Laleekirály Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 mi az hogy ugy le...na, hogy térdreesnék? :P am... jól gondolkodsz :P :P épen ezért ne egyet, hanem kettőt hívjál magaddal és lehet, hogy bátrabbak lesznek ;) :lol: :lol: :lol: Bár akkor nem igen hiszem, hogy aludnál egy percet is! B) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 épen ezért ne egyet, hanem kettőt hívjál magaddal és lehet, hogy bátrabbak lesznek ;) :lol: :lol: :lol: Bár akkor nem igen hiszem, hogy aludnál egy percet is! B) :) :( nem is bánnám :P am nemtom, de csak kíséretnek kellene, nem vagyok egy hude erőszakos tipus... de így meg strandolás se lesz :S pedig Kövesden a Zsóri megy most is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 jövőhéten húsvét, neked könnyű, lajtoskocsival befarolsz azt áztatsz ahol tudsz ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 jövőhéten húsvét, neked könnyű, lajtoskocsival befarolsz azt áztatsz ahol tudsz ;) ezt kinek írtad? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 ezt kinek írtad? ;) hát te vagy a téjeszcsé :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 hát te vagy a téjeszcsé :lol: téjeszcsé? ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 téjeszcsé? ;) :lol: hát kinek van kombájn meg ilyen gépek? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 hát kinek van kombájn meg ilyen gépek? :lol: Na így má értem! ;) A lajtot eladta a sógor, mert nem volt használva. Viszont van permetező! 2500l-es. Az lehet, hogy jól fog jönni húsvétkor. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Na így má értem! ;) A lajtot eladta a sógor, mert nem volt használva. Viszont van permetező! 2500l-es. Az lehet, hogy jól fog jönni húsvétkor. :lol: akkor az :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Majd a csajosnak bevágom húsvét reggel: Hímes tojás, fehér nyuszi, locsolásért jár egy toszi! ;) :lol: Az anyósnak már mást mondok! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Majd a csajosnak bevágom húsvét reggel: Hímes tojás, fehér nyuszi, locsolásért jár egy toszi! ;) :lol: Az anyósnak már mást mondok! :lol: :lol: nekem volt olyan barátnőm, hogy az anyósnak is mondtamvolna ezt :) én azért odaállítanék a permetezővel reggelre :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 nekem volt olyan barátnőm, hogy az anyósnak is mondtamvolna ezt :lol: én azért odaállítanék a permetezővel reggelre :) akkor csak azért jártál a csajjal, hogy a muterja közelében legyél? ;) :lol: csak előtte ki kell mosni, mert szerintem nem örülnének a gyomírtós víznek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 akkor csak azért jártál a csajjal, hogy a muterja közelében legyél? ;) :lol: csak előtte ki kell mosni, mert szerintem nem örülnének a gyomírtós víznek. :lol: na azért nem... de meghát :) ugyanmár a házisárkány kibíri :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 nekem az sohase világított azt is meg kell csinálnm. jövőhéten fogok nekiállni egyébként le kell venni a középkonzolt, vagy legalábbis az alját, ha ügyes vagy, és befér a kezed. Novy, ezt lesd meg: katt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Novy, ezt lesd meg: katt :lol: Nem is olyan rossz megoldás! Szerdától itthol leszek és meg is csinálom! Már a ledezésből csak ez a rész hiányzik. :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Novy, ezt lesd meg: katt :lol: És az eredmény igen szép! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Nno, megrugtuk Tokaj táját B) látszik, hogy baromi jó idő volt -az összes mocis a pályán, alig lehetett elférni tőlük az utakon :P még én is szivesen bringáztam volna ebben a frankós klímában :P piáltunk is kicsit, csajénak még a fejébe is szállt egy pöppet :lol: :lol: majdnem úgy kellett felvezetni a pincéből ;) havernak is felpakoltam egy "tiszta" ikszpét a gépére de legalább netezni nem tud egy ideig a fííílelmetes gyorsulásra képes keverőbetárcsás cuccával :) :( -hívószám hiányában.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 mondjuk ez nem jutott eszembe, hogy az egész fehér alját használjam panel helyet, de jó megoldás, csak az a rengeteg vezeték, azt igazából nemértem miért olyan sok. a piros részt (mivel én kékreakarom) le fogom választani, és az előlapra felragasztom majd. kicsit azért ez is foltos.. de ezt a fektetett ledekkel tuti kiküszöbölhető. na majd ha a kezemben lesz, akkor nekiállok ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Igen, megy rá valami, mert belül van egy elcsúsztatható valami, amivel hűteni vagy fűteni lehet a belsejét. Na akkor meg is kuksolom. :lol: Amúgy azt még kihagytam, hogy tegnap kiszedtem a középső fúvókák mögötti zárólamellát, mert el van törve tőben. ;) Ja és oda nekem csak egy széles cső megy fel, a középső fúvókákhoz, tehát nem tudom hol tudná keverni. Az az egy cső valójában kettő, csak a lamella ami neked eltörött pont az elválasztó résznél fordul és nem látszik tőle. 1/3-2/3 arányban van megosztva, a felső kissebbik részből jön az állandó hideg, az alsoból meg az amit beállítasz. A felsőbe pont belepasszol egy mosogatószivacs ( nem használt hanem új, nem ér ezért elvenni az asszony elől, mert akkor kiköveteli a mosogatógépet. Tapasztalat. :lol: ). Ezek után már csak az a levegő jön, amit beállítasz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Jaj,mit találtam! Nekem nagyon tetszik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Jaj,mit találtam! Nekem nagyon tetszik! szép verda! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 szép verda! :lol: Bizony szép, de alatta a kommentelők eléggé leszólják, nem tudom, nekik milyen kocsijuk lehet? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Bizony szép, de alatta a kommentelők eléggé leszólják, nem tudom, nekik milyen kocsijuk lehet? ;) VW, vagy szutyuki. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 szép a gép, nincs rajta díszléc, de még a nyoma sincs :lol: de fikázok én is mert van mit: hülye az az index a lökösön, illetve egy épkézláb rendszámtáblára már nem futotta? és mióta van 5 ajtós GSI? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 szép a gép, nincs rajta díszléc, de még a nyoma sincs :lol: de fikázok én is mert van mit: hülye az az index a lökösön, illetve egy épkézláb rendszámtáblára már nem futotta? és mióta van 5 ajtós GSI? ;) A GSi-s témát már ők kitárgyalták a kommentekben. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts