Novy Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Azt én sem mondtam :) , de az a régi jobban tetszik, azt lehet szeretni. az újak meg "hú, de hyper-szuper-modern" de semmi emberi, semmi szerethető bennük. Jók, szépek, de ennyi. :D Ez olyan mint a nőkkel - ha már érintettétek ezt a témát :blush: . Vannak szép nők akiket jó lenne megkapni, de el nem tudnék képzelni vele többet...és van akiért rajong az ember, akibe beleszeret. :lol: hát őőő ültem egy két féléves bmwbe, és nekem tetszett. kényelmesebbek is mint a régiek... és nem talákoztam azzal a kopogóssal... bmw be nem ha volt is akkor meg nem feltünő helyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 G be viszont fudetelevan... már csak a kiszállás is borzalmas volt, azon a nagy "gerendán" át kell ugrani szinte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Megnézném egy kisárúszállítóval mit kezdenétek,ahol ninics középső tükör. :lol: :blush: Én 5 évig (jogsi szerzés után....ja teszem hozzá F Astrán tanultam)Transportert vezettem és a két szélső tükörből tolattam mindig ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 ha üveges volt a hátsó ajtó, és ki is láttam én néztem ott is azért van :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Persze, lesz az majd... idővel :D Nem kell elsietni, nem akarok 40 éves koromban válni :D Vagyis a hasonlatot lefordítva, sokkal jobb egy feszes mellű - feszes popójú 20 éves egy kipárnázott 30 évesnél :blush: Ha így haladsz meg se nősülsz addig :D ..vén kujon... :lol: :) :D De amúgy ebben van némi igazság. :D arrafelé a 30 már kipárnázott? hát errefelé nem :P No komment: --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Más: szétszedődött az olajszivattyú, semmi gondja belülről, minden egyben, minden a helyén és passz (-avagy minden jó de semmi sem megy). Repedés-keresés folyamatban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Bántani? Kevés vagy te ahhoz, hidd el :) :blush: Remélem a 30k lemegy 20k alá :lol: Sok sikert :D ( nem fog lemenni ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 ... Más: szétszedődött az olajszivattyú, semmi gondja belülről, minden egyben, minden a helyén és passz (-avagy minden jó de semmi sem megy). Repedés-keresés folyamatban... Ne offoljad má itt a topikot! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Sok sikert :blush: ( nem fog lemenni ) de miért büntetik meg ennyire? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Ne offoljad má itt a topikot! :blush: überLOL :lol: de miért büntetik meg ennyire? alacsonyan repült :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 arrafelé a 30 már kipárnázott? hát errefelé nem :D mi volt ez a 30as kaland? mosolyogtál legalább? :) arrafelé is azért gondolom általánosságban több 20éves feszessegű leánykát találsz, mint a 30-asok között :D sajna lekaptak a yard éber őrei, miközben egy elhagyott, egyenes, jól belátható ipari úton mentem hétvégén tök egyedül kb 70-el az 50 helyett... de én is észrevettem őket rögtön, volt is fékezés, de valszeg közben már lekaptak, amilyen szerencsém van, pont 65 környékén, ahol a méréshatár van :blush: Hogy miért pont ott mértek, az talány... bezzeg itt a giminél nem tudnak hétközben mérni, ahol őrült ######fejek száguldoznak, és még a piros lámpára se hajlandóak megállni (napi szintű dolog). Sok sikert :D ( nem fog lemenni ) A közelmúltban volt rá példa egy kartársunknál, és ilyenkor örülök, hogy alacsony a bejelentett fizum, valamint egyedül élek egy háztartásban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 A közelmúltban volt rá példa egy kartársunknál, és ilyenkor örülök, hogy alacsony a bejelentett fizum, valamint egyedül élek egy háztartásban :blush: Közig. bírság volt az is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Közig. bírság volt az is? ugyanilyen formátum :lol: kell egy kicsit sírni hogy mérsékeljék, mert éhenhalsz :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 ugyanilyen formátum :D kell egy kicsit sírni hogy mérsékeljék, mert éhenhalsz :) http://totalcar.hu/tanacsok/autojogasz/ki81111/ Én eddig így tudtam... Közig bírság - közig bírság. Vagy Abszurdisztánban minden lehet, és lehet mindennek az ellenkezője is? :blush: Mondjuk a Darwin-díjas szerintem én vagyok, megállni tilos tábla 30k... :lol: ( remélem, soha többet ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 arrafelé is azért gondolom általánosságban több 20éves feszessegű leánykát találsz, mint a 30-asok között :lol: hát őőő nem vagyok benne biztos, bár én a gömbölyűbb formákat is kedvelem :blush: mindig olynakor mérnek be, mikor egyáltalán nem gondolsz rá Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Én eddig így tudtam... Közig bírság - közig bírság. Vagy Abszurdisztánban minden lehet, és lehet mindennek az ellenkezője is? :blush: Mondjuk a Darwin-díjas szerintem én vagyok, megállni tilos tábla 30k... :lol: ( remélem, soha többet ) Rosszul tudtad, eddig is volt méltányossági elbírálás, és mint kartársunk példájából láthattuk, most is van. Mondjuk nem biztos hogy a piros lámpára vonatkozhat, de egy 65-ös méréshatárnál ha 67-el megy valaki, gondolom van alapja a kérelemnek :D Főleg ha egyedül él, és kevés a nettója, valamint 14 éves autóval jár :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 ...valamint 14 éves autóval jár :lol: és még alíg is lát ki belőle :D :) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 és még alíg is lát ki belőle :D :) :blush: Viszont a nemi élete, mint azt ma megtudhattuk, tökéletes. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 és még alíg is lát ki belőle :D :) :blush: Nem mindenki olyan égimeszelő, mint te :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Viszont a nemi élete, mint azt ma megtudhattuk, tökéletes. :lol: már amikor van :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 hát ha lenne mondjuk egy vagy kettő eltartottad akkor méginkább :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Ne offoljad má itt a topikot! :lol: :blush: Na hogy össze ne vesznél már magaddal! :D :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Na ha tudnátok hol voltam ma próbamunkán! Itallerakatban, volt annyi pia, életembe se láttam annyit, meg annyi fajtát. Egész nap söröshordókat, rekeszeket, meg márkás piákat pakoltam. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Na ha tudnátok hol voltam ma próbamunkán! Itallerakatban, volt annyi pia, életembe se láttam annyit, meg annyi fajtát. Egész nap söröshordókat, rekeszeket, meg márkás piákat pakoltam. :lol: Akkor most nem kell ültetőrugó hátra a Caravanba mi? :) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 hát ha lenne mondjuk egy vagy kettő eltartottad akkor méginkább :lol: ááá, akkor jönne egyből vizsgálódni az apeh, mert még egy ember ezen a nettón már nem osztozna :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Na ha tudnátok hol voltam ma próbamunkán! Itallerakatban, volt annyi pia, életembe se láttam annyit, meg annyi fajtát. Egész nap söröshordókat, rekeszeket, meg márkás piákat pakoltam. :lol: pakolási vágyad a tescoba is kiélheted, csak pénzt nem adnak érte :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts