Alex0403 Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Nem kötelező versenyezni. :huh: Nem semmi fara van! Tetszik!!! :) Nagyon tetszik! :D http://img7.tar.hu/invictus/img/37399645.jpg#3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Nem semmi fara van! Tetszik!!! :) Nagyon tetszik! :D http://img7.tar.hu/invictus/img/37399645.jpg#3 Nekem a felnik tetszenek a legjobban. Egy ilyet elfogadnék, csak a típusát nem tudom. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 nekem meg az tetszik, hogy olyan szép erős fekete aminek annak kell lennie na de majd telegrácsolok a spannak úgyis ígért egy ilyen szert, és átkeni majd nekem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Nekem a felnik tetszenek a legjobban. Egy ilyet elfogadnék, csak a típusát nem tudom. :huh: Mindjárt jön a boldog tulajdonosa, és megmondja..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 A szilikon(zsír) csodákra képes... :D :) (az enyimé is zsírfeketén mutatna ha átkencézném vele :D -egyébként egy tubus 300 huf környékén van, bármelyik gáztechnikai boltban lehet kapni) Egyébként tényleg nagyon szép... :huh: /a crystal eye-k is sokat dobnak rajta/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 A szilikon(zsír) csodákra képes... :D :) (az enyimé is zsírfeketén mutatna ha átkencézném vele :D -egyébként egy tubus 300 huf környékén van, bármelyik gáztechnikai boltban lehet kapni) Egyébként tényleg nagyon szép... :huh: /a crystal eye-k is sokat dobnak rajta/ a szilikonyzsír olyan olcsó? na ha ezt tom, akkor már régen ellátogatok Hencsikéhez :D jó csaj is :D meg gázboltjuk is van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Nos...örülök, hogy másnak is tetszik, nem csak nekem, mert legalább kapok visszajelzést hogy nem rémes az ízlésem. A felni: Dezent V 15" A lökhárítók nincsenek szilikonzsírozva. Tavaly ősszel lefújtam lökhárítófstékkel, azóta ilyen szép, mindössze havonta lefújom szilikon sprével. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Nos...örülök, hogy másnak is tetszik, nem csak nekem, mert legalább kapok visszajelzést hogy nem rémes az ízlésem. A felni: Dezent V 15" A lökhárítók nincsenek szilikonzsírozva. Tavaly ősszel lefújtam lökhárítófstékkel, azóta ilyen szép, mindössze havonta lefújom szilikon sprével. jaja szép így egybe :) am a szilikonspray dolog is nagyon sokat tesz neki :D nekünk volt egy ilen balzsamszerű anyag, na az pöpec volt 5 perc alatt át lehet vizsolni vele és szép marad elég sokáig :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 a szilikonyzsír olyan olcsó? na ha ezt tom, akkor már régen ellátogatok Hencsikéhez :D jó csaj is :D meg gázboltjuk is van :D Általában annyiba fáj és az enyémen (habár nem sok a külső festetlen műanyag felület) legalább 4-5 alkalomra elég. Egy szimpla mosogatószivacsra kenve könnyen körbe lehet nyálazni :D És látod! Kellemest a hasznossal! Ott van Hencsike, a szilikon, a gázbolt és az a jobb esetben 10 köröm nyoma -5 ujj helyett :huh: :) :D A lökhárítók nincsenek szilikonzsírozva. Nem is azért mondtam de kentem már át hasonló lőköst és így nézett ki. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Általában annyiba fáj és az enyémen (habár nem sok a külső festetlen műanyag felület) legalább 4-5 alkalomra elég. Egy szimpla mosogatószivacsra kenve könnyen körbe lehet nyálazni :lol: És látod! Kellemest a hasznossal! Ott van Hencsike, a szilikon, a gázbolt és az a jobb esetben 10 köröm nyoma -5 ujj helyett :huh: :) :D Nem is azért mondtam de kentem már át hasonló lőköst és így nézett ki. :D majd küldök képet róla am ... na majd msnen :D a fekete hajúról kéne még vmi infó, tudod a másik boltos amit mondtam is szombaton na azzzz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Nos...örülök, hogy másnak is tetszik, nem csak nekem, mert legalább kapok visszajelzést hogy nem rémes az ízlésem. A felni: Dezent V 15" A lökhárítók nincsenek szilikonzsírozva. Tavaly ősszel lefújtam lökhárítófstékkel, azóta ilyen szép, mindössze havonta lefújom szilikon sprével. Az árát is megkérik. :) Azt meg tudod nekem mondani, hogy mennyi az ET száma? ET35-ös lehet úgy gondolom. :huh: 14 colost néztem ki magamnak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Az árát is megkérik. :huh: újonnan minden alu drága ami nekem volt igaz az nem volt ennyire mutatós, de szépek voltak azok is pl 20 ezer Ft ért lett megvéve használt keletistől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Rámegyek a Kisalföld honlapjára és mit látok?! +18 :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Az árát is megkérik. :) Azt meg tudod nekem mondani, hogy mennyi az ET száma? ET35-ös lehet úgy gondolom. :huh: 14 colost néztem ki magamnak. :D 14"-ban et35, 15"-ban et38. Szerintem 20.000 nem vészes ár érte. Szinte a legolcsóbb felni. Én tavaly nyáron vettem őket, a 4 15"-os Dezent V és hozzá a Falken 915-ös gumik kerültek szumma 123.700 huf-ba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Rámegyek a Kisalföld honlapjára és mit látok?! +18 :huh: Hát igen, legalább jól néz ki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 14"-ban et35, 15"-ban et38. Szerintem 20.000 nem vészes ár érte. Szinte a legolcsóbb felni. Én tavaly nyáron vettem őket, a 4 15"-os Dezent V és hozzá a Falken 915-ös gumik kerültek szumma 123.700 huf-ba. Újonan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Újonan? Újonnan. Akkoriban volt nagy divat a Dezent V, mert akcióban 16 körül árulták egy hónapig ha jól emlékszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Újonnan. Akkoriban volt nagy divat a Dezent V, mert akcióban 16 körül árulták egy hónapig ha jól emlékszem. Akkor nem volt drága.... Jó vétel volt :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Akkor nem volt drága.... Jó vétel volt :huh: Ezt én is érzem...tudom, hogy ennyiért nem szabadott otthagyni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 ha vki olcsóbban akar venni érdemes elnézni használt felnikkel foglalkozó helyekre. én a 4 bbs felnimet vettem 20 ezerért, nagyon apró pici hibákkal. nem ilyen mutatós, meg nem ez a design volt, de 20ért? :huh: de jól állt az astrának, csak peresebb gumi kellett volna rá Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 ha vki olcsóbban akar venni érdemes elnézni használt felnikkel foglalkozó helyekre. én a 4 bbs felnimet vettem 20 ezerért, nagyon apró pici hibákkal. nem ilyen mutatós, meg nem ez a design volt, de 20ért? :D de jól állt az astrának, csak peresebb gumi kellett volna rá Én meg itt a környéken nem találok sehol. Teljesen újakra meg nincs pénzem mert új gumik is kellenek. :) :D Esetleg valakinek valami jó ötlete, ajánlata!? :huh: Ki ismeri Komárom környékét, hol lenne érdemes körülnézni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Én meg itt a környéken nem találok sehol. Teljesen újakra meg nincs pénzem mert új gumik is kellenek. :) :D Esetleg valakinek valami jó ötlete, ajánlata!? :huh: Ki ismeri Komárom környékét, hol lenne érdemes körülnézni? Itt Tatabányán van egy elég korrekt árakkal dolgozó felnis. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Itt Tatabányán van egy elég korrekt árakkal dolgozó felnis. Ez azt jelenti hogy elég nagy választék van a használt alufelnikből is? Nem vagyok igényes felni design-át illetően, de jó legyen, ne kelljen még javitani! Ha már erről irok még megkérdezem hogy milyen ET-ig lehet még feltenni 14'-osat? Sorry a kis OFF-ért! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Ez azt jelenti hogy elég nagy választék van a használt alufelnikből is? Nem vagyok igényes felni design-át illetően, de jó legyen, ne kelljen még javitani! Ha már erről irok még megkérdezem hogy milyen ET-ig lehet még feltenni 14'-osat? Sorry a kis OFF-ért! :huh: Sorry, kicsit fáradt vagyok....ez csak új felnivel foglalkozó üzlet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 ... Ha már erről irok még megkérdezem hogy milyen ET-ig lehet még feltenni 14'-osat? 35-49 között. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts