Novy Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Te most egy olyan dolog miatt állsz ki, amit a büdös életben nem is tapasztaltál... ez itt a gond :lol: A fiat messzemenően szarabb és megbízhatatlanabb, mint a kategória társai (pl Opel vagy Honda, ha már saját tapasztalatoknál maradok). :) lehet hallani se hallotta ezeket a problémákat? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Most,hogy így fiatoztok eszembe jutott egy ismerősöm bravaja,lehet benne igazság. 2008 elején volt motorgenerálja,szerelőtől jövet találkoztam vele és megmutatta az eredeti vezérműtengelyt, de nem a motorháztetőt nyitotta fel,hogy megnézzem,hanem a csomagtartót. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Most,hogy így fiatoztok eszembe jutott egy ismerősöm bravaja,lehet benne igazság. 2008 elején volt motorgenerálja,szerelőtől jövet találkoztam vele és megmutatta az eredeti vezérműtengelyt, de nem a motorháztetőt nyitotta fel,hogy megnézzem,hanem a csomagtartót. :blush: Nekem rengeteg ismerősöm esküszik arra, hogy az olasz autók sz@rok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Most,hogy így fiatoztok eszembe jutott egy ismerősöm bravaja,lehet benne igazság. 2008 elején volt motorgenerálja,szerelőtől jövet találkoztam vele és megmutatta az eredeti vezérműtengelyt, de nem a motorháztetőt nyitotta fel,hogy megnézzem,hanem a csomagtartót. :blush: pont ezt írtam, hogy nem egy esetről hallottam már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Nekem rengeteg ismerősöm esküszik arra, hogy az olasz autók sz@rok. akkor azok mind hülyék mint mi is... Szobi minjá megmondja :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Most,hogy így fiatoztok eszembe jutott egy ismerősöm bravaja,lehet benne igazság. 2008 elején volt motorgenerálja,szerelőtől jövet találkoztam vele és megmutatta az eredeti vezérműtengelyt, de nem a motorháztetőt nyitotta fel,hogy megnézzem,hanem a csomagtartót. :D Farmotoros volt? :) :blush: Egyik munkatársam vette az új Suzukiját szalonból, autószerelő volt, kicsit ért hozzá, kérdezgette az eladót, vezérlés csere mikor esedékes? Válasz.: semikor, láncos, a motor élettartamáíg tart. Ö nem dőlt be, de szerintem sokan elhiszik. Végülis igazat mondott, ameddig tart a lánc, addíg megy a motor is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Farmotoros volt? :D :blush: Egyik munkatársam vette az új Suzukiját szalonból, autószerelő volt, kicsit ért hozzá, kérdezgette az eladót, vezérlés csere mikor esedékes? Válasz.: semikor, láncos, a motor élettartamáíg tart. Ö nem dőlt be, de szerintem sokan elhiszik. Végülis igazat mondott, ameddig tart a lánc, addíg megy a motor is. :lol: csak nem mindegy, hogy utána még lesz e belőle motor vagy mehet a kukába :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 csak nem mindegy, hogy utána még lesz e belőle motor vagy mehet a kukába :) :lol: Hát nemazért, de ilyennel etetni a jónépet, meg gondolom olaj se kell bele 10 évig. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Nekem rengeteg ismerősöm esküszik arra, hogy az olasz autók sz@rok. Jaja. Ferrari, Maserati, Bugatti :lol: Te most egy olyan dolog miatt állsz ki, amit a büdös életben nem is tapasztaltál... ez itt a gond :D A fiat messzemenően szarabb és megbízhatatlanabb, mint a kategória társai (pl Opel vagy Honda, ha már saját tapasztalatoknál maradok). :D Honnan veszed, hogy nincs tapasztalatom? És legutoljára. Most az is megérti, aki nem tud olvasni, vagy szöveget értelmezni. Nem az ellen ágálok, hogy a fiatok szarok. Hanem az ellen, hogy 1-2 példa alapján minősítetek valamit. Ennyi és nem több. Menjünk inkább a csevegésbe :blush: A mutyukival meg nyomunk majd egy raccét,oszt meglátod mire nem képes klima nélkül se. :D :) Jól meggondoltad? De futam közben nem lehet azzal az indokkal megállni, hogy betelt a bödönöd, vagy valamilyen szenzort kell cserélned, mert dobálja a hibakódot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Hogy én is a témához szóljak. :blush: A szomszéd srác kicsit hamarabb, mint én vett egy Bravo-t. Ami villanyos benne, gond volt vele. Megelégelte és vett egy Swi..tet. Persze egy Astra árában lehet kapni sokféle autót, akár fiatalabbat, jobban felszereltet, de azok általában olaszok, és csak önteni kell beléjük a pénzt, a másik verzió a hasonló korú japánok, azok meg halálig forognak, amit fiatal emberkék ki is használnak rendesen, ezért meg ezek is kiesnek. Én is japánt akartam, de hallgattam 1-2 emberre, akik errefele tereltek. És most boldog vagyok. Igaz nem egy aszfaltszaggató, de viszonylag jól megy és ahol kell gyorsan is tud, és ami nagyon fontos, az alkatrész nem japánárban van és amúgyis ritkán kell hozzányúlni. Végülis az egész nézőpont kérdése. Van aki annyira szereti az alfáját, hogy nem érdekli, mennyi pénzt öl bele, van akit más foglalkoztat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Jaja. Ferrari, Maserati, Bugatti :) Nem én mondtam, mert nekem még nem volt és nem is lesz. :D Ők nem a Ferrari, Maserati, Bugatti-ról beszélnek, hanem a népautókról. :lol: Már vártam, mikor teszik át az egészet ide. :blush: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 hogy betelt a bödönöd, Megalol :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 "Nem az ellen ágálok, hogy a fiatok szarok. Hanem az ellen, hogy 1-2 példa alapján minősítetek valamit. Ennyi és nem több. Menjünk inkább a csevegésbe " nos ez nekem nem pont így jött le, de gyanítoma többieknek se, de igazad van, mert van pár astra is ami szétpergett, attól függetlenűl azthiszem abban egyetértünk, hogy az astra egy megbízható jól bevált gép Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Hogy én is a témához szóljak. :blush: A szomszéd srác kicsit hamarabb, mint én vett egy Bravo-t. Ami villanyos benne, gond volt vele. Megelégelte és vett egy Swi..tet. Persze egy Astra árában lehet kapni sokféle autót, akár fiatalabbat, jobban felszereltet, de azok általában olaszok, és csak önteni kell beléjük a pénzt, a másik verzió a hasonló korú japánok, azok meg halálig forognak, amit fiatal emberkék ki is használnak rendesen, ezért meg ezek is kiesnek. Én is japánt akartam, de hallgattam 1-2 emberre, akik errefele tereltek. És most boldog vagyok. Igaz nem egy aszfaltszaggató, de viszonylag jól megy és ahol kell gyorsan is tud, és ami nagyon fontos, az alkatrész nem japánárban van és amúgyis ritkán kell hozzányúlni. Végülis az egész nézőpont kérdése. Van aki annyira szereti az alfáját, hogy nem érdekli, mennyi pénzt öl bele, van akit más foglalkoztat. nekem a hasonló korú japó verdákkal egyetlen egy bajom van, mert: egy japóhoz 10x ritkábban kell nyúlni mint egy astrához, egy japó gép igénytelenebb, egy japó gép tartósabb de egy gondom mindezeket felülmúlja az az igénytelen sivár ocsmány kopogóz zörgős nem szép belső tér ha egyszer autót fogok venni, szeretném benne is jólérezni magam, nem csak ha ránézek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Jól meggondoltad? De futam közben nem lehet azzal az indokkal megállni, hogy betelt a bödönöd, vagy valamilyen szenzort kell cserélned, mert dobálja a hibakódot :blush: Nem sürün dobálja a hibakódot,de azt hiszem kettőnk közül nem én adtam el az opelt,mert béna voltam hozzá. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Nem sürün dobálja a hibakódot,de azt hiszem kettőnk közül nem én adtam el az opelt,mert béna voltam hozzá. :blush: Igen, mert nem tudod, mikor jött el az a pillanat, mikor el kell hagyni a süllyedő hajót :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Biztos bennem van a hiba, de nekem minden napra jut egy idióta. Indultam volna el a kocsival a parkolóból, de nem tudtam kifordulni, mert a keresztutcában állt a forgalom, elakadtam volna az úton keresztbe. Erre jön egy emberke az utcából és terjeget, hogy mi lesz már, a helyemre akar állni. Én meg mutatom neki, hogy mennék, de nincs hova. Közben zöld lett, a kocsik elindultak én meg kifordultam volna erre az ürge beáll elém keresztbe. ( elég széles volt a parkoló) Persze így már én nem tudtam kiállni, nem volt képes 3 másodpercet várni. Megkérdezte .: Igy jó lesz?!?! Agyam elborul, számolok 10-ig.: Variációk.: a.: kiszállok kezemben a csavarhúzóval, és szólok neki, hogy menjen csak nyugodtan, majd én vigyázok a kocsijára.. :blush: b.: mivel olvadt havas volt a parkoló hátramenetben lepadlózom, és beterítem őt is meg a kocsit is trutyival. De úgy gondoltam nem süllyedek le a szintjére, ezért óvatosan feltolattam a fűre( Mögöttem már nem volt parkoló) alászedtem, és amikor mőgéért a kocsi orra beletenyereltem a dudába. Úgy vettem észre kicsit megijedt :lol: , aztán amikor rámnézett leengedtem az ablakot, szélesen rámosolyodtam és mondtam neki viszlát! Olyan zavarban volt még vissza is köszönt, csak a tükörben láttam, hogy elkezd anyázni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Igen, mert nem tudod, mikor jött el az a pillanat, mikor el kell hagyni a süllyedő hajót :blush: Mindig a kapitány hagyja el a hajót utoljára! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Mindig a kapitány hagyja el a hajót utoljára! :) De egyszer neki is el kell :D Bár Lindemann kapitány végig a hajóján maradt :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Biztos bennem van a hiba, de nekem minden napra jut egy idióta... Ugye? És mindegyik szembe jön aztán csak villognak meg dudálnak :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Johny hajója szüllyed? :blush: süllyedni se? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Jól meggondoltad? De futam közben nem lehet azzal az indokkal megállni, hogy betelt a bödönöd, ... :blush: Nekem télleg betelt a bödönöm, de nem állok meg! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Nekem télleg betelt a bödönöm, de nem állok meg! :lol: Én is alig várom, hogy elfogyjon az 5 literesből az uborka, mert ebben nem sok hely van a trutyinak, most már látom. :blush: Próbáltam a kutyát is bevonni a felszabadítási projektben, de alapból nem eszik olyat aminek zöld a színe. Kivéve a szőlőt, és azt is csak ha leszemezem neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Jaja. Ferrari, Maserati, Bugatti :D Nem az ellen ágálok, hogy a fiatok szarok. Hanem az ellen, hogy 1-2 példa alapján minősítetek valamit. Ennyi és nem több. Menjünk inkább a csevegésbe :blush: Jól meggondoltad? De futam közben nem lehet azzal az indokkal megállni, hogy betelt a bödönöd, vagy valamilyen szenzort kell cserélned, mert dobálja a hibakódot :D Ha figyelmesen olvasnál, akkor láttad volna, az alsókategóriáról beszélünk, még ki is emeltem ezt egy előző hozzászólásomban :lol: Amúgy ha annyi pénzem lenne, akkor se olasz sportkocsit vennék :P Ha észrevetted, nem 1-2 példáról van szó, én is számtalant hoztam fel, és a többiek is :) De akkor te se állhatsz ki féltengely hibával... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Johny hajója szüllyed? :blush: Az nem,de hogy olvasni és írni sem tudsz,az kiakaszt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts