J0hnny Elküldve Március4, 2009 Elküldve Március4, 2009 Az más képességeire vonatkozik :blush: :lol: Te huzzál hátra vokálozni szobatörpe,mert verebet fogatok a nyakadhoz! :)
J0hnny Elküldve Március4, 2009 Elküldve Március4, 2009 Te meg unalmadban a kezdő pókerezők kézikönyvét olvasgatod? :blush: Áááá,csak blöfföl! :lol:
invictus Elküldve Március4, 2009 Elküldve Március4, 2009 Íme egy kellemes, idilli délután a fórumon. :blush:
J0hnny Elküldve Március4, 2009 Elküldve Március4, 2009 Íme egy kellemes, idilli délután a fórumon. :lol: Téged is kiosszunk egy kicsit?Akarod? :blush: Csüt este jösz?
spzoli Elküldve Március4, 2009 Elküldve Március4, 2009 Téged is kiosszunk egy kicsit?Akarod? :blush: Csüt este jösz? uhh, sztem már elriasztottad :lol: :)
invictus Elküldve Március4, 2009 Elküldve Március4, 2009 Téged is kiosszunk egy kicsit?Akarod? :blush: Csüt este jösz? Ossz. :lol: Akarok, akarok, de csüt. délután haza kellene mennem Tatabányára, meg már meg van beszélve, hogy elhozom a nyári kerekeket és fel is rakom. De jövő héten mindenképp megyek. Egyébként kedvet kaptam a gsi rugókhoz is....csak még nem beszéltem meg magammal, hogy mi legyen.
szobikari Elküldve Március4, 2009 Elküldve Március4, 2009 Te huzzál hátra vokálozni szobatörpe,mert verebet fogatok a nyakadhoz! :blush: Dzsoni, bírkózószőnyegen aludtál, vagy elvesztetted végre a szüzességed, és ettől vagy ilyen felszabadult? :lol: Off : Visszaraktam hétvégén a nyárikat. On :)
spzoli Elküldve Március4, 2009 Elküldve Március4, 2009 Ossz. :blush: Akarok, akarok, de csüt. délután haza kellene mennem Tatabányára, meg már meg van beszélve, hogy elhozom a nyári kerekeket és fel is rakom. De jövő héten mindenképp megyek. Egyébként kedvet kaptam a gsi rugókhoz is....csak még nem beszéltem meg magammal, hogy mi legyen. első gsi rugók semmit se fognak ültetni neked...hátsó meg ugyanolyan, bár hátsó ültetőt tudok adni :lol:
spzoli Elküldve Március4, 2009 Elküldve Március4, 2009 Dzsoni, bírkózószőnyegen aludtál, vagy elvesztetted végre a szüzességed, és ettől vagy ilyen felszabadult? :blush: guttalax :lol: :)
J0hnny Elküldve Március4, 2009 Elküldve Március4, 2009 első gsi rugók semmit se fognak ültetni neked...hátsó meg ugyanolyan, bár hátsó ültetőt tudok adni :blush: Tévedésben élsz kicsirigó! Ha C20NE klíma nélküliből vesz rugót,jó lesz.
invictus Elküldve Március4, 2009 Elküldve Március4, 2009 első gsi rugók semmit se fognak ültetni neked...hátsó meg ugyanolyan, bár hátsó ültetőt tudok adni :lol: Ez az ami bennem is felmerült, mivel a gsi orra nehezebb, még a végén emel. :blush: Bár J0hnny-nak az van benn, neki dízeles, ami szintén nehezebb orrú.
J0hnny Elküldve Március4, 2009 Elküldve Március4, 2009 Dzsoni, bírkózószőnyegen aludtál, vagy elvesztetted végre a szüzességed, és ettől vagy ilyen felszabadult? :blush: Off : Visszaraktam hétvégén a nyárikat. On :lol: Én nem vagyok homár cicafiú,ne is próbálkozz! :)
szobikari Elküldve Március4, 2009 Elküldve Március4, 2009 guttalax :) :D Milyen dolgokat tudsz te... :blush: Utána kellett néznem, hogy miaz :D ( Szerencsére :lol: )
J0hnny Elküldve Március4, 2009 Elküldve Március4, 2009 Ez az ami bennem is felmerült, mivel a gsi orra nehezebb, még a végén emel. :lol: Bár J0hnny-nak az van benn, neki dízeles, ami szintén nehezebb orrú. Udinak C14SE-ben és tökéletes. :blush:
spzoli Elküldve Március4, 2009 Elküldve Március4, 2009 Milyen dolgokat tudsz te... :blush: Utána kellett néznem, hogy miaz :D ( Szerencsére :lol: ) most vót a reklám :D Tévedésben élsz kicsirigó! Ha C20NE klíma nélküliből vesz rugót,jó lesz. nadeazmámilyenállapotúrugórigó,16éves, megkímélt :)
szobikari Elküldve Március4, 2009 Elküldve Március4, 2009 Én nem vagyok homár cicafiú,ne is próbálkozz! :lol: Na, most a maradék kedvem is elvetted. Lassan tényleg nincs már értelme fórumoznom :blush:
szobikari Elküldve Március4, 2009 Elküldve Március4, 2009 most vót a reklám :blush: Persze, persze, persze :) :lol:
invictus Elküldve Március4, 2009 Elküldve Március4, 2009 Udinak C14SE-ben és tökéletes. :blush: Oké. Hiszek neked. Bár nekem nem az ültetés, hanem inkább a keményítés lenne a cél, ugyanis a grázsfeljáró...bla-bla...szóval márt most is ha meg van pakolva ott leér picit. Másrészt nem osztottál. Még nem tudsz mivel. :lol:
spzoli Elküldve Március4, 2009 Elküldve Március4, 2009 Persze, persze, persze :) :blush: igaz, már többször is láttam :lol: :D
szobikari Elküldve Március4, 2009 Elküldve Március4, 2009 Oké. Hiszek neked. Bár nekem nem az ültetés, hanem inkább a keményítés lenne a cél, ugyanis a grázsfeljáró...bla-bla...szóval márt most is ha meg van pakolva ott leér picit. :blush: :lol:
spzoli Elküldve Március4, 2009 Elküldve Március4, 2009 :blush: :) a "meg van pakolva"-t miért nem emelted ki? :lol:
invictus Elküldve Március4, 2009 Elküldve Március4, 2009 :blush: :) Na most akkor mi nem tetszik az úrnak? :lol:
szobikari Elküldve Március4, 2009 Elküldve Március4, 2009 a "meg van pakolva"-t miért nem emelted ki? :blush: Akkor még tőlem is van éhesebb disznó :lol:
spzoli Elküldve Március4, 2009 Elküldve Március4, 2009 Akkor még tőlem is van éhesebb disznó :blush: csak amig te makkal álmodsz én 3.14na val :lol: :)
szobikari Elküldve Március4, 2009 Elküldve Március4, 2009 csak amig te makkal álmodsz én 3.14na val :blush: :lol: csak amíg te 3,14na-val álmodsz, én nemcsak álmodom vele :)
Recommended Posts