Stefan Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 ... Jaja, rázd csak a pofonfát... :lol: Majd fölemellek (ha tudlak ;) ), hogy elérd az arcát :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 ;) ma lefestettem a gyári felniket, dísztárcsát nem akarok felrakni, és feketétől szebb ez az esüstös szín http://kepfeltoltes.hu/090406/Fot_0209_www...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Jó neked, az enyéméit is leszisszenthetnéd :lol: én meg se nagyon bírom mozdítani a jobb karomat -olyan tűt akasztottak ma belém, hogy fúrónak is jó lenne.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Jó neked, az enyéméit is leszisszenthetnéd :lol: én meg se nagyon bírom mozdítani a jobb karomat -olyan tűt akasztottak ma belém, hogy fúrónak is jó lenne.. ;) hát egy olyan 3 óra alatt kész volt, ebből egy óra volt az, hogy a 8 éves fékport lemostam, csiszoltam a felnikről :lol: vagy még több, a fújás felninként vagy 5 perc. miért a karodba szurkálták? am hozd el és lefessük jó kapuződre :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Mert vannak szakmai ártalmak, ugyebár a bitumenben van ólom és az mint köztudott mérgező anyag :lol: Ja persze, felnit zöldre, akkor inkább már króm.. :lol: ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Mert vannak szakmai ártalmak, ugyebár a bitumenben van ólom és az mint köztudott mérgező anyag :lol: Jah, ha ólmot kapsz, meghalsz... ezt már a régi genxterek is jól tudták ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Aki nyersólmot használ az meg is érdemli :lol: :lol: De neked (és a többi városlakónak is) nagy esélye van rá, hogy kapjon egy alapos ólommérgezést :) (nem azért mert én azt kívánom) mert nyáron ugyebár az aszfalt mocskosul be tud melegedni (pestnagyfaluban meg javából öntött aszfalttal dolgoznak a kollégák) -na most ugyebár ahogy elkezd melegedni (illetve a bitumen) az szépen el kezdi magából kigőzöltetni az ólompárát, oszt szíjják a pirosnál.. ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Aki nyersólmot használ az meg is érdemli :) :lol: De neked (és a többi városlakónak is) nagy esélye van rá, hogy kapjon egy alapos ólommérgezést :( (nem azért mert én azt kívánom) mert nyáron ugyebár az aszfalt mocskosul be tud melegedni (pestnagyfaluban meg javából öntött aszfalttal dolgoznak a kollégák) -na most ugyebár ahogy elkezd melegedni (illetve a bitumen) az szépen el kezdi magából kigőzöltetni az ólompárát, oszt szíjják a pirosnál.. ;) :lol: olyankor kell baszni neki a kanyarba, van olyan tapadás hogy beszarsz :lol: am ennek is lett egy ilyen sárgás beütése... de elmegy Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 olyankor kell baszni neki a kanyarba, van olyan tapadás hogy beszarsz :lol: am ennek is lett egy ilyen sárgás beütése... de elmegy Jajaa!! Én is ma tettem egy erős balos egy kanyarban, szerencsétlen téligumik négy oktávon csikorogtak. Csajok egyből sasoltak, hogy kiezazállat? ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Jajaa!! Én is ma tettem egy erős balos egy kanyarban, szerencsétlen téligumik négy oktávon csikorogtak. Csajok egyből sasoltak, hogy kiezazállat? ;) :lol: nekem még most is télik vannak :lol: vettem egy erősebb kanyart be is csikorogtak, egy járókelő lányzó volt ott.. nézett is de sztem azt hogy imádkozzon e még vagy már azt is felesleges :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 ;) ma lefestettem a gyári felniket, dísztárcsát nem akarok felrakni, és feketétől szebb ez az esüstös szín http://kepfeltoltes.hu/090406/Fot_0209_www...ltoltes.hu_.jpg Én is hamarosan nekiesek, frankón felcsiszolom és lefújom matt feketére. :lol: Tavaly fújtam, de az csak olyan hirtelen jött festés volt, hogy ne unatkozzak. :lol: Hamár leszedem a felniket, akkor a hátsó fékdobokat is felcsiszolom és lefújom pirosra. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 nekem még most is télik vannak :lol: vettem egy erősebb kanyart be is csikorogtak, egy járókelő lányzó volt ott.. nézett is de sztem azt hogy imádkozzon e még vagy már azt is felesleges :lol: akkor lehet, hogy a bugyiba bekarcolódott a térkép ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Jajaa!! Én is ma tettem egy erős balos egy kanyarban, szerencsétlen téligumik négy oktávon csikorogtak. Csajok egyből sasoltak, hogy kiezazállat? ;) :lol: Fittipáldi!! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Én is hamarosan nekiesek, frankón felcsiszolom és lefújom matt feketére. :lol: Tavaly fújtam, de az csak olyan hirtelen jött festés volt, hogy ne unatkozzak. ;) Hamár leszedem a felniket, akkor a hátsó fékdobokat is felcsiszolom és lefújom pirosra. :lol: neee neee neeeeee az roma majd ha lesz hátsó tárcsaféked akkor festegess :lol: vagy csak feketére. nekem pl matfeketével van lefujva, hőálósből. nem jelentkezik rajta annyiraa rozsda egy éve lett megcsinálva. drótkorong, és annyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 neee neee neeeeee az roma majd ha lesz hátsó tárcsaféked akkor festegess :lol: Milyen? ;) akkor azt mondod haggyam a p-be? Legyen fekete az is? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Milyen? ;) akkor azt mondod haggyam a p-be? Legyen fekete az is? :lol: szerintem az nem király, ha a dobfékedet villogtatod a kocsi alól... matfekete és ok szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 szerintem az nem király, ha a dobfékedet villogtatod a kocsi alól... matfekete és ok szerintem oké! csak valamelyik nap láttam egy astrát, igaz azon alufelni volt és a dob pirosra volt fújva és frankón nézett ki. ;) Holnap kikapom az üléseket és kiszedem a kárpit alól a szivacsot mind két oldalról, megszárítom + megcsinálom a kasznit is, mert ami ott van dugó, az elmozdult és alulról ázott a szőnyeg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 oké! csak valamelyik nap láttam egy astrát, igaz azon alufelni volt és a dob pirosra volt fújva és frankón nézett ki. ;) Holnap kikapom az üléseket és kiszedem a kárpit alól a szivacsot mind két oldalról, megszárítom + megcsinálom a kasznit is, mert ami ott van dugó, az elmozdult és alulról ázott a szőnyeg. szerintem az nem vmi frankó, ha a dob világít... egy tárcsafék az igen mondjuk... sok sikert a melóhoz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 szerintem az nem vmi frankó, ha a dob világít... egy tárcsafék az igen mondjuk... sok sikert a melóhoz :lol: meglesz! ;) a hétvégén, ha jó idő lesz, neki is esek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 meglesz! ;) a hétvégén, ha jó idő lesz, neki is esek. :lol: hétközepétől kis esőket mond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 hétközepétől kis esőket mond. remélem a héten jó idő lesz, mert elég sok mindent meg akarok csinálni Gizin! ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 remélem a héten jó idő lesz, mert elég sok mindent meg akarok csinálni Gizin! :lol: :lol: hát nekem 8 beállok a gariba, de azé szertnéktovább barnulni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 hát nekem 8 beállok a gariba, de azé szertnéktovább barnulni ;) ezzel én is így vagyok. :lol: jó ez a korán jött nyár! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 ezzel én is így vagyok. ;) jó ez a korán jött nyár! :lol: csak nehogy késői tél legyen belőle, vagy nem jóidőben jövő ősz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 csak nehogy késői tél legyen belőle, vagy nem jóidőben jövő ősz? :lol: akkor elrepülnék a gólyákkal együtt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts