zotya975 Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Ki ez? Nem mindegy? Én arra gondoltam, hogy hol van. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 vegyél wifiset és nem kell kábelbarátnak lenned nekem olyad adtak alapból, hogy van 3 kábel hely meg van rajta antenna is A gagyibb wifiket 1-2 fal már hazavágja.Ha nem muszáj nem ajánlatos használni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 A gagyibb wifiket 1-2 fal már hazavágja.Ha nem muszáj nem ajánlatos használni. ez igaz, nekünk 2 tartó fal van, és eleinte tök jó volt 80% os jellel, aztán lecsökkent 45% ra, akkor már szar volt a net is a wifis gépen. nemtudom mitől lehetett, de az is lehet, hogy 2 méterrel odébhurcoltam a modemet...és azért. a probléma megoldását az jelentette, hogy a régebbi netem, ami ilyen rádiós net volt vagy mi, annak a kinti antennája lett rádugva a gépre :) azóta 90%os jel van :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Nézd már mit találtam! :) 16 éves. Gratulálok :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Nekem nincs pénzem új gumira....se. Úgyhogy marad egy darabig. Akkor add el a felniket nekem! :D Azon vehetsz gumikat! :huh: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 16 éves. Gratulálok :huh: Gabi simán lecsapna rá, nem? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 16 éves. Gratulálok :huh: és? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Akkor add el a felniket nekem! :D Azon vehetsz gumikat! :) :D :D Nyasgem. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Gabi simán lecsapna rá, nem? :D ő még a csírás krumplira is, ha el nem gurulna :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 16 éves. Gratulálok :huh: És milyen ronda leélt feje van már most is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Email cím [nem látható] Telefonszám ha kell kérd el..de usse mered:P Postai irányítószám: 9141 Cím pfffff kulcs nem kell? tiszta humorbomba... és ha felhívná vki mit tenne? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 És milyen ronda leélt feje van már most is. Arról nem is beszélve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 ő még a csírás krumplira is, ha el nem gurulna :huh: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 ő még a csírás krumplira is, ha el nem gurulna :huh: :) Beszorítja sarokba,úgy nem gurul el!Minden megoldható! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Beszorítja sarokba,úgy nem gurul el!Minden megoldható! :huh: Kreativitásban nincs hiány :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Nyasgem. :huh: :) Azt írja, hogy "gonosz kérés" (http 400 - Bad request) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 ez igaz, nekünk 2 tartó fal van, és eleinte tök jó volt 80% os jellel, aztán lecsökkent 45% ra, akkor már szar volt a net is a wifis gépen. nemtudom mitől lehetett, de az is lehet, hogy 2 méterrel odébhurcoltam a modemet...és azért. a probléma megoldását az jelentette, hogy a régebbi netem, ami ilyen rádiós net volt vagy mi, annak a kinti antennája lett rádugva a gépre :D azóta 90%os jel van :huh: Nekem már négy éves a wifis routerem, de még mindig tökéletesen adja.:) Két notival vagyunk rajta, a mult héten kiváncsiságból kipróbáltam mit tud. Panelben, a harmadikon lakom. Elindultam a lépcsőházban felfelé a notival, és még a hatodikon is közepes volt a jel erőssége. Akárhogy is nézem, az több mint egy méter tömör vasbeton. Azért ez a cucc nem gyenge.:D Amugy erről van szó.: Router Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Gabi simán lecsapna rá, nem? :) Nem rossz, de alatta a Mirjam jobb :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Szerintetek nem kéne már visszadobni a nyári gumit? Itt hetek óta 10 fok körül van. Ne a napi maximumot nézd, hanem az átlagot és a legkisebbet, amikor jársz az autóval. Én mindig március végén - április elején cserélek, szerintem akkor optimális. Addig nagyon is jól érzik magukat a taknyos utakon pár fokban a téligumik :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Ne a napi maximumot nézd, hanem az átlagot és a legkisebbet, amikor jársz az autóval. Én mindig március végén - április elején cserélek, szerintem akkor optimális. Addig nagyon is jól érzik magukat a taknyos utakon pár fokban a téligumik :) Értem. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Ne a napi maximumot nézd, hanem az átlagot és a legkisebbet, amikor jársz az autóval. Én mindig március végén - április elején cserélek, szerintem akkor optimális. Addig nagyon is jól érzik magukat a taknyos utakon pár fokban a téligumik :) Milyen isteni,amikor 3-4fokban vizes úton vészfékezel és úgy csúszik,mintha taknyon fékeznél. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Ne a napi maximumot nézd, hanem az átlagot és a legkisebbet, amikor jársz az autóval. Én mindig március végén - április elején cserélek, szerintem akkor optimális. Addig nagyon is jól érzik magukat a taknyos utakon pár fokban a téligumik :huh: Én visszaraktam - igaz kényszerből - a nyárikat. Jó a'. Legközelebb április elején tudtam volna cserélni, oszt' ha bejön egy +20, én akkor már nem szeretnék télivel járni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 És milyen ronda leélt feje van már most is. Nem baj, én igénytelen vagyok :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Én visszaraktam - igaz kényszerből - a nyárikat. Jó a'. Legközelebb április elején tudtam volna cserélni, oszt' ha bejön egy +20, én akkor már nem szeretnék télivel járni. Tiszta rémálom.: Suzukis nyári gumival. Kalapod van? Ezt nem bírtam kihagyni.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Nem baj, én igénytelen vagyok :huh: Dehogyis,csak corsás! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts