opel16v Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 mennyit vesz le a szervó?? szinte semmit... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Itt az új Astra: http://totalcar.hu/magazin/hirek/?main:200....27.&376700 Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Segítséget kérnék. Elszakadt tőben a motorháztető nyitó bowden. Gondolom csak úgy lehet kinyitni a tetőt, ha visszavágok a bowden külsejéből és kombinátfogóval meghúzom. Egyébként az új gyertyákból kettő el van repedve, visszaraktam a 85e km-s gyertyákat. Mintha jobban indulna. ;) Az újak gyáriak. A 85e kmesek is gyáriak, kétpólusú. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 nincs ráírva, hogy made in china? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 nincs ráírva, hogy made in china? ;) made in germany. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 made in germany. És amikor ráhúztad, nem volt ferdén a gyertyakulcs? Mert könnyen reped ám az a porcelán ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 És amikor ráhúztad, nem volt ferdén a gyertyakulcs? Mert könnyen reped ám az a porcelán ;) Nem, mert épphogy befér a kis csövön a kulcs, meg amúgy is óvatosan csináltam, hogy érezzem, jól kapta-e el a menetet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Jah. ;) első tartóbakot ki kell cserélni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fori23 Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Segítséget kérnék. Elszakadt tőben a motorháztető nyitó bowden. Gondolom csak úgy lehet kinyitni a tetőt, ha visszavágok a bowden külsejéből és kombinátfogóval meghúzom. Egyébként az új gyertyákból kettő el van repedve, visszaraktam a 85e km-s gyertyákat. Mintha jobban indulna. ;) Az újak gyáriak. A 85e kmesek is gyáriak, kétpólusú. Nekem 104e km van benne, szintén 2 pólusú és gyárilag BOSH. Szerelő alig akarta elhinni amikor a vezérműszíjat cserélte és az egyiket kitekerte. Aztán visszatette, hogy még mehet vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Nekem 104e km van benne, szintén 2 pólusú és gyárilag BOSH. Szerelő alig akarta elhinni amikor a vezérműszíjat cserélte és az egyiket kitekerte. Aztán visszatette, hogy még mehet vele. Az szép. Nekem sincs semmi problémám velük, teljesen tökéletesek. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 első tartóbakot ki kell cserélni? Gondolom igen, mivel azon van a szivattyú. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Gondolom igen, mivel azon van a szivattyú. én nem néztem még a szervósakat. de ja ha azon ül a szervómotor akkor kell másik is. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fori23 Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Az szép. Nekem sincs semmi problémám velük, teljesen tökéletesek. ;) Már én is vártam mikor dőlnek ki. Megnézettem 70e-nél, azután 90e-nél (zöld kártya), de még nem kellett cserélni. Mindig pöccre indul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Már én is vártam mikor dőlnek ki. Megnézettem 70e-nél, azután 90e-nél (zöld kártya), de még nem kellett cserélni. Mindig pöccre indul. Én bajmegelőzés céljából cseréltem őket, de úgy néz ki inkább csak kidobott pénz volt. ;) Mindegy, a kettő megmarad tartalékba, ha esetleg a régiekből valamelyik behalna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 A motor fórumban láthattok 4 ből 2 olajjal szennyezett gyertyát. 12 ezer km után, plusz a hengerfej fürdik az olajban. nagyon morc vagyok miatta. Komment? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Megoldottam a szakadt bowdent. Lehúztam a kart és már lett is annyi bowden darab, amit meg tudok fogni fogóval. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Egy kis ingyenreklám a bödönnek. Az egyik a kimenő a másik a bemenő cső, nem mondom meg melyik-melyik. És a "melléktermék" a tiszta pillangószelep. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Egy kis ingyenreklám a bödönnek. Az egyik a kimenő a másik a bemenő cső, nem mondom meg melyik-melyik. képecskék... kartergáz-szűrő tartályocska?? Kicsit életlen a kép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 kartergáz-szűrő tartályocska?? Kicsit életlen a kép. Igen az , de képpel ne idéz, nem szeretik. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Nno uraim! Először is jó estét! Másodszor: ha valaki szeret lomizni és akar pár cuccot magának itt talál néhány kidobált holmit, húzzon bele mielőtt más összeszed(et)i. ;) nem merném állítani de asszem csak MOTE tagok tudnak arra az oldalra belépni Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 nem merném állítani de asszem csak MOTE tagok tudnak arra az oldalra belépni Igy igaz, de azért kösz a tippet. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Nna akkor itt a tipp (-hátha nem harapják le érte a fejem) ;) : Kollégám küldte ezt az e-mailt. Nem elég,hogy lopnak még a környezetet is szennyezik. :lol: Szervusz! Csütörtökön Nagytarcsa és Isaszeg között beálltam egy földútra, mert csőtörés fenyegetett. A kocsim pár méterre állt az úttól, már e földút elején szemeteszsákok voltak oldalt. Fentebb meg szinte csak padlókárpitok, ajtókárpitok, műszerfalak, ülésrészekk kárpittal és anélkül, fejtámlák, gumik, stb. Érdekes a gyors számolás után kb. 29 darab motorburkolat látványa volt. Vagy bontósok voltak, bár az feltűnő lenne. Igaz, azt modták, van a környéken Opel-bontó. Vagy a márkára specializálódott banda ide dobta ki a felgyülemlett lomját. Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Nna akkor itt a tipp (-hátha nem harapják le érte a fejem) ;) : Hú bacca meg, csak ne lenne olyan messze! Valaki elmehetne a közelből körülnézni biztos hogy jópár embernek kéne egy-két dolog. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Nno uraim! Először is jó estét! Másodszor: ha valaki szeret lomizni és akar pár cuccot magának itt talál néhány kidobált holmit, húzzon bele mielőtt más összeszed(et)i. ;) nem merném állítani de asszem csak MOTE tagok tudnak arra az oldalra belépni francba, most ezért nem lehet látni mit kik adnak el.... jah hogy a szemétdomb.... hát szégyellje magát a tolvaj banda!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 Ha valaki érdekel. (Talán még megvan) C14NZ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts