Kess Elküldve Április1, 2004 Megoszt Elküldve Április1, 2004 De bunkónak tűnsz :) Egyébként, ha nem jelentkeznek akkor én egy 1000-ért átveszek egyet, hogy nem bukj nagyot csak a felét :wink: inkább felgyújtom, mint hogy neked eladjam ezerért :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április1, 2004 Megoszt Elküldve Április1, 2004 Ha már ennyien b@sztatnak, lehet hogy meggondolom az első kilincseket is... :? Renzso! A régi blokk újra lesz csapágyazva és gyűrűzve, az lesz a tartalék. Kíváló állapotban van. :) Csak az összehasonlítás kedvéért: sok C20XE 180000km-nél meg sem közelíti ezt a szintet állapotban, pedig azokat nem járatják a gyári csúcs felett... :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április1, 2004 Megoszt Elküldve Április1, 2004 Ha már ennyien b@sztatnak, lehet hogy meggondolom az első kilincseket is... :? Renzso! A régi blokk újra lesz csapágyazva és gyűrűzve, az lesz a tartalék. Kíváló állapotban van. :D Csak az összehasonlítás kedvéért: sok C20XE 180000km-nél meg sem közelíti ezt a szintet állapotban, pedig azokat nem járatják a gyári csúcs felett... :twisted: na azért nem kellene ennyire lenézni a c20xe mocikat :roll: :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április1, 2004 Megoszt Elküldve Április1, 2004 Nem szóltam le... Csak védem a mundér becsületét... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április1, 2004 Megoszt Elküldve Április1, 2004 még sokan nem jelentkeztek a szoknyákra :!: :!: nem akarok bunkónak tűnni, de ha már elhoztam legalább aki rendelt annyi fáradságot vegyen hogy jelentkezik nálam és eljön a cuccért.... ne legyél meglepődve :twisted: :twisted: Javasolnék egy kis minitalit mondjuk a lurdy parkolóban a szokásos helyen valamikor. Mindenki megkapná a rendelt cuccát és lenne egy kis pofavizit is. Ja és opel16v is kihozhatná az ujradizájnolt kocsiját :wink: Mivel a Kess cartárs intézett mindent legyen mindenki annyira hálás, hogy alkalmazkodik a neki jó időponthoz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április1, 2004 Megoszt Elküldve Április1, 2004 ne legyél meglepődve :twisted: :twisted: Javasolnék egy kis minitalit mondjuk a lurdy parkolóban a szokásos helyen valamikor. Mindenki megkapná a rendelt cuccát és lenne egy kis pofavizit is. Ja és opel16v is kihozhatná az ujradizájnolt kocsiját :wink: Mivel a Kess cartárs intézett mindent legyen mindenki annyira hálás, hogy alkalmazkodik a neki jó időponthoz ötlet támogatva :!: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április1, 2004 Megoszt Elküldve Április1, 2004 ötlet támogatva :!: :twisted: akkor javasolj vmi időpontot (ajánlott este 7-7.30 utántól) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április1, 2004 Megoszt Elküldve Április1, 2004 mondjuk a holnap este 7 óra kinek felel meg?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Április1, 2004 Megoszt Elküldve Április1, 2004 inkább felgyújtom, mint hogy neked eladjam ezerért :twisted: :twisted: Ha tényleg bőr azt nehéz lesz felgyújtani :wink: :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Április1, 2004 Megoszt Elküldve Április1, 2004 Ha már ennyien b@sztatnak, lehet hogy meggondolom az első kilincseket is... :? Renzso! A régi blokk újra lesz csapágyazva és gyűrűzve, az lesz a tartalék. Kíváló állapotban van. :lol: Csak az összehasonlítás kedvéért: sok C20XE 180000km-nél meg sem közelíti ezt a szintet állapotban, pedig azokat nem járatják a gyári csúcs felett... :twisted: Te szájhős vagy :) Ezt most is bizonyítottad :wink: Nekem alapból nem kell olyan kocsi amiben 180 e van :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április1, 2004 Megoszt Elküldve Április1, 2004 mondjuk a holnap este 7 óra kinek felel meg?? én meg tudom oldani többiek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tibcsy Elküldve Április1, 2004 Megoszt Elküldve Április1, 2004 Talán :roll: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április1, 2004 Megoszt Elküldve Április1, 2004 Renzso! "Te szájhős vagy Ezt most is bizonyítottad " Ezt miből vontad le? Rosszat álmodtál? :D Mennyé pihenni! :) :lol: Én is támogatom a Lurdy talit, de holnap biztos nem tudok menni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április1, 2004 Megoszt Elküldve Április1, 2004 ha nem zavarnék nagyon,akkor én is kinéznék valamikor :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tibcsy Elküldve Április1, 2004 Megoszt Elküldve Április1, 2004 Ki van otthon digit km órában? :?: Lenne egy eladó minden vezetékkel csak egy olajnyomás gomba kellene bele/miért,milyen/ :oops: .Érdemes vele foglalkozni? Ha spirálos az órám akkor is megoldható? Előre is köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Április1, 2004 Megoszt Elküldve Április1, 2004 ha nem zavarnék nagyon,akkor én is kinéznék valamikor :roll: Jujjj!! A franc!! Én is szívesen kinéztem volna erre a holnapi mini-talira, de sajna Péntektől Vasárnapig melózok!! :lol: :) (nem baj, majd legközelebb!!!) :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Április1, 2004 Megoszt Elküldve Április1, 2004 én meg tudom oldani többiek? Szerintem a péntek nem a legjobb időpont. ! Kess! Akkor hétvégén felhúzzuk a szoknyákat :?: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április1, 2004 Megoszt Elküldve Április1, 2004 Renzso! "Akkor hétvégén felhúzzuk a szoknyákat ?" A fene se kíváncsi a randa szőrös lábatokra!!! :) :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Április1, 2004 Megoszt Elküldve Április1, 2004 Renzso! "Akkor hétvégén felhúzzuk a szoknyákat ?" A fene se kíváncsi a randa szőrös lábatokra!!! :) :lol: :D Ki mondta, hogy a sajátunkat???? :lol: :lol: Gruppen lesz :lol: :lol: Egyébként utoljára ált isk 4-ben volt rajtam szoknya a farsangi "bálon". :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április1, 2004 Megoszt Elküldve Április1, 2004 No és ki lesz a "mama" kettőtök közül? :) :lol: Megnéztelek volna 10 éves korodban transzveszticának öltözve! :D Bár mély nyomot hagyott volna a személyiségfejlődésemben... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Április1, 2004 Megoszt Elküldve Április1, 2004 Megnéztelek volna 10 éves korodban transzveszticának öltözve! :) Bár mély nyomot hagyott volna a személyiségfejlődésemben... :lol: Egyébként megnertem :oops: Ja és néger nő voltam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április1, 2004 Megoszt Elküldve Április1, 2004 "Egyébként megnertem Ja és néger nő voltam " Egyre jobb... :) :lol: :D :lol: :lol: Nem tudtam, hogy ma még az adóvisszatérítés után okozhat nagyobb örömet valami, de folyik a könnyem a röhögéstől... :lol: :lol: :lol: Örök élmény marad a kép, ahogy elképzeltelek a leírtak alapján! :lol: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Április1, 2004 Megoszt Elküldve Április1, 2004 "Egyébként megnertem Ja és néger nő voltam " Egyre jobb... :) :lol: :D :lol: :lol: Nem tudtam, hogy ma még az adóvisszatérítés után okozhat nagyobb örömet valami, de folyik a könnyem a röhögéstől... :lol: :lol: :lol: Örök élmény marad a kép, ahogy elképzeltelek a leírtak alapján! :lol: :D :P És akkor még nem részleteztem a magassarkút, a neccharisnyát és a csöcsöket amit anyukám gépészkedett rám :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április1, 2004 Megoszt Elküldve Április1, 2004 Igen, ezt úgy nagyjából hozzáképzeltem... :) De ne fokozd, már így is hülyének néznek a kolegák, olyan jól elkuncogok itt magamban... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Április1, 2004 Megoszt Elküldve Április1, 2004 És akkor még nem részleteztem a magassarkút, a neccharisnyát és a csöcsöket amit anyukám gépészkedett rám :) :shock: Én nem is jutok szóhoz... :? ... én... ááá :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts