Laleekirály Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Ennyire menő a fekete belső? ;) Én jobban örülnék valami szép mintásnak. ;) Nekem nagyon bejön a fekete belső! ;) Csak nem tudom, hogy a komplett belső cserét mennyiből fogom megúszni! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 én meg valami olyannak amin több a huzat mint a kopásból eredő lyuk ;) ;) erre a célra bontottam egy feketét, de a műszerfal marad, és ahhoz kell igazítani valamennyire a többit is ;) Nekem nincs semmi lyuk, csak egyszerűen jobban tetszik a fekete! :P Amikor vettem az autót, sehol sem találtam fekete belsejű astrát, ilyen jó állapotban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 Nekem nincs semmi lyuk, csak egyszerűen jobban tetszik a fekete! ;) Amikor vettem az autót, sehol sem találtam fekete belsejű astrát, ilyen jó állapotban. ezügyben majd ferit keresd fel. elég olcsón szokta adni, főleg ha sokat veszel. nekem is jobban tetszik a fekete belső. egyébként nem kell félni attól, hogy egy csavar vagy két csavar. fursz neki egy lyukat, beleraksz egy olyan műanyag csavar helyet és annyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 ezügyben majd ferit keresd fel. elég olcsón szokta adni, főleg ha sokat veszel. nekem is jobban tetszik a fekete belső. egyébként nem kell félni attól, hogy egy csavar vagy két csavar. fursz neki egy lyukat, beleraksz egy olyan műanyag csavar helyet és annyi. kb. mennyibe kerülhet egy kompett fekete belő? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 kb. mennyibe kerülhet egy kompett fekete belő? ;) kb 20... sztem 5 a műszerfal 5 az ajtókárpitok meg a többi váltóbox box pl 1000 volt a szürke Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 beállítottam már én is az órát, csak nem értem mit keresünk sout afrikábaaa na mindegy Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 kb 20... sztem 5 a műszerfal 5 az ajtókárpitok meg a többi váltóbox box pl 1000 volt a szürke thx! ha itthon leszek, elmegyek egy bontóba és szétnézek, milyen áron nyomják a komplett cuccot. 20e-ret simán adok érte. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 beállítottam már én is az órát, csak nem értem mit keresünk sout afrikábaaa na mindegy ez érdekes, én is néztem, mikor pár napja beállítottam. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 ez érdekes, én is néztem, mikor pár napja beállítottam. ;) elég sokmindent olcsón ad ez a feri, de van amit viszone elég drágán... pl a kesztyűtartó 5 ezer ft... az szerintem sok érte. de gondolom, ahogy fogynak adolgok, ami sokáig ott van azt olcsóbban is adja, amit meg visznek mind a cukrot, azt drágábban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 elég sokmindent olcsón ad ez a feri, de van amit viszone elég drágán... pl a kesztyűtartó 5 ezer ft... az szerintem sok érte. de gondolom, ahogy fogynak adolgok, ami sokáig ott van azt olcsóbban is adja, amit meg visznek mind a cukrot, azt drágábban. és őt hol lehet elérni tájékozódás céljából? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 és őt hol lehet elérni tájékozódás céljából? ;) msnen írok majd de ménem vagy fent ott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tonika Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 ;) Apaaaaa kezdôdikkk............. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 És mindjárt jön az, hogy: "Na szóval, ki meddig pörgeti? ;) " ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 És mindjárt jön az, hogy: "Na szóval, ki meddig pörgeti? ;) " ;) ;) :P Utána meg a "hűha" galéria kiemelkedô nőstényei -_- :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 ;) ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 ahh ma is kipakoltam magam... kezdem megunni ezt a garázs építősdis pakolósdis dolgot... főleg azé mert egyedül csinálom, azt senkihez se tudok szólni, fórumozni meg kicsit bajos lenne folyamatosan ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 És mindjárt jön az, hogy: "Na szóval, ki meddig pörgeti? ;) " ;) :P -_- Tiltásig. :D Egyszer sikerült 3.-ban. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 És Bogi mit szólt hozzá? ;) (jaaa, vagy nem is volt jelen... ;)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 Tiltásig. ;) Egyszer sikerült 3.-ban. ;) csak eccer? ;) nekem bármikor letilt 3ba is ha van hely 120al meg lehet menni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
C16SE Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 Meghívó Metabond üzleti napra 2009 május 2-án 10 óra és 17 óra között kerül megrendezésre Solton, a Halászcsárdában. A rendezvény első felében termékismertető, illetve a termékek hatásairól, alkalmazási területeitől lesz szó. Az előadásokat magasan képzett munkatársak tartják, akik a felmerülő kérdésekre is válaszolnak. Szeretettel várunk minden érdeklődőt a helyszínen. A rendezvény önköltséges, a megjelenés vásárlási kötelezettséggel nem jár. A rendezvénnyel kapcsolatban a halaszm@tolna.net email címen, valamint a 06-20-556-2196 telefonszámon lehet érdeklődni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 És Bogi mit szólt hozzá? ;) (jaaa, vagy nem is volt jelen... ;)) Asszem nem volt ott. De pölö 170 -nél többet nem mentem még az Astrával 4.-ben. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 Asszem nem volt ott. De pölö 170 -nél többet nem mentem még az Astrával 4.-ben. ;) milyen motor van benne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 milyen motor van benne? X18XE 1,8 16 szelep ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts