sok érte.

de gondolom, ahogy fogynak adolgok, ami sokáig ott van azt olcsóbban is adja, amit meg visznek mind a cukrot, azt drágábban.

Megosztás:

Meghívó Metabond üzleti napra

2009 május 2-án 10 óra és 17 óra között kerül megrendezésre Solton, a Halászcsárdában. A rendezvény első felében termékismertető, illetve a termékek hatásairól, alkalmazási területeitől lesz szó. Az előadásokat magasan képzett munkatársak tartják, akik a felmerülő kérdésekre is válaszolnak.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt a helyszínen. A rendezvény önköltséges, a megjelenés vásárlási kötelezettséggel nem jár.

A rendezvénnyel kapcsolatban a halaszm@tolna.net email címen, valamint a 06-20-556-2196 telefonszámon lehet érdeklődni.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.