szobikari Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 ha jól emlékszem hajnali fél2ről beszélt talán itt :D Hűha! Mea maxima culpa :blush: Hozzászólás visszavonva, bocsánatkérő pillantások. :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Ettől félek én is! Zotya! Kezdőőődiiik!!! :blush: :D :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 :blush: ez nagyon nagy mikor a kiskölyök megfárad a kanapén :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 teccikérteni? :) Viszont ha már itt vagyunk, egyértelműen nem én vagyok a hibás, mert gondolom, este fél 8kor indult el, és hajnali fél 2-kor érkezett haza, de ezt hozzászólása nem egyértelműen tartalmazta, nem én hibáztam :blush: na ennyi, továbbléphetünk? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Hűha! Mea maxima culpa :blush: Hozzászólás visszavonva, bocsánatkérő pillantások. :lol: :) :D ennyire nem kell egy jaaa oké is elég lett volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Viszont ha már itt vagyunk, egyértelműen nem én vagyok a hibás, mert gondolom, este fél 8kor indult el, és hajnali fél 2-kor érkezett haza, de ezt hozzászólása nem egyértelműen tartalmazta, nem én hibáztam :lol: na ennyi, továbbléphetünk? :D Te sose javulsz már, faluhelyen :blush: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Viszont ha már itt vagyunk, egyértelműen nem én vagyok a hibás, mert gondolom, este fél 8kor indult el, és hajnali fél 2-kor érkezett haza, de ezt hozzászólása nem egyértelműen tartalmazta, nem én hibáztam :blush: na ennyi, továbbléphetünk? :) tegnap reggel fél 8 körül, hazaérek ma reggel fél kettőre ebben neked mi a nem érthető? na de mindegy nem esem megint abba a hibába, és rádhagyom, csak rájössz magadtól is :D szó se volt semmiféle estéről :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Na, meg volt a műszaki, meg a zk is. Kb egy óra alatt ellkészült. Igaz előtte felmérettem a hibákat, és a mai vizsgán már csak a féket, gátlókat nézték. Meg persze a kv mérés volt még. Vki említette, hogy az elővizsga díja lejön a vizsgadíjból. Igaza volt, ráadásul, mivel egyszerre csináltattam a kbv-t, és a kv-t ezért az előbbi díjából 25 % kedvezményt kaptam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Na, meg volt a műszaki, meg a zk is. Kb egy óra alatt ellkészült. Igaz előtte felmérettem a hibákat, és a mai vizsgán már csak a féket, gátlókat nézték. Meg persze a kv mérés volt még. Vki említette, hogy az elővizsga díja lejön a vizsgadíjból. Igaza volt, ráadásul, mivel egyszerre csináltattam a kbv-t, és a kv-t ezért az előbbi díjából 25 % kedvezményt kaptam. kbv kv ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 kbv kv ? Kbv=közlekedésbiztonsági vizsgálat. Kv=környezetvédelmi vizsgálat. De ezt Neked tudnod, kéne. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Kbv=közlekedésbiztonsági vizsgálat. Kv=környezetvédelmi vizsgálat. De ezt Neked tudnod, kéne. :blush: ekem? miért is? autószerelő vagyok nem vizsgabiztos :) na meg műszaki és zöldkártya így közismert :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Na, meg volt a műszaki, meg a zk is. Kb egy óra alatt ellkészült. Igaz előtte felmérettem a hibákat, és a mai vizsgán már csak a féket, gátlókat nézték. Meg persze a kv mérés volt még. Vki említette, hogy az elővizsga díja lejön a vizsgadíjból. Igaza volt, ráadásul, mivel egyszerre csináltattam a kbv-t, és a kv-t ezért az előbbi díjából 25 % kedvezményt kaptam. Én említettem. :blush: A zk-is lejárt, vagy ha már ott voltál csináltattál azt is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 ekem? miért is? autószerelő vagyok nem vizsgabiztos :) na meg műszaki és zöldkártya így közismert :lol: Pont azért, mert autószerelő vagy. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Én említettem. :blush: A zk-is lejárt, vagy ha már ott voltál csináltattál azt is? A jövő héten lejárt volna mindkettő, meg így kedvezmény is volt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Pont azért, mert autószerelő vagy. :blush: ilyen formátumban nem találkoztam vele... ettől függetlenűl készítette már fel autót műszakira és át is ment :lol: meg felkészítés nélkül is :D vagy uj autó, vagy pedig utána mondták, hogy ezt meg ezt meg kell csinálni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 ennyire nem kell egy jaaa oké is elég lett volna. Egy úr a Pokolban is úr. És nem neked szántam :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Egy úr a Pokolban is úr. És nem neked szántam :) Miért a pokolban érzed magad? Én meg vagyok belzebúb? Hát kösz. :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Miért a pokolban érzed magad? Én meg vagyok belzebúb? Hát kösz. :lol: :D Belzebub. :D Pokol? hmm. Allegorikus hasonlatnak szántam, de úgy látom, itt könnyebb célt érni egy helyesírási hibáktól hemzsegő ( 3mas alliteráció, zseniális vagyok :) ), minden értelmet nélkülöző kommenttel érvényesülni :blush: Fúú, antiszociális is vagyok. Na, csevegjünk tovább :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Belzebub. :D Pokol? hmm. Allegorikus hasonlatnak szántam, de úgy látom, itt könnyebb célt érni egy helyesírási hibáktól hemzsegő ( 3mas alliteráció, zseniális vagyok :lol: ), minden értelmet nélkülöző kommenttel érvényesülni :blush: Fúú, antiszociális is vagyok. Na, csevegjünk tovább :D Na ezt neked :) :D Értettem a hasonlatot amúgy. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Na ezt neked :lol: :) Értettem a hasonlatot amúgy. :D Dehogy értetted. :blush: :D Hun van a Szabóóó bakter? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Szobi : mivel az én hozzászólásomat idézted naívan azt hittem, hogy nekem írtad... motoros hozzászólásodban meg akár neked is írhatta volna Tápi :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Na, mielőtt megharapnátok egymást -egy kis poén az élet nagy kérdéseiről: - Ha egy hupikék törpikét fojtogatok, milyen szine lesz? - Az analfabétáknak ugyanúgy ízlik a betűtésztával készült leves? - Mit csinált az ember épp akkor, mikor felfedezte, hogy a tehenek tejet adnak? - Ha a kínaiak az esküvő alatt rizst szórnak, akkor a mexikóiak kaktuszt dobálnak? - Miért olyan hosszú az a szó, hogy "megrövidebbítendő"? - Hogyan vesszük észre, hogy a láthatatlan tinta kifogyott a tollból? - Miért nem ütötte agyon Noé a két szúnyogot? - Ha a nyúlláb szerencsét hoz, akkor a nyúlnak is szerencséje volt? - A vajas kenyér mindig a megkent oldalára esik, a macska mindig a talpára esik. Mi történik, ha a macska hátára vajat kenünk? - A Lipton dolgozói is tarthatnak kávészünetet? - Miért nem mennek össze a juhok esőben? - Ha ma nulla fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány fok lesz holnap? - Mit számolnak a bárányok, ha nem tudnak elaludni? - Az olíva olaj olíva bogyóból készül, a napraforgóolaj napraforgómagból készül. Miből készül a baby olaj? - Ha egy jármű fénysebességgel halad, mi történik, ha bekapcsoljuk a fényszórót? - Ha az ember a továbbfejlesztett változata, akkor miért vannak még mindig majmok? - Ha egy taxis hátramenetben visz haza, akkor neki kell fizetnie? - Kapnak a súlyos égési sérülésben elhunytak kedvezményt a hamvasztásnál? És utoljára: Honnan tudja egy vak, hogy végzett a feneke kitörlésével? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Szobi : mivel az én hozzászólásomat idézted naívan azt hittem, hogy nekem írtad... motoros hozzászólásodban meg akár neked is írhatta volna Tápi :lol: Nem neked írtam. Nem nekem írta. :blush: - Ha egy jármű fénysebességgel halad, mi történik, ha bekapcsoljuk a fényszórót? Ez jó :) Tetszik :D Szerintetek mi történik? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 ... Ez jó :lol: Tetszik :) Szerintetek mi történik? :D Hát elölrébb biztos nem fog látni :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Ez jó :blush: Tetszik :lol: Szerintetek mi történik? :) Mi történne? Ugyanúgy világit, mintha állna, mert a fény a fényszóróból az autóhoz képest halad fénysebességgel. Csak ha te utánna villogatsz, azt nem fogja ő látni, mert a fénysugár nem éri utol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts