Guest Sanci Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 Te Gabi! ;) Ettől azt hittem, hogy te/ti is jársz/jártok itt. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 Rohadjon meg a kapitalizmus és minden más pénz lehúzó ember és szervezet. ;) Ezaz elvtárs! Előre a párttal és a néppel a dicső lenini úton! ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 Csak nehogy ezért a kijelentésedért valakik megkeressenek.. -_- ;) ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 Csak nehogy ezért a kijelentésedért valakik megkeressenek.. -_- ;) ;) ;) :P Nem mondtam semmi illegalitásosat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 Nem mondtam semmi illegalitásosat ;) az országba biztos van valahol lenini út ;) Ha megy nincs, akkor fekete ruhás, napszemüveges emberek meg fogják kérdezni tőled, hogy te hol láttad azt az utat? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 Lenne egy olyan kérdésem a cartársakhoz, főleg az 1.4 vagy 1.6NZ-sekhez, hogy akinek van szervója a kocsiban, lenne-e egy olyan képe (vagy csinálna nekem), hogy elöl a hűtőnél hogy mennek, ill. hogy vannak rögzítve a szervócsövek? Kéne nekem ilyen infó. Előre is köszi! 2 db a bal nyúlványon: 2 db az alsó kereszttartón: Az utolsót elég nehéz lefényképezni, mert pont a ventilátor alatt van. Bár én 16SZR-es vagyok, de itt egy kép. A két egymás mellett haladó cső a szervóé. ;) Öntartásos, ahogy látni. A szervóolaj-tartály nem tudom, hogy van rögzítve, de gyanítom, hogy az akksi alatt. Azok már a kormánymű felé irányuló flexibilis csövek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 Te Gabi! ;) Ettől azt hittem, hogy te/ti is jársz/jártok itt. ;) Miért is? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morfin Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 Üdv! Létezik olyan hogy megromlik a benzin? A kapálógépünk nehezen akart beindulni a téli állás után úgyhogy olvasgattam egy kicsit és egy fórumon azt írta valaki hogy lehet hogy a benya volt rossz. Másik téma: Kiderült hogy lyukas a hűtőm rendeltem 17000-ért valami franciát jól tettem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 Üdv! Létezik olyan hogy megromlik a benzin? A kapálógépünk nehezen akart beindulni a téli állás után úgyhogy olvasgattam egy kicsit és egy fórumon azt írta valaki hogy lehet hogy a benya volt rossz. Másik téma: Kiderült hogy lyukas a hűtőm rendeltem 17000-ért valami franciát jól tettem? Talán inkább azért volt, mert télen kiszáradt a porlasztó ;) nem túl rosszak az utángyári hűtők, ahogy hallom, mondjuk én mindig bontott gyárit vettem eddig ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 Miért is? ;) Gondolom néha megunod a chipkártyák meg olvasóik buherálását azt közé csapsz a lovaknak... :D ;) ;) Létezik olyan hogy megromlik a benzin? A kapálógépünk nehezen akart beindulni a téli állás után úgyhogy olvasgattam egy kicsit és egy fórumon azt írta valaki hogy lehet hogy a benya volt rossz. Másik téma: Kiderült hogy lyukas a hűtőm rendeltem 17000-ért valami franciát jól tettem? Nem, kipárolog de az olajsár ott marad, szét kell szedni és kipucolni az üzemanyagrendszerét karbistól :P Én Nissenst vettem de még nem tudok érdemben nyilatkozni róla, eddig még nem folyt, nem cseppent és ráadásul még méretpontos is :P -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 Gondolom néha megunod a chipkártyák meg olvasóik buherálását azt közé csapsz a lovaknak... -_- ;) ;) De az enyémek nem tereppacik, normál ralis telivérek ;) Amúgy meg mostanság ha nem a chipkártyás terminálok és egyéb kütyük lelkivilágát teremtem, akkor van bőven más dolgom is építkezés téren :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 Na igen ;) Frontera-szerűségben még nem gondolkodtál ilyen téren? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 Na igen ;) Frontera-szerűségben még nem gondolkodtál ilyen téren? ;) Nem az én világom... a rali sokkal jobb ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 Én is erősen kattanok a rallyra de nem feltétlen ragaszkodok a porig ültetős témákra... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 2 db a bal nyúlványon: http://kepfeltoltes.hu/090410/DSC01391_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/090410/DSC01392_www...ltoltes.hu_.jpg 2 db az alsó kereszttartón: http://kepfeltoltes.hu/090410/DSC01393_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/090410/DSC01395_www...ltoltes.hu_.jpg Az utolsót elég nehéz lefényképezni, mert pont a ventilátor alatt van. Azok már a kormánymű felé irányuló flexibilis csövek. Köszönöm! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 Én is erősen kattanok a rallyra de nem feltétlen ragaszkodok a porig ültetős témákra... ;) kevered a forma1-el ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 Háááát..forma1-es rallypilótával találkoztál már? ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 Háááát..forma1-es rallypilótával találkoztál már? ;) ;) ;) Erre halkan megjegyezném, hogy Kubica a rally felé kacsintgatott eredetileg és állítólag egy WRC-s kulcstartó is figyel a kulcscsomóján. Meg azt hiszem finneknél is van olyan aki rallyval meg forma 1-el is foglalkozott már, úgyhogy nem lehetetlen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 Azok már a kormánymű felé irányuló flexibilis csövek. Jaah, bocsesz. ;) Azokról én azt hittem, hogy a klíma részei. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 Erre halkan megjegyezném, hogy Kubica a rally felé kacsintgatott eredetileg és állítólag egy WRC-s kulcstartó is figyel a kulcscsomóján. Meg azt hiszem finneknél is van olyan aki rallyval meg forma 1-el is foglalkozott már, úgyhogy nem lehetetlen. Raikönen is rallyzott ha jol mondtaa tvben a komendáré... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 Raikönen is rallyzott ha jol mondtaa tvben a komendáré... Na, akkor jól emlékeztem, hogy ilyesmi elhangzott, csak már nem emlékeztem melyik viking volt az ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 hekinen meg a topgearben vitte és tanítgatta rallyzni a mayt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 mondjuk ezt már kétésgesnek tartom, de mintha samaráról beszéltek volna ;) hogy azzal rallyzott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 Érdekes sziszegést hallok a középső befúvóktól. Ha nyomom a gázt, akkor elhalkul, ha elengedem, akkor fokozatosan erősödik a sziszegés hangja. Olyan, mintha a klíma lenne az, de az ki volt kapcsolva. A klímának amúgy is jellegzetesebb hangja van, de csak akkor, ha már kevés a gáz benne. Szerk: Ja még annyi, hogy ügye megnyomom a gázt menet közben, akkor elhalkul, de ahogy eléri a motor azt a fordulatot, amit a gázadásra el kell érnie, akkor is visszaerősödik a sziszegés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 Érdekes sziszegést hallok a középső befúvóktól. Ha nyomom a gázt, akkor elhalkul, ha elengedem, akkor fokozatosan erősödik a sziszegés hangja. Olyan, mintha a klíma lenne az, de az ki volt kapcsolva. A klímának amúgy is jellegzetesebb hangja van, de csak akkor, ha már kevés a gáz benne. Belsőlevegő-keringtető vákumcsöve lehet elszakadva, lecsúszva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts