Dáwid Elküldve Március6, 2009 Elküldve Március6, 2009 híí már megint mi van itt? Egy fél napra hagylak itt titeket aztán hajnalra már mindenki borítja a bilit ? :D Bocsi hogy itt offolok, de c oszlopnál történő beázással valaki nem ütközött esetleg? Lehullott a nagy víz amíg dógoztunk, aztán nyitom a csomagtartót és gondolkoztam hogy akkor lesz szárazabb a táskám ha a vizes járdára teszem, vagy akkor ha a csomagtartóba... Ahogy sötétbe zseblámpával benéztem valahol az oszlop belsején folyik le a cucc, és mivel a bal oldali lámpa műanyag takarója hiányzik, annak az alsó peremén kapnak gellert a csöppek, amik transzportálódnak a csomagtartóm aljába. Esetleg némi ötlet hol lehet a lik :lol: ? :huh: :D :)
Dáwid Elküldve Március6, 2009 Elküldve Március6, 2009 ... Jah meg amúgy szerintem is idegesítő ha az ilyeneket nem a karosszériában kérdezik :D :) bocsika, már elment amikor megnéztem hol vagyok :huh:
zotya975 Elküldve Március6, 2009 Elküldve Március6, 2009 hát akkor őőő... ez az a helyzet, hogy a keresés bizony nem működik rendesen mindenhol :huh: Én úgy szoktam hogy .: Keresés, majd további keresési opciók, és ott rámegyek, ahol szerintem meg fogom találni a dolgot, pölö az F-astában, így nem kall végigböngészni a többi típust.
szobikari Elküldve Március6, 2009 Elküldve Március6, 2009 Tiszta rémálom.: Suzukis nyári gumival. Kalapod van? Ezt nem bírtam kihagyni.... :huh: És hordom is :) Mellesleg 14 fokot mondanak nappalra. és 7et éjszakára. Ez számtani középben nekem már több, mint 7, Mester urak :D
yooccoo Elküldve Március6, 2009 Elküldve Március6, 2009 Én úgy szoktam hogy .: Keresés, majd további keresési opciók, és ott rámegyek, ahol szerintem meg fogom találni a dolgot, pölö az F-astában, így nem kall végigböngészni a többi típust. ha ott belépsz a további opciókba, akkor beállíthatod, hogy üzenetenként jelenítse meg a találatokat csak erről sehol semmi infó nincs ...
yooccoo Elküldve Március6, 2009 Elküldve Március6, 2009 híí már megint mi van itt? Egy fél napra hagylak itt titeket aztán hajnalra már mindenki borítja a bilit ? :D Bocsi hogy itt offolok, de c oszlopnál történő beázással valaki nem ütközött esetleg? Lehullott a nagy víz amíg dógoztunk, aztán nyitom a csomagtartót és gondolkoztam hogy akkor lesz szárazabb a táskám ha a vizes járdára teszem, vagy akkor ha a csomagtartóba... Ahogy sötétbe zseblámpával benéztem valahol az oszlop belsején folyik le a cucc, és mivel a bal oldali lámpa műanyag takarója hiányzik, annak az alsó peremén kapnak gellert a csöppek, amik transzportálódnak a csomagtartóm aljába. Esetleg némi ötlet hol lehet a lik :lol: ? :huh: :D :) szerintem tetősínnél
zotya975 Elküldve Március6, 2009 Elküldve Március6, 2009 szerintem tetősínnél Azt írta a baloldali, nem tudom a hátsóablakmosó csöve azon a felén megy-e. Ámbár nem hiszem, hogy esőben használta. :huh:
hening Elküldve Március6, 2009 Elküldve Március6, 2009 Azt írta a baloldali, nem tudom a hátsóablakmosó csöve azon a felén megy-e. Ámbár nem hiszem, hogy esőben használta. :huh: Jobb oldalt megy.
J0hnny Elküldve Március6, 2009 Elküldve Március6, 2009 És hordom is :huh: Mellesleg 14 fokot mondanak nappalra. és 7et éjszakára. Ez számtani középben nekem már több, mint 7, Mester urak :D Hogy fogok majd röhögni,mikor szakadó hóban cseréled a télit vissza! :)
szobikari Elküldve Március6, 2009 Elküldve Március6, 2009 Hogy fogok majd röhögni,mikor szakadó hóban cseréled a télit vissza! :huh: Rossz mesében vagy, Aladdin! :D Rügyeznek a fák, a bokrok, dalolnak a pacsirták, itt a tavasz! Amúgy nem is tudnám visszacserélni, a télik apuméknál vannak, innen 250km-re :)
J0hnny Elküldve Március6, 2009 Elküldve Március6, 2009 Rossz mesében vagy, Aladdin! :) Rügyeznek a fák, a bokrok, dalolnak a pacsirták, itt a tavasz! Te még hiszel a mesékben? :huh:
opel16v Elküldve Március6, 2009 Elküldve Március6, 2009 Mellesleg 14 fokot mondanak nappalra. és 7et éjszakára. Ez számtani középben nekem már több, mint 7, Mester urak :D Jó, de ne várj túl sok szolidaritást tőlünk itt, amikor majd sírsz a következő hóesésnél, hogy nem tudsz autóval járni :) Vagy neadjisten lecseréled az avatarod egy gipszelt kezű-lábú képre :huh:
szobikari Elküldve Március6, 2009 Elküldve Március6, 2009 Jó, de ne várj túl sok szolidaritást tőlünk itt, amikor majd sírsz a következő hóesésnél, hogy nem tudsz autóval járni :D Vagy neadjisten lecseréled az avatarod egy gipszelt kezű-lábú képre :huh: Mert korábban olyan túl sok szolidaritást várhattam tőletek. Ismeritek egyáltalán a szó jelentését? :) A gipszes dolgokat inkább hagyjuk másokra. :D
opel16v Elküldve Március6, 2009 Elküldve Március6, 2009 Mert korábban olyan túl sok szolidaritást várhattam tőletek. Olyan ne is várjon, aki a legközelebbi latyakosabb időben hátulról belém akar röffenteni egy konzervdobozzal, mert nem tud megállni :) :D :huh:
szobikari Elküldve Március6, 2009 Elküldve Március6, 2009 Olyan ne is várjon, aki a legközelebbi latyakosabb időben hátulról belém akar röffenteni egy konzervdobozzal, mert nem tud megállni :lol: :D :D Latyakosabb idő? Hol élsz te? :huh: nem lesz itt már se komolyabb hideg, se hó, se latyak. eső meg van nyáron is. aki meg nem tud vezetni, ne üljön autóba :) aki meg fél, ne vezessen omit! :D
spzoli Elküldve Március6, 2009 Elküldve Március6, 2009 Latyakosabb idő? Hol élsz te? :huh: nem lesz itt már se komolyabb hideg, se hó, se latyak. eső meg van nyáron is. aki meg nem tud vezetni, ne üljön autóba :) aki meg fél, ne vezessen omit! :D inkább stíííftet nem? :D
szobikari Elküldve Március6, 2009 Elküldve Március6, 2009 inkább stíííftet nem? :huh: Mi bajotok vele? Mert nem kell rá költeni, megbízható és keveset fogyaszt? Irigyek vagytok csak :)
spzoli Elküldve Március6, 2009 Elküldve Március6, 2009 Mi bajotok vele? Mert nem kell rá költeni, megbízható és keveset fogyaszt? Irigyek vagytok csak :huh: már te is kezded?! beszéltem 2 stréberrel, h mégis mekkora stréberek, erre azok is azt mondták h irigy vagyok...ez valami menekülő szöveg :) :D
szobikari Elküldve Március6, 2009 Elküldve Március6, 2009 Hátha eltörölnék, oszt lehetne neki tolni megint :huh:
szobikari Elküldve Március6, 2009 Elküldve Március6, 2009 már te is kezded?! beszéltem 2 stréberrel, h mégis mekkora stréberek, erre azok is azt mondták h irigy vagyok...ez valami menekülő szöveg :huh: :) Pusztán szembesítelek a tényekkel :D
spzoli Elküldve Március6, 2009 Elküldve Március6, 2009 Hátha eltörölnék, oszt lehetne neki tolni megint :huh: vitorlát fel :) :D
opel16v Elküldve Március6, 2009 Elküldve Március6, 2009 nem lesz itt már se komolyabb hideg, se hó, se latyak. Egy tábla tibi csokiba? :huh:
szobikari Elküldve Március6, 2009 Elküldve Március6, 2009 Egy tábla tibi csokiba? :D diétázom, legyen 1 pepsi max :huh: most nem akarok megenni 1 tábla csokit :)
Recommended Posts