J0hnny Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Úgy látom, rám itt nincs is szükség :lol: Höhö,jól látod! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Höhö,jól látod! :blush: Dzsoni, akkor ki számolna ki neked egy olyan bonyolult műveletet, hogy egy háromjegyű számot el kell osztani egy kétjegyű számmal, számítógéppel? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Dzsoni, akkor ki számolna ki neked egy olyan bonyolult műveletet, hogy egy háromjegyű számot el kell osztani egy kétjegyű számmal, számítógéppel? :lol: Hú, ez szerintem övön alluli volt. :blush: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Hú, ez szerintem övön alluli volt. :blush: :D Ugyanmár. Bírja az, kecskeméti vér folyik benne :lol: És amúgy is, jogos önvédelem :D ÉS amúgy is, megkért, hogy vegyed védelmedbe? :D És amúgy is, miért van az, hogy ha belekóstolok valakibe, azonnal 3man kezdik el védeni? :) És amúgy is, miért utáltok ennyire? :D Én tudom! Irigyek vagytok! :D na, ott a laszti nálatok :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 És amúgy is, miért utáltok ennyire? :blush: Megdolgoztál érte :D :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Megdolgoztál érte :D :blush: :lol: Nem tudom miből gondolja hogy utáljuk. Más.: messze lakik ez a Kari gyerek, keressük meg picsázzuk már el! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 :blush: de miért köt bele mindenkibe? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 :blush: de miért köt bele mindenkibe? :lol: Szaliciles mustároskenyeret reggelizett :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Szaliciles mustároskenyeret reggelizett :) Hűha, igen csendben van. Most vagy nagyon megijesztettem, vagy épp erre tart. :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Nem tudom miből gondolja hogy utáljuk. Más.: messze lakik ez a Kari gyerek, keressük meg picsázzuk már el! :blush: Hmmm, kezd melegedni a légkör :lol: Amúgy már tudom, hogy nem utáltok, pusztán irigyek vagytok :D De egy "nemhivatalos" találkozóban benne vagyok :) Értem ezalatt, ami nem a MOTE szervezésében bonyolódik, egy piknik, egy bogrács, egy akármi. Korábban volt már szó erről, volt is találka, de nekem a MOTE-s dolgok sajnos kiesnek... Evvan. MAradok fórumhuszár :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Hmmm, kezd melegedni a légkör :blush: Amúgy már tudom, hogy nem utáltok, pusztán irigyek vagytok :) De egy "nemhivatalos" találkozóban benne vagyok :lol: Értem ezalatt, ami nem a MOTE szervezésében bonyolódik, egy piknik, egy bogrács, egy akármi. Korábban volt már szó erről, volt is találka, de nekem a MOTE-s dolgok sajnos kiesnek... Evvan. MAradok fórumhuszár :D egy ilyen csak találkozzunk és jóvan- ba benne lennék... ha nem lenne ennyire messze a banda java. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 egy ilyen csak találkozzunk és jóvan- ba benne lennék... ha nem lenne ennyire messze a banda java. párszáz km egy autós fórumon ne legyen már leküzdhetetlen távolság. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Hmmm, kezd melegedni a légkör :blush: De egy "nemhivatalos" találkozóban benne vagyok :D :lol: :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 párszáz km egy autós fórumon ne legyen már leküzdhetetlen távolság. sajnos most az... kisebb távokra biciklis a téma. meg attól függ mit nézek... pl győr, az inkább már ezres km, mint pár százas, tudod a bmwre is pár százat mondtak :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 :blush: :lol: :) :D Na mivan, nincs kapás a 12 éves kislányoknál, és újabban már a saját nemedbeli alfahímekre fanyalodsz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Na mivan, nincs kapás a 12 éves kislányoknál, és újabban már a saját nemedbeli alfahímekre fanyalodsz? :blush: Na mi újság Dr. Genya ugye milyen szar amikor a világ összefog ellened? Vesszen az őrült tudós! :lol: Amúgy ha összejönne a meló akkor Egerben lennék 2 hétig az mégiscsak közelebb van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Na mi újság Dr. Genya ugye milyen szar amikor a világ összefog ellened? Vesszen az őrült tudós! :blush: Amúgy ha összejönne a meló akkor Egerben lennék 2 hétig az mégiscsak közelebb van. ő szerintem elemébe van mikor az van amit te írtál( ki se merem írni már) ugye tanulok Szobi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Na mi újság Dr. Genya ugye milyen szar amikor a világ összefog ellened? Vesszen az őrült tudós! :blush: Amúgy ha összejönne a meló akkor Egerben lennék 2 hétig az mégiscsak közelebb van. Nem-nem. Engem az örök harc éltet, ebből szerzem az életelixirt :lol: ugye tanulok Szobi :D Kb mint a kiselefánt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Na mivan, nincs kapás a 12 éves kislányoknál, és újabban már a saját nemedbeli alfahímekre fanyalodsz? :blush: Mondtam én hogy nem vagy jó matekból... vagy már talán vén trotty lettél, hogy kevered a számjegyeket? :D :lol: Amúgy meg észrevételem szerint pont te kezdtél itt "találkozószervezésbe" a kartársakkal, ne vetítsd rám a nemi életed identitási problémáit! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Gyerekek, de be vagytok indulva! :lol: :blush: Engem viszont most más érdekelne. A tetőcsomagtartót minden gond nélkül lehet használni? Úgy értem, nem kell benne lennie az autó műszakijában mint pl. a vonóhorognak?(habár én nem Magyarországon élek, de gondolom ezek "nemzetközileg" egyformán érvényes szabályok) Néha jól jött volna már és lehetséges hogy a jövőben is hasznos kiegészitő lenne. Anno a Skodára, ha jól emlékszem, be kellett volna iratni. Annak viszont nem volt gyárilag kiképzett felfogatási pontja, arra csak azt az "univerzális", szoritós - vagy hogyan is mondjam - fajtát lehetett volna feltenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Gyerekek, de be vagytok indulva! :lol: :blush: Engem viszont most más érdekelne. A tetőcsomagtartót minden gond nélkül lehet használni? Úgy értem, nem kell benne lennie az autó műszakijában mint pl. a vonóhorognak?(habár én nem Magyarországon élek, de gondolom ezek "nemzetközileg" egyformán érvényes szabályok) Néha jól jött volna már és lehetséges hogy a jövőben is hasznos kiegészitő lenne. Anno a Skodára, ha jól emlékszem, be kellett volna iratni. Annak viszont nem volt gyárilag kiképzett felfogatási pontja, arra csak azt az "univerzális", szoritós - vagy hogyan is mondjam - fajtát lehetett volna feltenni. Hát én nem hallottam még , hogy kellene vmi papír róla. Annak idején apuval trabival, meg warnyúval nem kellett semmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Hát én nem hallottam még , hogy kellene vmi papír róla. Annak idején apuval trabival, meg warnyúval nem kellett semmi. Az Apu milyen autó? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Mondtam én hogy nem vagy jó matekból... vagy már talán vén trotty lettél, hogy kevered a számjegyeket? :D :blush: Gabi neked a 21 is fiatalka :lol: Az Apu milyen autó? :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Az Apu milyen autó? :blush: Na akkor kezdem előlről.:annak idején apuval mentem trabival, meg wartburgal. Komprendó? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Na akkor kezdem előlről.:annak idején apuval mentem trabival, meg wartburgal. Komprendó? :lol: Non capisco :blush: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts