opel16v Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Én azért nem örültem neki annyira, hogy kötelezően kell támogatnom az új metrót 30e forinttal ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Én azért nem örültem neki annyira, hogy kötelezően kell támogatnom az új metrót 30e forinttal ;) Ha legalább arra menne... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Jelentem itt és most szakad ezerrel a hó! Sóskút hamarosan el lesz vágva a külvilágtól! ;) Méghogy nyári gumi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Jelentem itt és most szakad ezerrel a hó! Sóskút hamarosan el lesz vágva a külvilágtól! ;) Méghogy nyári gumi! :lol: itt süt a nap :lol: néha átvonul egy-két morci felhő, de semmi extra Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 itt süt a nap ;) néha átvonul egy-két morci felhő, de semmi extra Ne örülj! Innen megy oda! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Ne örülj! Innen megy oda! ;) Nálunk is térdig érő napsütés van. Fehérvárt viszont áztatja az időjárás rendesen, innen nézve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Nálunk is térdig érő napsütés van. Fehérvárt viszont áztatja az időjárás rendesen, innen nézve. 1 órája még én is napoztam a kertben.... ahogy a bankár mondja? A múltbéli hozamok nem jelentenek garanciát a jövőre nézve! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 1 órája még én is napoztam a kertben.... ahogy a bankár mondja? A múltbéli hozamok nem jelentenek garanciát a jövőre nézve! :lol: Nálink az előbb havaseső esett, és én még fel akartam dobni a nyári gumit vasárnap. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 mivel közigazgatási bírság, az adott település büdzséjét vastagítja tudtommal. itt Bp-en és környékén is belehúztak most a skacok, biztos még drágább lett a 4-es metró :lol: Nálunk is egyre jobban szaporodnak az utakon a "közegek". Hiába, gazdasági válság-költségvetési hiány-pótolni kell! ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Én azért nem örültem neki annyira, hogy kötelezően kell támogatnom az új metrót 30e forinttal ;) nem is azt nevettem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 itt is szakdt a dara, de azóta süt a nap más nézegettem a kipuffomat, hogy mi az az üvegszál ott a csőbe... hát ahol a rács oda lett hegesztve a kipufogó belsejéhez, na ott már nincs rács, és onnat eregeti. elég hamar szétégett, bár már a hegesztő is szétégette mikor összeraktuk, vékony anyagból volt a rács. ameddig tartja magát a maradék rács, ami végülis az elejétől egy fél cmre és a végtől egy fél cmre még megvan addig nincs gond... na majd kitalálom hogy kellene orvosolni a problémát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 itt is szakdt a dara, de azóta süt a nap más nézegettem a kipuffomat, hogy mi az az üvegszál ott a csőbe... hát ahol a rács oda lett hegesztve a kipufogó belsejéhez, na ott már nincs rács, és onnat eregeti. elég hamar szétégett, bár már a hegesztő is szétégette mikor összerkatuk. na majd kitalálom hogy kellene orvosolni a problémát. Van rá gyógytapasz a tecsóban! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Van rá gyógytapasz a tecsóban! ;) belülre kell szét kellesz vágni az egészet mint mikor összeraktuk.... lehet jobban járok, ha előlről kezdek egy másikat készíteni, és lesz felváltva :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Hogy mik vannak. Fel sem ismerni milyem kocsi volt. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Hogy mik vannak. Fel sem ismerni milyem kocsi volt. :lol: Szerintem Fiat Regata.... Cefetül nézki ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 mivel közigazgatási bírság, az adott település büdzséjét vastagítja tudtommal. Hm, ezért lenne ilyen csóró a falu ahol lakok? ;) Rajtam legalábbis még egy pízt se akartak bevasalni ilyesmiért. Így is úgy kell intéznem a dolgokat, hogy jusson egy kis aszfalt az utcánkba. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Sziasztok! Mi a véleményetek a Xado gélről? (fémkerámia technológia) Jó vagy rossz tapsztalatok vannak??????? 1.7DR motorhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Szerintem Fiat Regata.... Cefetül nézki ;) miből gondolod? egy felismerhető jel sincs felni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Hogy mik vannak. Fel sem ismerni milyem kocsi volt. :lol: Elképesztő...brrr..szörnyű...és ott..belül még ott a sofőr meg az esetleges utasai is... :) ;) :lol: miből gondolod? egy felismerhető jel sincs felni? Az egyik képen némileg felismerhető a hátsó sárvédő...habár az eléggé hasonlit a régi Alfákéra is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Elképesztő...brrr..szörnyű...és ott..belül még ott a sofőr meg az esetleges utasai is... :lol: ;) :lol: Az egyik képen némileg felismerhető a hátsó sárvédő...habár az eléggé hasonlit a régi Alfákéra is :lol: jaj tényleg nem láttam az előbb kocka alfa vagy a regatta, de inkább regatta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 miből gondolod? egy felismerhető jel sincs felni? Ezt a részt ismertem fel...tavaly festettem egy Regatának a teljes hátulját. http://kepfeltolto.hu/i/?t=img&id=381910 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Ezt a részt ismertem fel...tavaly festettem egy Regatának a teljes hátulját. http://kepfeltolto.hu/i/?t=img&id=381910 jaja azóta én is észrevettem nem kis sebességgel mehetett a teherautó amilyen hosszan szét van szóródva a törmelék Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 jaja azóta én is észrevettem nem kis sebességgel mehetett a teherautó amilyen hosszan szét van szóródva a törmelék Nem szeretek ilyet nézni... rossz emlékek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Nem szeretek ilyet nézni... rossz emlékek ;) hát nekem emlékem nincs hál Istennek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 hát nekem emlékem nincs hál Istennek Ne is legyen...Soha! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts