Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Hú, ez szerintem övön alluli volt. :blush: :D

Ugyanmár. Bírja az, kecskeméti vér folyik benne :lol:

És amúgy is, jogos önvédelem :D

ÉS amúgy is, megkért, hogy vegyed védelmedbe? :D

És amúgy is, miért van az, hogy ha belekóstolok valakibe, azonnal 3man kezdik el védeni? :)

És amúgy is, miért utáltok ennyire? :D

Én tudom! Irigyek vagytok! :D

na, ott a laszti nálatok :P

Megosztás:

Nem tudom miből gondolja hogy utáljuk. Más.: messze lakik ez a Kari gyerek, keressük meg picsázzuk már el! :blush:

Hmmm, kezd melegedni a légkör :lol:

Amúgy már tudom, hogy nem utáltok, pusztán irigyek vagytok :D

De egy "nemhivatalos" találkozóban benne vagyok :) Értem ezalatt, ami nem a MOTE szervezésében bonyolódik, egy piknik, egy bogrács, egy akármi. Korábban volt már szó erről, volt is találka, de nekem a MOTE-s dolgok sajnos kiesnek...

Evvan. MAradok fórumhuszár :D

Megosztás:

Hmmm, kezd melegedni a légkör :blush:

Amúgy már tudom, hogy nem utáltok, pusztán irigyek vagytok :)

De egy "nemhivatalos" találkozóban benne vagyok :lol: Értem ezalatt, ami nem a MOTE szervezésében bonyolódik, egy piknik, egy bogrács, egy akármi. Korábban volt már szó erről, volt is találka, de nekem a MOTE-s dolgok sajnos kiesnek...

Evvan. MAradok fórumhuszár :D

egy ilyen csak találkozzunk és jóvan- ba benne lennék... ha nem lenne ennyire messze a banda java.

Megosztás:

Na mivan, nincs kapás a 12 éves kislányoknál, és újabban már a saját nemedbeli alfahímekre fanyalodsz? :blush:

Na mi újság Dr. Genya ugye milyen szar amikor a világ összefog ellened? Vesszen az őrült tudós! :lol:

Amúgy ha összejönne a meló akkor Egerben lennék 2 hétig az mégiscsak közelebb van.

Megosztás:

Na mi újság Dr. Genya ugye milyen szar amikor a világ összefog ellened? Vesszen az őrült tudós! :blush:

Amúgy ha összejönne a meló akkor Egerben lennék 2 hétig az mégiscsak közelebb van.

ő szerintem elemébe van mikor az van amit te írtál( ki se merem írni már)

ugye tanulok Szobi :lol:

Megosztás:

Na mi újság Dr. Genya ugye milyen szar amikor a világ összefog ellened? Vesszen az őrült tudós! :blush:

Nem-nem. Engem az örök harc éltet, ebből szerzem az életelixirt :lol:

ugye tanulok Szobi :D

Kb mint a kiselefánt :)

Megosztás:

Na mivan, nincs kapás a 12 éves kislányoknál, és újabban már a saját nemedbeli alfahímekre fanyalodsz? :blush:

Mondtam én hogy nem vagy jó matekból... vagy már talán vén trotty lettél, hogy kevered a számjegyeket? :D :lol:

Amúgy meg észrevételem szerint pont te kezdtél itt "találkozószervezésbe" a kartársakkal, ne vetítsd rám a

nemi életed identitási problémáit! :) :D

Megosztás:

Gyerekek, de be vagytok indulva! :lol: :blush:

Engem viszont most más érdekelne. A tetőcsomagtartót minden gond nélkül lehet használni? Úgy értem, nem kell benne lennie az autó műszakijában mint pl. a vonóhorognak?(habár én nem Magyarországon élek, de gondolom ezek "nemzetközileg" egyformán érvényes szabályok) Néha jól jött volna már és lehetséges hogy a jövőben is hasznos kiegészitő lenne. Anno a Skodára, ha jól emlékszem, be kellett volna iratni. Annak viszont nem volt gyárilag kiképzett felfogatási pontja, arra csak azt az "univerzális", szoritós - vagy hogyan is mondjam - fajtát lehetett volna feltenni.

Megosztás:

Gyerekek, de be vagytok indulva! :lol: :blush:

Engem viszont most más érdekelne. A tetőcsomagtartót minden gond nélkül lehet használni? Úgy értem, nem kell benne lennie az autó műszakijában mint pl. a vonóhorognak?(habár én nem Magyarországon élek, de gondolom ezek "nemzetközileg" egyformán érvényes szabályok) Néha jól jött volna már és lehetséges hogy a jövőben is hasznos kiegészitő lenne. Anno a Skodára, ha jól emlékszem, be kellett volna iratni. Annak viszont nem volt gyárilag kiképzett felfogatási pontja, arra csak azt az "univerzális", szoritós - vagy hogyan is mondjam - fajtát lehetett volna feltenni.

Hát én nem hallottam még , hogy kellene vmi papír róla. Annak idején apuval trabival, meg warnyúval nem kellett semmi.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.