Novy Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Csövek Szerintem innen jön Művészi :D úgy veszem észre, azért a piros se marad gyári, fehér dolgok a fűtéskonzolon, piros váltószoknya :lol: :huh: apropó a fűtékonzolból az az egység, amiben a tekerők vannak az égőkkel, az kivehtő a kocsiból?? a bovdenek kiakaszthatók egyszerűen belőle?? renaultból könnyen kiszedtem... de ez nem az :D be szeretném azt is kékíteni, de elég sok munka lenne vele mire végleges lenne, elképzeléseim szerint legalábbis :) és inkább itt az asztalnál szeretném csinálni mint az ülések közt görnyedve. esetleg vkinek kép? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 úgy veszem észre, azért a piros se marad gyári, fehér dolgok a fűtéskonzolon, piros váltószoknya :D :) Így lett véve. :huh: Dobnám ki belőle a fenébe, csak még nem találtam értelmes áron cseredarabokat. De ha már itt vagyunk: Bárkivel szívesen cserélem azt a fehér számlapot egy gyári feketére, és a piros váltó- és kézifékszoknyát szintén gyári feketére (nem kell hibátlannak lennie, mert ez sem az de ne legyen szakadt). Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 apropó a fűtékonzolból az az egység, amiben a tekerők vannak az égőkkel, az kivehtő a kocsiból?? a bovdenek kiakaszthatók egyszerűen belőle?? renaultból könnyen kiszedtem... de ez nem az :D be szeretném azt is kékíteni, de elég sok munka lenne vele mire végleges lenne, elképzeléseim szerint legalábbis :) és inkább itt az asztalnál szeretném csinálni mint az ülések közt görnyedve. esetleg vkinek kép? köszi pedig nem bonyolult kiszedni (jó persze, mondhatjátok, nekem mi nem az, mikor a generátort magamnak csináltam meg, igaz? :huh: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Szerintem innen jön Ahha, akkor kb ezért melegszik olyan jól a hamuzó az enyimében mert ez az izé nincs benne. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Csövek Szerintem innen jön Művészi :) Hát én meg már szétütöm a gépet mérgemben....ezeket sem nyitja meg...mik ezek a linkek hogy ezeket nem kezeli!? Mi a baja a gépemnek? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Hát én meg már szétütöm a gépet mérgemben....ezeket sem nyitja meg...mik ezek a linkek hogy ezeket nem kezeli!? Mi a baja a gépemnek? :huh: szerintem futtas vírusírtót, nekem akkor nem nyíltak meg a linkek ha emlékszel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Így lett véve. :huh: Dobnám ki belőle a fenébe, csak még nem találtam értelmes áron cseredarabokat. De ha már itt vagyunk: Bárkivel szívesen cserélem azt a fehér számlapot egy gyári feketére, és a piros váltó- és kézifékszoknyát szintén gyári feketére (nem kell hibátlannak lennie, mert ez sem az de ne legyen szakadt). a piros cuccok szerintem is gázok... a fehér számlapos dolgokkal mi a baj? nagyon nem illik oda?? arról tudsz képet mutatni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 pedig nem bonyolult kiszedni (jó persze, mondhatjátok, nekem mi nem az, mikor a generátort magamnak csináltam meg, igaz? :huh: ) eddig oké :) én is csináltam már generátort önindítót :D dea bovdenek gond nélkül kiakaszthatóak? gondolom azokkal vannak ezek is összekötve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 a piros cuccok szerintem is gázok... a fehér számlapos dolgokkal mi a baj? nagyon nem illik oda?? arról tudsz képet mutatni? Nem tetszik. Már nem megyek le fényképezgetni, nagyjából ezen is látszik miről van szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 úgy veszem észre, azért a piros se marad gyári, fehér dolgok a fűtéskonzolon, piros váltószoknya :lol: :) apropó a fűtékonzolból az az egység, amiben a tekerők vannak az égőkkel, az kivehtő a kocsiból?? a bovdenek kiakaszthatók egyszerűen belőle?? renaultból könnyen kiszedtem... de ez nem az :D be szeretném azt is kékíteni, de elég sok munka lenne vele mire végleges lenne, elképzeléseim szerint legalábbis :D és inkább itt az asztalnál szeretném csinálni mint az ülések közt görnyedve. esetleg vkinek kép? köszi A fűtéskonzol 3 tekerőjén 3 bowden van meg egy csati, viszonylag könnyen kivehetők, az anyósülés lábteréban van az egyik vége, azt ott kell először kiakasztani, mert az a legrövidebb, utánna már előbréb jön az egész. Hát én meg már szétütöm a gépet mérgemben....ezeket sem nyitja meg...mik ezek a linkek hogy ezeket nem kezeli!? Mi a baja a gépemnek? :huh: Tallóz a neten, és amikor látsz olyan oldalt ahol a képeket nem tudod megnézni általában fel is ajánlja azt a programot amit fel kell telepíteni, vmi aktív-X , meg hasonló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Mi a baja a gépemnek? :huh: Ajánlom figyelmedbe a használatát... :) Talán csak ennyi a gondja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 A fűtéskonzol 3 tekerőjén 3 bowden van meg egy csati, viszonylag könnyen kivehetők, az anyósülés lábteréban van az egyik vége, azt ott kell először kiakasztani, mert az a legrövidebb, utánna már előbréb jön az egész. akkor nem is a fehér cuccból kell kiakasztgatni? vagy lehet innen is onnan is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Tallóz a neten, és amikor látsz olyan oldalt ahol a képeket nem tudod megnézni általában fel is ajánlja azt a programot amit fel kell telepíteni, vmi aktív-X , meg hasonló. Ilyenek vannak, meg akkor itt is felkinálná akkor, nem!? Pörög a lap fülén a jelzés hogy tölti/dolgozik, de nem tölti. Ez meg ott van a keresőben http://sohc14.uw.hu/gallery/labter2.JPG ..de nem történik semmi :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Ajánlom figyelmedbe a használatát... :D Talán csak ennyi a gondja... Firefox-ot használom.. :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Há' akkó nem tudom. :huh: :) Nekem egyből teszi másik fülre a képeket... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Ilyenek vannak, meg akkor itt is felkinálná akkor, nem!? Pörög a lap fülén a jelzés hogy tölti/dolgozik, de nem tölti. Ez meg ott van a keresőben http://sohc14.uw.hu/gallery/labter2.JPG ..de nem történik semmi :huh: http://www.uw.hu -t eléred? http://sohc14.uw.hu -t eléred? Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 http://www.uw.hu -t eléred? http://sohc14.uw.hu -t eléred? Az első gond nélkül megnyilik, de a másik cimnél csak nehezen és csak a "fejléc"/reklám jött elő...nagyon lassan most jött be 5 menűpont, de még mindig tölti a lapot...küszködik vele. :huh: ..vagyis csak pörög a fülön az az izé, de nem jelez a gép adatforgalmat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Az első gond nélkül megnyilik, de a másik cimnél csak nehezen és csak a "fejléc"/reklám jött elő...nagyon lassan most jött be 5 menűpont, de még mindig tölti a lapot...küszködik vele. :huh: ..vagyis csak pörög a fülön az az izé, de nem jelez a gép adatforgalmat... Nézz már meg más uw-s oldalakat. Az uw.hu-ról tudsz böngészni ilyenek közt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Nézz már meg más uw-s oldalakat. Az uw.hu-ról tudsz böngészni ilyenek közt. Épp azt teszem...azokkal is, minddel hasonlóan küzd. :huh: :D A tiéden előjött már 4 kép a cimoldalon, de hagyom a francba, nekem erre nincs idegzetem és csesz hogy nem tudom mi a baja! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Épp azt teszem...azokkal is, minddel hasonlóan küzd. :huh: :D A tiéden előjött már 4 kép a cimoldalon, de hagyom a francba, nekem erre nincs idegzetem és csesz hogy nem tudom mi a baja! :) Próbáld meg IE-vel is ugyanezt. Ha annál is csinálja, akkor szerintem a szolgáltatódnál lesz valami bibi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Épp azt teszem...azokkal is, minddel hasonlóan küzd. :huh: :D A tiéden előjött már 4 kép a cimoldalon, de hagyom a francba, nekem erre nincs idegzetem és csesz hogy nem tudom mi a baja! :) Többször említettem már neked, hogy az UW tiltja a külföldi hozzáféréseket az oldalaihoz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Csövek Szerintem innen jön Művészi :) Akkor már tudom kinek a képein láttam más megoldást. Egyszer majd én is megkukkantom merről merre tartanak a csövek. Bár egy olyan érzésem van, hogy egyből a klímától. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Többször említettem már neked, hogy az UW tiltja a külföldi hozzáféréseket az oldalaihoz. :lol: Azt hiszed hogy én emlékszem rá hogy milyen oldalra mondtad...de most már megjegyzem, tuti, hm! :D :) :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Hát én meg már szétütöm a gépet mérgemben....ezeket sem nyitja meg...mik ezek a linkek hogy ezeket nem kezeli!? Mi a baja a gépemnek? :) Nem csak a felugró ablakok vannak letiltva? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 ma folytattam a szívóoldal átalakítását... sajna csak valamivel kisebb átmérőjű csöveket találtam. belső átmérő 50es... ez még belefér vajon, vagy már sok, és rontani fog az egészen??? képek: http://kepfeltoltes.hu/view/090317/IM00658...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/090317/IM00658...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/090317/IM00658...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/090317/IM00658...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/090317/IM00658...ltoltes.hu_.jpg persze még megy rá bilincs, és ha sikerül akkor lecserélem nagyobb átmérőjű csövekre, de most ezt sikerült szereznem... vki hozzászólhatna, hogy ez a kb 10mmes átmérőcsökkenés káros e vagy nem jelentős vagy mi? :huh: üdv ja a csövek: a középső az enyhe ívvel egy 2.5 dci szívócsövéből van kivágva, a gumicsövek a két végén pedig waresznak voltak a szívócső részei. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts