tibcsy Elküldve Március30, 2004 Megoszt Elküldve Március30, 2004 Az egyik tekergeti a kormányt a másik rárakja a kezét a toronynál lévő gumira, megérzed ha ropog! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március30, 2004 Megoszt Elküldve Március30, 2004 Az egyik tekergeti a kormányt a másik rárakja a kezét a toronynál lévő gumira, megérzed ha ropog! amikor törik a csont :twisted: :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március30, 2004 Megoszt Elküldve Március30, 2004 SZERDÁN VISZI KESS A VÁLTÓSZOKNYÁKAT NEKTEK, AKINEK MÉG KELL IRATKOZZON FEL(privátban). FEKETE ÉS FEHÉR VAN.(de lesz többfajta szín is, pl.:piros, kék, sárga..stb. AKINEK HOLNAP HOZOM EL A CUCCÁT FEHÉRGSITŐL AZ JELENTKEZZEN EMILBEN VAGY HÍVJON FEL? HOGY EGYEZTESSÜNK ÉS TUDJAM? HOGY MENNYIT KELL HOZNOM (mennyi lét kell vinnem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tibcsy Elküldve Március30, 2004 Megoszt Elküldve Március30, 2004 amikor törik a csont :twisted: :) :lol: Attól függ,hogy hol a kezed, a gumi alatt vagy felett :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március30, 2004 Megoszt Elküldve Március30, 2004 Kess nekem egy fehér vanik....de ezt már priviben ledumáltuk kb......Háj Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi16v.pizoman Elküldve Március30, 2004 Megoszt Elküldve Március30, 2004 Egy kérdésss a gsiguruknak :idea: Szervo csinálja a hisztit nekem, járó motornál ha állok alapjáraton megy a moci , csontra eltekerem a kormányt valamelyik irányba, akkor hallok valami iszonyat nyikorgó hangot :?: 5let :?: Csúszik a szíj Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március30, 2004 Megoszt Elküldve Március30, 2004 milyen szíj csúszik? ez valami nyikorgó hang... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március30, 2004 Megoszt Elküldve Március30, 2004 Tibcsy! Ha ügyes az ember, megoldja egymaga is. :) Nekem is már 2 éve esedékes a toronycsapágy cseréje... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Március30, 2004 Megoszt Elküldve Március30, 2004 Kess, írtam mailt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Március30, 2004 Megoszt Elküldve Március30, 2004 Kess, írtam mailt. Én is írtam neked Kess!!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi16v.pizoman Elküldve Március30, 2004 Megoszt Elküldve Március30, 2004 Én is írtam neked Kess!!! :wink: Kess átcsapott mail serverbe :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március30, 2004 Megoszt Elküldve Március30, 2004 Kess átcsapott mail serverbe :-) Javaslom Kessnek az exchange 2003at :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március30, 2004 Megoszt Elküldve Március30, 2004 Így jár az, aki elalszik vezetés közben... Nagyon durva. :shock: http://www.opel16v.hu/kepek/2004/sleep.wmv 0,5Mb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Március30, 2004 Megoszt Elküldve Március30, 2004 Így jár az, aki elalszik vezetés közben... Nagyon durva. :shock: EZ TÉNYLEG NAGYON DURVA!!!!!!! :evil: :evil: :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
semseyp Elküldve Március31, 2004 Megoszt Elküldve Március31, 2004 "Így jár az, aki elalszik vezetés közben..." Meg akinek nics bekötve az öve :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március31, 2004 Megoszt Elküldve Március31, 2004 "Meg akinek nics bekötve az öve " Így legalább látványosabban demonstrált... :twisted: Remélem jó elrettentő példa lehet az itteni frissjogsisok körében. :) Én 10 éve szaggatom az aszfaltot, láttam már dolgokat... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március31, 2004 Megoszt Elküldve Március31, 2004 "Én 10 éve szaggatom az aszfaltot, láttam már dolgokat... :? pl fát-padkát közelröl Tesco parkolóban :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március31, 2004 Megoszt Elküldve Március31, 2004 :lol: Jaja komoly ! Mé Gabi te mindig bekötöd az öved? :) bár bebujosba én is bekötném magam !sokkal 1x übb! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március31, 2004 Megoszt Elküldve Március31, 2004 Redline! Szar ám az, ha gyorsan közeledik egy fa! :) Laci! Be szoktam magam kötni, ebben egyetértek a kresszel. :lol: De azt ne gondold, hogy könnyű a bebújóssal! Ott még az éppen aktuális ruházattól is sokminden függ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Március31, 2004 Megoszt Elküldve Március31, 2004 De azt ne gondold, hogy könnyű a bebújóssal! Ott még az éppen aktuális ruházattól is sokminden függ... Ezt tanusíthatom!! Haverom kocsijában is "bebujós" 3pontosok vannak, és tényleg ha elsőre futsz neki, nem mindig sikerül zökkenőmentesen a bekötözködés!!! :) VISZONT szerintem sokkal biztonságosabb mint a hagyományos "madzag"-öv!!! :lol: (két hét múlva nekem is meglesznek a 3pontos Sabelt-jeim!! :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március31, 2004 Megoszt Elküldve Március31, 2004 Csak úgy biztonságosabb, ha szorosra van húzva minden irányból. Erre figyelj majd! A kagylónak és ennek az övnek viszont van egy hátránya, amíg nem csöves az autó: borulás esetén nincs menekülés a benyomódó tető elől... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Március31, 2004 Megoszt Elküldve Március31, 2004 Csak úgy biztonságosabb, ha szorosra van húzva minden irányból. Erre figyelj majd! A kagylónak és ennek az övnek viszont van egy hátránya, amíg nem csöves az autó: borulás esetén nincs menekülés a benyomódó tető elől... :? Ez tény, legalább nem szállok ki a szélvédőn és az öv nem töri el a kulccsontom!!! :) Van már két db Simota sport ülésem is hozzá majd, amihez veszem az öveket!!! :lol: Amúgy meg ha borulok akkor már úgyis mindegy!!! :D (mert ha borulok az nem 40-nél lesz!!! :lol: :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március31, 2004 Megoszt Elküldve Március31, 2004 Tudom gáááz, de nekem a gyári sportosított astra ülésre vannak felrakva az övek :) Tiszta jó, csak egy a gáz,ha be vaok kötve a műszerfalig nem érek el :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Március31, 2004 Megoszt Elküldve Március31, 2004 Tudom gáááz, de nekem a gyári sportosított astra ülésre vannak felrakva az övek :) Tiszta jó, csak egy a gáz,ha be vaok kötve a műszerfalig nem érek el :oops: Ja, és ha valakit meg akarsz ruházni mert belédjött, mire kikötögeted magad és kiszállsz, adigra az illető már rég elment!!!! :wink: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március31, 2004 Megoszt Elküldve Március31, 2004 Ja, és ha valakit meg akarsz ruházni mert belédjött, mire kikötögeted magad és kiszállsz, adigra az illető már rég elment!!!! :wink: :twisted: esetleg bajuszt rajzol neked filctollal, vagy az emelőt feldugja és kinyitva huzva ki vérmérséklettől függően :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts