Tápiószecső Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 dobj már egy képet róla légyszi :lol: Ilyen szilikoncső meg egy sima 60-as alucső azt már azért csak el lehet képzelni. :blush: http://www.mailorder4x4.com/acatalog/BA2330.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 tehát otthon? mert ami díjakat én mondtam, az r szervíz daja volt. most meg skoda... deleginkább semmi nemcsoda hogy senki se maradt ott a régiek közzül... Nem otthon, bérel egy kisebb épületet. Nem sok a felszerelése, de levegős cuccok és csápos emelő azért van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Rémlik valami. SE-n harmonika van ha jól rémlik. (Húderég matattam a motortérben. :blush: ) Csak azért nem applikáltam át, mert az SE-nek már 65mm-s a belső átmérője az NZ 60mm-jéhez képest. Meg hogy így belegondolok komplexebb terveim is vannak/voltak vele, és ez előbbi mégiscsak a egy fél megoldás. (A légszűrődoboz hülye formája miatt.) Igazából szerintem magával a szívórésszel ennél többet nem tudok kezdeni, ha nem akarok direktszűrőt betenni, márpedig nem akarok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Rémlik valami. SE-n harmonika van ha jól rémlik. (Húderég matattam a motortérben. :lol: ) Csak azért nem applikáltam át, mert az SE-nek már 65mm-s a belső átmérője az NZ 60mm-jéhez képest. Meg hogy így belegondolok komplexebb terveim is vannak/voltak vele, és ez előbbi mégiscsak a egy fél megoldás. (A légszűrődoboz hülye formája miatt.) és neked milyen doboz van betéve? az se-é? mert nekem c20xe doboz(gyári klima matricával:)) és c20ne gumicső. kicsit faragni kellett a csőből de amugy zsír :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Rémlik valami. ...az SE-nek már 65mm-s a belső átmérője az NZ 60mm-jéhez képest... Szóval ezért kell cserélni azt a csövet SE-sítésnél, meg a szűrődobozt is. A hossza egyébként elég lenne az NZ csövének? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Igazából szerintem magával a szívórésszel ennél többet nem tudok kezdeni... Ha így gondolod... :blush: Sima NZ sytle szívórészed van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Rémlik valami. SE-n harmonika van ha jól rémlik. (Húderég matattam a motortérben. :blush: ) Csak azért nem applikáltam át, mert az SE-nek már 65mm-s a belső átmérője az NZ 60mm-jéhez képest. Meg hogy így belegondolok komplexebb terveim is vannak/voltak vele, és ez előbbi mégiscsak a egy fél megoldás. (A légszűrődoboz hülye formája miatt.) ha nincs meg a rezonátor doboz, akkor mi lesz??? elvileg hangosabb lesz a szívó oldal?? baj lesz? az őzikés eset után bekukkantottam abba a részbe, de tökre szárazság, és tisztaság van ott... elvileg ott nem tud levegőn kívűl mást szívni... vagy tömjem inkább el a lukat? jólenne, ha egy kicsit változna a hangja.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Szóval ezért kell cserélni azt a csövet SE-sítésnél, meg a szűrődobozt is. A hossza egyébként elég lenne az NZ csövének? az nz csöve hosszabb :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Ilyen szilikoncső meg egy sima 60-as alucső azt már azért csak el lehet képzelni. :lol: http://www.mailorder4x4.com/acatalog/BA2330.jpg arra lettem volna kiváncsi, hogy a kanyart hogy veszi be a levegő :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 és neked milyen doboz van betéve? az se-é? mert nekem c20xe doboz(gyári klima matricával:)) és c20ne gumicső. kicsit faragni kellett a csőből de amugy zsír :blush: 14SE doboz. Lehet már kérdeztem, de talp milyen lett hozzá? Mert NE házfelsőm nekem is van és pont illik az SE-re és nekem jobban is tetszik. :lol: Egyébként nem kétlem hogy jó lenne, de mihez hasonlítod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 ha nincs meg a rezonátor doboz, akkor mi lesz??? Nem lesz semmi, de tömd el a lyukat. arra lettem volna kiváncsi, hogy a kanyart hogy veszi be a levegő LOL Olyan kanyarcső az egyik fele, mint a képen. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Nem lesz semmi, de tömd el a lyukat. Olyan kanyarcső az egyik fele, mint a képen. :blush: és ha nem tömöm el a lyukat? koszt fog felszívni, vagy bezavara szívásba? ok Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 14SE doboz. Lehet már kérdeztem, de talp milyen lett hozzá? Mert NE házfelsőm nekem is van és pont illik az SE-re és nekem jobban is tetszik. :lol: Egyébként nem kétlem hogy jó lenne, de mihez hasonlítod? várjálcsak...végig gondoltam hogy is van nekem...az alja egy xeből való, a teteje és a cső pedig neből.. múltkor már mutattam ezt a képet, és beszéltünk is a légtömegmérőről amit azóta se vettem ki. mihez hasonlítom..amig nem volt kész addig egy faragott cső volt benne, kisebb átmérővel. borzalmas volt :blush: szerk: a klíma matrica a másik dobozfedőn van:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 és ha nem tömöm el a lyukat? koszt fog felszívni, vagy bezavara szívásba? Próbáld ki. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Ha így gondolod... :blush: Sima NZ sytle szívórészed van? Igen...sima doboz, amire rámegy ugye a kipufogócsonk meleg levegője, meg a hűtőmaszk mögül, aztán a harmonika. Ezért gondoltam hogy itt egyedül a harmonika cserélése az amit tudok tenni. Nagyobb doboznak, illetve csőnek úgysem lenne értelme szerintem. De javíts ki ha tévedek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Próbáld ki. :) kössz :lol: naaa mond már meg neked ezzel van tapasztalatod, mond már el :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 múltkor már mutattam ezt a képet, és beszéltünk is a légtömegmérőről amit azóta se vettem ki. Igen már rémlik. Szerintem, ha kreálnék oda valami normális cuccot lenne egy vevőm. :) mihez hasonlítom..amig nem volt kész addig egy faragott cső volt benne, kisebb átmérővel. borzalmas volt :blush: Azt elhiszem hogy annál sokkal jobb, de nem kell megállni a létra közepénél. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Igen...sima doboz, amire rámegy ugye a kipufogócsonk meleg levegője, meg a hűtőmaszk mögül, aztán a harmonika. Ezért gondoltam hogy itt egyedül a harmonika cserélése az amit tudok tenni. Nagyobb doboznak, illetve csőnek úgysem lenne értelme szerintem. De javíts ki ha tévedek. Ha minden gyári, akkor azért bőven lehet mit csinálni. :D Egyszer ezt már leírtam, keressétek meg. :D kössz :) naaa mond már meg neked ezzel van tapasztalatod, mond már el :blush: Utána már neked is lenne. :lol: Próbáltam azt is mindkétféleképpen, nekem jobban tetszett, ha be volt tömve. Elméleteket meg milliót tudok rá gyártani, de azzal nem untatnék senkit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Igen már rémlik. Szerintem, ha kreálnék oda valami normális cuccot lenne egy vevőm. :) Azt elhiszem hogy annál sokkal jobb, de nem kell megállni a létra közepénél. :lol: hát végülis nem lenne nagy ördöngösség oda kreálni vmit...lekell venni a légtömegmérőt, és berakni egy megfelelő méretű szilikon csövet :D amúgy most azért várakozom a létra közepén mert nincs $$$. fel kéne rakni az irmscher toldatot, de elöbb fújni kéne...közben meg van 6rugóm amit elkéne adni :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Ha minden gyári, akkor azért bőven lehet mit csinálni. :) Egyszer ezt már leírtam, keressétek meg. :lol: Legalább azt áruld el melyik topikot lapozzam át. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Ha minden gyári, akkor azért bőven lehet mit csinálni. :) Egyszer ezt már leírtam, keressétek meg. :lol: Utána már neked is lenne. :blush: Próbáltam azt is mindkétféleképpen, nekem jobban tetszett, ha be volt tömve. Elméleteket meg milliót tudok rá gyártani, de azzal nem untatnék senkit. ez a tetszés dolog csak hangra, vagy a motor viselkedésére is irányul? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 hát végülis nem lenne nagy ördöngösség oda kreálni vmit...lekell venni a légtömegmérőt, és berakni egy megfelelő méretű szilikon csövet :blush: De ha leveszed nem marad semmi, amire felfogatod a csövet. Nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Legalább azt áruld el melyik topikot lapozzam át. :lol: Az emúlt 1-3 évben írhattam és Astra F-ben van. :blush: ez a tetszés dolog csak hangra, vagy a motor viselkedésére is irányul? Kb. 4 éve lehetett, azt ne mondjam meg milyen színű pólóban voltam akkor? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 De ha leveszed nem marad semmi, amire felfogatod a csövet. Nem? szerintem maradna egy kis perem, bár még nem szedtem le 1xse ugyh lehet h nem maradna. majd egyszer kipróbálom...ha készleszek a hátsó elektromos ablakkal :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Az emúlt 1-3 évben írhattam és Astra F-ben van. :blush: Akkor korrekt délutánom lesz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts