zotya975 Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 Az amit te összekevertél a gömbölyű tükreiddel, meg a fehér indexekkel. A Gizi nem is létezik, csak két idősík között megrekedt mutáns -_- ;) :D Nem jó belenyúlni a tér-idő kontíniumba! :D faterom holnap megy melózni, és elvileg két hétig ott is lesz szóval ujra beindul a átalakítás elsőkörben szilentcsere, mert megy műszakira nemsokára. aztán ledezés ajtóhatároló kiszedése (ehez súghatna vki vmit, ajtón belülről kell kiszedni??kívül csak egy nagy gumit látok.) jelnélküli rács láda kábelezést átrendezése a ládához egy kis fény.. na asszem ennyi bőven sok lesz Van mellettünk egy kiadó lakás. Meg új személyit is tukok szerezni. Az átplasztikázást apukád úgyis megoldja. :P Azt kérdi az imént az asszony: "Tudod hol van a G pontod?" ;) Mondom hogyne, az Opel márkakereskedésekben... :P Na akkor én ezért nem találom soha itthon. ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 Nem jó belenyúlni a tér-idő kontíniumba! -_- Van mellettünk egy kiadó lakás. Meg új személyit is tukok szerezni. Az átplasztikázást apukád úgyis megoldja. :D Na akkor én ezért nem találom soha itthon. ;) ;) Nekünk csak F pontunk van. ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 Nem jó belenyúlni a tér-idő kontiniuumba! ;) ... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 ;) Jah, nálam is. Pedig 20/10 Mbps-s netem van. ;) nekem 10/2 Mbps netem van, de olyannak tűnik itt a fórumon, mintha valami betárcsázós-segélykérős net lenne. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 nekem 10/2 Mbps netem van, de olyannak tűnik itt a fórumon, mintha valami betárcsázós-segélykérős net lenne. ;) Netuddmeg, mikor nem volt szombat este Diginet. Brácsaneteztem (Chello). Csináltam kövér 11 megás forgalmat, de a fórum valami iszonyat fos volt. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 nekem 10/2 Mbps netem van, de olyannak tűnik itt a fórumon, mintha valami betárcsázós-segélykérős net lenne. ;) A sebességmérő szerint 96/20 jelenleg a netem szal én nyertem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 96/20 jelenleg a netem szal én nyertem. ;) Jóvan, te nyaljál sót! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 Nem jó belenyúlni a tér-idő kontíniumba! ;) nekem nem tetszett a sárga irányjelző búra, cseréltem fehérre. (így szerintem jobban néz ki) ;) A szögletes tükrök se tetszettek, így cseréltem gömbölyítettre. ;) Ha már ott volt és pénzembe nem került, (kivéve az irányjelzőbúrák), akkor miért ne cseréltem volna ki. :P Tervezem még a szervót is beépíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 Netuddmeg, mikor nem volt szombat este Diginet. Brácsaneteztem (Chello). Csináltam kövér 11 megás forgalmat, de a fórum valami iszonyat fos volt. ;) Nekem Chello-s a 10/2-es net, a havi korlát miatt néha kiakadok. Szerettem volna Diginetet, de itt a kertvárosba nincs. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 Jóvan, te nyaljál sót! ;) De most pl mértem 94/80-at ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 nekem nem tetszett a sárga irányjelző búra, cseréltem fehérre. (így szerintem jobban néz ki) ;) A szögletes tükrök se tetszettek, így cseréltem gömbölyítettre. ;) Ha már ott volt és pénzembe nem került, (kivéve az irányjelzőbúrák), akkor miért ne cseréltem volna ki. ;) Tervezem még a szervót is beépíteni. Én már fehér búrákkal vettem, viszont a gömbölű tükör nem tetszik, úgyhogy amikor átszereltem elektromosra direkt kerestem a szögleteset. Most legalább van tartalák burkolatom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 A sebességmérő szerint 96/20 jelenleg a netem szal én nyertem. ;) jaja! ahogy a kolega írta: nyaljál sót, de 1 kg-ot ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 jaja! ahogy a kolega írta: nyaljál sót, de 1 kg-ot ;) Azért hidd el, ha hazamegyek, otthon az 1/0.5 azért elég furcsa, hétvégén szokni kell mindig. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 Én már fehér búrákkal vettem, viszont a gömbölű tükör nem tetszik, úgyhogy amikor átszereltem elektromosra direkt kerestem a szögleteset. Most legalább van tartalák burkolatom. egyszer én is beszerzek tartalékokat, mert sose tudni, mikor kell használni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 Azért hidd el, ha hazamegyek, otthon az 1/0.5 azért elég furcsa, hétvégén szokni kell mindig. ;) az olyan lehet, mintha egy fullos bmw-ből átülnél egy kispalákba ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 Nekem Chello-s a 10/2-es net, a havi korlát miatt néha kiakadok. Szerettem volna Diginetet, de itt a kertvárosba nincs. ;) A chello nekem is 10/2, mondjuk mikor megrendeltem, akkor még 10/1 volt, de már várom az október 31-t, hogy lejárjon a hűségem és végre lemondhassam. Kicsit burzsuj, hogy két internet van itthon. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 Na itt meg beindult a szájkarate... http://totalcar.hu/kozosseg/rsvptc/2009/04...zavag/#comments ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 az olyan lehet, mintha egy fullos bmw-ből átülnél egy kispalákba ;) Nem vészes annyira, mert otthon csak netezek. Itt meg ugye az egyetem összes kolijának szerveréről 4-5 mb/sec -kel töltöm a sorozatokat, filmeket.....stb. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 Na itt meg beindult a szájkarate... http://totalcar.hu/kozosseg/rsvptc/2009/04...zavag/#comments ;) LOOOOOOOOOOL!!! ROFL! Kikerült Dáwid email-je. ;) ;) :P -_- :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 A chello nekem is 10/2, mondjuk mikor megrendeltem, akkor még 10/1 volt, de már várom az október 31-t, hogy lejárjon a hűségem és végre lemondhassam. Kicsit burzsuj, hogy két internet van itthon. ;) én is lemondanám, de nincs más, ami ilyen "gyors" lenne. Itt a kertvárosba nincs más, csak egy két antennás net. De megértem a digit, mert itt ilyen sokak szerint "elit" környéken mindenkinek upc van, vagy kábelen, vagy műholdon. Itt nem divat a digi. Pedig a netjükre igényt tartanék ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 LOOOOOOOOOOL!!! ROFL! Kikerült Dáwid email-je. ;) ;) ;) :P -_- :D Dáwid híres lett és egyben elindított egy lavinát is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 Nekünk csak F pontunk van. ;) ;) F mint pucu ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 Dávid már írja a köv levelet ;) ;) bevállalta, respect ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 Azért hidd el, ha hazamegyek, otthon az 1/0.5 azért elég furcsa, hétvégén szokni kell mindig. ;) de ugyan már minek a sebesség, ha korlátolva vannak ;) ők ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 de ugyan már minek a sebesség, ha korlátolva vannak ;) ők ;) Megfelelő protokol encryption-nal kiküszöbölhető. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts