Novy Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Fantasztikus. Kár, hogy itt 99%-ban férfiak vannak :) Vagy esetleg? :blush: :D Najó, mielőtt leugatnak, elolvastam ezt. Kedvet is kaptam hozzá :D Kár, hogy a használtautón 8-900tól indulnak. A cikkíró pár százezret mondott csak :lol: az is pár 100 ezer, csak közelebb van a millához :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 az is pár 100 ezer, csak közelebb van a millához :lol: "Bőven egymillió alatt, már akár két-háromszázezer forintért is kínálnak E32-eseket" Én ezeket nem találtam... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 "Bőven egymillió alatt, már akár két-háromszázezer forintért is kínálnak E32-eseket" Én ezeket nem találtam... :blush: TC-n elég gyakoriak ezek a hűdef@sza használtautó de olcsón jellegű cikkek. A TC valljuk be már nem a régi, és nem tud olyan komolyságú cikkeket írni amiket szívesen olvas az ember. Ez a BMW-s is komolytalan. Ki venne egy pénztemetőt meg csak azért mert régen kuriózum volt és mert BMW... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 TC-n elég gyakoriak ezek a hűdef@sza használtautó de olcsón jellegű cikkek. A TC valljuk be már nem a régi, és nem tud olyan komolyságú cikkeket írni amiket szívesen olvas az ember. Ez a BMW-s is komolytalan. Ki venne egy pénztemetőt meg csak azért mert régen kuriózum volt és mert BMW... Igen, a TC már valóban nem az, ami régen volt, de a hasznaltauto ott tabu :D nekik az expresszt kell nyomatni :D Ritkán olvasom a TC-t, de a belsőség még talán egész jó, hála a sok "privát" posztolónak, omm, baowah stb. Meg Csikós is jól nyomja. :) Ha lenne pénzem, és BMW-fan lennék, simán vennék. Mondjuk ha már pénztemető, akkor inkább egy W124 E300 :blush: Itt szerinted miért költenek sokan 20-30 éves rekordokra, kadettekre súlyos százezreket? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Igen, a TC már valóban nem az, ami régen volt, de a hasznaltauto ott tabu :D nekik az expresszt kell nyomatni :D Ritkán olvasom a TC-t, de a belsőség még talán egész jó, hála a sok "privát" posztolónak, omm, baowah stb. Meg Csikós is jól nyomja. :) Ha lenne pénzem, és BMW-fan lennék, simán vennék. Mondjuk ha már pénztemető, akkor inkább egy W124 E300 :blush: Itt szerinted miért költenek sokan 20-30 éves rekordokra, kadettekre súlyos százezreket? :lol: Oké...vannak fanatikusok. De visszatérve a TC-re. Lényegében magyar autós műsorok, szaklapok komolytalanok...a TC-ben legalább megvolt, hogy szórakoztató....mostmár nem az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 nekem még sose fagyott le a tükröm... pedig állt már kint estéket... sőt multkor úgy befagyott a tanksapkám, hogy a jégoldót nyomtam bele azt semmi, úgy kellett beleerőltetni a kulcsot, aztán meg erőből elfordítai... aznap este bent éjcakázott a radiátoron a kis bébi dzsúzzz, másnak meg kapot olajat, de a tükör akkor se fagyott le Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Vát kájnd of videó? :blush: beta :lol: :P Ki kéne moderáltatnom a hozzászólásom. Különben bejön Futó "Casanova" Mester, és nekiáll dicsekedni, annyira belemelegszik, hogy még a generált való népszerűsítési projectet is mellőzi :) Kit érdekel, kinek mekkora van :D Nekem pont optimális, a legtöbb szép 18-22éves csajhoz maximálisan kompatibilis a teljes kielégítés jegyében :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 nekem még sose fagyott le a tükröm... pedig állt már kint estéket... sőt multkor úgy befagyott a tanksapkám, hogy a jégoldót nyomtam bele azt semmi, úgy kellett beleerőltetni a kulcsot, aztán meg erőből elfordítai... aznap este bent éjcakázott a radiátoron a kis bébi dzsúzzz, másnak meg kapot olajat, de a tükör akkor se fagyott le Nekem kint áll ha jó az idő ha nem...ritka az hogy garázsba van sajna...a tükörnek igazán nem a fűthetősége ami számít nekem, mert ablaklehuzóval letudom takarítani...hanem az elektromos állítás,bár ezeket nem nagy ügy kézzel beállítani... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 16 éves astrákra is ráköltenek itt jópáran százezreket.... igazán erős BMW-t még nem vezettem, de azért van bennük valami amitől többek :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 beta :blush: :D Kit érdekel, kinek mekkora van :D Nekem pont optimális, a legtöbb szép 18-22éves csajhoz maximálisan kompatibilis a teljes kielégítés jegyében :) :D :D Köszi...nekem pont ez kellett ma reggel így evés közben...ráadásul már Téged is jobban ismerlek... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Köszi...nekem pont ez kellett ma reggel így evés közben... Remélem nem az étvágyadat hoztam meg :blush: :lol: Amúgy meg nem én hoztam fel a témát, de mivel személyesen meg lettem szólítva, úgy éreztem kötelességem bölcseletet mondani :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Kit érdekel, kinek mekkora van :D Nekem pont optimális, a legtöbb szép 18-22éves csajhoz maximálisan kompatibilis a teljes kielégítés jegyében :D :D :D Egy nagyon bölcs, öreg székely bácsi mondta azt anno, hogy "mind bolond, aki a répájával dicsekszik!" :blush: 18-22? Vén kujon :P miért nem korban hozzádillő nőket keresel? vagy hogy azoknak már van összehasonlítási alapuk? :lol: íííííííííííííííííííííííííííííííj :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Nekem kint áll ha jó az idő ha nem...ritka az hogy garázsba van sajna...a tükörnek igazán nem a fűthetősége ami számít nekem, mert ablaklehuzóval letudom takarítani...hanem az elektromos állítás,bár ezeket nem nagy ügy kézzel beállítani... hát ilyen 10 ezer körüli összeget megér mondjuk... de havonta ha egyszer egyszer hozzá kell nyúlni... nekem a jobbos alapbol apadkáranéz máskor ugyse használom azt, a balost meg kézközelbe tették :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Vén kujon :) miért nem korban hozzádillő nőket keresel? Meg fogsz lepődni, szerintem korban ők a hozzám illők :D :blush: Én is alig múltam még 18 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Meg fogsz lepődni, szerintem korban ők a hozzám illők :D :blush: Én is alig múltam még 18 :lol: És még meséket is mondasz nekik? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 korban számtanilag hozzámillőt én se tudtam még keríteni, vagy fiatalabb úgy 6-8 évvel, vagy idősebb kb ennyivel :blush: ettől függetlenül jól megvoltunk... egy darabig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 És még meséket is mondasz nekik? :blush: hát sztem mesével kezdődik az egész :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 És még meséket is mondasz nekik? :blush: Nézd meg jobban azt a számot, te vaksi! Nem 1,8 volt írva az életkorra! :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 hát sztem mesével kezdődik az egész :blush: :lol: :) Futó "Casanova" "Münchausen-báró" Gábor Mester :D ( a végén azért kicsit nyalok is, nagyon ne essek ki a kosárkából :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 ( a végén azért kicsit nyalok is, nagyon ne essek ki a kosárkából :blush: ) ne nekem nyalj... annak a 18-22 éves lányok örülnek, nem én... nem homokozsó volt a jeled az oviban? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 ne nekem nyalj... annak a 18-22 éves lányok örülnek, nem én... nem homokozsó volt a jeled az oviban? :blush: Azért valld be, hogy hízeleg :D Amúgyis, az a homokozsó, aki hagyja, nem, aki csinálja :lol: De ezzel nem tereled el a témát, bár amúgyis roppant gyenge kis kísérletezés volt, Báró Úr :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 ne nekem nyalj... annak a 18-22 éves lányok örülnek, nem én... nem homokozsó volt a jeled az oviban? :blush: örülnek 22 felett is a jányok annak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Amúgyis, az a homokozsó, aki hagyja, nem, aki csinálja :blush: jaja aki csinálja csak nagyon ki van éhezve ?!?!?! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Amúgyis, az a homokozsó, aki hagyja, nem, aki csinálja :blush: Aki csinálja, az meg a hülye b*zi :lol: örülnek 22 felett is a jányok annak. Még nem volt szerencsém ilyet kipróbálni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts