Kess Elküldve Április11, 2004 Megoszt Elküldve Április11, 2004 opel16v milyen melót keresel??? pogromozó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április11, 2004 Megoszt Elküldve Április11, 2004 redline a tiéd is átment a műszakin???? ez nem is lehet kérdés 8) mellesleg mélykék meg akartuk összefirkálni a kocsid és bátran jelentkezünk is mert ugysem jösz sohasem talizni :evil: :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április11, 2004 Megoszt Elküldve Április11, 2004 na megint kiütötték klicskót mégicsak igaz az a mondás, hogy nagy ember nagyot esik 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április12, 2004 Megoszt Elküldve Április12, 2004 Egy csomó jó astrát láttam a ringen. :) Hazafelé meg ráakadtam egy márkatársra aki hajszálra ugyanúgy ment mint én. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április12, 2004 Megoszt Elküldve Április12, 2004 Na üdv mindenkinek! Remélem jól levizeltétek ma a lányokat, hiszen egy évben csak egyszer adatik meg ez a lehetőség legálisan... :) Én adtam az élvezetnek a haverok társaságában, hoztuk a színvonalat! :) Kess! Hardverfejlesztő mérnök voltam idáig, ezt a vonalat is szeretném folytatni. Igaz jobban szeretném immár a telekommunikációs vonalat megcélozni, az teljes mértékben kihasználná az eddig szerzett diplomáimat/tapasztalataimat. :) Nálatok nincs valami ilyesmi? (nem szervíztechnikusi állásra gondolok...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Április13, 2004 Megoszt Elküldve Április13, 2004 Na üdv mindenkinek! Remélem jól levizeltétek ma a lányokat, hiszen egy évben csak egyszer adatik meg ez a lehetőség legálisan... :) Én adtam az élvezetnek a haverok társaságában, hoztuk a színvonalat! :) Kess! Hardverfejlesztő mérnök voltam idáig, ezt a vonalat is szeretném folytatni. Igaz jobban szeretném immár a telekommunikációs vonalat megcélozni, az teljes mértékben kihasználná az eddig szerzett diplomáimat/tapasztalataimat. :) Nálatok nincs valami ilyesmi? (nem szervíztechnikusi állásra gondolok...) Gabi! Küldj egy önéletrajzot!!! renzso@matavcom.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Április13, 2004 Megoszt Elküldve Április13, 2004 Blau! MA hívlak tudod amiért a hétvégén is zaklattalak. Még1* bocs, de meg akartam nyugtatni a családot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április13, 2004 Megoszt Elküldve Április13, 2004 renzso na felraktad az alufelniket?? tényleg anyukád cucca megérkezett már??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Április13, 2004 Megoszt Elküldve Április13, 2004 renzso na felraktad az alufelniket?? tényleg anyukád cucca megérkezett már??? Igen felraktam a nyári papucsokat. El is feljetettem, hogy ilyen jól néz ki vele a kocsim :) Anyu felniei is már az Alfán figyelnek. Egész csini lett vele. Attila tök rendes volt megszervezte, hogy elvitték Győrbe. :) Ugyhogy már az is fennt van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április13, 2004 Megoszt Elküldve Április13, 2004 Igen felraktam a nyári papucsokat. El is feljetettem, hogy ilyen jól néz ki vele a kocsim :) Anyu felniei is már az Alfán figyelnek. Egész csini lett vele. Attila tök rendes volt megszervezte, hogy elvitték Győrbe. :) Ugyhogy már az is fennt van. és szereztél emelőt meg bakot??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Április13, 2004 Megoszt Elküldve Április13, 2004 és szereztél emelőt meg bakot??? Bak nem kellett, mert nem szereltem csak kereket cseréltem. Egyébként vettem, krokodilemelőt :) és tök jól szuperált :) Ja és még vettem keresztkulcsot, de olyan amit össze lehet csukni így nem foglal olyan nagy helyet :o NA és a takony még folyik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április13, 2004 Megoszt Elküldve Április13, 2004 na és hol vettél emelőt meg mennyié??? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Április13, 2004 Megoszt Elküldve Április13, 2004 Hol van a gsi-n (c20xe) az olajcontroll csavar? A váltóolaj mennyiséget akarom ellenőrizni-utántölteni.de nem tudom, hogy hopl van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
