Novy Elküldve Február28, 2009 Elküldve Február28, 2009 A bokrot mindenképp átültetem, csak a fákoz ragaszkodik az asszony. Mondjuk én is mert nyáron árnyékot ad a háznak, meg szép is. egy darabig ígyvoltunk mi is a házelőtti fákkal... aztán összetört a meleg fák miatt(issss) a kocsi, aztán kivágtuk mindet
zotya975 Elküldve Február28, 2009 Elküldve Február28, 2009 egy darabig ígyvoltunk mi is a házelőtti fákkal... aztán összetört a meleg fák miatt(issss) a kocsi, aztán kivágtuk mindet Gyanítom előbb vágnak ki engem, mint azt a fát. :blush:
Novy Elküldve Február28, 2009 Elküldve Február28, 2009 Gyanítom előbb vágnak ki engem, mint azt a fát. :blush: old meg kezdjen el kipusztulni :lol: korhadás stb :)
Alex0403 Elküldve Február28, 2009 Elküldve Február28, 2009 Gyanítom előbb vágnak ki engem, mint azt a fát. :blush: Egyetértek Novyy-val! Jön egy erős szél, és egy ágat odacsap a kocsidnak, ha ép ott parkolsz...A magyar ember mindig találékony volt valami "hirtelen" jött betegség is elkaphatja a fát...nem tudom érted-e? :lol: :)
zotya975 Elküldve Február28, 2009 Elküldve Február28, 2009 old meg kezdjen el kipusztulni :lol: korhadás stb :) Egyetértek Novyy-val! Jön egy erős szél, és egy ágat odacsap a kocsidnak, ha ép ott parkolsz...A magyar ember mindig találékony volt valami "hirtelen" jött betegség is elkaphatja a fát...nem tudom érted-e? :D :D Ja de mindenhogyan én szívok, mert ha ki kell vágni nem lehet dönteni mert nincs hely, úgy kell majd áganként kell lebontani. :blush:
Novy Elküldve Február28, 2009 Elküldve Február28, 2009 Ja de mindenhogyan én szívok, mert ha ki kell vágni nem lehet dönteni mert nincs hely, úgy kell majd áganként kell lebontani. :blush: majd vagy kétszer megnyomod a kocsit az idegből úgykivágod mintha ott se lett volna, vagy mint én az összet a házelől.
J0hnny Elküldve Február28, 2009 Elküldve Február28, 2009 na mivan? kimentetek fát vágni? :blush: Hülye vagy? Csakis elvi síkon megy a "munka"! :lol:
invictus Elküldve Február28, 2009 Elküldve Február28, 2009 Hülye vagy? Csakis elvi síkon megy a "munka"! :blush: Mi egyszer flex-szel is vágtunk fát, mert más nem volt...csak így ötletként mondom...hátha. :lol:
Novy Elküldve Február28, 2009 Elküldve Február28, 2009 Hülye vagy? Csakis elvi síkon megy a "munka"! :blush: azóta lehet már be is vitték kórházba, mert nem csak elvi síkon nyomja :lol:
Novy Elküldve Február28, 2009 Elküldve Február28, 2009 Mi egyszer flex-szel is vágtunk fát, mert más nem volt...csak így ötletként mondom...hátha. :lol: jól füstölt neketek is mi? :blush:
Dáwid Elküldve Február28, 2009 Elküldve Február28, 2009 nah persze... egész nap pörög mindenki, mire hazaérek addigra meg kihal a fórum :lol: :blush:
Novy Elküldve Február28, 2009 Elküldve Február28, 2009 nah persze... egész nap pörög mindenki, mire hazaérek addigra meg kihal a fórum :lol: :blush: hát aki ilyenkor jár haza :)
Dáwid Elküldve Február28, 2009 Elküldve Február28, 2009 hát aki ilyenkor jár haza :lol: Valakinek dolgozni is kell :blush: :D Az elméletben-favágást nem fizetik meg túl jól :)
Novy Elküldve Február28, 2009 Elküldve Február28, 2009 Valakinek dolgozni is kell :blush: :D Az elméletben-favágást nem fizetik meg túl jól :lol: egyesek szerint lassan levegőt is csak elméletben vesznek itt páran... örülne is tuti :) am ma lekötöttem magam elmókoltam ezzel azzal. am ti mit melóztok?
Dáwid Elküldve Február28, 2009 Elküldve Február28, 2009 egyesek szerint lassan levegőt is csak elméletben vesznek itt páran... örülne is tuti :blush: am ma lekötöttem magam elmókoltam ezzel azzal. am ti mit melóztok? Számítógép, meg telefonhálózatokat, építgetünk, meg telefon alközpontyokat adunk-programozunk. Csak ugye ha egy cég éppen dolgozik, elég morcosak tudnak lenni, ha kihúzzuk a telefonvonalakat :lol: szal ezek a melók maradnak estére-hétvégére, amikor éppen nem használják.
Novy Elküldve Február28, 2009 Elküldve Február28, 2009 Számítógép, meg telefonhálózatokat, építgetünk, meg telefon alközpontyokat adunk-programozunk. Csak ugye ha egy cég éppen dolgozik, elég morcosak tudnak lenni, ha kihúzzuk a telefonvonalakat :blush: szal ezek a melók maradnak estére-hétvégére, amikor éppen nem használják. gyaa akkor megy a mátrix téma :lol: na én most má mek csucsulni majd holnap csákóóó
Dáwid Elküldve Február28, 2009 Elküldve Február28, 2009 gyaa akkor megy a mátrix téma :) na én most má mek csucsulni majd holnap csákóóó Szóval te is feladod :blush: mindenki kidőlt? én szedek itt egyedül béres cseppett? :D Jah nem... én se szedek... mindegy akkor is gyengék vagytok :D :lol: :D
szobikari Elküldve Február28, 2009 Elküldve Február28, 2009 Szóval te is feladod :blush: mindenki kidőlt? én szedek itt egyedül béres cseppett? :D Jah nem... én se szedek... mindegy akkor is gyengék vagytok :D :lol: :D Khm Khm :)
Alex0403 Elküldve Március1, 2009 Elküldve Március1, 2009 Srácok! Szerintetek, melyik topicba lehet kérdezősködni a központizárral kapcsolatba?
zotya975 Elküldve Március1, 2009 Elküldve Március1, 2009 Srácok! Szerintetek, melyik topicba lehet kérdezősködni a központizárral kapcsolatba? Általános műszaki probléma, elektromos, vagy talán akár itt is. Ha venni akarsz akkor meg a keresek-ben.
Alex0403 Elküldve Március1, 2009 Elküldve Március1, 2009 Általános műszaki probléma, elektromos, vagy talán akár itt is. Ha venni akarsz akkor meg a keresek-ben. Olyan gondom lenne, vagyis nem is gond, hanem inkább kérdés: Még annó úgy vettem a verdát, hogy a csomagtérajtót a központi nem zárja le. Egy ismerősöm azt mondta, hogy azért, mert nem gyári a központi, és az előző tulaj ilyet vett, ami csak a 4 ajtót zárja le. Azt akkarom kérdezni, hogy meg e lehet csinálni úgy, hogy a csomiajtót is lezárja. Ne csak a négy ajtót.
Dáwid Elküldve Március1, 2009 Elküldve Március1, 2009 Khm Khm :) Robitusin :D :D Általános műszaki probléma, elektromos, vagy talán akár itt is. Ha venni akarsz akkor meg a keresek-ben. Ha ebben a sorrendben mindenhova beírod akkor többen látják :D am... ma cserélek közp.zár motort a jobb háccsó ajtóban. A mostaninak nincs végállása és géppisztolyt játszik zárás után. Olyan hangja van hogy volt akit megijesztettem vele :D :blush: Nah mindegy 1900 pénzért beruháztam egy motorra. :lol:
zotya975 Elküldve Március1, 2009 Elküldve Március1, 2009 Olyan gondom lenne, vagyis nem is gond, hanem inkább kérdés: Még annó úgy vettem a verdát, hogy a csomagtérajtót a központi nem zárja le. Egy ismerősöm azt mondta, hogy azért, mert nem gyári a központi, és az előző tulaj ilyet vett, ami csak a 4 ajtót zárja le. Azt akkarom kérdezni, hogy meg e lehet csinálni úgy, hogy a csomiajtót is lezárja. Ne csak a négy ajtót. Nézd meg egyáltalán van a hátsó zárnál motor? A tanksapka ajtót zárja? Robitusin :D :D Ha ebben a sorrendben mindenhova beírod akkor többen látják :D am... ma cserélek közp.zár motort a jobb háccsó ajtóban. A mostaninak nincs végállása és géppisztolyt játszik zárás után. Olyan hangja van hogy volt akit megijesztettem vele :) :blush: Nah mindegy 1900 pénzért beruháztam egy motorra. :lol: Az enyémnek sincs végállása, impulzussal műkszik, rá is van írva , hogy 0.mittudomén hány tized másodpercig terhelhető.
Alex0403 Elküldve Március1, 2009 Elküldve Március1, 2009 Nézd meg egyáltalán van a hátsó zárnál motor? A tanksapka ajtót zárja? Nincs motor! A tanksapka ajtót sem zárja....
Recommended Posts