Novy Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Fujj de ronda lenne....szerintem. biztos hogy nem lenne ronda egy szp festéssel :lol: Wareszom fehér volt, fehér felnikkel sokkal szebblett mint a sötétszürke felnivel volt. am a kosz téma, szerintem akármilyenre fested a sár így is ugyis meglátszik rajta, és egy nap alatt befedi ;) ilyen erővel akkor kár kínlódni a szürke peremmel, és mehet feketére az egész Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 biztos hogy nem lenne ronda egy szp festéssel :lol: Wareszom fehér volt, fehér felnikkel sokkal szebblett mint a sötétszürke felnivel volt. am a kosz téma, szerintem akármilyenre fested a sár így is ugyis meglátszik rajta, és egy nap alatt befedi :lol: ilyen erővel akkor kár kínlódni a szürke peremmel, és mehet feketére az egész de a fekete meg snassz ;) :lol: Nah még meglátjuk milyen lesz. Vagy fehér vagy a fekete szürke peremmel. Ha valamikor kész lesz akkor, teszek képet :) Hátulra akarok 1 cuppantós feliratot: Öreg, de ki van fizetve Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 biztos hogy nem lenne ronda egy szp festéssel :lol: Wareszom fehér volt, fehér felnikkel sokkal szebblett mint a sötétszürke felnivel volt. am a kosz téma, szerintem akármilyenre fested a sár így is ugyis meglátszik rajta, és egy nap alatt befedi :lol: ilyen erővel akkor kár kínlódni a szürke peremmel, és mehet feketére az egész Kivéve, ha kosz-színű. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Kivéve, ha kosz-színű. ;) az milyen ? eleve sárral kent? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 az milyen ? eleve sárral kent? :lol: Őőő, előtte le kell dörzsölni az eredeti festést - ha van - és driftelni jó poros, kicsit sáros helyen. Aztán hagyni száradni a napon 6 órát és semmi nem szedi le, csak drótkefe. (Tapasztalat. ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Őőő, előtte le kell dörzsölni az eredeti festést - ha van - és driftelni jó poros, kicsit sáros helyen. Aztán hagyni száradni a napon 6 órát és semmi nem szedi le, csak drótkefe. (Tapasztalat. ;) ) Váó... lehetett rajta 1 bevonat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 am ja pirelli felni, épp ezért díszelgett a szekrényem tetején egy két évig ;) minden haver ahh vegyem már le nézzem már meg, de aztán hely szűke, na meg pénz szűke miatt attól is meg kellett válnom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Pangás lett. kinek milyen audió cucc van benne? Nekem alpine fejegység és M'N'C Devil hangszarók Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Pangás lett. kinek milyen audió cucc van benne? Nekem alpine fejegység és M'N'C Devil hangszarók Gyári minden és nagyon szépen szól. ;) Blau CAR300, 6 hangszóró. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Gyári minden és nagyon szépen szól. ;) Blau CAR300, 6 hangszóró. nno... nekem ahogy meg lett véve németből, se a gyári rádió se a gyári hangszórók. Így az alapból ugrott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 nno... nekem ahogy meg lett véve németből, se a gyári rádió se a gyári hangszórók. Így az alapból ugrott. Pedig ha tudnád milyen szépen szól... azt hiszem díjnyertes is lett. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Pedig ha tudnád milyen szépen szól... azt hiszem díjnyertes is lett. :lol: ;) :lol: :lol: ne fájdísd a szívem :)((((((( Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 értem én kombi ;) kisfiam. hát... fulfekete gyári caravan létezik? Caravant nem tudom, de volt egy 5-ajtós, amit asszem Johnny meg is nézett nekem, mert Kecskeméten volt egy kereskedésben, ráadásul Isuzu diesel volt. WoW! Tök jó ár értük. Na ilyesmiket fogok én keresni. Ma amúgy cseréltem benne üzemanyagszűrőt :lol: Nekem van egy garnitúra ilyen, mint a képen, ha eljössz érte, occsoért viheted. 15"-os, 195/50-es Bridgestone gumikkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 ;) :lol: :lol: ne fájdísd a szívem :)((((((( Bocsi. :lol: Amúgy azért nem annyira jó, hamar elfogy az a kevés 4x7W (4x10W), így üvöltetni nem nagyon lehet, de azért tud szólni, leginkább a hangszín van nagyon eltalálva. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Caravant nem tudom, de volt egy 5-ajtós, amit asszem Johnny meg is nézett nekem, mert Kecskeméten volt egy kereskedésben, ráadásul Isuzu diesel volt. Nekem van egy garnitúra ilyen, mint a képen, ha eljössz érte, occsoért viheted. 15"-os, 195/50-es Bridgestone gumikkal. Hóóó... ha lenne rá pénz de örülnék neki. ha később is meglesz meg lesz rá pénz akkor esetleg. de eszméletlen jól néznek ki ;) őőő... ez a szín... forgalmiban hogy szerepel???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Bocsi. ;) Amúgy azért nem annyira jó, hamar elfogy az a kevés 4x7W (4x10W), így üvöltetni nem nagyon lehet, de azért tud szólni, de leginkább a hangszín van nagyon eltalálva. :lol: Haveromnak a VW Polojába van gyári cuccos... úgy szól hogy 1es zenékbe beleremeg az A-oszlop burkolata. És gyári az egész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Caravant nem tudom, de volt egy 5-ajtós, amit asszem Johnny meg is nézett nekem, mert Kecskeméten volt egy kereskedésben, ráadásul Isuzu diesel volt. Nekem van egy garnitúra ilyen, mint a képen, ha eljössz érte, occsoért viheted. 15"-os, 195/50-es Bridgestone gumikkal. http://img1.tar.hu/fpepe/img/23955812.jpg Jól néz ki ez a kék a felnikkel. Oszt mi lesz helyette? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Haveromnak a VW Polojába van gyári cuccos... úgy szól hogy 1es zenékbe beleremeg az A-oszlop burkolata. És gyári az egész. Nekem az ajtók kárpitjai és a hátsó rendszámtábla szokott zörögni, mikor megküldöm neki határig. :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Nekem az ajtók kárpitjai és a hátsó rendszámtábla szokott zörögni, mikor megküldöm neki határig. :lol: ;) Ajtó kárpit ismerős :lol: A "kis" M'N'C-k is jól tudnak szólni. Hátulra kéne még két nagyobb hangszaró. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Ajtó kárpit ismerős :lol: A "kis" M'N'C-k is jól tudnak szólni. Hátulra kéne még két nagyobb hangszaró. Hátulra én is tervezek erősebbeket. Csak el ne hagyjam egyszer a hátsó rendszámot miatta. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Hóóó... ha lenne rá pénz de örülnék neki. ha később is meglesz meg lesz rá pénz akkor esetleg. de eszméletlen jól néznek ki ;) őőő... ez a szín... forgalmiban hogy szerepel???? Sztem meglesz még egy darabig, majd' 2 éve árulom, de még senkinek se kellett... A forgalmiban kék, a törzskönyvben türkiz, eredetileg meg Miami Blue. Jól néz ki ez a kék a felnikkel. Oszt mi lesz helyette? Már van, gyári 13-as alu, hasonlít erre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Mélykék Pestának ha jól emlékszem, vannak emlékei fekete caravanról ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 ahogy így belegondolok... mennyit kéne költeni... áááá. CSomagtartóajtó, szélvédő elől, lengéscsillapítók, Felnik, hangszórók és mellette tankolni is kell. De legalább került bele ma 1 üzemanyagszűrő. Fater szerezte, foggalmam sincs mennyi volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Sztem meglesz még egy darabig, majd' 2 éve árulom, de még senkinek se kellett... A forgalmiban kék, a törzskönyvben türkiz, eredetileg meg Miami Blue. Már van, gyári 13-as alu, hasonlít erre. Ha lesz pénz, én szólok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 hátulra ne hangszórót rakjatok, hanem mélyládát Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts