Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Én sohase kapcsolom 2-fölé a fűtőventit, egy-két nagyon extrém esetet kivéve, amikor gyorsan le akartam nyomni a párát a szélvédőről. Akkor már zavaróan hangos. Nekem is lekapcsol gyujtáselvétre a rádió, meg a kijelző, át lehetne kötni, de minek? Ja a termosztát elég szar helyen van nálunk. :blush:

Én is akkor küldöm meg és érezni is az ülésben, ha maxon pörög. :) Ebben az 1.4-esben is lehetett érezni, de mintha erősebben fújta volna. Lehet az enyémet takarítani kéne, vagy ez ilyen? :lol:

Megosztás:

Miva' vazze? :D

Amúgy ma vezettem egy F Astra Classic Caravan-t. X14NZ, rotoros gyújtáselosztós, központizár, immobiliser és állítható fényszórómagasságon kívül tökfapad. :lol: Mondjuk arra féltékeny voltam nagyon, hogy négyes fokozatban erősebben fújja a levegőt a fűtőventi, mint az enyém. :blush:

Az egész olyan furcsa volt. Erőtlen (hú ezért mit kapok majd :D), gyújtáskapcsoló is olyan fura volt, nem puhán mozgott mint az enyém, és gyújtáslevételre kikapcsolt a rádió és kijelző is. Úgy éreztem, mintha egy 94-es autóban ülnék. Nameg a szervónélküliség... Jah és a központija viszont iszonyat halk volt. Szerintem nem gyári. Amúgy szervízből hoztam el, a tulaja vitt fel érte céges kocsival. :D Egész nap nem csináltam semmit, csak tanultam a MÁV könyvet (vizsgázni kell belőle). Féktárcsákat, első fékpofákat, valamint termosztátot cseréltek benne. 11kor odamentünk, de még szét volt kapva, de legalább láttam miket kell lebontani egy termosztátcseréhez. :)

hát ilyen a X14nz

bár... azt azért nem vágom, hogy miért érezted annyira erőtlennek, holott neked is csak egy 75lovasod van, de caravan kasztnival... és sok kmel

Megosztás:

Én is akkor küldöm meg és érezni is az ülésben, ha maxon pörög. :lol: Ebben az 1.4-esben is lehetett érezni, de mintha erősebben fújta volna. Lehet az enyémet takarítani kéne, vagy ez ilyen? :blush:

1.4es vagy 1.6 os semmi köze a beltéri fűtésventihez :)

(vagy kitudja aztán majd kioktatnak)

Megosztás:

hát ilyen a X14nz

bár... azt azért nem vágom, hogy miért érezted annyira erőtlennek, holott neked is csak egy 75lovasod van, de caravan kasztnival... és sok kmel

Meg sokkal nehezebb is, az extrák miatt. Amúgy nem tudom, alapból az is zavart, hogy az ülésháttámlát nem lehetett állítani. Úgy ültem az autóban, mint aki karót nyelt. :blush: De 15 pacika ennyit számítana? Nem hittem volna. Amúgy abban 135e km van.

Megosztás:

Meg sokkal nehezebb is, az extrák miatt. Amúgy nem tudom, alapból az is zavart, hogy az ülésháttámlát nem lehetett állítani. Úgy ültem az autóban, mint aki karót nyelt. :blush: De 15 pacika ennyit számítana? Nem hittem volna. Amúgy abban 135e km van.

szerintem a 15 nyihaha nem is inkább a nyomaték...bár az se hudesokkal több ha jóltudom.

el van lustulva... vagy vmi, sztem egy 1.4es 5 ajtós és egy 1.6os caravan közt nem lehet sok különbség gyorsulásban főleg nem a caravan javára :lol:

Megosztás:

szerintem a 15 nyihaha nem is inkább a nyomaték...bár az se hudesokkal több ha jóltudom.

el van lustulva... vagy vmi, sztem egy 1.4es 5 ajtós és egy 1.6os caravan közt nem lehet sok különbség gyorsulásban főleg nem a caravan javára :blush:

Az viszont biztos, hogy tettem az ellustulása ellen. Úgy megküldtem kettesben, mint az állat. :lol: Tulaj nem szólt érte, hogy nagyon elhagytam kigyorsításoknál, mögöttem jött. :)

Megosztás:

Meg sokkal nehezebb is, az extrák miatt. Amúgy nem tudom, alapból az is zavart, hogy az ülésháttámlát nem lehetett állítani. Úgy ültem az autóban, mint aki karót nyelt. :lol: De 15 pacika ennyit számítana? Nem hittem volna. Amúgy abban 135e km van.

Hát azért nem mindegy hogy 60, vagy 75, ha úgy veszed a 60 15-el kevesebb a 75 nél. :blush: Na jó ez hülyén jött ki, azt akartam írni, hogy minnél kisebb , annál feltűnőbb az a pár ló. :)

Megosztás:

Hát azért nem mindegy hogy 60, vagy 75, ha úgy veszed a 60 15-el kevesebb a 75 nél. :blush: Na jó ez hülyén jött ki, azt akartam írni, hogy minnél kisebb , annál feltűnőbb az a pár ló. :)

Naigen. De akkor sem tudom. Ha bekapcsolom a klímát, akkor azt tudom, hogy nagyon veszít az erejéből a motor, de ez még annál is gyengébbnek tűnt. Mindegy, csak élménybeszámoló volt. :lol:

Megosztás:

álljatok egymásmellé a kollégával és próbáljátok ki :blush:

vagy egy c14nz-s haverom, neki meg egy 1.6os haverja, ráadásul mind a kettő 5 ajtós

nemtudom, hogy sz vagy szr vagy nz csak annyit hogy 1.6os

gyorsultak egyet, de az 1.6os nem ment el jelentősen.

Megosztás:

álljatok egymásmellé a kollégával és próbáljátok ki :lol:

vagy egy c14nz-s haverom, neki meg egy 1.6os haverja, ráadásul mind a kettő 5 ajtós

nemtudom, hogy sz vagy szr vagy nz csak annyit hogy 1.6os

gyorsultak egyet, de az 1.6os nem ment el jelentősen.

Ja van köztük súlykülönbség is. Az enyém 1070 kiló. Ha itt lenne a Kari már számolná is. :blush:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.