Stefan Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Itt tuti nem lesz se fagy, se jég. Majd' 20 fok van :huh: Nem is olyan rég volt már rá példa, hogy a rügyező fák, meg a termés elfagyott, ha emlékszel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Nem is olyan rég volt már rá példa, hogy a rügyező fák, meg a termés elfagyott, ha emlékszel :huh: előző évben volt ez kétéve összetörte a jeges eső a cserkót a fán ott rohadt meg az egész, előző éven meg megfagyott, olyan pici apró savanyú volt, hogy abbol bekaptam kettőt, és egyből felébredtem reggel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Nem is olyan rég volt már rá példa, hogy a rügyező fák, meg a termés elfagyott, ha emlékszel :huh: Nem érted,hogy ő délen lakik és ott trópusi időjárás van már? :) Mi vidéki parasztok ezt nem érthetjük. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Nem érted,hogy ő délen lakik és ott trópusi időjárás van már? :D Mi vidéki parasztok ezt nem érthetjük. :lol: Mindig is tudtam, hogy éleslátásban Rád számíthatok :huh: Pitta, talajmenti fagyok még májusban is vannak, június közepe előtt le ne vedd a téligumit :) Na, mégvalami? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Nem érted,hogy ő délen lakik és ott trópusi időjárás van már? :D Mi vidéki parasztok ezt nem érthetjük. :D Én kérek elnézést :huh: Amúgy már én is raknám a nyárit, mert a télivel nem merek menni, mert csak 190-ig van hitelesítve :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Nem is olyan rég volt már rá példa, hogy a rügyező fák, meg a termés elfagyott, ha emlékszel :huh: Más 1 talajmenti fagy, meg más a januári. Ha talajmenti fagyok vannak, mire kikelsz az ágyból, a napocska már fel is szárította az aszfaltot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Én kérek elnézést :huh: Amúgy már én is raknám a nyárit, mert a télivel nem merek menni, mert csak 190-ig van hitelesítve :D a súrlódástól így felmelegszik? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Mindig is tudtam, hogy éleslátásban Rád számíthatok :huh: Pitta, talajmenti fagyok még májusban is vannak, június közepe előtt le ne vedd a téligumit :) Na, mégvalami? :D eccer télen is kánukula most meg fagy még nyáron is? :D az idén jócskán benne leszünk a tavaszba mire lecserélem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Más 1 talajmenti fagy, meg más a januári. Ha talajmenti fagyok vannak, mire kikelsz az ágyból, a napocska már fel is szárította az aszfaltot :D Nem értek hozzá, nem vagyok szakértője az agrár szférának, de egy szimpla 1-2 éjszakás talajmenti fagy nem cseszi szét az almát szerintem :huh: J0hnny? Vélemény? :lol: :) :D a súrlódástól így felmelegszik? :D T-s a téli gumim sebesség indexe, meg keskenyebb is és nem akarom húzkodni (annyit) az oroszlán farkát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Nem értek hozzá, nem vagyok szakértője az agrár szférának, de egy szimpla 1-2 éjszakás talajmenti fagy nem cseszi szét az almát szerintem :huh: J0hnny? Vélemény? :D :) :D T-s a téli gumim sebesség indexe, meg keskenyebb is és nem akarom húzkodni (annyit) az oroszlán farkát :lol: sajna egy enyhe félórás fagy is odabasz a gyümölcsöknek Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 T-s a téli gumim sebesség indexe, meg keskenyebb is és nem akarom húzkodni (annyit) az oroszlán farkát :D Jólvanna, tudtam én, csak próbáltam vicces lenni... :huh: sajna egy enyhe félórás fagy is odabasz a gyümölcsöknek Hoppá! Kinél nincs a székeken háttámla! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Más 1 talajmenti fagy, meg más a januári. Ha talajmenti fagyok vannak, mire kikelsz az ágyból, a napocska már fel is szárította az aszfaltot :) Nem tudom, de hajnali 4kor még bőven fagy szokott lenni... :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Hoppá! Kinél nincs a székeken háttámla! :huh: én nem is tagadtam sőt!!! mondtam is, hogy errefelé a földutakon ritkán kell indexelni :D és kurvára tudja vágni a permetező pántja a válamat :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Nem tudom, de hajnali 4kor még bőven fagy szokott lenni... :huh: :) most van fagy? nincs strandolós idő, de fagyni már régen nem fagyott itt de stabil 10fok nincs az is tuti Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 most van fagy? nincs strandolós idő, de fagyni már régen nem fagyott itt de stabil 10fok nincs az is tuti Arra értettem, mikor hajnalban is látni, hogy fagy volt/van és én 4kor kelek az ágyikómból, akkor még bőven nem süt a nap. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Nem tudom, de hajnali 4kor még bőven fagy szokott lenni... :huh: :D A magyar gazdákra mindig is más elbírálás vonatkozott :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Én azt mondom, és az úgy van :D Az én játszótársaimat már az egyetemekről válogatom, de te mehetsz nyugodtan az oviba, ha ennyire akarod :D Jó. Majd meglátjuk kinek lesz igaza :lol: Végülis majdnem ugyanaz, mert az ovisoknál még kopasz a nunus, az egyetemisták meg már borotválják, tehát ott is kopasz. :D én nem is tagadtam sőt!!! mondtam is, hogy errefelé a földutakon ritkán kell indexelni :D és kurvára tudja vágni a permetező pántja a válamat :D :huh: Nem bálamadzaggal kell felkötni a válladra, és varrtam neki jó széles hevedert. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Kislányokról, gyümölcsökről, férfiasságról, számitástechnikáról és még ki tudja mi mindenről lehet itt olvasni.. :D :D A gumikat, mindenesetre én is szeretném a közeljövőben nyárira cserélni, csak hát nincsenek cserefelnijeim. Esetleg valakinek van jóárasitott (4/5drb) felnije? :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Végülis majdnem ugyanaz, mert az ovisoknál még kopasz a nunus, az egyetemisták meg már borotválják, tehát ott is kopasz. :D Nem bálamadzaggal kell felkötni a válladra, és varrtam neki jó széles hevedert. :huh: barackbol is van csupasz dugd azt :) ennek is vagy 5cm széles, de akkor is vág a genyó, de azt a 10 fát ami a kertben nő megpermetezem egy óra alatt annyit kibírok Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 A gumikat, mindenesetre én is szeretném a közeljövőben nyárira cserélni, csak hát nincsenek cserefelnijeim. Esetleg valakinek van jóárasitott (4/5drb) felnije? :) :huh: Ne offolj már :D Téligumi van eladó! Még mindig :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Ne offolj már :huh: Téligumi van eladó! Még mindig :D Azt húzd a f.......! :lol: :D :) :D szerk.: apropó, mennyi is annak a lyuknak az átmérője amelyik a felni közepén van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Ne offolj már :huh: Téligumi van eladó! Még mindig :) Akkor ne áruld, rakd fel őket. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Pitta, talajmenti fagyok még májusban is vannak, június közepe előtt le ne vedd a téligumit :huh: Tehát még májusban is előfordulhatnak csúszós-nyálkás utak :) Viccet félretéve, március végéig bármikor lehet hó, és az elmúlt jópár évet tapasztalatul véve, volt is minden évben :D És nappali fagy is... :lol: Most pl március 21-én megyek az első gyalogtúrára, lefogadom hogy havazni fog :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Tehát még májusban is előfordulhatnak csúszós-nyálkás utak :huh: Viccet félretéve, március végéig bármikor lehet hó, és az elmúlt jópár évet tapasztalatul véve, volt is minden évben :D És nappali fagy is... :D Most pl március 21-én megyek az első gyalogtúrára, lefogadom hogy havazni fog :) Én a 20.-szülinapomra kaptam anyutól, meg az asszonytól görkorit, elindultam vele ki a faluba, aztán féluton elkezdett szakadni a hó. Ja április 16.-volt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Sanyának nem tudja vki a telefonszámát? a holnapi tali miatt akarom felhívni . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts