szobikari Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Mi történne? Ugyanúgy világit, mintha állna, mert a fény a fényszóróból az autóhoz képest halad fénysebességgel. Csak ha te utánna villogatsz, azt nem fogja ő látni, mert a fénysugár nem éri utol. Ó nem. Klasszikus mechanikában igazad lenne, ha a vonatról kilövök egy töltényt v sebességgel, az v + vonat sebességgel fog menni a pályatesthez viszonyítva, de a fénysebességnél nem így van sajnos. Ha gyorsabban menne a fénysebességgel, akkor negatív tömege lenne, az meg már egy kicsit rázós dolog :lol: Most írhatnék még 1-2 dolgot, amire még halványan emlékszem kvantumfizikai tanulmányaimról, de nem teszem, mert az első dolgotok lenne, hogy rákeresnétek gúglin, és belekötnétek az első vesszőbe, ehhez meg most nincs kedvem :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Ó nem. Klasszikus mechanikában igazad lenne, ha a vonatról kilövök egy töltényt v sebességgel, az v + vonat sebességgel fog menni a pályatesthez viszonyítva, de a fénysebességnél nem így van sajnos. Ha gyorsabban menne a fénysebességgel, akkor negatív tömege lenne, az meg már egy kicsit rázós dolog :D Most írhatnék még 1-2 dolgot, amire még halványan emlékszem kvantumfizikai tanulmányaimról, de nem teszem, mert az első dolgotok lenne, hogy rákeresnétek gúglin, és belekötnétek az első vesszőbe, ehhez meg most nincs kedvem :D Na elmész te a picsába! :blush: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Na elmész te a picsába! :blush: :lol: :) Ez aztán érv a javából :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Ez aztán érv a javából :blush: Ja, csak amikor elolvastam a hsz-edet a negatív tömegről kb. ilyen képet vágtam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Ja, csak amikor elolvastam a hsz-edet a negatív tömegről kb. Ööö. Helyesbítek. Habár már bevezették a negatív tömeget is ( a negatív energiákhoz, az eegyenlőemszercénégyzet miatt ) én a végtelen tömegre gondoltam :blush: Igazából az elv hasonló, csak a végeredményben van egy kis eltérés :lol: De a fénynél gyorsabban menni akkor is fura egy szitu :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Ez jó :lol: Tetszik :) Szerintetek mi történik? :D a szemedbe világít :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 a szemedbe világít :blush: maradjál inkább a 18éves szűzlányoknál. akik akkor születtek, mikor te lassan már érettségiztél :lol: pedo :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 akik akkor születtek, mikor te lassan már érettségiztél :blush: Fogadjunk hogy suliban nem a matek volt az erősséged :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 ... pedo :blush: Megszólalt a nyugdíjas otthon ballonkabátos réme :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Fogadjunk hogy suliban nem a matek volt az erősséged :D :) Vesztenél :D Megszólalt a nyugdíjas otthon ballonkabátos réme :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Vesztenél :) Akkor el tudom képzelni, milyen színvonalú iskolába jártál :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Fogadjunk hogy suliban nem a matek volt az erősséged :) :lol: pár példa kijött már erre a tényre :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 mostanában sokszor előjön, hogy ki mennyire idős stb.... de tényleg ki mennyi? adatlapon nincs mindenkinek feltüntetve... nos akkor ki mennyire vén? :blush: (2009.02.26.) Zotya: 1975.04.16.--> 33 Laleekirály: 1982.08.23.--> 26 Novy : 1984.09.06.--> 24 dayKilleR: 1985.06.04.--> 23 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 mostanában sokszor előjön, hogy ki mennyire idős stb.... de tényleg ki mennyi? adatlapon nincs mindenkinek feltüntetve... nos akkor ki mennyire vén? :) én : 1984.09.06.--> 24 éveske vok én: 1982.08.23.--> 26 :blush: nemsokára 27 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 én: 1982.08.23.--> 26 :blush: nemsokára 27 :lol: hát az a nemsokára majdnem akkor van mikor én nekem is 25re vált a dolog (:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 hát az a nemsokára majdnem akkor van mikor én nekem is 25re vált a dolog (:) Vénülünk!! :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 mostanában sokszor előjön, hogy ki mennyire idős stb.... de tényleg ki mennyi? adatlapon nincs mindenkinek feltüntetve... nos akkor ki mennyire vén? :lol: Laleekirály: 1982.08.23.--> 26 Novy : 1984.09.06.--> 24 dayKilleR: 1985.06.04.--> 23 :D de mögöttem van 30 év élettapasztalat. :blush: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Igen, háttértárnak ismeri fel. Kutakodtam egy kicsit utána, azt mondják mivel ndis 5 driveres win alatt (vagy mi) így inkább hálózati kártyaként működik. Terminálba wvdialconf config parancsra nem találta meg mint modem tehát valszeg azként is kezeli viszont az atheros kártyát megtalálta ezt viszont nem látja. Amúgy van egy mexikói vagy milyen nyelvű link hogyan lehet működésbe hozni de egy mukkot sem értek belőle, volt egy gugli alapú fordítás de annak a fele se érthető -olyan érdekes mint a dajcs..nekem... :blush: Egyébként a rádiós fudzsicu egerentyűt lazából felismerte és dolgozik vele szépen. :lol: Jaja, ezt találtam én is. Ilyen nyelven én sem beszélek, de a linux parancsok annál többet mesélnek nekem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 24, 27, 23, pisisek! :lol: szerencséd, hogy öregapádnak szólítottál! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 24, 27, 23, pisisek! :) szerencséd, hogy öregapádnak szólítottál! :blush: akkor te mint vén ###### dobj egy dátumot is magadról :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 akkor te mint vén ###### dobj egy dátumot is magadról :blush: Ott van a nevemben. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Ott van a nevemben. :lol: de legyél már ügyes és úgy mint a többiek szépen íroljad lefelé de mán hüle kölök :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 de legyél már ügyes és úgy mint a többiek szépen íroljad lefelé de mán hüle kölök :) 1975.04.16. hú bammeg idén leszek 34???? :lol: :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 24, 27, 23, pisisek! :P szerencséd, hogy öregapádnak szólítottál! :lol: Miva' vazze? :D Amúgy ma vezettem egy F Astra Classic Caravan-t. X14NZ, rotoros gyújtáselosztós, központizár, immobiliser és állítható fényszórómagasságon kívül tökfapad. :) Mondjuk arra féltékeny voltam nagyon, hogy négyes fokozatban erősebben fújja a levegőt a fűtőventi, mint az enyém. :blush: Az egész olyan furcsa volt. Erőtlen (hú ezért mit kapok majd :D), gyújtáskapcsoló is olyan fura volt, nem puhán mozgott mint az enyém, és gyújtáslevételre kikapcsolt a rádió és kijelző is. Úgy éreztem, mintha egy 94-es autóban ülnék. Nameg a szervónélküliség... Jah és a központija viszont iszonyat halk volt. Szerintem nem gyári. Amúgy szervízből hoztam el, a tulaja vitt fel érte céges kocsival. :D Egész nap nem csináltam semmit, csak tanultam a MÁV könyvet (vizsgázni kell belőle). Féktárcsákat, első fékpofákat, valamint termosztátot cseréltek benne. 11kor odamentünk, de még szét volt kapva, de legalább láttam miket kell lebontani egy termosztátcseréhez. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Miva' vazze? :D Amúgy ma vezettem egy F Astra Classic Caravan-t. X14NZ, rotoros gyújtáselosztós, központizár, immobiliser és állítható fényszórómagasságon kívül tökfapad. :) Mondjuk arra féltékeny voltam nagyon, hogy négyes fokozatban erősebben fújja a levegőt a fűtőventi, mint az enyém. :blush: Az egész olyan furcsa volt. Erőtlen (hú ezért mit kapok majd :D), gyújtáskapcsoló is olyan fura volt, nem puhán mozgott mint az enyém, és gyújtáslevételre kikapcsolt a rádió és kijelző is. Úgy éreztem, mintha egy 94-es autóban ülnék. Nameg a szervónélküliség... Jah és a központija viszont iszonyat halk volt. Szerintem nem gyári. Amúgy szervízből hoztam el, a tulaja vitt fel érte céges kocsival. :D Egész nap nem csináltam semmit, csak tanultam a MÁV könyvet (vizsgázni kell belőle). Féktárcsákat, első fékpofákat, valamint termosztátot cseréltek benne. 11kor odamentünk, de még szét volt kapva, de legalább láttam miket kell lebontani egy termosztátcseréhez. :D Én sohase kapcsolom 2-fölé a fűtőventit, egy-két nagyon extrém esetet kivéve, amikor gyorsan le akartam nyomni a párát a szélvédőről. Akkor már zavaróan hangos. Nekem is lekapcsol gyujtáselvétre a rádió, meg a kijelző, át lehetne kötni, de minek? Ja a termosztát elég szar helyen van nálunk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts