Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Segítséget kérnék. Elszakadt tőben a motorháztető nyitó bowden. Gondolom csak úgy lehet kinyitni a tetőt, ha visszavágok a bowden külsejéből és kombinátfogóval meghúzom.

Egyébként az új gyertyákból kettő el van repedve, visszaraktam a 85e km-s gyertyákat. Mintha jobban indulna. ;)

Az újak gyáriak. A 85e kmesek is gyáriak, kétpólusú.

Megosztás:

Segítséget kérnék. Elszakadt tőben a motorháztető nyitó bowden. Gondolom csak úgy lehet kinyitni a tetőt, ha visszavágok a bowden külsejéből és kombinátfogóval meghúzom.

Egyébként az új gyertyákból kettő el van repedve, visszaraktam a 85e km-s gyertyákat. Mintha jobban indulna. ;)

Az újak gyáriak. A 85e kmesek is gyáriak, kétpólusú.

Nekem 104e km van benne, szintén 2 pólusú és gyárilag BOSH. Szerelő alig akarta elhinni amikor a vezérműszíjat cserélte és az egyiket kitekerte. Aztán visszatette, hogy még mehet vele.

Megosztás:

Már én is vártam mikor dőlnek ki. Megnézettem 70e-nél, azután 90e-nél (zöld kártya), de még nem kellett cserélni. Mindig pöccre indul.

Én bajmegelőzés céljából cseréltem őket, de úgy néz ki inkább csak kidobott pénz volt. ;) Mindegy, a kettő megmarad tartalékba, ha esetleg a régiekből valamelyik behalna.

Megosztás:

Nno uraim! Először is jó estét!

Másodszor: ha valaki szeret lomizni és akar pár cuccot magának itt talál néhány kidobált holmit, húzzon bele mielőtt más összeszed(et)i. ;)

nem merném állítani de asszem csak MOTE tagok tudnak arra az oldalra belépni

Megosztás:

Nna akkor itt a tipp (-hátha nem harapják le érte a fejem) ;) :

Kollégám küldte ezt az e-mailt.

Nem elég,hogy lopnak még a környezetet is szennyezik. :lol:

Szervusz!

Csütörtökön Nagytarcsa és Isaszeg között beálltam egy földútra, mert csőtörés fenyegetett. A kocsim pár méterre állt az úttól, már e földút elején szemeteszsákok voltak oldalt. Fentebb meg szinte csak padlókárpitok, ajtókárpitok, műszerfalak, ülésrészekk kárpittal és anélkül, fejtámlák, gumik, stb. Érdekes a gyors számolás után kb. 29 darab motorburkolat látványa volt. Vagy bontósok voltak, bár az feltűnő lenne. Igaz, azt modták, van a környéken Opel-bontó.

Vagy a márkára specializálódott banda ide dobta ki a felgyülemlett lomját.

Üdv!

dzsoni1.jpg

dzsoni2.jpg

dzsoni3.jpg

Megosztás:

Nno uraim! Először is jó estét!

Másodszor: ha valaki szeret lomizni és akar pár cuccot magának itt talál néhány kidobált holmit, húzzon bele mielőtt más összeszed(et)i. ;)

nem merném állítani de asszem csak MOTE tagok tudnak arra az oldalra belépni

francba, most ezért nem lehet látni mit kik adnak el....

jah hogy a szemétdomb.... hát szégyellje magát a tolvaj banda!!!

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.