Novy Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 ez a kis hóesés meglepte az autózók nagyrészét, mint az kiderült a híradóbol is. még a volt oktatómék is árokban kötöttek ki Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Persze szomorú, de ez is csak azért van mert nem tudják hol a határ. Túl sok szert szednek, aminek kérdéses a hatása, ezért történnek ilyen tragédiák. Bár tudom, hogy a szedés elkerülhetetlen, de szerencsére én még időben kiszálltam. Ez a hozzászólás azért nem gyengén durva volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Ez a hozzászólás azért nem gyengén durva volt... Mert igazam van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Merthogy? mert ő mondta ;) szerintem meg igazad van, sajnos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Mert igazam van? Nem azt mondtam, hogy nincs igazad, hanem hogy durva volt a hozzászólás. Egy olyan emberről mondtál ítéletet, aki többet tett Magyarországért, a magyarságért, mint mondjuk Adam Opel, vagy Henry Ford. Egy olyan emberről van szó, aki az egészségét, az életét adta azért, hogy az albavolán x alkalommal nyerjen bajnokságot, az életét adta, hogy emberek ezrei örüljenek a sikereknek, az életét adta azért, hogy a magyar jégkorongválogatott újra az A-ligában szerepeljen, az életét adta, hogy magyarok tízezrei, százezrei legyenek büszkék a sikereikre, az életét adta, hogy mi, magyarok örüljünk. Tudta, hogy baj van a szívével, mégis vállalta a szereplést, az élsportot, a fokozott igénybevételt. Kétségkívül igazad van, az élsport egyet jelent a tiltott teljesítménynöveléssel, de csak abból az aspektusból megvizsgálva a dolgokat, ahogy te tetted, az ... ( a kipontozott helyre mindenki belátása és vérmérséklete alapján gondoljon bármit ). Vagy amikor Koló meghalt, te akkor is így nyilatkoztál? Vagy amikor Koló megnyerte az x. olimpiai aranyérmét, nem éreztél büszkeséget? Örömöt? Csak arra gondoltál, hogy na, a köcsög szétdoppingolta az agyát, azért csapott a célba elsőnek? Neked ezek a dolgok semmit sem jelentenek? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Nem azt mondtam, hogy nincs igazad, hanem hogy durva volt a hozzászólás. Egy olyan emberről mondtál ítéletet, aki többet tett Magyarországért, a magyarságért, mint mondjuk Adam Opel, vagy Henry Ford. Egy olyan emberről van szó, aki az egészségét, az életét adta azért, hogy az albavolán x alkalommal nyerjen bajnokságot, az életét adta, hogy emberek ezrei örüljenek a sikereknek, az életét adta azért, hogy a magyar jégkorongválogatott újra az A-ligában szerepeljen, az életét adta, hogy magyarok tízezrei, százezrei legyenek büszkék a sikereikre, az életét adta, hogy mi, magyarok örüljünk. Tudta, hogy baj van a szívével, mégis vállalta a szereplést, az élsportot, a fokozott igénybevételt. Kétségkívül igazad van, az élsport egyet jelent a tiltott teljesítménynöveléssel, de csak abból az aspektusból megvizsgálva a dolgokat, ahogy te tetted, az ... ( a kipontozott helyre mindenki belátása és vérmérséklete alapján gondoljon bármit ). Vagy amikor Koló meghalt, te akkor is így nyilatkoztál? Vagy amikor Koló megnyerte az x. olimpiai aranyérmét, nem éreztél büszkeséget? Örömöt? Csak arra gondoltál, hogy na, a köcsög szétdoppingolta az agyát, azért csapott a célba elsőnek? Neked ezek a dolgok semmit sem jelentenek? ;) Én nem ezt mondtam, sőt, nagyon becsülöm ezeket az embereket, hiszen sokáig csináltam komolyan a versenysportot, ebből kifolyólag tudom mennyire emberfeletti a teljesítmény amire képesek ezek a sportemberek. De amellett azt is tudom, ami ennek a sötét oldala. Sajnos egyre több sportoló lesz ennek az áldozata, ami elég szembetűnő mostanság, de ezt nem kell magyarázom azt hiszem. Csak okokról írtam, nem hinném, hogy egy szóval is kétségbe vontam volna a teljesítményét, az eredményeit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Neked ezek a dolgok semmit sem jelentenek? :lol: Én nem nézem az olimpiát sem... szerintem nem abban van a magyarság, hogy valaki megnyer egy sportversenyt, bár kétségtelen, mind büszkék lehetünk rá. De túl nagy jelentősége SZÁMOMRA nincs. A témához kapcsolódva: normális ember miután megtudja, hogy súlyos szívproblémái vannak, nyugodt és visszafogott életet él, nem pedig még tovább terheli a szervezetét. Öngyilkos lett végülis, ez a helyzet... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Én nem nézem az olimpiát sem... szerintem nem abban van a magyarság, hogy valaki megnyer egy sportversenyt, bár kétségtelen, mind büszkék lehetünk rá. De túl nagy jelentősége SZÁMOMRA nincs. A témához kapcsolódva: normális ember miután megtudja, hogy súlyos szívproblémái vannak, nyugodt és visszafogott életet él, nem pedig még tovább terheli a szervezetét. Öngyilkos lett végülis, ez a helyzet... ;) Bizonyos szempontból igen. De akkor Leonidasz is öngyilkos lett a 300 spártaival Thermopülánál? :lol: Mondhatjuk azt is, hogy öngyilkos lett, mondhatjuk azt is, hogy hős volt, életét áldozta a sportért, a magyar sikerekért. Mindkettő meglátás helyes. Számomra morális értelemben az utóbbi a helytálló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 De akkor Leonidasz is öngyilkos lett a 300 spártaival Thermopülánál? ;) Sőt, Dugovics Titusz sem volt éppen a példaképem... :lol: Ebből asszem jól látható, mennyit vesztett velem a magyar honvédség :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Sőt, Dugovics Titusz sem volt éppen a példaképem... :lol: Ebből asszem jól látható, mennyit vesztett velem a magyar honvédség ;) A Titusz nem, de a dugovics igen mi?! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 A Titusz nem, de a dugovics igen mi?! ;) Kinek mi ragad meg a kötelező olvasmányokból ugye... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Kinek mi ragad meg a kötelező olvasmányokból ugye... ;) :lol: Az Aranyemberből is csak az van meg, hogy átjárt a szigetre dugni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Sőt, Dugovics Titusz sem volt éppen a példaképem... :) Ebből asszem jól látható, mennyit vesztett velem a magyar honvédség ;) Annyit, amennyit az autósport nyert :lol: Az Aranyemberből is csak az van meg, hogy átjárt a szigetre dugni :lol: Ha már mívelni nem lehet, legalább olvassál róla, mi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 szerintem: ha vki megtudja, hogy szívbeteg, akkor tényleg öngyilkos ha folytatja a sportot nemtudom mennyire vannak megfizetve ezek a sportolók, de úgy gondolom, a pénz játszott itt is nagy szerepet, nem pedig az hogy a liga hol végez... az a 300 spártais hasonlat meg tökre másvilág ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 az a 300 spártais hasonlat meg tökre másvilág ;) Miért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Miért? Mert akkoriban még elég volt az adott szó például, de még sorolhatnánk ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Mert akkoriban még elég volt az adott szó például, de még sorolhatnánk ;) na meg az a 300 spártai ne egy sportág miatt halt meg Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Mert akkoriban még elég volt az adott szó például, de még sorolhatnánk ;) Az ókori történelemben is volt sok árulás, egyebek között épp a thermopülai csatánál :lol: De engem amúgy Novy véleménye érdekelne, ő mondta, hogy tök más a kettő. Indokolja ő meg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 na meg az a 300 spártai ne egy sportág miatt halt meg a 300 spártai a hazája védelmében halt meg, hogy fennmaradjanak, hogy emlékezzenek rájuk, hogy büszkék legyenek a görögök. Ocskay szintén ezért halt meg, a magyar sikerekért, a magyarok elismeréséért. Ha ti ebből csak a pénzt látjátok, akkor én nagyon szomorú vagyok... Akkor hiába edzett kb 25 éven keresztül, hiába tette oda magát nap-mint-nap, ha egy utolsó szemét pénzéhes kis mitugrász a szemetekben. Ez szomorú. Nincs is miről beszélni. Kéne egy intellektuális topik ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 a 300 spártai a hazája védelmében halt meg, hogy fennmaradjanak, hogy emlékezzenek rájuk, hogy büszkék legyenek a görögök. Ocskay szintén ezért halt meg, a magyar sikerekért, a magyarok elismeréséért. Ha ti ebből csak a pénzt látjátok, akkor én nagyon szomorú vagyok... Akkor hiába edzett kb 25 éven keresztül, hiába tette oda magát nap-mint-nap, ha egy utolsó szemét pénzéhes kis mitugrász a szemetekben. Ez szomorú. Nincs is miről beszélni. Kéne egy intellektuális topik ;) úgylátom ez hasonló lesz mint az eddigiek :lol: ahogy Gabi is mondta, a sport az sport(abszolút nem a világ legelső dolga, és én se ülök olimpia idején a tv előtt, büszkének büszke leszek ha aranyat kapunk, és jó érzés, de ennyi),a haza védelme meg a haza védelme. az meg hogy ő 25 éve odateszi magát...hm apám lassan 30éve teszi oda magát, vagy akárkinek az apukája, pusztán azért, hogy a családja élni tudjon. neked nagy dolog, hgy ő meghalt, nekem csak egy sajnálatos hír. szerencse, hogy csak a "híres" embereket teszik közhírré halálesetben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 egyébként akkora különbségek vannak abban amit beszélsz Szobi hogy Traban vagy VEctor az hogy valaki meghal azért, mert egy másik nép kiakarja végezni a népét, vagy valaki meghal azért, mert megnyerjenek egy sportágat... hát ha neked ez egy és ugyan az akkor nemcsodálom, hogy neked a 300spártai esete is ugyan az, mint a sportoló halála. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 úgylátom ez hasonló lesz mint az eddigiek ;) ahogy Gabi is mondta, a sport az sport(abszolút nem a világ legelső dolga, és én se ülök olimpia idején a tv előtt, büszkének büszke leszek ha aranyat kapunk, és jó érzés, de ennyi),a haza védelme meg a haza védelme. az meg hogy ő 25 éve odateszi magát...hm apám lassan 30éve teszi oda magát, vagy akárkinek az apukája, pusztán azért, hogy a családja élni tudjon. neked nagy dolog, hgy ő meghalt, nekem csak egy sajnálatos hír. szerencse, hogy csak a "híres" embereket teszik közhírré halálesetben. Nem érted. Nekem meg nincs se kedvem, se időm, se energiám elmagyarázni. Olvasgass itt egy kicsit. Talán máshogy látod majd a dolgokat. De nekem ez volt az utolsó hozzászólásom ebben a témában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 ... Kéne egy intellektuális topik ;) Van. Anyázás magasfokon a címe :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Nem érted. Nekem meg nincs se kedvem, se időm, se energiám elmagyarázni. Olvasgass itt egy kicsit. Talán máshogy látod majd a dolgokat. De nekem ez volt az utolsó hozzászólásom ebben a témában. elolvastam, de nem látom másképpen a dolgokat sajnálatos, mert nagyszerű sportoló, mert híresség, de minden ember halála sajnálatos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 az se mostanában lehetett, már nem ismeri senki az írásvetítőt ;) :lol: Azérmer te nem, az nem jelenti, hogy senkisem! :lol: Bocsi nem láttam, hogy ez már itt lerágott csont. (tegnap óta nem volt internyetem....) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts