tibcsy Elküldve Március30, 2004 Elküldve Március30, 2004 Az egyik tekergeti a kormányt a másik rárakja a kezét a toronynál lévő gumira, megérzed ha ropog!
Kess Elküldve Március30, 2004 Elküldve Március30, 2004 Az egyik tekergeti a kormányt a másik rárakja a kezét a toronynál lévő gumira, megérzed ha ropog! amikor törik a csont :twisted: :) :lol:
Kess Elküldve Március30, 2004 Elküldve Március30, 2004 SZERDÁN VISZI KESS A VÁLTÓSZOKNYÁKAT NEKTEK, AKINEK MÉG KELL IRATKOZZON FEL(privátban). FEKETE ÉS FEHÉR VAN.(de lesz többfajta szín is, pl.:piros, kék, sárga..stb. AKINEK HOLNAP HOZOM EL A CUCCÁT FEHÉRGSITŐL AZ JELENTKEZZEN EMILBEN VAGY HÍVJON FEL? HOGY EGYEZTESSÜNK ÉS TUDJAM? HOGY MENNYIT KELL HOZNOM (mennyi lét kell vinnem)
tibcsy Elküldve Március30, 2004 Elküldve Március30, 2004 amikor törik a csont :twisted: :) :lol: Attól függ,hogy hol a kezed, a gumi alatt vagy felett :lol: :D
Lacee Elküldve Március30, 2004 Elküldve Március30, 2004 Kess nekem egy fehér vanik....de ezt már priviben ledumáltuk kb......Háj
gsi16v.pizoman Elküldve Március30, 2004 Elküldve Március30, 2004 Egy kérdésss a gsiguruknak :idea: Szervo csinálja a hisztit nekem, járó motornál ha állok alapjáraton megy a moci , csontra eltekerem a kormányt valamelyik irányba, akkor hallok valami iszonyat nyikorgó hangot :?: 5let :?: Csúszik a szíj
aztec Elküldve Március30, 2004 Elküldve Március30, 2004 milyen szíj csúszik? ez valami nyikorgó hang...
opel16v Elküldve Március30, 2004 Elküldve Március30, 2004 Tibcsy! Ha ügyes az ember, megoldja egymaga is. :) Nekem is már 2 éve esedékes a toronycsapágy cseréje...
Future Elküldve Március30, 2004 Elküldve Március30, 2004 Kess, írtam mailt. Én is írtam neked Kess!!! :wink:
gsi16v.pizoman Elküldve Március30, 2004 Elküldve Március30, 2004 Én is írtam neked Kess!!! :wink: Kess átcsapott mail serverbe :-)
aztec Elküldve Március30, 2004 Elküldve Március30, 2004 Kess átcsapott mail serverbe :-) Javaslom Kessnek az exchange 2003at :)
opel16v Elküldve Március30, 2004 Elküldve Március30, 2004 Így jár az, aki elalszik vezetés közben... Nagyon durva. :shock: http://www.opel16v.hu/kepek/2004/sleep.wmv 0,5Mb
Future Elküldve Március30, 2004 Elküldve Március30, 2004 Így jár az, aki elalszik vezetés közben... Nagyon durva. :shock: EZ TÉNYLEG NAGYON DURVA!!!!!!! :evil: :evil: :evil:
semseyp Elküldve Március31, 2004 Elküldve Március31, 2004 "Így jár az, aki elalszik vezetés közben..." Meg akinek nics bekötve az öve :!:
opel16v Elküldve Március31, 2004 Elküldve Március31, 2004 "Meg akinek nics bekötve az öve " Így legalább látványosabban demonstrált... :twisted: Remélem jó elrettentő példa lehet az itteni frissjogsisok körében. :) Én 10 éve szaggatom az aszfaltot, láttam már dolgokat... :?
redline Elküldve Március31, 2004 Elküldve Március31, 2004 "Én 10 éve szaggatom az aszfaltot, láttam már dolgokat... :? pl fát-padkát közelröl Tesco parkolóban :twisted: :twisted: :twisted:
Lacee Elküldve Március31, 2004 Elküldve Március31, 2004 :lol: Jaja komoly ! Mé Gabi te mindig bekötöd az öved? :) bár bebujosba én is bekötném magam !sokkal 1x übb!
opel16v Elküldve Március31, 2004 Elküldve Március31, 2004 Redline! Szar ám az, ha gyorsan közeledik egy fa! :) Laci! Be szoktam magam kötni, ebben egyetértek a kresszel. :lol: De azt ne gondold, hogy könnyű a bebújóssal! Ott még az éppen aktuális ruházattól is sokminden függ...
Future Elküldve Március31, 2004 Elküldve Március31, 2004 De azt ne gondold, hogy könnyű a bebújóssal! Ott még az éppen aktuális ruházattól is sokminden függ... Ezt tanusíthatom!! Haverom kocsijában is "bebujós" 3pontosok vannak, és tényleg ha elsőre futsz neki, nem mindig sikerül zökkenőmentesen a bekötözködés!!! :) VISZONT szerintem sokkal biztonságosabb mint a hagyományos "madzag"-öv!!! :lol: (két hét múlva nekem is meglesznek a 3pontos Sabelt-jeim!! :D )
opel16v Elküldve Március31, 2004 Elküldve Március31, 2004 Csak úgy biztonságosabb, ha szorosra van húzva minden irányból. Erre figyelj majd! A kagylónak és ennek az övnek viszont van egy hátránya, amíg nem csöves az autó: borulás esetén nincs menekülés a benyomódó tető elől... :?
Future Elküldve Március31, 2004 Elküldve Március31, 2004 Csak úgy biztonságosabb, ha szorosra van húzva minden irányból. Erre figyelj majd! A kagylónak és ennek az övnek viszont van egy hátránya, amíg nem csöves az autó: borulás esetén nincs menekülés a benyomódó tető elől... :? Ez tény, legalább nem szállok ki a szélvédőn és az öv nem töri el a kulccsontom!!! :) Van már két db Simota sport ülésem is hozzá majd, amihez veszem az öveket!!! :lol: Amúgy meg ha borulok akkor már úgyis mindegy!!! :D (mert ha borulok az nem 40-nél lesz!!! :lol: :lol: )
aztec Elküldve Március31, 2004 Elküldve Március31, 2004 Tudom gáááz, de nekem a gyári sportosított astra ülésre vannak felrakva az övek :) Tiszta jó, csak egy a gáz,ha be vaok kötve a műszerfalig nem érek el :oops:
Future Elküldve Március31, 2004 Elküldve Március31, 2004 Tudom gáááz, de nekem a gyári sportosított astra ülésre vannak felrakva az övek :) Tiszta jó, csak egy a gáz,ha be vaok kötve a műszerfalig nem érek el :oops: Ja, és ha valakit meg akarsz ruházni mert belédjött, mire kikötögeted magad és kiszállsz, adigra az illető már rég elment!!!! :wink: :twisted:
redline Elküldve Március31, 2004 Elküldve Március31, 2004 Ja, és ha valakit meg akarsz ruházni mert belédjött, mire kikötögeted magad és kiszállsz, adigra az illető már rég elment!!!! :wink: :twisted: esetleg bajuszt rajzol neked filctollal, vagy az emelőt feldugja és kinyitva huzva ki vérmérséklettől függően :twisted: :twisted:
Recommended Posts