Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

az az Xp 7 engem érdekelne... Sanya jössz tokajba? Megoldható lenne vhogy?

Eddig minden jel arra utal, hogy ott leszek "idő előtt vagy időben" :) és az nem xp 7 hanem winfos 7000. :D Képfájlban jó lesz vagy dvdn kérsz egy másolatot? :lol:

(de egy jól elbaszott napom van...) :blush:

Megosztás:

Eddig minden jel arra utal, hogy ott leszek "idő előtt vagy időben" :) és az nem xp 7 hanem winfos 7000. :D Képfájlban jó lesz vagy dvdn kérsz egy másolatot? :lol:

(de egy jól elbaszott napom van...) :blush:

hátőőő hozd már el te is akkor dvdn én meg viszem a vistát

Megosztás:

hátőőő hozd már el te is akkor dvdn én meg viszem a vistát

Megoldjuk... :)

A 7000-ben van pár idegesítő hiba,érdemes az újabbat felrakni.

7000.0.081212-1400_client_en-us_Ultimate-GB1CULFRE_EN_DVD <- ez a képfájlja megnevezése vagy hogy is mondják tőlem okosabbak körében... :lol: Ehhez mit szólsz? :blush:

Megosztás:

Hát ezt nekem a kezembe nyomták szal nemigen fogok keresgélni mert az cashbe kerül, ez meg egy "köszi"-be volt. Amúgy sem állok az anyagiak magaslatán, inkább mélyén.

Amúgy mi a probléma vele? :blush: Azon kívül, hogy english nyelvű... :lol:

Megosztás:

Hali.

Voolna 1 kérdésem. Astra G km orája jo-e f astrához?vagy nagy munka beleépíteni?

A g astra fordulatszámmérös az f pedig nem. ja és digitális a km-er számlálója. mi kéne ahoz?? hogy berakkjam, csak azé kérdezem, mert az óra nem került nekem pénzbe :blush:

vagy maradjak a F astra óránál??

köszi a válaszoka. üdv!!!

Megosztás:

Hali.

Voolna 1 kérdésem. Astra G km orája jo-e f astrához?vagy nagy munka beleépíteni?

A g astra fordulatszámmérös az f pedig nem. ja és digitális a km-er számlálója. mi kéne ahoz?? hogy berakkjam, csak azé kérdezem, mert az óra nem került nekem pénzbe :blush:

tök más a formája...maradj fnél

Megosztás:

Hali.

Nem kompatibilis... sem méretben, sem elektronikában.

Megosztás:

Hát ezt nekem a kezembe nyomták szal nemigen fogok keresgélni mert az cashbe kerül, ez meg egy "köszi"-be volt. Amúgy sem állok az anyagiak magaslatán, inkább mélyén.

Amúgy mi a probléma vele? :blush: Azon kívül, hogy english nyelvű... :)

jaa ez nekem elég nagy probléma akkor nem kell köszi :D

magyarúl se tudok rendesen :lol:

más téma

engem is utolért a hátsó ablaktörlő halála.

ma kapcsoltam egyet, felment félig, aztán megállt se le se fel, még kézzel rásegítve se nagyon mozdult.

leszedtem a borítást, aztán széthúztam a csatikat lapát le motor ki

lefurkáltam a szegecseket, aztán kiütögettem a tengelyt, csiszolás takarítás, zsírzás és össze

a szegecsek helyénél a kifurkálás kicsit szopós volt, de megoldottuk, kis szilóval letömítettük az illesztést is.

próbán nagyon szépen működött, álló motornál is jóval gyorsabb volt mint eddig járó mocival.

Megosztás:

valahogy sejtettem, nagyobb kicst :DD meg mintha full elektronikus lenne .

no hátha egy bontóban elcserélnék :blush:)

Ezt akartam írni, próbáld meg elcserélni egy fordszámmérős F-ére. Csak arra figyelj, hogy a Tiédhez való legyen: W-szám ugyanolyan legyen, mint a mostanié, a fordszámmérő 7000-ig legyen skálázva, a hőmérő beosztása ugyanolyan legyen, és a kilométeróra hátulján meglegyen a fekete útszakasz-jeladó.

jaa ez nekem elég nagy probléma akkor nem kell köszi :lol:

engem is utolért a hátsó ablaktörlő halála.

ma kapcsoltam egyet, felment félig, aztán megállt se le se fel, még kézzel rásegítve se nagyon mozdult.

leszedtem a borítást, aztán széthúztam a csatikat lapát le motor ki

lefurkáltam a szegecseket, aztán kiütögettem a tengelyt, csiszolás takarítás, zsírzás és össze

a szegecsek helyénél a kifurkálás kicsit szopós volt, de megoldottuk, kis szilóval letömítettük az illesztést is.

próbán nagyon szépen működött, álló motornál is jóval gyorsabb volt mint eddig járó mocival.

Ezt én is eljátszottam vele 2 éve, azóta is tökéletes.

Megosztás:

Ezt én is eljátszottam vele 2 éve, azóta is tökéletes.

nemtudom ez meddig fogja bírni, a krómbevonat szépen le volt már nyalódva róla két gyűrűben is ....és attol tartok, könnyen össze fog gyógyúlni már ezekután... vagy neked is ilyen volt?

Megosztás:

Ezt akartam írni, próbáld meg elcserélni egy fordszámmérős F-ére. Csak arra figyelj, hogy a Tiédhez való legyen: W-szám ugyanolyan legyen, mint a mostanié, a fordszámmérő 7000-ig legyen skálázva, a hőmérő beosztása ugyanolyan legyen, és a kilométeróra hátulján meglegyen a fekete útszakasz-jeladó.

ahamm értem. köszi szépena felvilágosítást :huh:)

Megosztás:

jaa ez nekem elég nagy probléma akkor nem kell köszi :D

magyarúl se tudok rendesen :huh:

Nos akkor még jobban megboldogítalak, valami próba/tesztverzió de aktiválható. Angol is, szépnek szép, gyorsnak gyors -telepítésben is (pistához képest meg főleg) 20 perc alatt felment a notimra nem upgradelve, kevesebb ramot nem kajol -talán még többet is és egy vistás drivert sem kell felcuccolni mert nem is engedi, ha mégis nem lesz jó pl a hang, hát nagy vonalakban ennyit a win7-ről... :)

a pannon meg leránthat gyorsban, 1 hét netért képes tőlem legombolni 6 rugót, innentől elfelejthetnek egy fogyasztóvédelmi kivizsgálás után...

Megosztás:

Nos akkor még jobban megboldogítalak, valami próba/tesztverzió de aktiválható. Angol is, szépnek szép, gyorsnak gyors -telepítésben is (pistához képest meg főleg) 20 perc alatt felment a notimra nem upgradelve, kevesebb ramot nem kajol -talán még többet is és egy vistás drivert sem kell felcuccolni mert nem is engedi, ha mégis nem lesz jó pl a hang, hát nagy vonalakban ennyit a win7-ről... :)

a pannon meg leránthat gyorsban, 1 hét netért képes tőlem legombolni 6 rugót, innentől elfelejthetnek egy fogyasztóvédelmi kivizsgálás után...

Na akkor meg se próbálom, pedig fent van az Xp, meg a Vista, gondoltam elfér még egy harmadik is. A végére kifogyott a szín a gépből? :huh:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.