daykiller Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Az ilyen hogy néz ki? ;) Úgy, ahogy a képen látod. ;) Ez már facelift utáni, csak kivették a "közepét". ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Az ilyen hogy néz ki? ;) szerintem kicsit butuska ezzel a hűtőmaszkkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 ez a winkler a totalcaros ??? am sokan nem is ismerik csak az 1.4 nyócat, 60 lóval, ezért fikázzák... aztán mikor egy 1.6Se lealázza őket csak lesnek... ;) vagy van mikor az 1.4 nyóc v 60ló ;) Én is hasonlóan jártam. Másik cégtől jöttek oda emberek, hogy na, az F astra. Beindítom és egyik nagy autósnak képzelő emberke megszólalt: "Feldübörgött a 60 pacika". Aztán mondtam neki, hogy nekem legalább nem fapad HDi pözsóm van, és nem 60 ló, mert nem 1.4. Oszt otthagytam, illetve lemaradt. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 ez a winkler a totalcaros ??? am sokan nem is ismerik csak az 1.4 nyócat, 60 lóval, ezért fikázzák... aztán mikor egy 1.6Se lealázza őket csak lesnek... ;) vagy van mikor az 1.4 nyóc v 60ló :P nem az a probléma. hanem h ami fastra kinnvolt azokat végigfikázta, tény h volt mit rajtuk...de ott álltunk azoktól pár méterre, és ha megnézitek a galériát, akkor van egy fekete stift amit vakar a csaj...én amellett álltam, mögöttem meg Dávid barátom, egy szintén nem szar fehér caravannal....namost hamár fikáz valamit, akkor írja oda az összeset h sz@r vagy azt h viszont ezmegezblabla.....denem ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Úgy, ahogy a képen látod. ;) Ez már facelift utáni, csak kivették a "közepét". ;) attol kicsit többről van szó. sajnos ha csak kivenném, akkor rondán ottmaradna a jel helye a rosták végén a bevágás... ezért van még gyári rácsom benne, de tervezgetem a jelnélkülit már, van is egy jó kis rácsom hozzá ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 nem az a probléma. hanem h ami fastra kinnvolt azokat végigfikázta, tény h volt mit rajtuk...de ott álltunk azoktól pár méterre, és ha megnézitek a galériát, akkor van egy fekete stift amit vakar a csaj...én amellett álltam, mögöttem meg Dávid barátom, egy szintén nem szar fehér caravannal....namost hamár fikáz valamit, akkor írja oda az összeset h sz@r vagy azt h viszont ezmegezblabla.....denem ;) ;) hátőőő az a színátmenetes astra sztem egyáltalán nem gagyi... na meg most lehet félreértettem, de a spinerfelnit értékelte? vagy azt is fikázta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 nem az a probléma. hanem h ami fastra kinnvolt azokat végigfikázta, tény h volt mit rajtuk...de ott álltunk azoktól pár méterre, és ha megnézitek a galériát, akkor van egy fekete stift amit vakar a csaj...én amellett álltam, mögöttem meg Dávid barátom, egy szintén nem szar fehér caravannal....namost hamár fikáz valamit, akkor írja oda az összeset h sz@r vagy azt h viszont ezmegezblabla.....denem ;) ;) Respect. Szerintem egy agyon optikázott swift rondább, mint egy Astra. Bár függ a tulajdonos izlésétől is, de eddig nem láttam jól kinéző swiftet. De az tény, hogy valamit fikáz, akkor mást is fikázzon, ha lát benne jót, akkor a másikban is találjon. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Én is hasonlóan jártam. Másik cégtől jöttek oda emberek, hogy na, az F astra. Beindítom és egyik nagy autósnak képzelő emberke megszólalt: "Feldübörgött a 60 pacika". Aztán mondtam neki, hogy nekem legalább nem fapad HDi pözsóm van, és nem 60 ló, mert nem 1.4. Oszt otthagytam, illetve lemaradt. ;) Én 93-as astrámba legalább büszkén ülök, nem úgy mint a szutyokiban ;) Hozzám jöhet bárki, hogy "olyan öreg sz autód, mint az országút, csak 60LE, meg stb" De én nem fizetek min. 30e törlesztőt, saját autó, nem a banké! A haverom tesója egyszer ezt vágta hozzám és elmondtam neki, hogy nekem 4,5-5l között eszik, súlyadó egy félévre 2700FT. Ő tavaly kihozta az új cliót és 65e-be van neki az autó havonta. Ezek után elkussolt. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Respect. Szerintem egy agyon optikázott swift rondább, mint egy Astra. Bár függ a tulajdonos izlésétől is, de eddig nem láttam jól kinéző swiftet. De az tény, hogy valamit fikáz, akkor mást is fikázzon, ha lát benne jót, akkor a másikban is találjon. ;) gyári állapotban szebb autó nincs korabeliek között, és elérhető áron, mint az F astra, akárki akármit mond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 hátőőő az a színátmenetes astra sztem egyáltalán nem gagyi... na meg most lehet félreértettem, de a spinerfelnit értékelte? vagy azt is fikázta? sztem azt épp nem fikázta Respect. Szerintem egy agyon optikázott swift rondább, mint egy Astra. Bár függ a tulajdonos izlésétől is, de eddig nem láttam jól kinéző swiftet. De az tény, hogy valamit fikáz, akkor mást is fikázzon, ha lát benne jót, akkor a másikban is találjon. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Én 93-as astrámba legalább büszkén ülök, nem úgy mint a szutyokiban ;) Hozzám jöhet bárki, hogy "olyan öreg sz autód, mint az országút, csak 60LE, meg stb" De én nem fizetek min. 30e törlesztőt, saját autó, nem a banké! A haverom tesója egyszer ezt vágta hozzám és elmondtam neki, hogy nekem 4,5-5l között eszik, súlyadó egy félévre 2700FT. Ő tavaly kihozta az új cliót és 65e-be van neki az autó havonta. Ezek után elkussolt. ;) ha olyat vett lesz az még több is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 sztem azt épp nem fikázta ;) eléggé izlésficamos... meglátszik, az is, hogy nem is volt sokáig divatban... sose tetszett, sztem gagyi az a felni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 ha olyat vett lesz az még több is ;) azóta már volt egy párszor szervizbe, mert már ki kellett cserélni egy-két dolgot ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 hátőőő az a színátmenetes astra sztem egyáltalán nem gagyi... na meg most lehet félreértettem, de a spinerfelnit értékelte? vagy azt is fikázta? Megjegyzem, az nem is GSi, amit fikázott. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Megjegyzem, az nem is GSi, amit fikázott. ;) nemtudom milyen az de sztem szép, meg eléggé igényes volt amit láttam róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 nemtudom milyen az de sztem szép, meg eléggé igényes volt amit láttam róla. Bár lehet tévedek, mert most néztem a galériát és ott van átmenetes színű GSi. Csak épp az szép is. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 azóta már volt egy párszor szervizbe, mert már ki kellett cserélni egy-két dolgot ;) ;) jóbarátok lesznek a szerelő meg ő ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Bár lehet tévedek, mert most néztem a galériát és ott van átmenetes színű GSi. Csak épp az szép is. ;) én átnéztem az az oldalt de csak a tultuningold zöld volt. nekem nem működik csak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 én átnéztem az az oldalt de csak a tultuningold zöld volt. nekem nem működik csak? a cikkben látható képek valamelyikére rányomsz és megjelenik a galéria. ;) Ott található egy piros-fehér átmenteses GSi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 a cikkben látható képek valamelyikére rányomsz és megjelenik a galéria. ;) Ott található egy piros-fehér átmenteses GSi. jaaaa értem oké ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Winkler Róbert: "Ide egy Tolsztoj kéne, hogy kérlelhetetlen pszichológiai logikával írja meg a katartikus pillanatot, amikor valaki beleszeret egy F Astrába. Most tényleg, hogyan? A formájába? Nincs is neki formája. Az izgalmas műszaki tartalomba?" Ez már haverok között is 5l vér ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
krokodil14 Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni az alábbi problémámra: Elektromos ablakot szertnék bekötni astra f-be. Kapcsolási rajz hiányában megakadtam!!!!! Segítségeteket előre is köszönöm!!! Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Winkler Róbert: "Ide egy Tolsztoj kéne, hogy kérlelhetetlen pszichológiai logikával írja meg a katartikus pillanatot, amikor valaki beleszeret egy F Astrába. Most tényleg, hogyan? A formájába? Nincs is neki formája. Az izgalmas műszaki tartalomba?" Ez már haverok között is 5l vér ;) ;) hát a 2esgófgtijének nagy formája volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 hát a 2esgófgtijének nagy formája volt... nekem az a piros-fehér astra nagyon bejött ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
krokodil14 Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Jóestét!!! Tud nekem valaki segíteni?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts