Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Bocs Kess, most értem haza, 15 perce voltam a XI kerben, de már nem akartam telefonálni...

Nem tudom hova tették a hajlongó zöld fejecske emotikont, de most szívesen beszúrnám.

Mentségemre legyen mondva, hogy azért nem tudtam menni, mert elnyúlt a szerelés:

- falslevegő nagy valószínűséggel megvan,

- alapj. motorom be volt állva a sok mocsoktól - tisztítás és stb most okés, 12vra gyönyörűen kapkodja magát

- pillangószelep csupa mocsok volt - most tiszta

Most gyönyörű 900-1000-es alapjáratom van, 0.9-1.1 l/h fogyasztással :). A kocsi jobban megy, nem hezitál, pörgettem is hazáig :twisted:

A check controlt viszont azért láttam :lol:

Elküldve
- alapj. motorom be volt állva a sok mocsoktól - tisztítás és stb most okés
Hol is van ez az alapjárati motor? És hogy lehet tisztítani!!

(bár 1enlőre nem esedékes nekem, de jobb tudni róla!!)

Most gyönyörű 900-1000-es alapjáratom van, 0.9-1.1 l/h fogyasztással :D. A kocsi jobban megy, nem hezitál, pörgettem is hazáig :twisted:

Nekem fixen, olyan 900-950es alapjáratom szokott lenni, ekkor a BC olyan 1.2-1.3 liert szokott kiírni. Ez gondolom a sok tuning mellet ideális nekem, nem??? (meg azért is kérdem, hogy megtudjam, tényleg rossz-e a lamdaszondám, amit ma mondtak nekem!)

1ébként meg nalátod!! Csak megjavulgat nálad is minden!!!

Van ám itt telepatikus képesség!!!!! :) :lol:

Elküldve

az alapjárati k..va szar helyen van és elég nehéz kiszerelni :!: :roll:

nekem már eccer tisztították, de sztem már megint kezd bekoszolódni...

egyébként csak át kell mosni egy kis sprayel és ennyi, szétszedni nem lehet....

Elküldve

Alapjárati motorhoz pillangószelep (meg sfi doboz) lebűvölése után férsz hozzzá igen nehezen, ráadásul vakon kell leszedni-visszarakni.

Ha megemeled a kocsit, egyszerűbb - állítólag.

Elküldve
Alapjárati motorhoz pillangószelep (meg sfi doboz) lebűvölése után férsz hozzzá igen nehezen, ráadásul vakon kell leszedni-visszarakni.

Ha megemeled a kocsit, egyszerűbb - állítólag.

Ha megemeled attól még nem könnyebb, de fa felemeled és alámész akkor valóban :wink:

Elküldve

Renzso!

Mit akarsz vasárnap?

Legyen szombat, a XV. ker közösségháznál és még 1 pár Mantát is láthatsz :))

Olyan időpontotkat tudtok mondani ..... :lol:

Vagy valaki látja a naptáramat mikor nem érek rá...

logo1.gif

Elküldve

Helló

Azt szeretném tudni hogy astába 92'-esbe jó e az E-kadett első gátlója? Szemre nagyon hasonlít a két gólyaláb.

Elküldve
Blau!

Na láttad a képeket? Meg vagy elégedve? :lol:

Pólók mikor lesznek? :roll:

Jók a képek a másik portálban írtam is:)

Pólók akkor ha meg tudom beszélni, hogy 25 db is csináljanak meg.

Az 1 ik helyen már elkültem a tervet és azt mondta meg tudja csinálni csak időben nem megbízható az ember.

Lehet, hogy inkább megváltalak készpénzben 1 éjszakára :))

logo1.gif

Elküldve
Blau!

Mi vagy Te, megváltó? :lol:

Elég 20 db is, és nem olyan hűdesürgős, elég április végére is akár. :D

De már kezd hű de sűrgős lenni, nekem égő kicsit :)

logo1.gif

Elküldve
My haver!

Streetracsing?!96 os gsi asszem....miért?tegnap láttad őrültködni? :)

valszínű én is láttam őt éjjel, kinn nagyon sokk gsi volt... minimum 6 volt kinn rajtam kivül és mind1ik nagyon ment 8)

Elküldve

Jah hogy streeten voltatok?!

Én is künn vótam...ki merre ment? én hajógyárira mentem de azt hamar elzavarták... :) m3-on hó vótatok?csao

Elküldve

Nah embörök... motorkodokrol táblázata vagy linkje kinek van? szeretném picit tanulmányozni...:) lécci dobjatok meg vele ha tuttok....Hali

Elküldve

Jó hogy eszembe juttattad Lacee. Ma megnéztem a forgalmit és a motorkódhoz X14NZ van írva. Eddig megesküdtem volna hogy C14NZ, és az X-esről pedig azt gondoltam hogy az a 16V-s jelölés.

Valaki világosítson már fel legyen oly szives.

(az előbbi táblázatban nincs X-es kód :) )

Elküldve

Jaham akkor egy cípőben vagyunk! x14nz= 60 gyia gyia nyóc szelep közp. injektor szal lájtos :) ez a tényállás ha minden igaz :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.