blaupunkt Elküldve Április13, 2004 Megoszt Elküldve Április13, 2004 Blau! MA hívlak tudod amiért a hétvégén is zaklattalak. Még1* bocs, de meg akartam nyugtatni a családot! Sajnos szabin van a gyerek úgyhogy más vonalat kell keresned.. :) A héten biztos nem lesz. Üdv Blau Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Április13, 2004 Megoszt Elküldve Április13, 2004 na és hol vettél emelőt meg mennyié??? :roll: Fóton a Corában. 3 rongy volt akcióban :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április13, 2004 Megoszt Elküldve Április13, 2004 Fóton a Corában. 3 rongy volt akcióban :) Piros vagy kék ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Április13, 2004 Megoszt Elküldve Április13, 2004 Piros vagy kék ? :o Piros ha jól emlékszem. Nem sokat nézegettem. Olyan gyorsan emel, hogy csak na :) Tudom, hogy neked a kék szimpatikusabb lett volna :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Április13, 2004 Megoszt Elküldve Április13, 2004 Piros ha jól emlékszem. Nem sokat nézegettem. Olyan gyorsan emel, hogy csak na :) Tudom, hogy neked a kék szimpatikusabb lett volna :) Az enyém kék! :) Csak a dobozán piros a kép... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április13, 2004 Megoszt Elküldve Április13, 2004 Renzso! Na minjá küldök irománytot! :) Remélem nem csak örömszerzési célzattal kéred! :) A krokodilemelő minőségét jól meg lehet határozni azzal, ha az 5. garnitúra kerékcserénél is ugyanolyan jól emel, mint újan. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április13, 2004 Megoszt Elküldve Április13, 2004 Az enyém kék! :) Csak a dobozán piros a kép... :wink: Ehhhh úgy tűnik mindig trükköznek. Nekem a dobozán kék volt, belül meg piros :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április13, 2004 Megoszt Elküldve Április13, 2004 Amatőőőőőőr! Nem tanultad meg, hogy ebben az országban ki kell nyitni a dobozt, mielőtt megveszel valamit? Különben könnyen lehet féltégla is benne! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április13, 2004 Megoszt Elküldve Április13, 2004 Amatőőőőőőr! Nem tanultad meg, hogy ebben az országban ki kell nyitni a dobozt, mielőtt megveszel valamit? Különben könnyen lehet féltégla is benne! :) Miért te ott helyben át szoktad rágni azt, a csomagoláson található, roppant erős műanyag szalagot, amelybe még a metszőolló is majd beletörik ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április13, 2004 Megoszt Elküldve Április13, 2004 Amatőőőőőőr! :) Nőgyógyász ügyességű ujjaim segítségével odébbtuszkolom azt a bálakötöző szalagot, legalább annyira, hogy végignézzem a tartozékok jelenlétét... Tudod, pénztároscsajtól való távozás után... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április13, 2004 Megoszt Elküldve Április13, 2004 ....Nőgyógyász ügyességű ujjaim segítségével odébbtuszkolom azt a bálakötöző szalagot.... Persze-persze :) Látom még nem találkoztál igazi kínai atombiztos csomagolással. Nőgyógyász újjaidnak max annyi hasznát vetted volna, hogy a másik kezeddel integethettél volna a többi vásárlónak: hívjanak már segítséget, mert úgy jöttél világra, hogy egy krokodilemelő dobozának csomagolásába szorult a kezed :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Április13, 2004 Megoszt Elküldve Április13, 2004 Ehhhh úgy tűnik mindig trükköznek. Nekem a dobozán kék volt, belül meg piros :roll: Feltételezem, te egy mélykéket szerettél volna... :) Eladjam neked az enyémet... :roll: ... 4 ezerért? :) Egyébként én csak úgy szoktam hívni azt a műanyag pántot amivel ezeket áttekerik :arrow: "az ujjlevágós" :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts