Guest Sanci Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Cartárs! Néha nézz be a debreceni fórumra, szoktunk szervezgetni ezt-azt. :lol: Bár mostanában én is el voltam hawazva és nem a természet által... ;) :lol: Na ha már mindenki villogtatja a járgányát és is közétek parkolok már... :lol: 1. 2. 3. 4. 5. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Cartárs! Néha nézz be a debreceni fórumra, szoktunk szervezgetni ezt-azt. :) Bár mostanában én is el voltam hawazva és nem a természet által... ;) :lol: Na ha már mindenki villogtatja a járgányát és is közétek parkolok már... :lol: 1. 2. 3. 4. egy dísztárcsa elférne, de nem ilyen krómszpinner###### :lol: egy sima akár opelos, vagy ami nekem is van az a joci sportos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Előlről Sanci! Nekem nagyon ismerős a tied. Lehet már láttam valahol. Debreceni fórum? Olyan is van? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 na minjá rakok fel videót bele fogtok pirulni milyen szép hangja van az enyémnek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Sanci! Nekem nagyon ismerős a tied. Lehet már láttam valahol. Debreceni fórum? Olyan is van? ;) Lehet is ismerős, garázsjáratos a gépem de azért időnként szoktam vele csavarogni. :lol: Opel fórum, Debrecen -katt ide! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Lehet is ismerős, garázsjáratos a gépem de azért időnként szoktam vele csavarogni. ;) Opel fórum, Debrecen -katt ide! Köszi! Lementettem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Az egyik lógós bigyó már lekerült a tükörrôl mert az illatosítónak már annyi illata sem volt mint egy lepkefingnak ám a másik a GPS tartó. Megszoktam, hogy ott van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 na de ha ti is akkor én is : erotikusan még erotikusabban popsi hűsölve Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 opeles90 Sanya debreceni, és ő volt tokajba, sőt nekem is ő szolt hogy lesz és mennyek. nem volt nagy durranás az idő is kaka volt még kevesen is voltunk, de majd a többi már biztos jobblesz :lol: sátoros beájulós buli jaaajjjdejólenne már :lol: csak kár hogy hölgy fórumozók kevesen vannak... Nem debreceni hanem földesi csak járok néha ezért-azért be. :( Héhóó! Nem a blicc wíkendet szerveztük meg, bár tényleg igaz, hogy most gyengébb volt a tavalyinál, na akkor jól betéptünk az after partyn :) még én is... ;) A csajokban viszont egyet értek... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 nesze nektek hang ;) vagy: lehet tippelni melyik az igazi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Nem debreceni hanem földesi csak járok néha ezért-azért be. :) Héhóó! Nem a blicc wíkendet szerveztük meg, bár tényleg igaz, hogy most gyengébb volt a tavalyinál, na akkor jól betéptünk az after partyn :lol: még én is... ;) A csajokban viszont egyet értek... :lol: mondjuk azzal kiegészíteném, hogy vannak, csak ez a parkolós vicc ide is pont beillik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 na de ha ti is akkor én is : erotikusan még erotikusabban popsi hűsölve Szép képek! Te figyuuuuuuu!!!! már nagyon rég óta keresek ilyesmi felniket mint ami az uccsó képen van. Miféle felnik ezek??? Mindíg amikor kérdezték hgy milyenre gondolok nem tudtam elmagyarázni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Szép képek! Te figyuuuuuuu!!!! már nagyon rég óta keresek ilyesmi felniket mint ami az uccsó képen van. Miféle felnik ezek??? Mindíg amikor kérdezték hgy milyenre gondolok nem tudtam elmagyarázni ezek BBS felnik, W-ken volt gyári kivitel asszem. 20 ezer Ft ért vettema 4 et alapos mosás után felrakható volt az állapota ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 ezek BBS felnik, W-ken volt gyári kivitel asszem. 20 ezer Ft ért vettema 4 et alapos mosás után felrakható volt az állapota ;) WoW! Tök jó ár értük. Na ilyesmiket fogok én keresni. Ma amúgy cseréltem benne üzemanyagszűrőt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 WoW! Tök jó ár értük. Na ilyesmiket fogok én keresni. Ma amúgy cseréltem benne üzemanyagszűrőt ;) láttam már több kocsin is ilyet astrán is használt németeseknél kell, vagy bontókba stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 láttam már több kocsin is ilyet astrán is használt németeseknél kell, vagy bontókba stb. Jaja! Én sok astrán láttam már, és nagyon jól áll rajtuk. nagyon dizájnosak ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 többen is mondtátok, hogy van neve a kocsinak... én nem tok neki adni... csak a már elterjedtet a Hrrke nevet ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 többen is mondtátok, hogy van neve a kocsinak... én nem tok neki adni... csak a már elterjedtet a Hrrke nevet ;) enyémre a Kamilla ragadt. Tényleg! Ki milyen nevet adott a gépének? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 többen is mondtátok, hogy van neve a kocsinak... én nem tok neki adni... csak a már elterjedtet a Hrrke nevet :lol: Nekünk először Hópihe volt mert fehér, de nem nagyon használom, mert nem halgat rá. ;) Viszont szoktam vele beszélgetni, amikor a balcsira mentünk aztán hegynek felfele nógattam amikor nem akart menni telepakolva. Amúgy ha a kocsiknak van nemük akkor egyértelmű hogy nő. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Jaja! Én sok astrán láttam már, és nagyon jól áll rajtuk. nagyon dizájnosak ;) sok hasonló van pl van gyári is az szerintem gagyi :S ez így néz ki közelebről: http://kepfeltoltes.hu/view/090323/IM00379...ltoltes.hu_.jpg a gyáriaknak nem gömbölyítettek a küllöi, és az agyrésznél is másabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Nekünk először Hópihe volt mert fehér, de nem nagyon használom, mert nem halgat rá. ;) Viszont szoktam vele beszélgetni, amikor a balcsira mentünk aztán hegynek felfele nógattam amikor nem akart menni telepakolva. Amúgy ha a kocsiknak van nemük akkor egyértelmű hogy nő. :lol: caravanok ugylátom mind nők :lol: ez HRR rendszámmal vagy vmi nagyon vad nő, de sztem fickó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 és az ultrahalk kioufogóhangomhoz nem is szóltok semmit? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 használtautón van két caravan ami 2.0ás de egyik fehér szürke belsővel, másik meg piros szürke belsővel. fekete vagy vmi ilyen komolyabb szín nyema Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 és az ultrahalk kioufogóhangomhoz nem is szóltok semmit? ;) Szeretem halgatni az ilyen mély hangú kipuffot, de csak a másét, az enyémben pont azt szeretem, hogy lehet beszélgetni még 100-nál is normál hangerővel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 sok hasonló van pl van gyári is az szerintem gagyi :S ez így néz ki közelebről: http://kepfeltoltes.hu/view/090323/IM00379...ltoltes.hu_.jpg a gyáriaknak nem gömbölyítettek a küllöi, és az agyrésznél is másabb. Váóóóó..... de szép. úúú ilyet akarok!!!!!!!!!!!!! ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts