daykiller Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 ez nem rossz ötlet... akár manuálishoz is beköthető... Naigen, de majd az enyém kap használt vagy új elektromos tükörházat is és utána lesz fűthető, addig felesleges a kínlódás szerintem. Nameg ügye másik kábelköteg is kell hozzá, ajtóátvezető stb. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 3000-3500Ft körül mozog. De neked másmilyen kell mint nekem. Tiéd még szögletes. ;) Már nem! ;) A szögletes visszapillantót dobtam és már az újabb fajtát raktam fel. Annyit leszedtem az ócsón hozzájutott astráról :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Már nem! ;) A szögletes visszapillantót dobtam és már az újabb fajtát raktam fel. Annyit leszedtem az ócsón hozzájutott astráról ;) ;) Jah, bocsánatot kívánok. A cseles. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Naigen, de majd az enyém kap használt vagy új elektromos tükörházat is és utána lesz fűthető, addig felesleges a kínlódás szerintem. Nameg ügye másik kábelköteg is kell hozzá, ajtóátvezető stb. ;) nekem csak egy lyuk van ott.... de sztem nem is fogok venni bele se ilyet se olyat ;) jó az ugy ahogy van ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 nekem csak egy lyuk van ott.... de sztem nem is fogok venni bele se ilyet se olyat ;) jó az ugy ahogy van ;) Tényleg. Műszakin megbukhat erősen korrodált tükörtől? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 3000-3500Ft körül mozog. De neked másmilyen kell mint nekem. Tiéd még szögletes. ;) már ilyen: Kép1 ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 már ilyen: Kép1 Elég becsapós az autó. Eleje és az oldala facelift előtti, de a tükrök és az indexek már facelift utáni évjáratra sugallnak. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 nekem csak egy lyuk van ott.... de sztem nem is fogok venni bele se ilyet se olyat ;) jó az ugy ahogy van ;) Nekem lassan muszáj, mert pár autómosás után csak egy nagy barna foltot fogok látni a tükörben ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Nekem lassan muszáj, mert pár autómosás után csak egy nagy barna foltot fogok látni a tükörben ;) Nekem inkább az odaesett és megfagyott hó lassú kiolvadása adott neki egy marhanagy pofont. Eddig csak az alsó belső széle volt rohadt, de most már körbe. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Elég becsapós az autó. Eleje és az oldala facelift előtti, de a tükrök és az indexek már facelift utáni évjáratra sugallnak. ;) ;) megtetszett a fehér index, hát cseréltem. Amikor meg vettem az ocsó astrát, akkor meg a tükrök tetszettek meg ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 nekem meg ilyen pontok vannak rajta... mintha ráfröccsent volna vmi, de hiába kaparom mosom bármivel nem jön le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 ;) megtetszett a fehér index, hát cseréltem. Amikor meg vettem az ocsó astrát, akkor meg a tükrök tetszettek meg ;) én szeretnék egy egyedi üvegszálas hűtőmaszkot... ahhoz még jobban is passzolna a face előti lámpa és maszk... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 nekem meg ilyen pontok vannak rajta... mintha ráfröccsent volna vmi, de hiába kaparom mosom bármivel nem jön le. én ha veszek bele tükröt és nem fogom tudni könnyen kiszedni, akkor megkapargatom egy kiskalapácsal ;) Az tutira letisztítja ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 ;) megtetszett a fehér index, hát cseréltem. Amikor meg vettem az ocsó astrát, akkor meg a tükrök tetszettek meg ;) Akkor már a maszkot is cserélhetted volna a lámpákkal együtt. Hacsak nem volt törve az eleje. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 én szeretnék egy egyedi üvegszálas hűtőmaszkot... ahhoz még jobban is passzolna a face előti lámpa és maszk... ;) na egy pillanat! ;) ehez nem értek! ;) Mi az a face előtti és utáni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Akkor már a maszkot is cserélhetted volna a lámpákkal együtt. Hacsak nem volt törve az eleje. ;) face előtti maszkból könnyebben lehet kicsit agresszív orrot csinálni neki ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 na egy pillanat! ;) ehez nem értek! ;) Mi az a face előtti és utáni? Előtti olyan mint a tied. Színre fújt hűtőrács. Utáni meg egy nagy lyuk és benne a fekete műanyag rács. Mellesleg az utánin nagyobb az Opel embléma. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Akkor már a maszkot is cserélhetted volna a lámpákkal együtt. Hacsak nem volt törve az eleje. ;) Nem volt örve, csak nem passzolt a szín. Festetni meg nem akartam. De gondolkodtam rajta, hogy cserélem a maszkot a másik fajtára. A havernak tört az autó és valami 3500 Ft körül vette az újat. Majd meglátom, mert akarok angel eyes lámpákat és akkor lehet,hogy cserélem a maszkot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 na egy pillanat! ;) ehez nem értek! ;) Mi az a face előtti és utáni? facelif előtti a tiéd facelift utáni a day enyém zotya stb kerek tükör kerek hűtőmaszk stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Előtti olyan mint a tied. Színre fújt hűtőrács. Utáni meg egy nagy lyuk és benne a fekete műanyag rács. Mellesleg az utánin nagyobb az Opel embléma. ;) Most már értem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Nem volt örve, csak nem passzolt a szín. Festetni meg nem akartam. De gondolkodtam rajta, hogy cserélem a maszkot a másik fajtára. A havernak tört az autó és valami 3500 Ft körül vette az újat. Majd meglátom, mert akarok angel eyes lámpákat és akkor lehet,hogy cserélem a maszkot. ha már angel lámpáid lesznek, akkor vegyél hozzá jelnélküli rácsot is és sztem a face előttiből ;) lámpát is Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 ezt a winklergyökérállatot valaki lője már tarkón.... " Gondolom, ezek valami tuninglámpák lehetnek, integrált kék LED-del, rejtett stroboszkóppal, vagy valami ilyesmi, mert aki nekiáll egy F Astrát tuningolni, mindenképpen hülye, de az esze csak nem ment el ennyire." valamint "És akkor jöttek az F Astrák. Átmenetesen fényezett Gsi, hozzáillő színű bádogvödörrel, ál-beömlős, (olaszul) Szürke Lovag szélvédőmatricás sima, a Zöld Ördög, ami nekem kéknek tűnt, de legalább spinner felni volt rajta, meg hát a lambóajtós kabrió." érdekes, mert én és egy cartárs ott álltunk 5méterre az említett autóktól...lehet h nem ismerte fel az autót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Az ilyen hogy néz ki? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 ezt a winklergyökérállatot valaki lője már tarkón.... " Gondolom, ezek valami tuninglámpák lehetnek, integrált kék LED-del, rejtett stroboszkóppal, vagy valami ilyesmi, mert aki nekiáll egy F Astrát tuningolni, mindenképpen hülye, de az esze csak nem ment el ennyire." Dáwid tuningos linkjében és porig alázta az F Astrákat, hogy nincsen formája, ki az aki ilyen autót vesz, stb. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 ezt a winklergyökérállatot valaki lője már tarkón.... " Gondolom, ezek valami tuninglámpák lehetnek, integrált kék LED-del, rejtett stroboszkóppal, vagy valami ilyesmi, mert aki nekiáll egy F Astrát tuningolni, mindenképpen hülye, de az esze csak nem ment el ennyire." ez a winkler a totalcaros ??? am sokan nem is ismerik csak az 1.4 nyócat, 60 lóval, ezért fikázzák... aztán mikor egy 1.6Se lealázza őket csak lesnek... ;) vagy van mikor az 1.4 nyóc v 60ló ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts