daykiller Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 A szabályok szerint rendszám illetve érvényes iratok nélkül vontatható egy másik autó? (ezt néztem ki) Szerintem csak tréler. Papírok nélkül egyik kereke sem érheti az aszfaltot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 Autómat vezette John Smith, Melbourne, Ausztrália. Egy krimóban találkoztunk, összebarátkoztunk, csak alkoholmentes bambit ivott, majd megkérdezte, mehet-e egy kört az autómmal. Beleegyeztem. John Smith, Melbourne, Ausztrália. Roppant szimpatikus fehérbőrű úr. Kb ennyit az adatbekérő lapról :lol: Igen, ez volt régen ;) Idézem: "bevezetik Magyarországon az objektív felelősség elvét, vagyis azt, hogy közlekedési szabálysértéskor minden esetben a gépjárművek üzembentartójának kell kifizetni a bírságot" Ez vonatkozik a szabálysértési eljárásokra is :) Csak ott annyival humánusabb az eljárás a közigazgatási eljárással szemben, hogy előbb adatbekérő lapot küldenek, így fellebbezés nélkül is megjelölheted, ki vezette a járművet, ha nem te voltál :( Amúgy meg hallottam egy olyan sztorit, hogy valaki megjelölt egy számára ismeretlen osztrák úriember az adatbekérő lapon, de nem volt mákja, mert tényleg volt ilyen ember, és igazolta az "alibijét". Ezek után hamis tanúzásért ítélték el az embert :lol: Szóval óvatosan :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 A szabályok szerint rendszám illetve érvényes iratok nélkül vontatható egy másik autó? (ezt néztem ki) nem. érvényes műszakinak kell lennie rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 Igen, ez volt régen :lol: Idézem: "bevezetik Magyarországon az objektív felelősség elvét, vagyis azt, hogy közlekedési szabálysértéskor minden esetben a gépjárművek üzembentartójának kell kifizetni a bírságot" Ez vonatkozik a szabálysértési eljárásokra is B) Csak ott annyival humánusabb az eljárás a közigazgatási eljárással szemben, hogy előbb adatbekérő lapot küldenek, így fellebbezés nélkül is megjelölheted, ki vezette a járművet, ha nem te voltál :P Amúgy meg hallottam egy olyan sztorit, hogy valaki megjelölt egy számára ismeretlen osztrák úriember az adatbekérő lapon, de nem volt mákja, mert tényleg volt ilyen ember, és igazolta az "alibijét". Ezek után hamis tanúzásért ítélték el az embert :) Szóval óvatosan :( Sorry, azt nem tudtam, hogy az obj. felelősség elve a szabálysértési eljárásokra is vonatkozik :lol: Amúgy meg. Mi vagy te b@zdmeg, lexikon? ;) A vége pedig urban-legend, de még mekkora :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 Amúgy meg. Mi vagy te b@zdmeg, lexikon? :lol: A sok diploma ugye... :lol: Sajnos volt alkalmam a közelmúltban utánajárni a lehetőségeimnek, amikor kaptam egy 30-as csekket :lol: Egyébként "belső infó", de év végétől elkezdik telepíteni a helyi üzembentartású fix trafikat is, amiket helybeli megbízott cégek üzemeltetnek, de budapesti kapitányság büntet. Pl egészen pontosan Pécsen 52 helyen lesz ilyen mérődoboz, melyekben a jól ismert csereberés megoldásban 26 fényképész fog ülni :) Ebből gondolom, hogy Bp-re ennél több is várható az elkövetkező év során... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 A sok diploma ugye... :lol: Sajnos volt alkalmam a közelmúltban utánajárni a lehetőségeimnek, amikor kaptam egy 30-as csekket :lol: Egyébként "belső infó", de év végétől elkezdik telepíteni a helyi üzembentartású fix trafikat is, amiket helybeli megbízott cégek üzemeltetnek, de budapesti kapitányság büntet. Pl egészen pontosan Pécsen 52 helyen lesz ilyen mérődoboz, melyekben a jól ismert csereberés megoldásban 26 fényképész fog ülni :) Ebből gondolom, hogy Bp-re ennél több is várható az elkövetkező év során... ;) Akkor vigyázz Sóskúton ha jársz, mert ide is tervezik, a lakosság erős nyomására (beleértve engem is). Sokszor észbontó ahogy 100-al mennek egyesek át a falun, az előttünk levő 30-as táblánál pedig minden lassítás nélkül. Keskeny, beláthatatlan kanyar, utána ha az ember kiáll az udvarból nem lehet egyből 50-el menni, mert ugye fel is kell gyorsulni, aztán még a bunkójának áll feljebb! :lol: Éjjel meg a kamionok (amik meg csak célfuvarban járhatnának) szintén 100-al dörögnek át a falun, földrengés kíséretében. Ha majd meglesz a trafik, elmegy a kedvük, remélem! Mindíg mondom, csak az országúton legénykedjen aki tud! Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 Itt az eredménye az autósuvickolásomnak ;) : A sárvédők kivételével a fényezés eredeti 17 éves! http://kepfeltoltes.hu/090403/RIMG0875.1_w...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/090403/RIMG0881.1_w...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 most volt a híradóban, hogy autópályán 150 felett fognak büntetni. gondolom, ahol a megengedett a 130, és nincs korlátozás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 Itt az eredménye az autósuvickolásomnak :lol: : A sárvédők kivételével a fényezés eredeti 17 éves! http://kepfeltoltes.hu/090403/RIMG0875.1_w...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/090403/RIMG0881.1_w...ltoltes.hu_.jpg Enyém is ilyen szépen csillog ha le van mosva, szintúgy eredeti fösték. ;) Majd egyszer lesz róla fotó is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 Itt az eredménye az autósuvickolásomnak :lol: : A sárvédők kivételével a fényezés eredeti 17 éves! http://kepfeltoltes.hu/090403/RIMG0875.1_w...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/090403/RIMG0881.1_w...ltoltes.hu_.jpg szép ez a krómcsík, kár hogy nekem nem ilyen a díszlecem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 szép ez a krómcsík, kár hogy nekem nem ilyen a díszlecem ;) Eredetileg ezen sem krómcsík volt, hanem szürke. Homasitánál 600 Ft métere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 Eredetileg ezen sem krómcsík volt, hanem szürke. Homasitánál 600 Ft métere. tudom, ismerem, de nekem nem ilyen a díszléc kialakítása. hülyén nézne ki rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 szép ez a krómcsík, kár hogy nekem nem ilyen a díszlecem :lol: Láttad az enyémet? :lol: Az élvédő alatt fut végig a piros csík. Mivel a műanyag részekről lejött ajánlották, hogy tegyek fel ilyen krómcsíkot helyette. Olcsónak olcsó, szépnek szép de nem az enyémre való, a piros csík mégiscsak kiemeli a környezetből... ;) :) Bár mivel a tiedé ezüst fényezés nem tudom mi ütne ki róla.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 tudom, ismerem, de nekem nem ilyen a díszléc kialakítása. hülyén nézne ki rajta. Én majd szeretnék króm csíkokat, ugyanolyan megoldással, mint epk autóján van. ;) Valamint még agyalok, hogy az ablakok köré a gumitömítésre króm csíkok, bár így nagyon szaudis és fosvágenes lenne és ügye nem gyári megoldás, én meg arra törekszek, hogy teljesen gyári autó legyen, full extrával. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 Én majd szeretnék króm csíkokat, ugyanolyan megoldással, mint epk autóján van. ;) Valamint még agyalok, hogy az ablakok köré a gumitömítésre króm csíkok, bár így nagyon szaudis és fosvágenes lenne és ügye nem gyári megoldás, én meg arra törekszek, hogy teljesen gyári autó legyen, full extrával. :lol: nemértitek nekem a díszlecemen nincs ilyen sáv, mint nektek. mikor még nem votl ennyire fóliaellenes világ, én is gondolkoztam, egy körbefóliázáson, és úgy a krómcsíkkal, ahogy DAY írta :lol: szerintem jól állna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 nemértitek nekem a díszlecemen nincs ilyen sáv, mint nektek. mikor még nem votl ennyire fóliaellenes világ, én is gondolkoztam, egy körbefóliázáson, és úgy a krómcsíkkal, ahogy DAY írta ;) szerintem jól állna. Há' nemtom'. Az avatarodon látszik egy sáv, talán oda tehetnél. Ja igen, még a fóliáztatás is hátra van. Szeretem, ha minél hatékonyabb a klíma. :lol: De júliusban hidrotőke csere, kap új generátorszíjat, önindító és generátor felújítás. Meg a klíma tömítettségét ellenőriztetem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skj69 Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 Nagyon sukár lett a gép!Ne lehetne esetleg,hogy cserélnénk amíg az enyémet is kibokszolnád? A színe is passzol! :lol: :) :( ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 Há' nemtom'. Az avatarodon látszik egy sáv, talán oda tehetnél. Ja igen, még a fóliáztatás is hátra van. Szeretem, ha minél hatékonyabb a klíma. ;) De júliusban hidrotőke csere, kap új generátorszíjat, önindító és generátor felújítás. Meg a klíma tömítettségét ellenőriztetem. lökösökön van de én díszlécről beszélek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 nemértitek nekem a díszlecemen nincs ilyen sáv, mint nektek. mikor még nem votl ennyire fóliaellenes világ, én is gondolkoztam, egy körbefóliázáson, és úgy a krómcsíkkal, ahogy DAY írta ;) szerintem jól állna. Oké, oké, tudom. Classikon csak egy domború gumicsík van. (Az idősebbik lányomé is olyan.) Ellenben a lökhárítókban benne maradt a horony a csíknak. Igaz elég sután nézne ki, ha nincs folytatása a kocsi oldalán. Fehér/ezüst kocsihoz különben piros vagy zöld csík állna jól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 lökösökön van de én díszlécről beszélek. JAaaaaaaa, elnézést kívánok. ;) Most esett le, hogy Classicokon nincs már díszléc. Mondjuk én a díszlécre nem terveztem, csak a lökősökre. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 JAaaaaaaa, elnézést kívánok. ;) Most esett le, hogy Classicokon nincs már díszléc. Mondjuk én a díszlécre nem terveztem, csak a lökősökre. :lol: Van a Classicon is, csak síma domború, mint D. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 http://kepfeltoltes.hu/090403/Fot_0207_www...ltoltes.hu_.jpg ilyen ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 http://kepfeltoltes.hu/090403/Fot_0207_www...ltoltes.hu_.jpg ilyen ;) Nekem is ilyen formájú van, de ahogy láttam epk autóján is ilyen van. Vagy tévedek? Szerk: igen, tévedek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 Oké, oké, tudom. Classikon csak egy domború gumicsík van. (Az idősebbik lányomé is olyan.) Ellenben a lökhárítókban benne maradt a horony a csíknak. Igaz elég sután nézne ki, ha nincs folytatása a kocsi oldalán. Fehér/ezüst kocsihoz különben piros vagy zöld csík állna jól. így van van díszléc, de többféle. nekem pl műanyag. és szerintem is suta lenne ha csak a lökösökön lenne, ezért nincs sehol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 ;) Szőke nő először visz fel pasit. Nagyon izgul, zavartan keresztbe rakja a lábait, rendezgeti a haját, stb.. - Ideges vagy? - Aha. - Első alkalom? - Nem, nem dehogy, voltam már ideges... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts