zotya975 Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 Ha valaki érdekel. (Talán még megvan) C14NZ Kösz a tippet. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rob Roy Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 Üdv mindenkinek! Nem pont F Astra témában szólnék, de tanácsra lenne szükségem. Megfogott a rendőr ittas vezetésen.El is vette a jogsit a helyszínen. Az alkoholszint szerencsére nem túl magas: 0.14 volt az elektromos szondával. A kérdés az lenne hogy mire számíthatok, meddig lesz a kékruhásoknál a jogsim és mennyi a pénzbírság? Van valakinek tapasztalata? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 Üdv mindenkinek! Nem pont F Astra témában szólnék, de tanácsra lenne szükségem. Megfogott a rendőr ittas vezetésen.El is vette a jogsit a helyszínen. Az alkoholszint szerencsére nem túl magas: 0.14 volt az elektromos szondával. A kérdés az lenne hogy mire számíthatok, meddig lesz a kékruhásoknál a jogsim és mennyi a pénzbírság? Van valakinek tapasztalata? 0.08 a szabálysértési határ, nem? Ha jól tudom, akkor ezen érték felett akár már 1 év is lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 0.08 a szabálysértési határ, nem? Ha jól tudom, akkor ezen érték felett akár már 1 év is lehet. Zéró tolerancia...mindegy mennyit mutat, ha mutat, a jogsinak kampó ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 Üdv mindenkinek! Nem pont F Astra témában szólnék, de tanácsra lenne szükségem. Megfogott a rendőr ittas vezetésen.El is vette a jogsit a helyszínen. Az alkoholszint szerencsére nem túl magas: 0.14 volt az elektromos szondával. A kérdés az lenne hogy mire számíthatok, meddig lesz a kékruhásoknál a jogsim és mennyi a pénzbírság? Van valakinek tapasztalata? Sajnos nincs...engem mindig gyorshajtásért csípnek meg...ittas vezetésért még soha ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 Zéró tolerancia...mindegy mennyit mutat, ha mutat, a jogsinak kampó :lol: Jóde, van egy határ, ami függővé teszi, hogy mennyi ideig vonják be. Ja és majd járnia kell pszichológushoz, ami kb annyiba kerül, mintha letennéd újra a jogsit. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 Jóde, van egy határ, ami függővé teszi, hogy mennyi ideig vonják be. Ja és majd járnia kell pszichológushoz, ami kb annyiba kerül, mintha letennéd újra a jogsit. ;) pszichológushoz?? :lol: Jézus mária.... pár pohárka miatt? Azért a 0.14 nem olyan durva, vagyishát nem tudom, de azért biztos nem matarészeg volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 pszichológushoz?? ;) Jézus mária.... pár pohárka miatt? Azért a 0.14 nem olyan durva, vagyishát nem tudom, de azért biztos nem matarészeg volt. A bírótól is függ, nem lesz két fillér, valahol azt hallotam hogy min. fél év eltiltás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 Ha valaki érdekel. (Talán még megvan) C14NZ köszi megérdeklődtem, hátha lesz belőle vmi ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 A bírótól is függ, nem lesz két fillér, valahol azt hallotam hogy min. fél év eltiltás. ezek komoly dolgok, ezután lehet kevesebbet iszok, mielőtt vezetek, még ettől is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 Üdv mindenkinek! Nem pont F Astra témában szólnék, de tanácsra lenne szükségem. Megfogott a rendőr ittas vezetésen.El is vette a jogsit a helyszínen. Az alkoholszint szerencsére nem túl magas: 0.14 volt az elektromos szondával. A kérdés az lenne hogy mire számíthatok, meddig lesz a kékruhásoknál a jogsim és mennyi a pénzbírság? Van valakinek tapasztalata? Ha vissza akarod kapni a jogsidat, megint le kell vizsgázni belőle. A haverom oktató és azon szokott röhögni néha, hogy többen vannak azok, akinek bevonták a jogsiját ittas vezetésért és azok többen ülnek a vizsgaközpontban, mint akik először teszik le. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 Nekem 104e km van benne, szintén 2 pólusú és gyárilag BOSH. Szerelő alig akarta elhinni amikor a vezérműszíjat cserélte és az egyiket kitekerte. Aztán visszatette, hogy még mehet vele. Tiszteletem annak a szerelőnek, aki kiteker 1 gyertyát a négyből, és azután (pláne 100 ezer km feletti gyertyánál) azt mondja: minden OK, mehet tovább! Neked meg azért mert ráhagyod. A 100 ezer kilométeres gyertya már abszolút rizikó! F Astra gyertyacsere periódus 30 ezer km! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 Ha vissza akarod kapni a jogsidat, megint le kell vizsgázni belőle. A haverom oktató és azon szokott röhögni néha, hogy többen vannak azok, akinek bevonták a jogsiját ittas vezetésért és azok többen ülnek a vizsgaközpontban, mint akik először teszik le. :lol: ennyire azért ez nem vicces, mert ünnepsgen koccintani se koccinthatsz, meg egy dianás cukorkát se ehetsz meg, bonbonról nem is beszélve ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 Tiszteletem annak a szerelőnek, aki kiteker 1 gyertyát a négyből, és azután (pláne 100 ezer km feletti gyertyánál) azt mondja: minden OK, mehet tovább! Neked meg azért mert ráhagyod. A 100 ezer kilométeres gyertya már abszolút rizikó! F Astra gyertyacsere periódus 30 ezer km! ;) a kocsi itt van nálunk 45ezer km óta, mikor elhoztuk rövid időn belül tettünk bele másikat, sajna nem belevaló volt, így visszacseréltük, azóta az van benne, jövőhéten veszek bele másikat, és majd megnézem mennyivel megy jobban, illetve mivel változik. 55ezer körül volt kivéve, akkor szépen ki volt égve hamvasbarna volt, most 90ezer van benne. azóta nem is vettem ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 A motor fórumban láthattok 4 ből 2 olajjal szennyezett gyertyát. 12 ezer km után, plusz a hengerfej fürdik az olajban. nagyon morc vagyok miatta. Komment? Csak annyi, hogy szépen lefényképezted a gyertyának azt a felét ami nem mond semmit. Pont a pólusokat nem látni. Az látszik, hogy kívülről olajosak. Ebből annyit lehet következtetni, hogy kívülről olajozódtak be, vagy kifújt a tömítése. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 a kocsi itt van nálunk 45ezer km óta, mikor elhoztuk rövid időn belül tettünk bele másikat, sajna nem belevaló volt, így visszacseréltük, azóta az van benne, jövőhéten veszek bele másikat, és majd megnézem mennyivel megy jobban, illetve mivel változik. 55ezer körül volt kivéve, akkor szépen ki volt égve hamvasbarna volt, most 90ezer van benne. azóta nem is vettem ki. Nem is bíznám rád az autómat! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 Nem is bíznám rád az autómat! ;) hát kösz :lol: egyébként, ha sajátom lenne ez a kocsi, meg melóznék is folyamatosan, ez se így lenne. de fateromat elég nehéz meggyőzni, hogy ez és ez kell bele... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 ennyire azért ez nem vicces, mert ünnepsgen koccintani se koccinthatsz, meg egy dianás cukorkát se ehetsz meg, bonbonról nem is beszélve ;) Nem kevés "ünnepségen" vettem részt, például évzáró vállalati bulikon, családostul és egyebek, és soha nem ittam, ha kocsival voltam. Ez eldöntendő kérdés. Volt, hogy a fél irodát én szállítottam haza. Szerintem aki iszik és vezet, az megérdemli amit kap érte. :lol: Beleértve a sósborszeszes Dianát is! (Már akinek ilyenre van gusztusa...) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 Nem kevés "ünnepségen" vettem részt, például évzáró vállalati bulikon, családostul és egyebek, és soha nem ittam, ha kocsival voltam. Ez eldöntendő kérdés. Volt, hogy a fél irodát én szállítottam haza. Szerintem aki iszik és vezet, az megérdemli amit kap érte. ;) Beleértve a sósborszeszes Dianát is! (Már akinek ilyenre van gusztusa...) :lol: max respect. teljesen egyetértek :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 ennyire azért ez nem vicces, mert ünnepsgen koccintani se koccinthatsz, meg egy dianás cukorkát se ehetsz meg, bonbonról nem is beszélve ;) tudom, de ha olyan helyre megyek, ahol koccintani lehet, akkor tuti, hogy nem autóval megyek. Sőt, ha szombat este bulizunk és ittunk is, akkor vasárnap egyáltalán nem ülök kocsiba (legalább is nem vezetek). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 Sőt, még a sportszeletet sem eszem meg, ha vezetek. Jobb félni... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 tudom, de ha olyan helyre megyek, ahol koccintani lehet, akkor tuti, hogy nem autóval megyek. Sőt, ha szombat este bulizunk és ittunk is, akkor vasárnap egyáltalán nem ülök kocsiba (legalább is nem vezetek). hát ha szombaton bulizunk, akkor vasárnap örülök h élek, nem h még vezessek is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 hát ha szombaton bulizunk, akkor vasárnap örülök h élek, nem h még vezessek is ;) az biztos. Elég ha magamat ki tudom vezetni a wc-be. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 az biztos. Elég ha magamat ki tudom vezetni a wc-be. ;) :lol: hát volt már olyan h alvás után gondot okozott bevenni a derékszögű kanyart a budiig :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 hát volt már olyan h alvás után gondot okozott bevenni a derékszögű kanyart a budiig ;) :lol: kézifékkel könnyebb lett volna :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts