J0hnny Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 De akkor te se állhatsz ki féltengely hibával... :blush: :lol: :) Degecl! Pedig szusinál általános a dugótörés és a féltengely gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Pedig szusinál általános a dugótörés és a féltengely gond. Mi cégeseinknél is folyamatosan ez a két probléma állt fenn :lol: Meg az is, hogy sosem tudták megcsinálni a fékeket egyiken sem, félrefogott mint állat :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 :) Degecl! Pedig szusinál általános a dugótörés és a féltengely gond. A haveromnak volt egyszer és valami prücök lett vele, bement a szervizbe és ott azt mondták neki, hogy inkább adja el. :D :blush: Megfogadta a tanácsot és meg is szabadult tőle. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 A haveromnak volt egyszer és valami prücök lett vele, bement a szervizbe és ott azt mondták neki, hogy inkább adja el. :D :blush: Megfogadta a tanácsot és meg is szabadult tőle. :lol: prücök :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 (edited) Hová lesz a világ! Előbb jöttem haza, aztán a tecsótól 500 méterre ott állt a szélső sávban a tecsós busz, előttem meg keresztben egy rendőrautó villogó lámpákkal. Mint az amcsi filmekben. Bezzeg ennek nem mondták, hogy álljon meg vagy letoljuk az útról, mint a kék Corsásnak. :blush: A népek meg szálltak le nagy szatyrokkal tescoüdítő, tescopariezer meg minden. Tudom, hogy szart árulnak, de miért kell ekkora cirkuszt csinálni belőle? Holnap biztos bent lesz a kisalföldben, kiváncsi vagyok mi történt. Na itt a válasz. Módosítva Február18, 2009 : zotya975 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Hová lesz a világ! Előbb jöttem haza, aztán a tecsótól 500 méterre ott állt a szélső sávban a tecsós busz, előttem meg keresztben egy rendőrautó villogó lámpákkal. Mint az amcsi filmekben. Bezzeg ennek nem mondták, hogy álljon meg vagy letoljuk az útról, mint a kék Corsásnak. :blush: Biztos mondták, csak te nem hallottad! :lol: "Húzódjon le az út szélére! Ne keresse a bajt magának! Úgy is kamerára vesszük!" :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Biztos mondták, csak te nem hallottad! :blush: "Húzódjon le az út szélére! Ne keresse a bajt magának! Úgy is kamerára vesszük!" :lol: :) :D "Esélye sincs az 1.4-essel egy 1.6-os ellen!" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Nno, a verda mostmár jó kezekben van, becibáltuk egy kadettes cartárssal némi akcióval fűszerezve. Nem győztem mosatni a felverődő és abban a pillanatban a szélvédőre fagyó vizet mosatni és pont Debrecen előtt fogyott el az ablakmosóból a lé. Szóval kitartott, még az aksi is bár az utolsó néhány törlést már nehézkesen vitte. Mindegy, mostmár a jó meleg fűtött műhelyben alszik a holnapi szétszedésig. Szokatlan is volt a helyére beállni a macival. :blush: Mostmár nyugodt vagyok csak attól nem, hogy nagyon sok baja lesz de reménykedek a legjobbakban... :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Nno, a verda mostmár jó kezekben van, becibáltuk egy kadettes cartárssal némi akcióval fűszerezve. Nem győztem mosatni a felverődő és abban a pillanatban a szélvédőre fagyó vizet mosatni és pont Debrecen előtt fogyott el az ablakmosóból a lé. Szóval kitartott, még az aksi is bár az utolsó néhány törlést már nehézkesen vitte. Mindegy, mostmár a jó meleg fűtött műhelyben alszik a holnapi szétszedésig. Szokatlan is volt a helyére beállni a macival. :blush: Mostmár nyugodt vagyok csak attól nem, hogy nagyon sok baja lesz de reménykedek a legjobbakban... :lol: :) :D Mihamarabbi jobbulást és alacsony költségvetést a szervizre. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Mihamarabbi jobbulást és alacsony költségvetést a szervizre. :lol: jaja :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Honnan veszed, hogy nincs tapasztalatom? Ez jutott eszembe róla: P^^t: bazzeg.. nem értem a nöket. tegnap is vettem neki virágot, mert gondoltam hátha örül neki P^^t: erre nem elkezd sírni, h biztos megcsaltam, meg kiabált is P^^t: fél óráig tartott, mire ledumáltam vele P^^t: fix, h nönek többet nem veszek virágot Xenvyy: mer nem csaltad meg? P^^t: de, de most nem ez a lényeg :lol: Egyébként még csoda, hogy látni olasz autót az utakon. :blush: Ebből is látszik milyen hülyék az emberek, tudja mindenki hogy rossz és csakazért is veszik őket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 "Esélye sincs az 1.4-essel egy 1.6-os ellen!" :lol: Vagy talán Vagy :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Vagy talán Vagy :blush: Ezek egynégyesek? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Ez jutott eszembe róla: P^^t: bazzeg.. nem értem a nöket. tegnap is vettem neki virágot, mert gondoltam hátha örül neki P^^t: erre nem elkezd sírni, h biztos megcsaltam, meg kiabált is P^^t: fél óráig tartott, mire ledumáltam vele P^^t: fix, h nönek többet nem veszek virágot Xenvyy: mer nem csaltad meg? P^^t: de, de most nem ez a lényeg :lol: Egyébként még csoda, hogy látni olasz autót az utakon. :blush: Ebből is látszik milyen hülyék az emberek, tudja mindenki hogy rossz és csakazért is veszik őket. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Ezek egynégyesek? :blush: a fekete az vmi gagyi :lol: a fehérre meg oda van írva, hogy V8 szted V8ba van 1.4? ne de ez ez ez... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Ezek egynégyesek? :blush: Nem érdekes, a rendőrök úgysem tudják. Álljon meg, nem veheti fel velünk a versenyt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Nem érdekes, a rendőrök úgysem tudják. Álljon meg, nem veheti fel velünk a versenyt. :) jaja ez igaz :blush: ha sikerül a c16se akkor nekem is csak 1.4i lesz a fenekén :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 a fekete az vmi gagyi :lol: a fehérre meg oda van írva, hogy V8 szted V8ba van 1.4? ne de ez ez ez... :) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 :blush: http://www.youtube.com/watch?v=_b-cwS8m8nA...feature=related talán ezért Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=_b-cwS8m8nA...feature=related talán ezért :lol: ...én meg ma csináltam egy kis horpadást a csomitér ajtaján, és majdnem elsirtam magam mert az én figyelmetlenségemből volt, a garázsba való beálláskor. Ezek meg miket rommá nem zúznak!!! :) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 :D ...én meg ma csináltam egy kis horpadást a csomitér ajtaján, és majdnem elsirtam magam mert az én figyelmetlenségemből volt, a garázsba való beálláskor. Ezek meg miket rommá nem zúznak!!! :D :) Én meg ahogy néztem ma, első lökős csere és hűtőmaszk csere. Sajnos nem úsztam meg olyan könnyedén, mikor az oszlop nekem csúszott... :blush: Hűtőrácsról lejött a fösték, kicsit meg is horpadt, az első lökős meg elég durván benyomódott. Kifehéredett a műanyag és a rendszámkeret mögött el is törött... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 Én is alig várom, hogy elfogyjon az 5 literesből az uborka, mert ebben nem sok hely van a trutyinak, most már látom. :lol: Próbáltam a kutyát is bevonni a felszabadítási projektben, de alapból nem eszik olyat aminek zöld a színe. Kivéve a szőlőt, és azt is csak ha leszemezem neki. Azért remélem, ez poén akart lenni... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 Ha figyelmesen olvasnál, akkor láttad volna, az alsókategóriáról beszélünk, még ki is emeltem ezt egy előző hozzászólásomban :blush: Amúgy ha annyi pénzem lenne, akkor se olasz sportkocsit vennék :D Ha észrevetted, nem 1-2 példáról van szó, én is számtalant hoztam fel, és a többiek is :lol: De akkor te se állhatsz ki féltengely hibával... :) :D Az olasz autók szarok. Ez volt a kijelentés, amire reagáltam. Ha figyelmesen olvasnál, akkor nem írkálnál ilyen hülyeségeket :D Féltengelyhiba? Ennyi előnyt adok Dzsoninak + 2 cementeszsákot berakok hátulra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 :D ...én meg ma csináltam egy kis horpadást a csomitér ajtaján, és majdnem elsirtam magam mert az én figyelmetlenségemből volt, a garázsba való beálláskor. Ezek meg miket rommá nem zúznak!!! :D :) És nem lehet bellülről kinyomni? Azért remélem, ez poén akart lenni... :blush: Persze, de ezek szerint béna, mert senki nem röhögött rajta. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 Féltengelyhiba? Ennyi előnyt adok Dzsoninak + 2 cementeszsákot berakok hátulra :blush: Bezony!Meg a dugótöréssel is számolni kell szusinál ha tolod neki. Egyébként a két gép pariban lenne szerintem,súly/Le arányt tekintve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts