Novy Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 A GSi-s témát már ők kitárgyalták a kommentekben. ;) nemszoktam elolvasni az ilyen kommenteket... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 VW, vagy szutyuki. ;) :lol: :lol: tuti!! :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 és mióta van 5 ajtós GSI? ;) még dízel GSi is van...corsában Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 még dízel GSi is van...corsában jó az lehet de F astrában csak 3 ajtós van nemde? leglábbis én csak olyat láttam még. ja am kicseréltem a határolóban a csapszeget, de semmi változás, pedig tökre befeszült. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 jó az lehet de F astrában csak 3 ajtós van nemde? leglábbis én csak olyat láttam még. ja am kicseréltem a határolóban a csapszeget, de semmi változás, pedig tökre befeszült. Meg Caravan is van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 csak előtte ki kell mosni, mert szerintem nem örülnének a gyomírtós víznek. ;) akkor biztos nem lenne témájuk, ha a férfiak kivonulnak a "szerelem és szenvedély" című sorozatnál... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Meg Caravan is van. ja igen de látni még nem láttam olyat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 akkor biztos nem lenne témájuk, ha a férfiak kivonulnak a "szerelem és szenvedély" című sorozatnál... ;) :lol: :lol: ez beteg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 ja igen de látni még nem láttam olyat. Akkor te még semmit nem láttál :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Akkor te még semmit nem láttál :lol: ;) Mivan Pitta, nem elég a kecskeméti vér, már átjársz ide is? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Mivan Pitta, nem elég a kecskeméti vér, már átjársz ide is? ;) Mikor, hová visz a szél. Néha ide is be kell nézni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Mikor, hová visz a szél. Néha ide is be kell nézni. :lol: http://www.musicalmagazin.hu/kepek/denever.jpg Összefújja a szemetet a szél... ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Összefújja a szemetet a szél... ;) :lol: Kiszólt a lyuk a gödörből, vazz... :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Kiszólt a lyuk a gödörből, vazz... ;) :lol: :lol: Mivan, mivan, mivan? Nemteccikvalami? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Mivan, mivan, mivan? Nemteccikvalami? ;) Mivan kis sztojkavérű, itt a tavasz, sok a spenót? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Mivan kis sztojkavérű, itt a tavasz, sok a spenót? :lol: Na-na-na-na-na-na ;) A humorban nem ismerek tréfát :lol: Mesélj inkább a hódításaidról. Azokban több a poénos elem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Mesélj inkább a hódításaidról. Azokban több a poénos elem ;) Végre valaki, aki tud személyes élményeket mesélni, mi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Végre valaki, aki tud személyes élményeket mesélni, mi? ;) Kissámlival megyek randira, vagy mire gondolsz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Összefújja a szemetet a szél... ;) :lol: :lol: :lol: :) ÓRIÁSI AKCIÓ!!! Egyet beszósz, kettőt kapsz! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 :lol: :lol: :lol: ÓRIÁSI AKCIÓ!!! Egyet beszósz, kettőt kapsz! :) Érik a pofon(om)? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Kissámlival megyek randira, vagy mire gondolsz? :lol: Kis termetem a nagy személyiségem ellensúlyozza, nem kell nekem ilyen szexuális segédeszköz :lol: Érik a pofon(om)? ;) Jaja, rázd csak a pofonfát... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Kis termetem a nagy személyiségem ellensúlyozza, És ezt mindennap gyakorolod szorgalmasan a tükör előtt állva? :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 És ezt mindennap gyakorolod szorgalmasan a tükör előtt állva? :lol: ;) Egyesekkel ellentétben nem a tükörrel szoktam randizni :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Egyesekkel ellentétben nem a tükörrel szoktam randizni :lol: :lol: Hogy jön ide Stefan? ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Hogy jön ide Stefan? ;) :lol: Stefant ne keverd bele, nincs is akkora előszobatükör, amivel érdemben randizni tudna... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts