Udi Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Kérem szépen ez már luxus kivitel volt anno....katalizátor és pollenszűrő! :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 rönőkbe is van olyan amiben nincs pollenszűrő... cserélgetik is a radiátortól kezdve a ventimotort szépen :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Kérem szépen ez már luxus kivitel volt anno....katalizátor és pollenszűrő! :) :huh: am most komolyan anno mikor kijöttek az astrák eléggé jó verdák voltak ezek nem? motorikusan kicsit lehetett volna izmosabb konstrukció is... de felszereltségben jó verdák voltak, ha belegondolok, hogy a 3mas golf pl km óra mennyire korszerűttlenebb volt, pl megvilágítást tekintve, vagy a sok műanyag cuccával... az akkori bmw-k se voltak húde túlfejlesztve... az Astrákhoz képest. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 am most komolyan anno mikor kijöttek az astrák eléggé jó verdák voltak ezek nem? motorikusan kicsit lehetett volna izmosabb konstrukció is... de felszereltségben jó verdák voltak, ha belegondolok, hogy a 3mas golf pl km óra mennyire korszerűttlenebb volt, pl megvilágítást tekintve, vagy a sok műanyag cuccával... az akkori bmw-k se voltak húde túlfejlesztve... az Astrákhoz képest. :huh: a 2-es golféról meg ne is beszéljünk. Annó, mikor kijöttek az astrák, hifi szempontból nekik volt a legszebb hangzásuk. Több díjat is nyertek. Az egyik ismerősöm haverjának van egy autóhifi stúdiója és ő is azt mondta, hogy az f astrának nagyon jó az beltér akusztikája. Ő egy jópár versenyt nyert F astrával és nagyon szereti is tuningolni őket zeneileg. Persze hozzátette, hogy nem a sal-os hancuccokra gondolt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Az opel sosem a izmos motorjairól volt híres. Nem ezért terjedt el ez a közmondás: "Az Opel, sose kop el!" :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Neked is volt ilyen opel konstrukció! :lol: Volt-volt. Aztán megjött az eszem :) :huh: Kérem szépen ez már luxus kivitel volt anno....katalizátor és pollenszűrő! :D :D Kormánykerék, fénykürt, tolatólámpa... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Volt-volt. Aztán megjött az eszem :) :huh: Kormánykerék, fénykürt, tolatólámpa... :D azért ez kicsit olyan mikor Johny leszólt... és itt(is) vhol érzem amit ő mondott... na de majd megnézzük 10en év után mi lesz a vélemény a nagyontisztelt Suzukidról :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Csak mert nálam gyárilag nincs pollenszűrő :huh: A kis Polskimba se vóóót, oszt mégis mente magááát! Sőt, a körösztapám halasi ökrösszekerén se vóót, oszt az is mént. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 és csak rávilágítottam, hogy bizony "aigner" Gábor bácsinak volt igaza hogy fog még itt havazni is :huh: és igaza volt. :D :D Tartósan plusz van az a lényeg. És nem plusz 1-2. Sajnos ez nem igaz. Nálam éjjel kettőkor amikor feküdtem, -3 volt kint :lol: És ahogy az időjárásjelentést néztem, ez még kb egy hétig így is marad. Amikor este mentem haza, tiszta csúszós-taknyos volt az út a kis eső és a 0 fok miatt, ez még bőven téligumis környezet... :D És nappal sincs gondja a téligumimnak a 10 fokban :) Amúgy éltem Pécsen 3 évig, sőt, ott avattam fel életem első téligumiját is... és tényleg délen hamarabb érkezik kicsit a tavasz, de azért ott is éltem már meg március végén egy elég nagy havazást, amikor megbénult az egész város :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Sajnos ez nem igaz. Nálam éjjel kettőkor amikor feküdtem, -3 volt kint :) Én éjjel aludni szoktam. Tudom én vagyok a nemnormális. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Én éjjel aludni szoktam. Tudom én vagyok a nemnormális. :D többnyire a normális emberek aludni szokta olyankor, de én pl 3kor ébredtem tegnapelőtt :lol: Szobi!!!! 03:00kor az az hajnali 3kor!! :D és reggel fél 9kor napsütéses időben nyugatabbra (Gyöngyösön) is 2 fokot jelzett a hőmérő, és olyankor a normálisabbja már bizony munkába indul :D és miskolcra visszaérve se lett melegebb 11kor valami 5 fokot jelzett :huh: én egy telet letudtam nyárival, de ég és föld. persze nyárival is lehet menni, csak kanyarba igencsak figyelni kell :) nekem megér kora télen egy 10percet amíg átcserélem, és 4 évente azt a 20 ezret. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 azért ez kicsit olyan mikor Johny leszólt... és itt(is) vhol érzem amit ő mondott... na de majd megnézzük 10en év után mi lesz a vélemény a nagyontisztelt Suzukidról :huh: És most ezzel mi a bajod? Ha nem érted a tréfát, az ne legyen már az én saram. Van még egy 95ös olyantípusúautóamireittméggondolnisemlehet a családban. Semmi baja :) Neked amúgy mi bajod van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 És most ezzel mi a bajod? Ha nem érted a tréfát, az ne legyen már az én saram. Van még egy 95ös olyantípusúautóamireittméggondolnisemlehet a családban. Semmi baja :) Neked amúgy mi bajod van? megsértetted szegény Opelunkat ezzel a megjött az eszed dumával azóta kint zokog a gariban :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 látom küldted a +5 fokot elolvad a hó de azért még most is csak bentről nézelődöm kifelé :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Én éjjel aludni szoktam. Tudom én vagyok a nemnormális. :huh: Majd alszom eleget nyugdíjas koromban :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Akkor szóljon az Il Silenzio, eresszük félárbocra a lobogókat, mindenki morzsoljon el egy könnycseppet a szemében És akkor most? Olvasgatás a hintaszékben, kandalló melletti üldögélés, dolgok elfelejtése, szép öregkor? Megtennéd? Jujj de rendes vagy. :huh: :D Az már megy augusztus óta. :D :D lesz ideje Zotyának segíteni Arra most is van időm. :D Majd alszom eleget nyugdíjas koromban :lol: Nnah, akkor én megyek is. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 ... Nnah, akkor én megyek is. :huh: :D Hétfőig még ne menjél sehova! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Nnah, akkor én megyek is. :huh: :D De nem érzel valami űrt a dologban? A fiaid még nem hoztak össze unokát, így pedig nem vagy teljes értékű nyugdíjas :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Hétfőig még ne menjél sehova! :) Augusztus óta megyek egyfolytában. :D De nem érzel valami űrt a dologban? A fiaid még nem hoztak össze unokát, így pedig nem vagy teljes értékű nyugdíjas :D :lol: De, érzem az űrt. Megyek is, és eszek vmit. :D Az unoka kérdésre majd visszatérünk akkor, ha meglesz. :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Éppen jégeső van itt... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Éppen jégeső van itt... :huh: Ragyogó napsütés :) Esett az eső, de most szinte szikrázik a fény :D Becsszó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 A tapasztalat, meg az évek. :D :huh: nyugodtan hívhatjátok Karcsi bácsinak, azt szereti :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Elküldtem feléd is a felhőket, ne frakciózzál már annyit :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Elküldtem feléd is a felhőket, ne frakciózzál már annyit :D Most kicsit el is borult... Táltos Mester! :huh: :) Varázsló! Orákulum! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Hehe :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts