Novy Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Szerintem -amin van GM logó,az gyári -ugyanettől a gyártótól van,de nincs GM logó ,az ident -más gyártótól van,az pedig utángyártott az ident az olyan cuccok amik gyári beszállítótol vannak, de nincs gm logó?? én azt hittem hogy az egy más márka :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 az ident az olyan cuccok amik gyári beszállítótol vannak, de nincs gm logó?? én azt hittem hogy az egy más márka :huh: úgy tudom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 úgy tudom. :huh: én tökre nem tudom :S nekem a kocsin valoe a lámpa, delco a fék, .... bosch a generátor és egyiken sincs Gm logó identet meg még sehol se láttam, hogy az hogyan néz ki márkajezésileg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 én tökre nem tudom :S nekem a kocsin valoe a lámpa, delco a fék, .... bosch a generátor és egyiken sincs Gm logó identet meg még sehol se láttam, hogy az hogyan néz ki márkajezésileg. az ident márkajelzése a gyártó márkajelzése... tehát ha pl a bosch a beszállító, akkor bosch lesz a márkája, de GM logó nélkül :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 az ident márkajelzése a gyártó márkajelzése... tehát ha pl a bosch a beszállító, akkor bosch lesz a márkája, de GM logó nélkül :huh: tehát akkor ami mondt(unk)am az a hidrotke amit te ident néven említettél, az milyen beszállító volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 tehát akkor ami mondt(unk)am az a hidrotke amit te ident néven említettél, az milyen beszállító volt? én konkrétan ina tőkét ismerek, de lehet más is, meg nemtom hogy ez ident-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 azért kérdeztem,mert nézegettem pár astrát és a CD-hez nem mindíg tartozott klíma......meg pár apróság sem. Az enyém is CD kivitel, klíma nélkül. Próbálom sorolni: plüss kárpit, tetőablak, motoros ablak elől, motoros és fűtött tükrök, kp. zár, enyhén zöld üvegek, elől napvédő csíkkal, motoros fényszóró magasság állítás, ködlámpák, +2 belső világítás a hátsó üléseknél, hátsó lábtér fűtés, hátul lehajtható könyöktámasz középen, egyben síléc szállítására alkalmas ablak a hátsó üléstámlán keresztül, ABS, fordulatszám mérő, fedélzeti számítógép kb. ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Az enyém is CD kivitel, klíma nélkül. Próbálom sorolni: plüss kárpit, tetőablak, motoros ablak elől, motoros és fűtött tükrök, kp. zár, enyhén zöld üvegek, elől napvédő csíkkal, motoros fényszóró magasság állítás, ködlámpák, +2 belső világítás a hátsó üléseknél, hátsó lábtér fűtés, hátul lehajtható könyöktámasz középen, egyben síléc szállítására alkalmas ablak a hátsó üléstámlán keresztül, ABS, fordulatszám mérő, fedélzeti számítógép kb. ennyi. köszönöm. ASR van F astrában? ugylátszik törik ezeket szépen,mert el. lámpát nem láttam 1ben sem.gondolom arany ára lehet. a tükörfűtés ezeken hogy megy? ja igen,a színrefújt lökösök mikortól vannak??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Az enyém is CD kivitel, klíma nélkül. Próbálom sorolni: plüss kárpit, tetőablak, motoros ablak elől, motoros és fűtött tükrök, kp. zár, enyhén zöld üvegek, elől napvédő csíkkal, motoros fényszóró magasság állítás, ködlámpák, +2 belső világítás a hátsó üléseknél, hátsó lábtér fűtés, hátul lehajtható könyöktámasz középen, egyben síléc szállítására alkalmas ablak a hátsó üléstámlán keresztül, ABS, fordulatszám mérő, fedélzeti számítógép kb. ennyi. hátsó lábtér fűtés???? :) :huh: Az hogyan működik??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 én konkrétan ina tőkét ismerek, de lehet más is, meg nemtom hogy ez ident-e. opp bocsi akkor nem jol emlékeztem ina és ez jóféle? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 hátsó lábtér fűtés???? :) :huh: Az hogyan működik??? van egy fűtéscső odavazetve... kb ennyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Az enyém is CD kivitel, klíma nélkül. Próbálom sorolni: plüss kárpit, tetőablak, motoros ablak elől, motoros és fűtött tükrök, kp. zár, enyhén zöld üvegek, elől napvédő csíkkal, motoros fényszóró magasság állítás, ködlámpák, +2 belső világítás a hátsó üléseknél, hátsó lábtér fűtés, hátul lehajtható könyöktámasz középen, egyben síléc szállítására alkalmas ablak a hátsó üléstámlán keresztül, ABS, fordulatszám mérő, fedélzeti számítógép kb. ennyi. hátsó lábtér fűtés???? :) :huh: Az hogyan működik??? Engem is az érdekelne. Már kértem itt valakitől hogy dobjon fel képet hogy honnan hova/merre mennek a csövek olyan megfontolásból hogy hátha itthon is össze eszkábálható lenne, de nem kaptam képeket. Esetleg te tudnál mutatni képeket? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 hátsó lábtér fűtés???? :D :huh: Az hogyan működik??? A vezető- és anyósülés alatt találhatóak csövek, amikből levegő jön. :D Nekem is vannak, de azok a klíma részei. Szerintem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 A vezető- és anyósülés alatt találhatóak csövek, amikből levegő jön. :D Nekem is vannak, de azok a klíma részei. Szerintem. :huh: Há láccik nem volt kispolszkijuk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Há láccik nem volt kispolszkijuk :huh: A Skodában a "kardánalagút" végén, a hátsó ülések előtt fújta a meleget jobbra illetve balra is...itt nem igy van valahol, valahogy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 A Skodában a "kardánalagút" végén, a hátsó ülések előtt fújta a meleget jobbra illetve balra is...itt nem igy van valahol, valahogy? Feljebb említettem, az ülések alatt. Ez nem fosvágen meg skodálatos, meg szaudi. Ez Opel. :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Feljebb említettem, az ülések alatt. Ez nem fosvágen meg skodálatos, meg szaudi. Ez Opel. :D :D JÓL VAN! ÉRTEM! :D De te vagy az a hacker akinek a linkjei nekem nem nyilnak meg, emlékszel! :huh: :lol: Tessék valamilyen más módon nekem belinkelni! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Nno kérem, ma elértem (3 év után), hogy kaptam egy céges telefont. :D Azért nem kell irígykedni, valakinek az 5 éves lezúzott 3510i-ét vehettem a markomba. :huh: Szétverni a porban pont jó... :) (-bár annál nálam több a becsülete) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Feljebb említettem, az ülések alatt. Ez nem fosvágen meg skodálatos, meg szaudi. Ez Opel. :huh: :D Nekem nem így néz ki. Pont most van szétkapva a piros. Majd dobok egy képet én is, ha el nem felejtem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Nekem nem így néz ki. Pont most van szétkapva a piros. Majd dobok egy képet én is, ha el nem felejtem. :D Légyszives! :) :huh: Day-é nekem nem nyilik meg. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Nekem nem így néz ki. Pont most van szétkapva a piros. Majd dobok egy képet én is, ha el nem felejtem. :huh: Egyhapsi is jelezte, hogy az övé sem ilyen. Neki abból a "falból" jön ki, ami az én képemen a csövek alatt van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Légyszives! :) :huh: Day-é nekem nem nyilik meg. :D Tessék. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Felejtős a dolog. Öreg vagyok én már, hogy nekem dirigáljanak. :huh: Mér tök jó buli, ma azt bontjuk vissza amit szombaton felfalaztunk, mert a kőművesek elnézték a rajzot. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Tessék. :) Ez má'jó e! :D Ez az ülés háta mögülről van fényképezve, gondolom, de oda merre/milyen úton jut el a cső?-ez érdekelne jobban, hiszen az ülés alatt már egyértelmű a dolog, meg ott nem is baj ha "kilóg" illetve nincs eltakarva, azt úgyis eltakarja maga az ülés. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Légyszives! :) :huh: Day-é nekem nem nyilik meg. :D Csövek Szerintem innen jön Művészi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts