daykiller Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Én sohase kapcsolom 2-fölé a fűtőventit, egy-két nagyon extrém esetet kivéve, amikor gyorsan le akartam nyomni a párát a szélvédőről. Akkor már zavaróan hangos. Nekem is lekapcsol gyujtáselvétre a rádió, meg a kijelző, át lehetne kötni, de minek? Ja a termosztát elég szar helyen van nálunk. :blush: Én is akkor küldöm meg és érezni is az ülésben, ha maxon pörög. :) Ebben az 1.4-esben is lehetett érezni, de mintha erősebben fújta volna. Lehet az enyémet takarítani kéne, vagy ez ilyen? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Miva' vazze? :D Amúgy ma vezettem egy F Astra Classic Caravan-t. X14NZ, rotoros gyújtáselosztós, központizár, immobiliser és állítható fényszórómagasságon kívül tökfapad. :lol: Mondjuk arra féltékeny voltam nagyon, hogy négyes fokozatban erősebben fújja a levegőt a fűtőventi, mint az enyém. :blush: Az egész olyan furcsa volt. Erőtlen (hú ezért mit kapok majd :D), gyújtáskapcsoló is olyan fura volt, nem puhán mozgott mint az enyém, és gyújtáslevételre kikapcsolt a rádió és kijelző is. Úgy éreztem, mintha egy 94-es autóban ülnék. Nameg a szervónélküliség... Jah és a központija viszont iszonyat halk volt. Szerintem nem gyári. Amúgy szervízből hoztam el, a tulaja vitt fel érte céges kocsival. :D Egész nap nem csináltam semmit, csak tanultam a MÁV könyvet (vizsgázni kell belőle). Féktárcsákat, első fékpofákat, valamint termosztátot cseréltek benne. 11kor odamentünk, de még szét volt kapva, de legalább láttam miket kell lebontani egy termosztátcseréhez. :) hát ilyen a X14nz bár... azt azért nem vágom, hogy miért érezted annyira erőtlennek, holott neked is csak egy 75lovasod van, de caravan kasztnival... és sok kmel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Én is akkor küldöm meg és érezni is az ülésben, ha maxon pörög. :lol: Ebben az 1.4-esben is lehetett érezni, de mintha erősebben fújta volna. Lehet az enyémet takarítani kéne, vagy ez ilyen? :blush: 1.4es vagy 1.6 os semmi köze a beltéri fűtésventihez :) (vagy kitudja aztán majd kioktatnak) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 hát ilyen a X14nz bár... azt azért nem vágom, hogy miért érezted annyira erőtlennek, holott neked is csak egy 75lovasod van, de caravan kasztnival... és sok kmel Meg sokkal nehezebb is, az extrák miatt. Amúgy nem tudom, alapból az is zavart, hogy az ülésháttámlát nem lehetett állítani. Úgy ültem az autóban, mint aki karót nyelt. :blush: De 15 pacika ennyit számítana? Nem hittem volna. Amúgy abban 135e km van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 1.4es vagy 1.6 os semmi köze a beltéri fűtésventihez :lol: (vagy kitudja aztán majd kioktatnak) :blush: Csak így akartam jelezni, hogy a másik autóról beszélek. Tudom hogy semmi köze hozzá. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Meg sokkal nehezebb is, az extrák miatt. Amúgy nem tudom, alapból az is zavart, hogy az ülésháttámlát nem lehetett állítani. Úgy ültem az autóban, mint aki karót nyelt. :blush: De 15 pacika ennyit számítana? Nem hittem volna. Amúgy abban 135e km van. szerintem a 15 nyihaha nem is inkább a nyomaték...bár az se hudesokkal több ha jóltudom. el van lustulva... vagy vmi, sztem egy 1.4es 5 ajtós és egy 1.6os caravan közt nem lehet sok különbség gyorsulásban főleg nem a caravan javára :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 :blush: Csak így akartam jelezni, hogy a másik autóról beszélek. Tudom hogy semmi köze hozzá. :) tényleg? :lol: sztem a kor... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 szerintem a 15 nyihaha nem is inkább a nyomaték...bár az se hudesokkal több ha jóltudom. el van lustulva... vagy vmi, sztem egy 1.4es 5 ajtós és egy 1.6os caravan közt nem lehet sok különbség gyorsulásban főleg nem a caravan javára :blush: Az viszont biztos, hogy tettem az ellustulása ellen. Úgy megküldtem kettesben, mint az állat. :lol: Tulaj nem szólt érte, hogy nagyon elhagytam kigyorsításoknál, mögöttem jött. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Meg sokkal nehezebb is, az extrák miatt. Amúgy nem tudom, alapból az is zavart, hogy az ülésháttámlát nem lehetett állítani. Úgy ültem az autóban, mint aki karót nyelt. :lol: De 15 pacika ennyit számítana? Nem hittem volna. Amúgy abban 135e km van. Hát azért nem mindegy hogy 60, vagy 75, ha úgy veszed a 60 15-el kevesebb a 75 nél. :blush: Na jó ez hülyén jött ki, azt akartam írni, hogy minnél kisebb , annál feltűnőbb az a pár ló. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Hát azért nem mindegy hogy 60, vagy 75, ha úgy veszed a 60 15-el kevesebb a 75 nél. :blush: Na jó ez hülyén jött ki, azt akartam írni, hogy minnél kisebb , annál feltűnőbb az a pár ló. :) Naigen. De akkor sem tudom. Ha bekapcsolom a klímát, akkor azt tudom, hogy nagyon veszít az erejéből a motor, de ez még annál is gyengébbnek tűnt. Mindegy, csak élménybeszámoló volt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Naigen. De akkor sem tudom. Ha bekapcsolom a klímát, akkor azt tudom, hogy nagyon veszít az erejéből a motor, de ez még annál is gyengébbnek tűnt. Mindegy, csak élménybeszámoló volt. :blush: Na én ezért nem akarok klímát ezzel a motorral. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 álljatok egymásmellé a kollégával és próbáljátok ki :blush: vagy egy c14nz-s haverom, neki meg egy 1.6os haverja, ráadásul mind a kettő 5 ajtós nemtudom, hogy sz vagy szr vagy nz csak annyit hogy 1.6os gyorsultak egyet, de az 1.6os nem ment el jelentősen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 álljatok egymásmellé a kollégával és próbáljátok ki :lol: vagy egy c14nz-s haverom, neki meg egy 1.6os haverja, ráadásul mind a kettő 5 ajtós nemtudom, hogy sz vagy szr vagy nz csak annyit hogy 1.6os gyorsultak egyet, de az 1.6os nem ment el jelentősen. Ja van köztük súlykülönbség is. Az enyém 1070 kiló. Ha itt lenne a Kari már számolná is. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Ja van köztük súlykülönbség is. Az enyém 1070 kiló. Ha itt lenne a Kari már számolná is. :blush: Enyém 1090. :lol: Velem együtt 1160. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Enyém 1090. :blush: Velem együtt 1160. :lol: Azt hittem sokkal nehezebb. Az autó. :) Vagy a 2 literesnek van komolyabb súlya? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Azt hittem sokkal nehezebb. Az autó. :blush: Vagy a 2 literesnek van komolyabb súlya? 16vsek Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Azt hittem sokkal nehezebb. Az autó. :blush: Vagy a 2 literesnek van komolyabb súlya? Körülbelül ilyen nehéz a klíma, meg a szervó együtt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Na, mielőtt megharapnátok egymást -egy kis poén az élet nagy kérdéseiről: ... Ehhez még van egy-két hozzáfűznivalóm: Ha a bocicsoki tejből készül, akkor a Tibi csoki? Ha a napraforgóolaj napraforgóból készül, akkor a babaolaj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Csak azt akartam elérni, hogy vigyorogjanak és ne vicsorogjanak. :D Pláne ne rókázzanak... :blush: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 az enyém 1160kg...üresen, forgalmi szerint meg 1090 :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Azt hittem sokkal nehezebb. Az autó. :blush: Vagy a 2 literesnek van komolyabb súlya? 1120 kg nóóó klíma! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Akkor én is beállok a sorba: 900Kg nó szervó meg klíma (az csak plusz súly :lol: ). Forgalmi szerint 800 :blush: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Akkor én is beállok a sorba: 900Kg nó szervó meg klíma (az csak plusz súly :D ). Forgalmi szerint 800 :blush: :D a hibakódok ilyen nehezek? :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 a hibakódok ilyen nehezek? :blush: :lol: A rengeteg lottó meg kenó jegy! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 a hibakódok ilyen nehezek? :blush: :lol: A rengeteg lottó meg kenó jegy! :D Úgy látom, rám itt nincs is szükség :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts