spzoli Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 állítani? nemtudom lehet e azt egyáltalán, sztem tipushoz valót kell venni. egy vectra híd hogy lehet astra tipushoz való? :blush: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 most még nem tudom milyen lesz...mert elől cserebere volt...most még keményebb lett. 195/60 eléggé libeg igy télvíz idején :blush: hm... 195/60 az nem is váltóméret... 55lenne az nem? 185/65 el nekem jobb volt, mint a 13assal váltómérettel... most meg 14esen van egy számmal kisebb, mint a váltóméret aszem fejből nemtom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 egy vectra híd hogy lehet astra tipushoz való? :blush: :lol: :) 2000i hídja kézifékkötélnél kell hegeszteni a tartókonzolt Tápi nak is az van alatt de nem caravanba :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 hm... 195/60 az nem is váltóméret... 55lenne az nem? 185/65 el nekem jobb volt, mint a 13assal váltómérettel... most meg 14esen van egy számmal kisebb, mint a váltóméret aszem fejből nemtom :lol: 195/60R14...ez is gyári méret :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 195/60R14...ez is gyári méret :blush: jaaa 14esen okay :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 vectra hídról: http://www.opelforum.hu/index.php?act=Sear...hlite=%2Bvectra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Ilyen szöszit hol lehet beszerezni? Újonnan veszed, vagy használt? :blush: OFF Háát.. hacsak nem pedofil,elég kicsi az esélye újra.. jóesetben újszerü használt :lol: ON Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 195/60R14...ez is gyári méret :blush: Corsára lehet akkor ilyet veszek,a nyári felni 14-es alu és a 185/55 elég drága. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 na megvolt az előzvizsga jó minden, kivéve a jobb első hátsó szilentje hátsófékre is aztmondták, hogy jó :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Csak Sanyinak !!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Csak Sanyinak !!!! Akkor mi nem nyithatjuk meg? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Akkor mi nem nyithatjuk meg? :blush: Már késő, megnéztem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 debunkók vagytok :blush: am de meglehet de neki szól, rem vágja majd miért :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Csak Sanyinak !!!! Hehe, tunying-tigrincs? Vagy boci? :D :D Ari! :P :D :D Jah, voltam a szerelő cimbinél, hááát, szó se róla érdekes dolgok vannak a kocsimban. 8 szelepből 2 cserés az már tuti (2-es és 4-es henger kipuffszelepe mert görbe a szára) na meg jááááájj de el volt buszva az egész vezérlés (nem is mondom tovább mert a fejem is bele fájdult úgyhogy szanaszét lesz szedve a blokk kivételével az egész cuccmucc), és a 8 himbából csak 2 dízelé, a többi az benyásba való -ebből 1-et tudtam, hogy biztosan az. :lol: :blush: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Hehe, tunying-tigrincs? Vagy boci? :D :D Ari! :P :D :P Jah, voltam a szerelő cimbinél, hááát, szó se róla érdekes dolgok vannak a kocsimban. 8 szelepből 2 cserés az már tuti (2-es és 4-es henger kipuffszelepe mert görbe a szára) na meg jááááájj de el volt buszva az egész vezérlés (nem is mondom tovább mert a fejem is bele fájdult úgyhogy szanaszét lesz szedve a blokk kivételével az egész cuccmucc), és a 8 himbából csak 2 dízelé, a többi az benyásba való -ebből 1-et tudtam, hogy biztosan az. :lol: :blush: :) el volt baszva a vezérlés azt gy járt amoci? :D am nemtom miféle álat ez... talán kutyámmajom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Hehe, tunying-tigrincs? Vagy boci? :D :D Ari! :D :D :D Jah, voltam a szerelő cimbinél, hááát, szó se róla érdekes dolgok vannak a kocsimban. 8 szelepből 2 cserés az már tuti (2-es és 4-es henger kipuffszelepe mert görbe a szára) na meg jááááájj de el volt buszva az egész vezérlés (nem is mondom tovább mert a fejem is bele fájdult úgyhogy szanaszét lesz szedve a blokk kivételével az egész cuccmucc), és a 8 himbából csak 2 dízelé, a többi az benyásba való -ebből 1-et tudtam, hogy biztosan az. :lol: :blush: :) Akkor valszeg azért kezdett el csattogni mint a fene. Megunták, hogy ők dízelbe dolgoznak, nem benyásba. Sztrájkoltak. :P Szerk: mégvalami, lehet találtam megoldást a linux + MD300 problémádra. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 el volt baszva a vezérlés azt így járt a moci? :lol: Hát menni ment.. Összehasonlítási alap nélkül nekem nem tűnt fel semmi különösebb. Bár volt valami zörgés benne a moci felől ami kicsit szúrta a fülem "de hát dízel" alapon nem zavartattam magam felőle. Úgyhogy mély levegő - vastag brifkó és amit javítani kell annak nagygenerál ha már ennyibe vagyok. :blush: még valami, lehet találtam megoldást a linux + MD300 problémádra. :D Az szupi lenne! :) Bár nem tudom, hogy hogyan fog kommunikálni az új rádiós egeremmel (mert mint a macskák előszeretettel fogyasztom őket újabban, 2 nap alatt mindkét egeremnek nyekk lett). Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Hát menni ment.. Összehasonlítási alap nélkül nekem nem tűnt fel semmi különösebb. Bár volt valami zörgés benne a moci felől ami kicsit szúrta a fülem "de hát dízel" alapon nem zavartattam magam felőle. Úgyhogy mély levegő - vastag brifkó és amit javítani kell annak nagygenerál ha már ennyibe vagyok. :blush: Vhol olvastam olyan dieler-trükköket, hogy lehet a szar kocsit eladni, ott írták, hogy a dieselnél egy foggal elrakják a vezérlést, hogy könnyebben induljon, de most az istennek sem találom azt a cikket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 ... Az szupi lenne! :) Bár nem tudom, hogy hogyan fog kommunikálni az új rádiós egeremmel (mert mint a macskák előszeretettel fogyasztom őket újabban, 2 nap alatt mindkét egeremnek nyekk lett). Majd felkereslek a fejleményekkel MSN-en, én most lépek mindjárt debillány 5-öt rakni (debian :D). Mondjuk volt elég sok negatívum, hogy nem üzemelt, de ahogy láttam működőképesnek kell lennie. Antennás egeret meg szerintem kezel. Gondolom kaptál hozzá adójelfogadót is, ami a noti ps2 vagy usb portjába kell dugni. :blush: Az meg úgyis úgy szimulálja magát, mintha tényleg egér lenne. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Okés! Azt leszedtem tegnap (gondolom egyről beszélünk "Debian KDE- desktop live linux 2009 verzió"), hát mit mondjak, nem vagyok elájulva tőle. Tartalmaz sok dolgot az tuti de azzal sem tudtam mit kezdeni ezzel az MD300-zal. :lol: Na nem mintha szakértő lennék. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Okés! Azt leszedtem tegnap (gondolom egyről beszélünk "Debian KDE- desktop live linux 2009 verzió"), hát mit mondjak, nem vagyok elájulva tőle. Tartalmaz sok dolgot az tuti de azzal sem tudtam mit kezdeni ezzel az MD300-zal. :lol: Na nem mintha szakértő lennék. :blush: Én netinstallt szedtem le debillányból. :D Amúgy egy kérdés: pendrive-nak ismeri fel a linux a cuccod? Amúgy debian-tól ne várj annyit, mint ubuntu-tól. Ubuntu felhasználóbarátabb, debiannal kínlódósabb. Végülis az utóbbit nem kezdő linuxosoknak készítették. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PuCa24 Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 sziasztok, van valakinek calibra ülés a astrába? vagy mindenkinek gyári? vagy valami más ülés omiból vagy valami?? az enyém túl puha, és csúszkálgatok benne néha :D van valami a számomra??? :blush: csak érdeklődök, tervezgetek, ezért kérdezgetek. :lol: köszi jóéjt!:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 sziasztok, van valakinek calibra ülés a astrába? vagy mindenkinek gyári? vagy valami más ülés omiból vagy valami?? az enyém túl puha, és csúszkálgatok benne néha :D van valami a számomra??? :blush: csak érdeklődök, tervezgetek, ezért kérdezgetek. :lol: köszi jóéjt!:) Nekem recaro ülések vannak benne gyárilag, plüsskárpit. :D Omi-s ülés mint megtudtuk nem jó bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 sziasztok, van valakinek calibra ülés a astrába? vagy mindenkinek gyári? vagy valami más ülés omiból vagy valami?? az enyém túl puha, és csúszkálgatok benne néha :D van valami a számomra??? :blush: csak érdeklődök, tervezgetek, ezért kérdezgetek. :lol: köszi jóéjt!:) keress jó tartású gyárit egy kiült szétnyúzott üléstől az is jobb lesz százszor Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 sziasztok, van valakinek calibra ülés a astrába? vagy mindenkinek gyári? vagy valami más ülés omiból vagy valami?? az enyém túl puha, és csúszkálgatok benne néha :D van valami a számomra??? :lol: csak érdeklődök, tervezgetek, ezért kérdezgetek. :) köszi jóéjt!:D Varrj az ülésbe tépőzárat, és nem fogsz csúszkálni! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts