J0hnny Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Az más képességeire vonatkozik :blush: :lol: Te huzzál hátra vokálozni szobatörpe,mert verebet fogatok a nyakadhoz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Te meg unalmadban a kezdő pókerezők kézikönyvét olvasgatod? :blush: Áááá,csak blöfföl! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Íme egy kellemes, idilli délután a fórumon. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Íme egy kellemes, idilli délután a fórumon. :lol: Téged is kiosszunk egy kicsit?Akarod? :blush: Csüt este jösz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Téged is kiosszunk egy kicsit?Akarod? :blush: Csüt este jösz? uhh, sztem már elriasztottad :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Téged is kiosszunk egy kicsit?Akarod? :blush: Csüt este jösz? Ossz. :lol: Akarok, akarok, de csüt. délután haza kellene mennem Tatabányára, meg már meg van beszélve, hogy elhozom a nyári kerekeket és fel is rakom. De jövő héten mindenképp megyek. Egyébként kedvet kaptam a gsi rugókhoz is....csak még nem beszéltem meg magammal, hogy mi legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Te huzzál hátra vokálozni szobatörpe,mert verebet fogatok a nyakadhoz! :blush: Dzsoni, bírkózószőnyegen aludtál, vagy elvesztetted végre a szüzességed, és ettől vagy ilyen felszabadult? :lol: Off : Visszaraktam hétvégén a nyárikat. On :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Ossz. :blush: Akarok, akarok, de csüt. délután haza kellene mennem Tatabányára, meg már meg van beszélve, hogy elhozom a nyári kerekeket és fel is rakom. De jövő héten mindenképp megyek. Egyébként kedvet kaptam a gsi rugókhoz is....csak még nem beszéltem meg magammal, hogy mi legyen. első gsi rugók semmit se fognak ültetni neked...hátsó meg ugyanolyan, bár hátsó ültetőt tudok adni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Dzsoni, bírkózószőnyegen aludtál, vagy elvesztetted végre a szüzességed, és ettől vagy ilyen felszabadult? :blush: guttalax :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 első gsi rugók semmit se fognak ültetni neked...hátsó meg ugyanolyan, bár hátsó ültetőt tudok adni :blush: Tévedésben élsz kicsirigó! Ha C20NE klíma nélküliből vesz rugót,jó lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 első gsi rugók semmit se fognak ültetni neked...hátsó meg ugyanolyan, bár hátsó ültetőt tudok adni :lol: Ez az ami bennem is felmerült, mivel a gsi orra nehezebb, még a végén emel. :blush: Bár J0hnny-nak az van benn, neki dízeles, ami szintén nehezebb orrú. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Dzsoni, bírkózószőnyegen aludtál, vagy elvesztetted végre a szüzességed, és ettől vagy ilyen felszabadult? :blush: Off : Visszaraktam hétvégén a nyárikat. On :lol: Én nem vagyok homár cicafiú,ne is próbálkozz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 guttalax :) :D Milyen dolgokat tudsz te... :blush: Utána kellett néznem, hogy miaz :D ( Szerencsére :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Ez az ami bennem is felmerült, mivel a gsi orra nehezebb, még a végén emel. :lol: Bár J0hnny-nak az van benn, neki dízeles, ami szintén nehezebb orrú. Udinak C14SE-ben és tökéletes. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Milyen dolgokat tudsz te... :blush: Utána kellett néznem, hogy miaz :D ( Szerencsére :lol: ) most vót a reklám :D Tévedésben élsz kicsirigó! Ha C20NE klíma nélküliből vesz rugót,jó lesz. nadeazmámilyenállapotúrugórigó,16éves, megkímélt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Én nem vagyok homár cicafiú,ne is próbálkozz! :lol: Na, most a maradék kedvem is elvetted. Lassan tényleg nincs már értelme fórumoznom :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 most vót a reklám :blush: Persze, persze, persze :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Udinak C14SE-ben és tökéletes. :blush: Oké. Hiszek neked. Bár nekem nem az ültetés, hanem inkább a keményítés lenne a cél, ugyanis a grázsfeljáró...bla-bla...szóval márt most is ha meg van pakolva ott leér picit. Másrészt nem osztottál. Még nem tudsz mivel. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Persze, persze, persze :) :blush: igaz, már többször is láttam :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Oké. Hiszek neked. Bár nekem nem az ültetés, hanem inkább a keményítés lenne a cél, ugyanis a grázsfeljáró...bla-bla...szóval márt most is ha meg van pakolva ott leér picit. :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 :blush: :) a "meg van pakolva"-t miért nem emelted ki? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 :blush: :) Na most akkor mi nem tetszik az úrnak? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 a "meg van pakolva"-t miért nem emelted ki? :blush: Akkor még tőlem is van éhesebb disznó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Akkor még tőlem is van éhesebb disznó :blush: csak amig te makkal álmodsz én 3.14na val :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 csak amig te makkal álmodsz én 3.14na val :blush: :lol: csak amíg te 3,14na-val álmodsz, én nemcsak álmodom vele :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts